Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

İnş geç döllenmedir canım. Kısmette varsa kaçıncı gün olduğu önemli değil. 2. Gün embriyosunun tuttuğunu gördüm. Hakkında hayırlısı olsun inş

Cmm sımdılık tek gorunuor ama suprız ılıncı kese gorulebılır dedı drum haftaya bakalım hayırlı olsunda cok sukur yaaa sen ne yaptın ne zöan baslıosun bakalım
Gözün aydın tatlım. Allah tamamına erdirsin inş. Pıtpıtları duymaya gittiğinde belki iki tane duyarsın
Geçen facede bir bayan yazmış. Ablasının ikize gebe olduğunu 7. Ay öğrenmişler

Cnm hayirlisi ile saglikla ilerlesin bebisin. Bende basladim ilaclara dun aksam cnm cumartesi kontrole gidicem yumoslar icin. Sana kac milim verdi doktor igneyi bi de su an igneden baska bisey vermedi bi folik asit
Yasmin cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun inş. Allah'ım inşallah emeklerinin karşılığını verir tatlım. Ctesi daat kaçta olacaksın. Sabah kısmetse bende mustafa hocanın orda olucam

allahım nasıp eder ınss yaaa ısteyen herkesee ınsss bızede kucagımza almayı nasıp eder ıns cok streslıymıs yaa

Kızlar mrb mustafa bey de bu ay tup denedim malesef kimyasal gebelik oldu dondurulmuslarım car hemen bu ay denemeyi düşünüyorum sizler ne dersiniz biraz aramı vermeliyim yoksa denemelimiyim

Yasmin cnm tedavin hayırlı uğurlu olsun inş. Allah'ım inşallah emeklerinin karşılığını verir tatlım. Ctesi daat kaçta olacaksın. Sabah kısmetse bende mustafa hocanın orda olucam
Sagol canim benim. Cumartesi saat vermediler cuma gunu arayip haber vereceklermis saati cnm. Ay insallah karsilasiriz cnm ya :)

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra gebelik olmasa kaçıncı gün adet olunuyo bilgisi olan var mı
Cnm catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catlar ve bundana 14 gun sonra adet olunur. Yani catlatma ignesi oldugun saatten sonra 15.5-16 gun sorna adet olursun

Kızlar mrb mustafa bey de bu ay tup denedim malesef kimyasal gebelik oldu dondurulmuslarım car hemen bu ay denemeyi düşünüyorum sizler ne dersiniz biraz aramı vermeliyim yoksa denemelimiyim
Benim de şubatta oldu kimyasal gebelik ama dondurulmuş yok mayısda bir daha denemeyi düşünüyoruz. bence hemen dene Canım.

Esma mustafa hocayla gorustunmu o ne diyor?

Cnm catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catlar ve bundana 14 gun sonra adet olunur. Yani catlatma ignesi oldugun saatten sonra 15.5-16 gun sorna adet olursun

Ben 18 martta çatlatma iğnesi vuruldum ve daha adet olmadım çatlatma iğnesi vurduğunda dr yumurtam 15-16 mm di acaba yumurta küçük olduğundan daha çatlamadı mı yoksa geç mi çatladı noldu ya bi taraftan da heyecan yaptım elimde test yok yumurtlama testi vardı lh ölçen onu yaptım anında kıpkırmızı oldu yani heralde yeni bi yumurta yoktur çünkü adet tarihim geldi ay noluyoki acaba bişi diyin

Lg koyu cıkınca adet gununde gebelık oldugunu yazmıslar cnm yaaaınss gebesındır sabah ac karnına yapsana gebelık testı hemen

Esma cnm adet oldun mu deneyecksen rahımı hazırlayacak ılac verıolrlar hemen muane ol eger dondurulmus koyacaksa yaaa bıde clexane kullnmadın mı sen onunda gecelıkte cok faydası varmıs cogu kışi kullanıor ama hadı hayırlısı venuss cnm hayırlı haberlerle gelecksın sende ınsss Lyl senden de hayırlı haber gelır ınssss cnm bugun sanırım 17. Gunun ıgnedn sonra en gec 16. Gunde adet olunurr sende gebesın sankı ama hadı ınssss yaa ısteyen herkese naıp etsın rbbım ınss ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…