Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Çok şükür benimde şimdilik iyi gidiyor cnm. Kokulara karşı hassasiyetim var özellikle yemek kokuları rahatsız ediyor. Arada da dehşet bi şekilde boğazım yanıyor baş ağrısı yapıyor. Bunlarada çok şükür.

Canım bizim eşimle kan uyuşmazlıgı var o yüzden 7.ayda igne olmam lazım.benım 0-rh .eşiminde 0+rh.ben o ignryi anlamadım.ben hiç kullanmadım öyle bişey.inşalah saglıkla dogsunlarda canım.evet kız göstermezmiş hayırlısı olsun inşallh benım nazlı bebegim için herşeye deger ;')

Canım benım sadece agız tatsızlıgım vardı o kadar oda geçti.3aydan sonra bişey kalmıyormuş.birde vitamin ilaçları çok rahatsızlık veriyor gaz yapıyor sıvı tüketimi iyi geliyor sende fikkat et inşllh.

Canim benimde esimle ayni sekilde kan uyusmazligi var sizin gibi benim kanim 0 negatif esimin ki, 0 pozitif hep dusunuyodum acaba bunun etkisi varmi diye
Senin basarisiz tup tedavin varmiydi cnm?

Evt cnm bugun oldum sali gunu gidicem insallah amin cnm amin insallah bende sevinirim cok korkuyorum ama bi yandan heyecanliyimda. Sende bi an onca ikizlerinin kesesini gorursun insalllah kuzum ya doktor ikiz olma ihtimali yuksek falan dedi mi

Canim benimde esimle ayni sekilde kan uyusmazligi var sizin gibi benim kanim 0 negatif esimin ki, 0 pozitif hep dusunuyodum acaba bunun etkisi varmi diye
Yok canım hiç merak etme.kan uyuşmazlıgı 1.bebekte sıkıntı olmuyor ben 7.ayda igne olucam 2ve sonrası bebeklerde düşük oluyor.yani hamilelige engel bi durum degil ama 1. düşük ise o zaman yine igne olunması gerekir.evet canım negatif tüpbebegim var mayısta 1sene olacak.mustafa hocaya gelmeseydim düşünemiyorum halimizi çünkü dondurulmuşlarımda var onları deneyeyicektik gerek kalmadı çok şükür.rabbi hepimizin kucagını doldursun inşallh hepinize çook dua ediyorum zor ve meşakkatli bi yol inşallh kazananlardan oluruz ümitsizlige asla kapılmayın canım ...

Yasemın cnm valla keseyı göreyım de bıtanaye razıyım bugun 4+5 sat me gore bugn cok kotu oldum ama mıde bulntısu oldu bas donmesıyle birlıkte ınss keseler olusmustur heycanla salıyı beklıorum valla darısı sıze olacak bak ınanarak basla bu yola bıtanem ben ınanıprum sızınde olacak ınş

Yasemın hergun gırecegım sormak ıstedıgın ne varsa hazırım ıns yard olurum sıze

Canim sizin skinti neydi neden olmuyordu benimde 1 tup negatifim varda ondan soruyorum benimde temmuzda 1 sene olacak. Bi de sana da 2 tane emriyomu koymustu doktor

Cnm ben yanlış yazmışım kan uyuşmazlığı değil pıhtılaşma diyecektim pardon İyi olsunda. Oyy nazlı bebişini öperim annesi

Hangi vitaminleri alıyorsun cnm. Doktorum bana sadece elevit verdi.

Kızlar kan uyuşmazlığında Allah korusun düşük yaptıktan sonra 72 saat içinde bi iğne olmanız gerekiyormuş. Benim arkadaşım yaptırdı

Edacim keseler oluşmuştur sanırım. Salı büyük gün demek ki. Hayırlı haberler alırsın inş canım

Canim sizin skinti neydi neden olmuyordu benimde 1 tup negatifim varda ondan soruyorum benimde temmuzda 1 sene olacak. Bi de sana da 2 tane emriyomu koymustu doktor
Hep sebepsiz bişey denilmiyordu 1tüpüm kspalı idi tüp bebekten sonra mustafa hocaya karar verdik 6dondurulmuşumuza ragmen.çok şükür 10kasımda ameliyat oldum rahim genişletildi 21aralıkta kontrole gittik kapalı tüpte bir yumoş vardı 11ml mustafa bey olsun dedi olabilir siz degerlendirin dedi ve 12ocakta hamile oldugumu ögrendim çok şükür ama inanın tıkalı tüpte diye takmamıştık stres yoktu ve olmuş şok olmuştuk.sizde stresten uzak durun hep olumsuzluklarn bsşı malesef inanın sizinde bebiş gelecek inşallh ben inanıyorum.üzüntüden de uzak durun .bizim bebişler biraz nazlı sadece ;-).hakkınızda hayırlısı olsun canım ..evet canım 2embriyo koyulmuştu.

Cnm ben yanlış yazmışım kan uyuşmazlığı değil pıhtılaşma diyecektim pardon İyi olsunda. Oyy nazlı bebişini öperim annesi
Bilmiyorum ki canım doktor ilk testler yaptı bişey dememişti yoktur pıhtılaşma inşsllh.çoook teşekkür ederim teyzesii inşallh cumartedi tekrar gidebilirim cinsiyet için o zaman ögrenecegiz bende sizin bebişi öperim kader arkadaşıyız bizler sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…