Kızzz delı 675 ne demek bilıor musun sen ıkı uc gun sonra kese gorursun ıgneın etkısı olsa 10 14 cıkar
Hemen bu ay mı başlıyorsun cnm?Bugün 3.günüm canim
Evet canım başlıyorum rahimi hazırlamak için hap verdi 15 gün sonra falan transfer olur insalllah bu sefer Rabbim yüzümüzü guldurur hayırlı evlatlar nasip ederHemen bu ay mı başlıyorsun cnm?
Dondurulmuşlarla tutma şansı daha iyi oluyormuş canım rahim hazırlandıgı için tüpbebekte ister istemez ignelerle vücut çok yorgun oluyor.inşallh bu sefer bebegine kavuşursun canım.senin içinde seviniriz.Evet canım başlıyorum rahimi hazırlamak için hap verdi 15 gün sonra falan transfer olur insalllah bu sefer Rabbim yüzümüzü guldurur hayırlı evlatlar nasip eder
Cnm ben de yarim saate falan orda olurum heralde sen ordamisin su an
Dondurulmuşlarla tutma şansı daha iyi oluyormuş canım rahim hazırlandıgı için tüpbebekte ister istemez ignelerle vücut çok yorgun oluyor.inşallh bu sefer bebegine kavuşursun canım.senin içinde seviniriz.
Canim ben geldim de seni goremedimBende yoldayım cnm. Trafikte kaldık. Yarım saat 40 dk bizde orda oluruz sanırım
Masallah cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ya ne guzelKızlaaaar 17+2 de bugün oglum olacagını ögrendik rabbim saglıgını versin inşallh.rabbim sizlerede hayırlı evlatlar versin kızlaaarr
Oyy maşallaaahhhhh nazlı dedik kızdır dedik yanılttı bizi Yesinler oğluşunu. Tebrik ederim cnm.Kızlaaaar 17+2 de bugün oglum olacagını ögrendik rabbim saglıgını versin inşallh.rabbim sizlerede hayırlı evlatlar versin kızlaaarr
Kuzum yaaa bende dra girerken sen hemşire odasına girdin. Yanına gelecektim kaşla göz arasında ama hoca hemen geç diyince gelemedim. Herşey yolundaymış cnm. Çarşamba senden güxel haberler bekliyorumSelin cnm ben kandayim merak ediyorum seni ne dedi hoca? Seni bekledim sonra lavaboya gittim ciktim bulamadim ya
Bende coook sevindim cnm tanistigimiza cok tatli cok sicak birisin cok memnun oldum :) oh harika cnm mustafa hoca da hersey yolunda demis cok sevindimKuzum yaaa bende dra girerken sen hemşire odasına girdin. Yanına gelecektim kaşla göz arasında ama hoca hemen geç diyince gelemedim. Herşey yolundaymış cnm. Çarşamba senden güxel haberler bekliyorum
Tanıştığımıza çoook sevindim
Sagol canım bizim için hiç farketmezdi kız erkek saglıklı olsunda dedik.rabbim erkek vermiş.sanada versin inşallh canım güzel sonuçlar alırsın inşallhMasallah cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ya ne guzel
Sagol canım rabnim hepimizinkini bize bagışlasın inşallhOyy maşallaaahhhhh nazlı dedik kızdır dedik yanılttı bizi Yesinler oğluşunu. Tebrik ederim cnm.
Bizde medipoldeyiz. Mustafa hıcaya kontrole geldim herşey yolunda dedi. Gelmişken testimide hallettim.
Sağlıklı kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş.
V venuskiz yaseminlede tanıştık. Şükür onunda yumoşları iyiymiş. Hayırlısıyla kızlar hepinizden peşpeşe haberler alıcaz inş
Sizinki nasıl annesiiiiKuzum yaaa bende dra girerken sen hemşire odasına girdin. Yanına gelecektim kaşla göz arasında ama hoca hemen geç diyince gelemedim. Herşey yolundaymış cnm. Çarşamba senden güxel haberler bekliyorum
Tanıştığımıza çoook sevindim
Kızlarrrrr ıkızzz benm bebeklerımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?