Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Ay
Sagol canım bizim için hiç farketmezdi kız erkek saglıklı olsunda dedik.rabbim erkek vermiş.sanada versin inşallh canım güzel sonuçlar alırsın inşallh
Aynen cnm saglikli ve hayirli olsun da kiz erkek ne onemi var. Amin cnm.insallah Allah her isteyene nasip etsin. Aaa ellerin ustu mu kuruyormus erkek olumca ilk defa duyuyorum :)

Ay

Aynen cnm saglikli ve hayirli olsun da kiz erkek ne onemi var. Amin cnm.insallah Allah her isteyene nasip etsin. Aaa ellerin ustu mu kuruyormus erkek olumca ilk defa duyuyorum :)
Evet canım benim hamilelikte ellerim kupkuru ne yaparsam faydası yok küçük misafirdenmiş megerse..

Yaaaaww dr bişi var dıyınce hocam ne varrr ne oldu dedımmm bı yaramaz saklanmıss meger suprız dedı cok sukur rabbım cani gonulden soluorum yasemıne esmama dıdeme ısmını unuttugumm burda ve burda olmayan herkese nasıp etsın ınss kızlar beklemeyın tup yapn valla ben bes sene bekledım ama tuple oldu sukur napalım bızım kısmetınz bole demekkı çok sukur kı tutty darıssı sızeee şimdi hamıslere de rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınssss
abooowwww hemide ikizzzz
Gelsin çifter çifter bebişler Tebrik ederim tatlım maşallah size. Hayırlısıyla şimdi sıra sağlıkla kucağımıza almada ve isteyen tüm arkadaşlarımızın başına
urda b

Ya cnm o kadar mutlu oldum ki hele ikizi duyunca cok cok sevindim Allah im saglikli bi sekilde dogmalarini nasip etsin. Yerim ya ay cinsiyetleri ne acaba :) Ve dedigin gibi tum isteyenleri Rabbim bekletmesin hayirli evlatlar versin insss. Banada ve diger tum arkadaslara

Cnmm bdnd cok sevındım ama korkuorum daaa yaaa rısk olur mu dıe dua edın cnm bende sıze edıorum ınss hayırlı haberler al nasıl gıdıo takıp

Hamdolsun cnm herşey yolundaymış. İnşallah hep böyle devam eder.
İnşallh canım bizim zeminlerde iyi çok şükür bişey olmaz inşallh .ben geçen acıkmışım farkına varmadım biranda kan şekerim düştü zor kendime geldim sende dikkat et arada bişeyler atıştır ihmal etme canım

Cnmm bdnd cok sevındım ama korkuorum daaa yaaa rısk olur mu dıe dua edın cnm bende sıze edıorum ınss hayırlı haberler al nasıl gıdıo takıp
Canım senin bizden çok dikkat etmen lazım inşallh hayırlısıyla saglıklı bir şekilde bebişlerin dogar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…