Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kızlarrr bugun deegerım 336 olmussss nasıl ılerlıyor ıkı katı artması lazımdı arttı cok sukur yaaaa
Edaa canimm kader arkadasim ya ne guzel bak sende sevindin Allah kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum canim.
Belirti varmi ya yazsaana merak ediyorum cok

Canim malesef bu dusunceleri artik ben de cok sık yasar oldum her ay yikinti cökuntu malesef bu cocuk meslesinde bunlar cok oluyor . Allah bi kapiyi kapatir bi kapiyi acar. Ben derdimi burdan baska bi yere de anlatamiyorum cunku beni en yakin arkadaslarim bile anlamiyor ama buradakiler anliyor. Cunku ancak yasayan bilir. Seni cok iyi anliyorum canim ama duzelecek insallah.

Maşallah canım az kalmış cinsiyeti öğrenmeye de

Saol canım benim. Şuan tek düşündüğüm iyimi acaba? Ctesi kontrolüm var çok tedirginim. İkili test istermi acaba diye düşünüyorum. Bide onun sonucunu bekleme süreci var. Bana kalsa her gün dr gidicem

Edaa canimm kader arkadasim ya ne guzel bak sende sevindin Allah kucagina almayi nasip etsin cok mutlu oldum canim.
Belirti varmi ya yazsaana merak ediyorum cok
kuzummmm cnm kaderrrdasımm bacımm cok sukur ınsss rabbım devamını getırtırrr hala ınanamıorum cnm valla rabbım en kısa vakıtte sana ve ısteyen herkese naıp etsın. cnm mıdem cok hassaslastı yaaaaa bugun annem yemek yapıordu vallaaa mıdem agzıma geldı ve cok uykum varrr hııım bıdee ıkı gundurrr çilek yıyorum yaaa sımdı yazarken bıleee canım ıstedı hahaha psıkolojıkde olabılr benmkıler vallaaaa sevıncten kocısee naz yapıorum bırazcıktaaaa D:ınss kısa vakıtte sende tadarsın kuuzm valla cok dua edıorum

Maalesef tedavi iptal oldu((( iki taene yunurtam varmış,rezerv çok az die Dr erteledi: (

Cnm sakın üzülme. Aynısı bana oldu. 3. Tedavide transferim iptal oldu. Sonraki ay yine gittim aynı senin gibi sadece 2 yumurtam vardı ve tedavi ipta oldu. Bu arada mustafa hocanında fikrini ve iznini alarak aktardan karışım alıp sabah akşam tükettim. Herşeyi Allah bilir bal mı vesile oldu yoksa zamanımı gelmişti bilmiyorum. O ayın reglisiyle başladığımız tedavide hamile kaldım. Sakın üzülme. Önümüzdeki ay yine git cnm. Doğru ayı yakalamanız daha kolay olur. Hoca başka birşey dedi mi?

Deme öyle cnm. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Bizimde sınavımız buymuş Allah başka dertlerden korusun hepimizi. Stres yapma kendine streste etkiliyor cnm. Histeroskopinin rezervi etkilemediğini okumuştum ama etkilediğinide yazan yerler var. Bi anda o kadar düşmez sanırım

Kızlar değerim 10.6 dan 8.1 e düşmüş olmadı benim kızlar çok Üzgünüm
ama neden olmus aradın mı dr u ya kımyasal mı oldu yoksa acaba ıkızdıde bırıne mı bısı oldu bak arkadasın bırı bu sıtedeydı sanırım dusmustu degerı ıkı gun sonra tkrar arttmıstı ıkız koyunca bole oluyormus o nedenle drlar 12.gun ıstıolar kanda bakmamızı aslında cnm ınssss senınledır melegın yaa uzuldum

