Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Maşallh canım ya bende gittim bugun bizim bebeşte çok uslu olucak çok nazlı olucak sanırım halen cinsiyeti ögrenemedik 16 haftalık olduk.birde canım elevit için iyi şeyler söylenmiyor bilgin olsun decavit kullanıyorum bende.

İnşallh keseyide görürsün canım helede o ilk kalp atışı varya dünyalara bedel çook harika bi olay Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları inşallh.

Cnm ben senin neler hissettiğini inan çok iyi biliyorum. Bende senin gibiydim. Pozitifi gördük acaba keseyi görebilcem mi sonradında kalp atışı olcak mı derken ilk üç ayı atlatalım diyoruz. İnan sonu yok. Ne yazık kı herşeyi başından bildiğimiz için kısmet olurda doğuma kadar gidebilirsek doğutana kadar ay şunu aylatalım bunu atlatalım diye diye hayırlısıyla 9 ayı tamamlıcaz. Sen içini ferah tut tatlım. Herşey yolunda gidecek merak etme
Clexana yumurta toplamadan beri kullanıyorum canım. Bugun doktor iki günde bir yap iğneni dedi. Doz testinide sordum. Teste gerek yok dedi pıhtılaşma testime bakıp. Biz bugun doktorum ekranına göre 12+2 günlükmüşüz. 9. Haftada progestan iğneyi bırakıp 4 günde bir vurdurmam için pruloton iğne verdi cnm. Kalçamda yer kalmadığı için. Hatta şöyle dedi 'orada artık bezeler oluşmuştur iğne dağılmıyordur bezelerden sana faydası olmaz'diyip diğer iğneye geçtik. Gerçektende kalçam artık daha bi rahatladı. Dediğim gibi ben 9. Haftaya kadar kullandım çünkü 5. Haftada kanamam olmuştu. Kanama olmasaydı jele devam edecektim.
Allah'ım inşallah hayırlısıyla sizlere yaşatsın bu duyguları kızlar. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı.

Edoşum içini ferah tut cnm. Herşey güzel olacak hayırlısıyla

Cnm nasıl geçti kontrolün? Bana farklı bir test verdi. Kan alıp amerikaya gönderiyorlarmış. 2 li 3 lü 4 lü testlere gerek kalmıyor dedi doktorum. Sen yaptırcakmısın?

Canim ben yarin olucam gibi pazartesiye kaldi benim doktor isi. Insaallh sende guzel haberler verirsin bize ve gebe kalmis olmana ragmen bize her zaman destek oldugun icin bu topigi unutmadigin icin ayrica tesekkur ederim canim cok opuldun :)

Yasmin canım benim hayırlısıyla sendende güzel haberler alıcax inş. İnanın her ezanda hepimize dua ediyorum. Hepimiz için hayırlı şeyler diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah sağlıkla bebişlermizi kucağımıza alırız

Bende aynı şeyi doktora söyledim cnm. Elevit hakkında böyle böyle söyleniyor dedim 'gülerek sen menagonun neyden yapıldığını biliyormusun dedi. Yerli bi ilaç firması elevit gibi bi ilaç üretmeye başlamış. Ondan sonra elevit ile ilgili kötü yorumlar yapılmaya başlanmış. Ne biliyim cnm doktoruma güvenmekten başka çarem yok. Allah korusun yeter.
Oyy maşallah uslu olsun annesi ne güxel işte çok yormaz seni. Bizimkine muhtemelen kız dedi tam net değil. Hiç beklemiyordum cinsiyet tahmini yapacağını. Sağlıklı olsunlarda yeter. Ben kendimi bugune kadar yedim bitirdim iyi mi yaşıyor mu diye. Her anı ayrı stresmiş

Kızlar değer 11.5 e yükselmiş malesef kimyasal gebelik olmuş hakkımızda hayırlısı olsun

