Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Anım biz kasımda histeroskopi olmuştuk merve sen ben çok şükür 3ümüzde mutlu haberi aldık darısı diger arkadaşların başına inşaalahhhh.....

Evet canım çok şükür Rabbime bu mübarek gece hürmetine burdan ve dışardan ne kadar evlat isteyen varsa Rabbim nasip etsin inşallah ama şuna emin olun kızlar vakti zamanında Allah nasip edecek inşallah :)

samsunda nerede oturuysunuz bende samsunda yaşıyorum darısı başınıza inşallah

Canım mustafa hoca rahim ağzı darlığı dedi ameliyat oldum diğer doktorlar polikistik over diyordu fakat mustafa hoca yok gibi bişey dedi kasımda ameliyat oldum samsun çarşambada evliyim çarşambada bi dr a gittim bu ay çok iltihap var dedi antibiyotik iğne verdi kullandım ve bu ay hamile kaldım haziranda 3 yıllık evli olacağım nasipse Rabbim bu duyguyu herkese tattırsın

Oooo canım sen önce kan testini söylesene msşallh çok güzel hayırlı olsun rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallh.annesiiiii bebişe iyi bak

İdrar testinden sonra dayanamadım gittim kan testi yaptırdım :) ama çatlatma iğnesi vurulduğum için yanıltıcı olabilir diyorlar emin olamadım ama kanda ne çıkarsa o değil mi zaten kendi dr uma gideceğim inşallah Rabbim tamamına erdirir kızlar dua edin nolur

Iyi geceler arkadaşlar bende tüp bebek tedavisi için yer araştırıyorum kadıköy florence nightingale hastanesi ve dr tansel çetinkaya hakkında bilgisi olan varmı?Teşekkürler.

Canim catlama ignesinin etkisi coktan gecti Allah kucagina almayi nasip etsin bebisin hayirli olsun cnm

Günaydın, Bende tüp bebek tedavisi için yer araştırıyorum kadıköy florence nightingale hastanesi ve dr tansel çetinkaya hakkında bilgisi olan varmı?

Günaydın, Bende tüp bebek tedavisi için yer araştırıyorum kadıköy florence nightingale hastanesi ve dr tansel çetinkaya hakkında bilgisi olan varmı?
. Cnm ben maslak acıbadem bulent tırasta yaptım cok sukur tuttu senjn dedıgjn yerı bılmıorum hakkıda hayırlısı olsun ıns

Sağol canım ben karşıda oturduğum için maslak bana uzak iyi bahsettiler ama erken karar vermek istemiyorum.

Kızlar kan testi yaptırdım 675 çıktı :) sizce doğru mudur yoksa çatlatma iğnesinin etkisi mi var 5 gün günüm geçmişti

Süpeeeerrrr sonucun yüksekliğine baaaakkk. Tatlım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inş. Çok sevindim canım. Şimdi sıra sizlerde kızlar hayırlısıyla hepinizden tek tek güzel haberler alıcaz

Maşallh canım rabbim kucagına alabilmeyide nasip etsin inşallh kendim ögrenmişim gibi sevindim.bebişler gelsin bakalım

Kızlar mrb bugün mustafa acet teydim dondurulmusları koymaya karar verdik umarım bu ay bende sevinenlerden olurum şimdi rahim hazirlancakmis umarım hersey yolunda gider
Esma cnm ınsss olacak bu sefer ınss cnm kacıncı gunun adetın bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…