- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
İnş geç döllenmedir canım. Kısmette varsa kaçıncı gün olduğu önemli değil. 2. Gün embriyosunun tuttuğunu gördüm. Hakkında hayırlısı olsun inşBu gün 11. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı. Bir süre sonra tekrar baktım çok zor gördüğüm bir çizgi vardı fakat bazen baktığımda göremiyordum sonra bir bakıyordum zar zor görüyordum. Yarın kan vereceğim korkuyorum. Bir önceki düşüğümde 12. gün değerim 27 çıkmıştı üstelik 5. gün embriyosu idi. Ki bu 3. ün embriyorusu umarım geç döllenmedir ve sadece idrarda pozitif çıkmamıştır.
Gözün aydın tatlım. Allah tamamına erdirsin inş. Pıtpıtları duymaya gittiğinde belki iki tane duyarsınCmm sımdılık tek gorunuor ama suprız ılıncı kese gorulebılır dedı drum haftaya bakalım hayırlı olsunda cok sukur yaaa sen ne yaptın ne zöan baslıosun bakalım
Yasmin cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun inş. Allah'ım inşallah emeklerinin karşılığını verir tatlım. Ctesi daat kaçta olacaksın. Sabah kısmetse bende mustafa hocanın orda olucamCnm hayirlisi ile saglikla ilerlesin bebisin. Bende basladim ilaclara dun aksam cnm cumartesi kontrole gidicem yumoslar icin. Sana kac milim verdi doktor igneyi bi de su an igneden baska bisey vermedi bi folik asit
Pregon da gonal f gibi bi ilaç mı? Ben gonal f le başlamıştımSagol yumiti ben pregon la basladim igneye. Neden histereskopiden vazgectin bu arada asilamayi mustafa hoca mi yapacak
Ben olmam gereken tarihte regli olmuştum cnmKızlar çatlatma iğnesinden sonra gebelik olmasa kaçıncı gün adet olunuyo bilgisi olan var mı
cnm dr da ole deı dur bakalım cnm sen kacıncı haftada yada tupun kacıncı gununde kalbı duydun yaaa merak edıorum atar dımı bı aksılık olmaz dımıBen olmam gereken tarihte regli olmuştum cnm
Ben olmam gereken tarihte regli olmuştum cnm
allahım nasıp eder ınss yaaa ısteyen herkesee ınsss bızede kucagımza almayı nasıp eder ıns cok streslıymıs yaa
Sagol canim benim. Cumartesi saat vermediler cuma gunu arayip haber vereceklermis saati cnm. Ay insallah karsilasiriz cnm ya :)Yasmin cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun inş. Allah'ım inşallah emeklerinin karşılığını verir tatlım. Ctesi daat kaçta olacaksın. Sabah kısmetse bende mustafa hocanın orda olucam
Evt cnm aynisi kimisi gonal f kimisi pregon kullaniyorPregon da gonal f gibi bi ilaç mı? Ben gonal f le başlamıştım
Cnm catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catlar ve bundana 14 gun sonra adet olunur. Yani catlatma ignesi oldugun saatten sonra 15.5-16 gun sorna adet olursunKızlar çatlatma iğnesinden sonra gebelik olmasa kaçıncı gün adet olunuyo bilgisi olan var mı
Esma mustafa hocayla gorustunmu o ne diyor?Kızlar mrb mustafa bey de bu ay tup denedim malesef kimyasal gebelik oldu dondurulmuslarım car hemen bu ay denemeyi düşünüyorum sizler ne dersiniz biraz aramı vermeliyim yoksa denemelimiyim
Cuma günü görüşme var canim ama hemşire istersen dondurulmus lari adet olunca başlayabilirsiniz demişti hoca ne der bilmiyorumEsma mustafa hocayla gorustunmu o ne diyor?
Benim de şubatta oldu kimyasal gebelik ama dondurulmuş yok mayısda bir daha denemeyi düşünüyoruz. bence hemen dene Canım.Kızlar mrb mustafa bey de bu ay tup denedim malesef kimyasal gebelik oldu dondurulmuslarım car hemen bu ay denemeyi düşünüyorum sizler ne dersiniz biraz aramı vermeliyim yoksa denemelimiyim
Esma mustafa hocayla gorustunmu o ne diyor?
Cnm catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catlar ve bundana 14 gun sonra adet olunur. Yani catlatma ignesi oldugun saatten sonra 15.5-16 gun sorna adet olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?