Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sagol canim benim. Cumartesi saat vermediler cuma gunu arayip haber vereceklermis saati cnm. Ay insallah karsilasiriz cnm ya :)
Ben sabahtan orda olucam cnm. Burdan yazışalım. Ben genelde boşsa wc lerin ordaki sandalyelerde oturuyorum Gitmişken orda testlerimide yaptırıcam.

Kızlar mrb mustafa bey de bu ay tup denedim malesef kimyasal gebelik oldu dondurulmuslarım car hemen bu ay denemeyi düşünüyorum sizler ne dersiniz biraz aramı vermeliyim yoksa denemelimiyim
Esma cnm önemli olan mustafa hocanın ne düşündüğü tatlım. Ben olsaydım önümüzdeki ay başlardım

Eda eğer tüp tutmaz ikinci tüpü istersek ve dondurumuşta yoksa ücret yine ilk ödediğimiz ücret gibi mi oluyor?

cnm ben mustafa hocada yapmadım kı acıbademde yaptm cok sukur ama sadece cozdurme ucretı alıorlar dıe bılıorum cnm cok sukur benm 4 tane dondurulmus var ama tuttu keseyı de gordum bıde kalbı gorsem rahatlıycam bıraz da olsa dua edın bugunun hatırına kızlar

Kızlar kan testi yaptırdım 675 çıktı :) sizce doğru mudur yoksa çatlatma iğnesinin etkisi mi var 5 gün günüm geçmişti
Oooo canım sen önce kan testini söylesene msşallh çok güzel hayırlı olsun rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallh.annesiiiii bebişe iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…