tsk ederim canım, o karısısmın adı markası neydı?bende kullanayım barı ya.aslında hıc boyle seylere ınanmazdım ama denız yılan meselesi oldu artık.Hoca muayene sırasında sasırdı baya ama ben anlamadım bu hareketlerinin sebebıni o anda , sagda bır ve solda bır dedı,cok az dedi,kalktı dosyama baktı.Ben ılk geldıgınızde rezerve baktım 8 tane var dıe not etmısım bakın dedi.Eger rezerv sıkıntıs gorseydım sehır dısından buaraya sizi bosa getırtmez once adetın ılk gunu bulundugunuz sehırden baktırıp oyle gelmenızı ısterdım dedi.Ben bu sekılde baslayamaz mıyız dedim.Cunku verilecek ılaclar ıle cogalacagını dusunuyordum ben.hayır olmaz ded.dıger aya buraya gelmeden once baktırın ve benı arayın o sekılde yola cıkın dedi.Ben yıne az olursa peki dedim.Olmaz en kotu böyle olur dedi ama bılemıyorum.Sonucta hepsı bır varsayım.Belkıde yastan dolayı artık rezervım dusuyordur ve dıger ayda boyle olacak belkıde. Bu arada ben bu ay adet gecıkmesı yasadım sonra test yaptırmıstım ve degerım 9 cıkmıstı.kımyasal gebelıgı de yasadım yanı ılk kez. Bunun etkısı olabılır mı dedım.Doktor olabilir dedi ama bu durumdan haberı vardı.Whatsapp tan demiştım. testı tekrar edın demıstı.bende etmeye gerek kalmadı adet oldum tup ıcın gelıcek dr bey dıyınce tmm demıstı.

Saol canım benim. Şuan tek düşündüğüm iyimi acaba? Ctesi kontrolüm var çok tedirginim. İkili test istermi acaba diye düşünüyorum. Bide onun sonucunu bekleme süreci var. Bana kalsa her gün dr gidicem

Benimde farkı yok canım. İlk gebeligimde 11. Haftada sağlık sorununu öğrendik o yüzden şimdi o haftalar sağlıkla geçsin istiyorum . ikili test stresli dönem malum yanlış çıkma ihtimalleri yüksek bi test

Cnm bir ayımız diğeriyle tutmuyor. Bu ay iki tane çıktı diye önümüzdeki ayda aynısı olcak diye birşey yok. Sakın böyle kendini demorilize etme. Dedim ya cnm benim başıma geldi bir ayla diğer ay birbirini tutmamıştı.
İnan bana bende oto çöpe inanmam ama tel denemediğim buydu onuda denedim. Sen hangi şehirdesin cnm? İstersen aktarın numarasını veririm.
Rezerv testini yenilesen mi acaba cnm?

Evet öyleymiş cnm testin sonucu genelde yanıltıcı oluyormuş neye güvenicez peki. Allah korusun. Canım acını hatırlatmak istemem ama neden bebeğin yaşamadı sorun neydi? Benim ilkinde kalp atışı oluşmamıştı sonrasında genetik test yaptırıp pıhtılaşma olduğunı öğrendik. İlk üç ayı hayırlısıyla bi atlatsak sağ salim.

Anladım canım,ıns dıger aya yuksek cıkar,senın az cıkan ay kac cıkmıstı ve tedavıye basladıgın ay kactı sayı?o rezerv testi ne oluyor bilmiyorum canım ya.Suan İst.dayım ama yarın donecegım K.Maras'a.

Günaydın cnm. Rezerv testi kanda çıkıyor canım. Yumurta rezervinin durumunu gösteriyor. Benim tedavimin iptal edildiği ay sadece 2 tane vardı. Tedaviye başladığımız ay 4 yumoş toplandı. 3 döllendi ama ikisiinin kalitesi daha iyi olduğu için ikisi verildi diğeri çöp oldu. Zaten giç dondurulacak kadar yumurtam olmadı. Senin testlerinin arasında amh (yumurta rezerv) testi yok mu? Mustafa hoca istemedi mi?

Canım ik olarak bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşlahha.Senin bu yumurta sayısı histereskopiden sonra mı düştü.Sonrasında düzeldi mi? Transferinin iptal olma nedeni neydi?Bende histereskopi olucam ve zaten rezervim az.Daha da kötüleşir diye korkuyorum. Bi karışımdan bahsetmişsin o nedir?Bilgi verirsen çok memnun olurum

Tunaydin canım:) bana test falan yapmadı,muayene esnasinda ultrasyondan bakarak iki tane gördü ve tedaviye başlamak için az dedi.ilk kez yumurtanın az olması gibi bir durumla karşılaştım.öncesinde boyle bir sorunum olmadığı için bahsettigin testten de haberim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…