- 21 Kasım 2015
- 309
- 170
- 103
Zaten 12haftada sadece vitamin veriliyor doguma kadar kullanılacak benim decavit.16.haftada da kan ilacı verdi tadı igreenç hassas olanlar için kötü canım çok şükür ben hassasiyet yok da içebiliyorum.Hangi vitaminleri alıyorsun cnm. Doktorum bana sadece elevit verdi.
Sen şimdi onu kafana takma. Doktor gerekli bilgileri sana verir ona göre ne gerekiyorsa yapılır cnm merak etme. Sen şimdi kendine iyi bak grip olmamaya çalış yemene içmene özen göster.Sagol kuzum ya insallah guzel gider cok korkuyorum. Bu kan uyusmazligi da baska bi skinti demek dikkat etmek gerekiyor igne falan.
Merhaba arkadaşlar histeroskopi sonrasi ilaçlar bitince kaç gün sonra adet oluyoruz
Bilmiyorum ki canım doktor ilk testler yaptı bişey dememişti yoktur pıhtılaşma inşsllh.çoook teşekkür ederim teyzesii inşallh cumartedi tekrar gidebilirim cinsiyet için o zaman ögrenecegiz bende sizin bebişi öperim kader arkadaşıyız bizler sonuçta
Zaten 12haftada sadece vitamin veriliyor doguma kadar kullanılacak benim decavit.16.haftada da kan ilacı verdi tadı igreenç hassas olanlar için kötü canım çok şükür ben hassasiyet yok da içebiliyorum.
Ben istanbul dışındayım canım.istanbulda olsam bi teşekküre gelmek istiyorduk ama nasip.sen gitmiştin sanırım kadın dogumcu başka doktorun yokmuydu.Cnm sen hangi doktorlat devam ediyordun? Benim bu hafta mustafa hocaya gitmem lazım. Devamlı iştem izin almakta ayrı bir sorun. Çok şükür sorun çıkartmıyorlar ama ben stres oluyorum
Kan ilacı genelde 16dan sonra veriuorlar her hamile kullanıyor kullanmadı gerekiyor bebegin beslenmesi için birde dogumda fazla kan kaybı oldugu için vücütta kan depoluyor.verişdiginde sakın ihmal etme zorlada olsa kullan canımBanada kan ilacı verir mi acaba? Benim doktorum herşeyi ye iç dedi. Hiç birşeye kısıtlama getirmedi. Seninki beslenme ile ilgili birşeyler söyledi mi cnm?
Kadın doğumcu buldum kendime ama mustafa hoca 12. Hafta bende görücem seni dedi ondan gitmem lazım.Ben istanbul dışındayım canım.istanbulda olsam bi teşekküre gelmek istiyorduk ama nasip.sen gitmiştin sanırım kadın dogumcu başka doktorun yokmuydu.
Kizlar ben de Mustafa beye muayene olmak istiyordum ağustos ayında gidebilecegim Ista diye bir an önce randevu almaya çalıştım ama artık gtmemeye karar verdim defalarca kez aradım sekreterini durumumu da anlattım bi ay şubatta arayın bi ay martta arayın bi ay da nisanda arayın dedi en son bugün aradım bu kez de haziranda arayın randevu almak için diyor sürekli erteleme biliyorum doktor çok yoğun gerçekten işi çok zor nerdeyse 1 sene olacak kendisine msj etmiştim ona bile halen cvp vermedi istda başka onerebileceginiz doktor var mı ben tüp bebek dusunmuyorum bu asamada iki kez kendiliğinden hamile kaldım ve malesef dış gebelik oldu bu yuzden iyi bir doktora görünmek istiyorum
Hayır cnm her seferinde ücret ödemiyorsun. Sadece iğnelere başldıktan sonra kan testlerin var onlar ekstra ücrete giriyorKizlar medipolde tup bebek icin her seyden ayri bi ucretmi aliniyor yani fiyatlar her sey icinde degil mi? Mesela her muayenede muayene ucreti mi verecegim ayrica?
Sagol kuzum ya bende heyecanliyim ve korkuyorum. Amin cnm benim amin. Allah hepimize hayirli kapilar acsin.
Hormon testleri istiyorlar.doktor pko plup olmadıgını anlar zaten merak etme.birde ayrıntılı testler var onlarıda isteyebilir resmi stesine bi bak derim.S.a kizlar.mustafa bey ilk gidildiginde hangi testler yapiyor acaba.ucret nasil...bide bugun adetim3.gunu tahlil yaptirdim sonuc..tsh.4.31 fsh.4.79..prolaktin 18.10 cikti normalmi acaba..pko varsa bu tahlillerden belli olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?