Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm mustafa hocadan önce bi histeroskopim daha var benim. İlk operasyonumu ilk doktorum yaptı üstüne bide mustafa hocada oldum. Operasyonlardan önce 4/5 yumurtam toplanıyordu sonrasında da sayı olarak değişen birşey olmadı. Tedavinin iptal olduğu ay neden öyle oldu anlamadım. Bir ayımız diğer aya uymuyor.
Aktara başka birşey almak için girdim, tesadüfen kullandığım baldan bahstti ben sorunca. Bala 20 küsür ot karıştırıyor. Belki o işe yaramıştır ama bilemiyorum işte.eşimle beraber sanah akşam aç karnına bi tatlı kaşığı yedik. Toplanan yumurta sayımda bi artış olmadı ama bölünmeleri daha fazla olmuştu. Tabi tedavide iğne ölçüsüde etkilemiş olabilir. Allah'ım çok büyük bir şekilde zamanı gelince nasip ediyor. Aktar mkoyde cnm. Kartını mail atarım istersen kendinde görüşebilirsin.
Ben bi bayanla konuştum izmirden. Onunda bildiği bir aktar varmış. Ama vereceği karışımdan önce kan sonuçlarını görmek istemiş. Bana mantıklı geldi. Belki ağır gelir yan etki yapar. Ben çok direndim kullanmamak için hatta inanmıyordum ama bi anda gidip aldım başladım.

Sen ne zaman olacaksın cnm? Hoca ne dedi?

Cnm gittin mi memleketine? İstersen testi yaptır sonucuda hocaya gönderirsin. Devlet hastaneleri yapıyor testi.

Napıyım canım aynı devam ediyorum yarınki kan testini merak ediyorum bakalım Rabbim inşallah Hayırlısıni verir sen nasılsın canim varmı degisiklik

Cnm
canım benim bu ay dondurulmuş tedavim iptal oldu rahim Duvarı kalınlaşmadığı için.mustafa hoca rahim dar Şekil bozukluğu var histereskopi gerekli dedi.adetimi bekliyorum olmak için.herşeyden medet umuyoruz artık.sen ne olur olmaz özelden yollarsan sevinirim Kartı.ben de bu tedavimden önce 3 ay arı sütü bal polen yedim sabah aç karnına.5. Tedavimdi ve ilk defa 2 tane yumoş donduruldu.önceden 3. Güne zor gelen yumoşlar 5. Güne geldi 1 tanesi transfer edildi 2 si donduruldu 1 i de ÇÖP oldu o doldurulacak kadar iyi değildi ve ben tek transfer ettirmiştim.

10.6 dan 8.1 e düşen değerden umut varmıdır bilmiyorum ama yinede ogleden sonra yeniliycem cnm artık hayirlisi

E eda111 E esmaakg kızlar nasılsınız? Esma canım testi yeniledin mi?
Cnn cok sukur ıyıyım ben esma ınsaa bugunki degerın kat kat katlanıs olshn ınç yA cnn bana daha verme kan dedıler 152 8. Gub 10. Gn336 salı gunu kese ııcın gıdecegım ınş bende kan vermkteb korkuyorum galıba inş sonu hayırlı olur

10.6 dan 8.1 e düşen değerden umut varmıdır bilmiyorum ama yinede ogleden sonra yeniliycem cnm artık hayirlisi
Degerdendwık ama allahtan unut kesılmez ınsss vardır ınsss sıete okumustun onuncu gunde cıkmayıp ıkı gub sonra cıkanları ınss senınde ole olur

yok cnm ben yaptırmadım salı gunu kontrolum var ınsss o zman kese ıcın cagırdı dr bakalım korkuorum vermeye esmaa ya ssen medıpole mı gıdeceksın

Kızlar
8.gun 10.6
10.gün 8.1
12.gün 9.9
Neler oluyor böyle anlamış değilim 14.gün yine kan vercem

dr ne dıor cnm kımyasal da deıl ınssss dedıgım gıbı olur yaaa ıkızlerın bırı gıttı bırı senle o degrını yukseltıor ınsss mustafa hoca ne dedı

14.gün değere göre bişey diyebilcek kimyasal da olabilir yükselebilirde rabbime kalmış inşallah yukselir

14.gün değere göre bişey diyebilcek kimyasal da olabilir yükselebilirde rabbime kalmış inşallah yukselir
İnş yükselir canim ya,zor bir bekleyiş senin için ama hakkında hayırlısı olsun ve inş güzel haberlerle gelirsin iki gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…