Canim ikiz mi tek mi?Kızlar kesemizi gordukk cok sukur daha 4.02 mm cok sukur ya nasıl ben anlamam ama drum cok ıı dedı
Cmm sımdılık tek gorunuor ama suprız ılıncı kese gorulebılır dedı drum haftaya bakalım hayırlı olsunda cok sukur yaaa sen ne yaptın ne zöan baslıosun bakalımCanim ikiz mi tek mi?
Cnm hayirlisi ile saglikla ilerlesin bebisin. Bende basladim ilaclara dun aksam cnm cumartesi kontrole gidicem yumoslar icin. Sana kac milim verdi doktor igneyi bi de su an igneden baska bisey vermedi bi folik asitCmm sımdılık tek gorunuor ama suprız ılıncı kese gorulebılır dedı drum haftaya bakalım hayırlı olsunda cok sukur yaaa sen ne yaptın ne zöan baslıosun bakalım
Tedavi hayırlı olsun V venuskiz hangi iğneyi başladın bn aşılma ya karar verdim histeroskopiden vazgeçtim gonal f basladikCnm hayirlisi ile saglikla ilerlesin bebisin. Bende basladim ilaclara dun aksam cnm cumartesi kontrole gidicem yumoslar icin. Sana kac milim verdi doktor igneyi bi de su an igneden baska bisey vermedi bi folik asit
Canim başladın dimi tüp bebeğe ben gittim ama aşılama yi tavsiye etti mustafa hoca ona baslicaz adet 3. Günü bakalım seninde inşallah hayırlı olur tatlimCnm hayirlisi ile saglikla ilerlesin bebisin. Bende basladim ilaclara dun aksam cnm cumartesi kontrole gidicem yumoslar icin. Sana kac milim verdi doktor igneyi bi de su an igneden baska bisey vermedi bi folik asit
cnm ben 187,5 ıle basladım gonal f kullandım ılk olarak baska bısı vermıo zaten benm sadece faklı olarak ıkı tane catlama ıgnesı vermıstı banaCnm hayirlisi ile saglikla ilerlesin bebisin. Bende basladim ilaclara dun aksam cnm cumartesi kontrole gidicem yumoslar icin. Sana kac milim verdi doktor igneyi bi de su an igneden baska bisey vermedi bi folik asit
Amin cnm evt basladim. Hepimizin hayirli olsun tedavisi hayirli soniclar alalim insaalllah. Hoca ne dedi sana once bi asilama mi yapalim dedi? Bu arada daha once asilama yaptirmismiydinCanim başladın dimi tüp bebeğe ben gittim ama aşılama yi tavsiye etti mustafa hoca ona baslicaz adet 3. Günü bakalım seninde inşallah hayırlı olur tatlim
Bana da iki tane catlatma ignesi yazmis hoca cnm. Bende 200 le basladim 2 tane koyacak hoca :)cnm ben 187,5 ıle basladım gonal f kullandım ılk olarak baska bısı vermıo zaten benm sadece faklı olarak ıkı tane catlama ıgnesı vermıstı bana
hadı hayırlısı kuzum ınsss tutacak cnm ınsss rabbım nasıp ederse ınsss tutacak ınan yeterkı cnm duam senınleBana da iki tane catlatma ignesi yazmis hoca cnm. Bende 200 le basladim 2 tane koyacak hoca :)
canım ben muayne oldum hoca dediki rahim iyi dedi sonra yakınında iyi bi dr yumurta takibi yaptir dwdi daha ince 3 ay yaptırdım dedim hocada o zaman rahimde sorun vardı dwdi siz ne derseniz onu yapalim dedim o zaman aşılama yapalım dedi daha önce yaptirmadim aşılama ben ama deneyelim bakalım senin tüp bebek ücretin ne kadar tuttu hayatım ben aşılama nin fiyatini sormadım daha adet olunca 3. Gun gidicem bana ilaç vermişti önceki gitmeme şimdi 9 tane falan kaldı o bitsin adet olcak misim ama 3. Gün inşallah hafta sonuna gelmez onu dusunuyorum simdiAmin cnm evt basladim. Hepimizin hayirli olsun tedavisi hayirli soniclar alalim insaalllah. Hoca ne dedi sana once bi asilama mi yapalim dedi? Bu arada daha once asilama yaptirmismiydin
Ben başka bir yerde oluyorum aşılama canimCanim aşılama ücreti ne kadar ben sormadım o gün unuttum esimin ise yetişmesi gerekiodu
Yok canim ya başka dr gerek yok dedi o yüzden başka yerde aşılama deneyeceğim bakalım nasıl olacakSagol yumiti ben pregon la basladim igneye. Neden histereskopiden vazgectin bu arada asilamayi mustafa hoca mi yapacak
Canim tup bebek 3. Gun gidiyoruz ya o gunde muayene parasi aliyorlar anestezi kan vs.. hepsi 400 tl tuttu. 400 de ilaclara verdik raporlu. 4000 tl de yumurta toplanirken alacaklarmis. Ama arada kan isterlerse ayrica ucret vericez. Bi de bu fiyatlara dondurma ucreti dahil degil eger kaliteli embriyo kalirsa dondurulacak cnm.canım ben muayne oldum hoca dediki rahim iyi dedi sonra yakınında iyi bi dr yumurta takibi yaptir dwdi daha ince 3 ay yaptırdım dedim hocada o zaman rahimde sorun vardı dwdi siz ne derseniz onu yapalim dedim o zaman aşılama yapalım dedi daha önce yaptirmadim aşılama ben ama deneyelim bakalım senin tüp bebek ücretin ne kadar tuttu hayatım ben aşılama nin fiyatini sormadım daha adet olunca 3. Gun gidicem bana ilaç vermişti önceki gitmeme şimdi 9 tane falan kaldı o bitsin adet olcak misim ama 3. Gün inşallah hafta sonuna gelmez onu dusunuyorum simdi
Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah canimCanim tup bebek 3. Gun gidiyoruz ya o gunde muayene parasi aliyorlar anestezi kan vs.. hepsi 400 tl tuttu. 400 de ilaclara verdik raporlu. 4000 tl de yumurta toplanirken alacaklarmis. Ama arada kan isterlerse ayrica ucret vericez. Bi de bu fiyatlara dondurma ucreti dahil degil eger kaliteli embriyo kalirsa dondurulacak cnm.
S.a kizlar.mustafa bey ilk gidildiginde hangi testler yapiyor acaba.ucret nasil...bide bugun adetim3.gunu tahlil yaptirdim sonuc..tsh.4.31 fsh.4.79..prolaktin 18.10 cikti normalmi acaba..pko varsa bu tahlillerden belli olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?