Cumartesi açık canim ama sen hastalandigin zaman ara ne zaman gidecegini sana soylerlerKizlar yarin adet olacagim gibi 3. Gun pazara denk geliyo cumartesi mustafa hoca acik sanirim 2. Gun mu gidecegim
Cnm ben ıkıncı gun ılclara basladım ama yogun kanama olmasını ıstıorlarkı rahım ıncelsın dıe ınss adet olmazsın yasmn cnm ıcımden sende en yakın surese bu haberı vereceksın dıe gecıor ama ons tupe gerek kalmaz kuzumKizlar yarin adet olacagim gibi 3. Gun pazara denk geliyo cumartesi mustafa hoca acik sanirim 2. Gun mu gidecegim
İnşallah yükselir ben yükseleceğine inanıyorum canım bugün senin için ayetel kursi okuyup dua edeceğim14.gün değere göre bişey diyebilcek kimyasal da olabilir yükselebilirde rabbime kalmış inşallah yukselir
Günaydın Lyl, canım ben de Ocak ayında Histeroskopi olmuştum. O günden bu güne değişmedi ya o göğüs hassasiyeti, yine devam ediyor,Kızlar size bir şey soracağım
Ben 7 kasımda Mustafa hocada histeroskopi oldum
Tabi o zamandan bu yana henüz hamile kalamadım
Fakat ameliyattan sonra bir şey ilgimi çekti
Acaba sizde de aynı durum mevcut mu
Ameliyattan önce her adet olmama yakın 1 hafta 10 gün öncesinden göğüslerim hasssaslaşır dolgunlaşır ve acırdı
Her adet öncesinde
Fakat ameliyattan sonra hiçbir adetimde bunu yaşamadım
Göğüslerimde hiçbir şekilde acı yada hassaslaşma olmuyor
Hep aynı adet olsam da olmasam da günü yaklaşsa da tık yok
Bana ilginç geliyor
Sizde de böyle bir durum var mı yada oldu mu çok merak ediyorum
Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim
Günaydın Lyl, canım ben de Ocak ayında Histeroskopi olmuştum. O günden bu güne değişmedi ya o göğüs hassasiyeti, yine devam ediyor,
Kızlar
8.gun 10.6
10.gün 8.1
12.gün 9.9
Neler oluyor böyle anlamış değilim 14.gün yine kan vercem
Kizlar yarin adet olacagim gibi 3. Gun pazara denk geliyo cumartesi mustafa hoca acik sanirim 2. Gun mu gidecegim
İnşallah canim dediğin gibi olur kaç gündür perişan olduk esimlecnm değerleri böyle bi inip bi çıkanını okumuştum sonucu pozitifti. Dr ne dedi? İnşallah hayırlsıyla güzel sonuçlar alırsın
Canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallh.inşallh arkadaşın dedigi gibi olur sende kavuşursun bebegine.ben negatif tüp bebek oldugunda hiç test bile yapmaya fırsat olmamıştı 10.gün adet olmuştum.İnşallah canim dediğin gibi olur kaç gündür perişan olduk esimle
Benimde yarın doktor kontrolüm var canım çok heyecanlıyım inşallh herşey yolundadır.ikili test yapacakmısın.ben yaptıramadım bebegimin duruşu musaat degildi.inşallh yarın hepimiz doktordan tebessüm ederek çıkarız.;-)Banada böylesi denk gelmişti tatlım ctesi gitmiştim bende. Ayy hadi bakalım hayırlısıyla sende güzel haberlerle çıkarsın o odadanBu durumda sen yarın doktora gideceksin. Yarın bende dr gidiyorum. İnş hepimiz hayırlı güzel haberler alırız.
Canim ya insallah Rabbim hayirlisi ile nasip etsin sana o guzel haberi . Allah im sikintilarinin devasini ihsan etsin.İnşallah canim dediğin gibi olur kaç gündür perişan olduk esimle
Canim ben yarin olucam gibi pazartesiye kaldi benim doktor isi. Insaallh sende guzel haberler verirsin bize ve gebe kalmis olmana ragmen bize her zaman destek oldugun icin bu topigi unutmadigin icin ayrica tesekkur ederim canim cok opuldun :)Banada böylesi denk gelmişti tatlım ctesi gitmiştim bende. Ayy hadi bakalım hayırlısıyla sende güzel haberlerle çıkarsın o odadanBu durumda sen yarın doktora gideceksin. Yarın bende dr gidiyorum. İnş hepimiz hayırlı güzel haberler alırız.
Edamm cnm insallah kuzum tupe gidicem o kesinelsti ama insallah bende pozitifi gorurum ya.Cnm ben ıkıncı gun ılclara basladım ama yogun kanama olmasını ıstıorlarkı rahım ıncelsın dıe ınss adet olmazsın yasmn cnm ıcımden sende en yakın surese bu haberı vereceksın dıe gecıor ama ons tupe gerek kalmaz kuzum
Adet oldun mu xnm ınş gorecejsın cnm pızutıfı bak ınan sende goreceksın ben sımdı kese telasına duatum cnm ıns hayırlısıyla kesemızıde gorebılsek cok korkuyorum ne zor surecmıs bunlar allahım yardımcımz olsunEdamm cnm insallah kuzum tupe gidicem o kesinelsti ama insallah bende pozitifi gorurum ya.
Gozun aydın cnm hadı darısı bıze yaaa ben cok korkueum keseyı bı gorsem dıe dua edıorum clexaneyı kullanıor muydun hala bende kullanacagın o zmana baya desene yaw neyse ıı olsunlarda kullanalımm ya sankı senjn kacıncı. Haftab kı haşankullanıotun ya ebnı progratronun ıgnesı mafettı kalcam şiş hep bunu ne kadar kullncgzKızlaaar doktordan çıktım. Çok şükür hamdolsun bizim pıtırcık iyiymiş. Muhtemel kızmışVe fırlama bi kız olacak dedi
Doktor clexane iğneyi 2 günde bir yap artık dedi. Folikasiti bıraktırıp elevite geçirdi. İkili, üçlü ve dörtlü test yerine başka bir test verdi. Kan alınıp amerikaya gönderiliyormuş. Kesin net sonuçmuş başka bir şeyede gerek yokmuş. hiç duydunuz mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?