Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızzz delı 675 ne demek bilıor musun sen ıkı uc gun sonra kese gorursun ıgneın etkısı olsa 10 14 cıkar

Daha önce hiç kan testi yaptırmadım ki değerler ne olursa iyi bilmiyorum ki :) bana den çatlatma iğnesi vurulmuştun etkisi olabilir dediler benim de kafam karışmıştı :)

Evet canım başlıyorum rahimi hazırlamak için hap verdi 15 gün sonra falan transfer olur insalllah bu sefer Rabbim yüzümüzü guldurur hayırlı evlatlar nasip eder
Dondurulmuşlarla tutma şansı daha iyi oluyormuş canım rahim hazırlandıgı için tüpbebekte ister istemez ignelerle vücut çok yorgun oluyor.inşallh bu sefer bebegine kavuşursun canım.senin içinde seviniriz.

E esmaakg esmacım bende bir çok yerde öznurun dediği gibi okumuştum. Dondurulmuşlarda şans daha yüksekmiş. İnşallah hayırlısıyla bu sefer evladına kavuşursun

Selin cnm ben kandayim merak ediyorum seni ne dedi hoca? Seni bekledim sonra lavaboya gittim ciktim bulamadim ya

Kızlaaaar 17+2 de bugün oglum olacagını ögrendik rabbim saglıgını versin inşallh .rabbim sizlerede hayırlı evlatlar versin kızlaaarr
Oyy maşallaaahhhhh nazlı dedik kızdır dedik yanılttı bizi Yesinler oğluşunu. Tebrik ederim cnm.

Bizde medipoldeyiz. Mustafa hıcaya kontrole geldim herşey yolunda dedi. Gelmişken testimide hallettim.

Sağlıklı kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş.
V venuskiz yaseminlede tanıştık. Şükür onunda yumoşları iyiymiş. Hayırlısıyla kızlar hepinizden peşpeşe haberler alıcaz inş

Selin cnm ben kandayim merak ediyorum seni ne dedi hoca? Seni bekledim sonra lavaboya gittim ciktim bulamadim ya
Kuzum yaaa bende dra girerken sen hemşire odasına girdin. Yanına gelecektim kaşla göz arasında ama hoca hemen geç diyince gelemedim. Herşey yolundaymış cnm. Çarşamba senden güxel haberler bekliyorum

Tanıştığımıza çoook sevindim

Bende coook sevindim cnm tanistigimiza cok tatli cok sicak birisin cok memnun oldum :) oh harika cnm mustafa hoca da hersey yolunda demis cok sevindim

Sagol canım rabnim hepimizinkini bize bagışlasın inşallh benım ellerimin üstü kurudu ondan anladım erkek oldugunu

Sizinki nasıl annesiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…