Lg koyu cıkınca adet gununde gebelık oldugunu yazmıslar cnm yaaaınss gebesındır sabah ac karnına yapsana gebelık testı hemen
Lutein hormonu .1.66Lh nedir
Yap stresınden kurtul cnm benm ınsss vardır rbbım gonlumuze gore versın su mubarek gecede inşYaa olabilir mi ki inanamıyorum test yapınca negatif çıkacağından korkuyorumm bir kaç gün daha mı beklesem
Ben sabahtan orda olucam cnm. Burdan yazışalım. Ben genelde boşsa wc lerin ordaki sandalyelerde oturuyorumSagol canim benim. Cumartesi saat vermediler cuma gunu arayip haber vereceklermis saati cnm. Ay insallah karsilasiriz cnm ya :)
Esma cnm önemli olan mustafa hocanın ne düşündüğü tatlım. Ben olsaydım önümüzdeki ay başlardımKızlar mrb mustafa bey de bu ay tup denedim malesef kimyasal gebelik oldu dondurulmuslarım car hemen bu ay denemeyi düşünüyorum sizler ne dersiniz biraz aramı vermeliyim yoksa denemelimiyim
Yaa olabilir mi ki inanamıyorum test yapınca negatif çıkacağından korkuyorumm bir kaç gün daha mı beklesem
Eda eğer tüp tutmaz ikinci tüpü istersek ve dondurumuşta yoksa ücret yine ilk ödediğimiz ücret gibi mi oluyor?Esma cnm adet oldun mu deneyecksen rahımı hazırlayacak ılac verıolrlar hemen muane ol eger dondurulmus koyacaksa yaaa bıde clexane kullnmadın mı sen onunda gecelıkte cok faydası varmıs cogu kışi kullanıor ama hadı hayırlısı venuss cnm hayırlı haberlerle gelecksın sende ınsss Lyl senden de hayırlı haber gelır ınssss cnm bugun sanırım 17. Gunun ıgnedn sonra en gec 16. Gunde adet olunurr sende gebesın sankı ama hadı ınssss yaa ısteyen herkese naıp etsın rbbım ınss ya
Ayy Bebek var sanırım maaşAllahKızlar test böyle çıktı
Canım inşallh vardır testi tekrarla bence yada yarın kan testi yaptır garanti olsun inşallh sende sevinenlerden olursun.ama var görünüyo inşallhKızlar test böyle çıktı
Çatlama iğnesi nin etkisi çoktan geçmiştir hamilesin canım gözün aydinKızlar kan testi yaptırdım 675 çıktı :) sizce doğru mudur yoksa çatlatma iğnesinin etkisi mi var 5 gün günüm geçmişti
sizin neyiniz vardı acabaKızlar kan testi yaptırdım 675 çıktı :) sizce doğru mudur yoksa çatlatma iğnesinin etkisi mi var 5 gün günüm geçmişti
samsunda nerede oturuysunuz bende samsunda yaşıyorum darısı başınıza inşallahAyy kızlarr inşallah öyledir şu an inanamıyorum gerçekten inşallah darısı başınıza kızlar dualarım sizinle:)
Oooo canım sen önce kan testini söyleseneKızlar kan testi yaptırdım 675 çıktı :) sizce doğru mudur yoksa çatlatma iğnesinin etkisi mi var 5 gün günüm geçmişti
samsunda nerede oturuysunuz bende samsunda yaşıyorum darısı başımiza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?