Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yasminin inşallah seninde ikiz minnoşun olur
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inş

Bazen bi bakıyorum devamlı bir şeyler yiyorum sonraki günde tam tersi hiç birşey yemiyorum. Aslında az as sık sık yemek lazım. Cnm sana birşey sorucam affına sığınarak. Akıntın var mı? Bende geçen haftaya kadar su gibi sıvı geliyordu bugunde çok afedersin burnumuzdan akan şey var ya onun gibi akıntı geliyor. Hamileyken akıntı olması iyi birşeymiş diye okudum ama bide hamilr birine sormak istedim

Evet canım normal akıntıdan bazen biraz fazla oluyor ama sıkıntı yoktur sanırım çünkü rengi degişik olursa eger sıkıntı olurmuş o zamanda doktora söylemek gerekiyormuş.birde aramızda tam 4 hafta var sanırım gögüslerinden sıvı gelebilir yanma acı olabilir benim 13.haftada başlamıştı.doktora söyledim normal dedi.garmastan pomat tavsiye etti emzikli ikende kullanabilirmişsin.

Cnmm bdnd cok sevındım ama korkuorum daaa yaaa rısk olur mu dıe dua edın cnm bende sıze edıorum ınss hayırlı haberler al nasıl gıdıo takıp
Takip iyi simdilik cnm igneler biraz bulanti yapti bende aksamlari oluyo bi skintim var. Korkma cnm Allah yardimci olur insallah.

Saol cnm. Bende 13. Haftanın içindeyim bakalım olacak mı. Saol kuzum benim. Oğluşun nasıl?

Aminn sagol Selin'im insallah hayirlisi ile... Bakalim bende buraya yazabilceekmiyim pozitif diye.. su korkuy bi atabilsem :)
Canım benim inşallh çoook güzel sonuçlar alırsın poxitif füşün pozitif olsun inşallh stresten uzak dur stresin sanada bebişede faydası yok.inşallh hepimixin sırayla bebişlerinide paylaşacagız canım bu günlerde geçecek anı kalacak inşallh .inşallh senınde eda gibi ikiztoşlar olur canım birdaha bu telaşelere girmezsin.

Aminn sagol Selin'im insallah hayirlisi ile... Bakalim bende buraya yazabilceekmiyim pozitif diye.. su korkuy bi atabilsem :)

Yazarsın cnm Allah'ın izniyle. Sen şimdi pozitif düşün devamlı. Herşey güzel olacak inşallah. Bu arada korkular hiç bitmiyor. Şahsen bende hala devam ediyor haberin olsun tatlım. Bakalım çarşamba neler diyecek doktorumuz.
Bende biz özlemişim hastaneyi ve ordakileri.

Yasemın olumsuz dusuncelerı at kafandan cnm dogru dıyor karamssal hıc korku bıtmıoo malesef kalp atıs rıtmını bıle gorduk ama bıde duysaydım die dusunur oldum sımdıde ınss sende bu heycanları yasayacaksın bıtanem ıns

Merhaba kizlar size ihtiyacim var.kismetse mayista mustafa hocada histeriskopi olucam..bende didelfis yani cift rahim var..hic sormadim histeroskopi ne amacli olacak die acaba tanisal mi.duzeltmemi olacak.tahmini olan yardim etsin lutfen

Merhaba kizlar size ihtiyacim var.kismetse mayista mustafa hocada histeriskopi olucam..bende didelfis yani cift rahim var..hic sormadim histeroskopi ne amacli olacak die acaba tanisal mi.duzeltmemi olacak.tahmini olan yardim etsin lutfen

Mustafa hoca genelde operatif histeroskopi yapıyor ofis histeroskopi nadir yapıyır büyük ihtimal ameliyattır diye düşünüyorum

Hepiniz tek tek sag olun var olun kizlar guzel dualariniz icin. Inanin bende sizler icin dua ediyorum devamli Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Insallah bebislerimizin bakimlari hakkknda fikir alis verisi yapmak nasip olsun bizlere :)
Mrh arkadasim sende didelfis vardi yanlismi hatirliyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…