Sagol canım rabnim hepimizinkini bize bagışlasın inşallhbenım ellerimin üstü kurudu ondan anladım erkek oldugunu
Râbim hayırlı evlatlar versin inşallh saglıkla gelsinler annesinin babasının kucagınaKızlarrrrr ıkızzz benm bebeklerımmm
Çook sagol canım hepimizin inşallh.saglıkla buyütürüzHayırlı olsun canımm Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin :)
Eda cim hayırlı oldun canim yavrularını Rabbim sana bağışlasinRâbim hayırlı evlatlar versin inşallh saglıkla gelsinler annesinin babasının kucagına
Kızlarrrrr ıkızzz benm bebeklerımmm
Ben de kasım da olmuştum darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına...Anım biz kasımda histeroskopi olmuştuk merve sen ben çok şükür 3ümüzde mutlu haberi aldık darısı diger arkadaşların başına inşaalahhhh.....
Hayırlı olsun canımm Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin :)[/QUOT. Amin kızlar saolsyn esmam darısı sana ınss beş sene sonunda cok sukur rabbım sana yasemıne ısteyen herkese en kısa vakıtte nasıp etsın ınss cnm
Aynen cnm saglikli ve hayirli olsun da kiz erkek ne onemi var. Amin cnm.insallah Allah her isteyene nasip etsin. Aaa ellerin ustu mu kuruyormus erkek olumca ilk defa duyuyorum :)Sagol canım bizim için hiç farketmezdi kız erkek saglıklı olsunda dedik.rabbim erkek vermiş.sanada versin inşallh canım güzel sonuçlar alırsın inşallh
Ayyy nurrrr ben sana dedim demiii kuzummm harika bi haber bu ya cook sevindim cnm. Ayy hadi bakalim bebisler saglikla buyusunler :)Kızlarrrrr ıkızzz benm bebeklerımmm
mmmmmAyyy nurrrr ben sana dedim demiii kuzummm harika bi haber bu ya cook sevindim cnm. Ayy hadi bakalim bebisler saglikla buyusunler :)
İnşallh canım darısı başına en kısa zaman inşallh ..Ben de kasım da olmuştum darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına...
Evet canım benim hamilelikte ellerim kupkuru ne yaparsam faydası yok küçük misafirdenmiş megerse..Ay
Aynen cnm saglikli ve hayirli olsun da kiz erkek ne onemi var. Amin cnm.insallah Allah her isteyene nasip etsin. Aaa ellerin ustu mu kuruyormus erkek olumca ilk defa duyuyorum :)
Sende öylesin tatlişim İnşallah bundan sonra burda hepimiz güzel şeylerden bahsederizBende coook sevindim cnm tanistigimiza cok tatli cok sicak birisin cok memnun oldum :) oh harika cnm mustafa hoca da hersey yolunda demis cok sevindim
Hamdolsun cnm herşey yolundaymış. İnşallah hep böyle devam eder.Sizinki nasıl annesiiii
abooowwww hemide ikizzzzKızlarrrrr ıkızzz benm bebeklerımmm
urda babooowwww hemide ikizzzz
Gelsin çifter çifter bebişlerTebrik ederim tatlım maşallah size. Hayırlısıyla şimdi sıra sağlıkla kucağımıza almada ve isteyen tüm arkadaşlarımızın başına
Ya cnm o kadar mutlu oldum ki hele ikizi duyunca cok cok sevindim Allah im saglikli bi sekilde dogmalarini nasip etsin. Yerim ya ay cinsiyetleri ne acaba :) Ve dedigin gibi tum isteyenleri Rabbim bekletmesin hayirli evlatlar versin insss. Banada ve diger tum arkadaslaraYaaaaww dr bişi var dıyınce hocam ne varrr ne oldu dedımmm bı yaramaz saklanmıss meger suprız dedı cok sukur rabbım cani gonulden soluorum yasemıne esmama dıdeme ısmını unuttugumm burda ve burda olmayan herkese nasıp etsın ınss kızlar beklemeyın tup yapn valla ben bes sene bekledım ama tuple oldu sukur napalım bızım kısmetınz bole demekkı çok sukur kı tutty darıssı sızeee şimdi hamıslere de rabbım saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ınssss
urda b
Cnmm bdnd cok sevındım ama korkuorum daaa yaaa rısk olur mu dıe dua edın cnm bende sıze edıorum ınss hayırlı haberler al nasıl gıdıo takıpYa cnm o kadar mutlu oldum ki hele ikizi duyunca cok cok sevindim Allah im saglikli bi sekilde dogmalarini nasip etsin. Yerim ya ay cinsiyetleri ne acaba :) Ve dedigin gibi tum isteyenleri Rabbim bekletmesin hayirli evlatlar versin insss. Banada ve diger tum arkadaslara
İnşallh canım bizim zeminlerde iyi çok şükür bişey olmaz inşallhHamdolsun cnm herşey yolundaymış. İnşallah hep böyle devam eder.
Canım senin bizden çok dikkat etmen lazım inşallh hayırlısıyla saglıklı bir şekilde bebişlerin dogar.Cnmm bdnd cok sevındım ama korkuorum daaa yaaa rısk olur mu dıe dua edın cnm bende sıze edıorum ınss hayırlı haberler al nasıl gıdıo takıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?