Cnm nasıl geçti kontrolün? Bana farklı bir test verdi. Kan alıp amerikaya gönderiyorlarmış. 2 li 3 lü 4 lü testlere gerek kalmıyor dedi doktorum. Sen yaptırcakmısın?
Çok güzel geçti çok şükür herşey yolunda bebegim yan poxisyonda durdugu için cinsiyeti ögrenemefim malesef ama hiiç önemli degil yeterki saglıklı olsun 2kez ultrosona girdim ama çok nazlı bebişim.doktorumda hakediyor nazı dedi zor geldigini bildigi için ;-).haftaya tekrar giricem ultrosona ozaman belli olur dedi.2liyi yaptırmadım canım digerlerinide yaptırmayı düşünmüyorum.dua bebegim bu benım.şeker yüklemesi yaptırırım ama 1ay sonrada tetenozlara başlıyoruz sonta kan uyuşmazlıgı testı ve ignesi inşa hayırlıdı ile kucagımıza alırız .bizde 16+2olduk 150gr agırlıgımız varmış

Dogrudur canım ya firmalar bir yaygara koyuyotlar ortaya ama malesef kul hakkınada giriyorlar.sanırım biz bebegi kucagımıza alana kadar içimiz hiiç rahat etmeyecek canım bizim için çook kıymelı çok zor gelen ni yolculuk.ama çok şükür ben hamilelikten yana çook rahatım hiç sıkıntım olmadı mide bulantısı falan.

Kızlar değer 11.5 e yükselmiş malesef kimyasal gebelik olmuş hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun çok zor bi durum ama buda geçecek inşallh..bende yaşadım bunu inan ben yaşamış gibi üzüldüm canım.vakti gelmemiş az kaldı inşallh sende sevineceksin canıö

Cnm
Hayır canim ilaçları bırak dedi dokTor bugün yarın olurum heralde
cnm benm ya ne desem neden bold olmus olabılr dedı pekı uzulme dıyemıorum ama sınavımz cetın cnm ıns gececk tek tej gececk benmde besıncı senem ıns olmustur dıe dua edıorum gece uyuyamıorum kac gundr snı cok ii anlıorum ama sabır et bıtanem dondrulmusşarı koydurack mısın hemeb ne dedı mustafa hoca

Hrkese merhaba
Sizlere yani mustafa acet hastalarına bir sorum var.cevaplarsanız sevinirim.
Ben şubat ayında nisanın 19 u için randevu almıştım.(o arada başka güvendiğim bir dr a daha başladım ama çift görüş almak istediğim için birde mustafa beye muayene olmak istedim)
Beni mart sonu aradılar ve haziran sonu isterseniz muayene olabilirsiniz nisanda maalesef mümkün değil dediler.(haziran sonuda kesin değil belki)
Anlıyorum çok yoğun bir dr ama bunu baştan hesap etmeleri gerekirdi.ciddi bir durumum olsa demek ki kendisine ulaşamayacağım diye düşünerek vazgeçtim.
Sizlere sorum bu konuda sıkıntı yaşıyormusunuz?ısrarcı olup bekleyip sizce kendisine muayene olmalımıyım?sonuçta 1 kerede bitmeyecek ki sürekli takip edilmek gerek.içime sinen bir dr buldum aslında ama dediğim gibi çift görüş istiyorum.
Hep birlikte geçirdiğimiz bu zor süreçte Deneyimleriniz benim için çok önemli.

Maalesef ilk muayeneye gidene kadar bu şekilde. 2-3 ay sonrası da ertelenebiliyor. Ama sonrasında sıkıntı olmuyor yapılacak işleme gore gününü ayarliyorlar. Mesela ameliyat dedi size ilk muayene de sonra adet olduğunuzda 15 gün içine ameliyat günü veriliyor. Ya da tüp yaptiracaginiz zaman adet olunca 3. Güne veriyorlar. Ama Mustafa hoca her hastasına tüp bebek sonrası gebelik takibi yapmıyor. Birazda bi sorun olunca ulaşması zor oluyor..
İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Amin çok teşekkür ederim cvp için.

Evet cnm en önemlisi sağlıklı olması. Cinsiyet sonra geliyor önem sırasında. Dr bana kan uyuşmazlığı testi vermedi hatta bide iğneyi iki günde bire düşürdü. Benim gibi kullanan var mı acaba? Herşeyin yolunda gitmesime çok sevindim tatlım. Hep güzel haberler alırız inşallah hepimiz. Acaba senin minnoş kız olabilir mi? Hani nazlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…