- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Canim gittim doktora geldim cok yogundu bugun de hatta hemsirelerle gorusmek icin bile bekledim bi de ustune trafik cok yoruldum yazamadim. Yumoslar iyi dedi hoca sayisini soylemedi cnm cumartesi toplama olacak bakalim ben cumaya bekliyrodum bi gun daha ileri atildi sanirim tam istedigi buyuklukte degil yumoslar.
Evet dimi ama. Bende acaba sitede çalışma varda bana mı bildirimler gelmiyor acaba dedim öyle bir alışmışımki sizlere bi anda haber alamayınca kendi çapımda panik yaptımBir sessizlik olmuş burda :)
Canim gittim doktora geldim cok yogundu bugun de hatta hemsirelerle gorusmek icin bile bekledim bi de ustune trafik cok yoruldum yazamadim. Yumoslar iyi dedi hoca sayisini soylemedi cnm cumartesi toplama olacak bakalim ben cumaya bekliyrodum bi gun daha ileri atildi sanirim tam istedigi buyuklukte degil yumoslar.
Sen nasilsin cnm mustafa hoca da senin bebisin cinsiyeti hakkinda yorum yapmismiydi?
Bahar enerji verir bitanem. Sende keyfini çıkartmaya çalış bu güzel havaların. Belki bi anda havalar değişti ya ağırlık yapmış olabilir. İnşallah hemencecik geçer cnm.Günaydın arkadaşlar her gün giriyorum yazılanları okuyorum yeni hamile kalan arkadaş lari mi tebrik ediyorum ve duyduklarıMDA seviniyorum bu aralar içimde bi bıkkınlık var bahardan mi ne anlamadım
Gunaydın kızlar yasemın hadı bakalım cumartesı toplanırsa persembe transef olur ınsss tutacak cnm ınanarak gır bu yola selın yaaa benm kalcam cok şişti bu progestron benı mafettı napıcammm yaa dr umu aradım proloton varmıs üç gunde bır vurulan ve ynaında jel ama benm daha cok erken ama dayanamıorum Zatn kalcamda koca bı şiş var acısından uyuyamıorum
cnm bugun dr dan geldık 6+3 bırı 6+1 bırı dedı ama ben 6+2 yımm sat gore bırı onden bırı gerıden gıdıor cnmm kalcam enfeksıyon olmus malesef hıc ıgne kullanamayacgım hapına gectı dr dırek 200ml progstron hapı verdı zaten rahımde kan falanda yok dedı ınss olmaz yaa korkuorum ama ıns hapı fayda eder bu arada kalp atıslarınıda duyduk sukur cnmmm rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsss ıkısınınde kalp atımı vardı sukurEdoşum ben progestanı 9. Haftaya kadar kullandım. Off kalçalarını tahmin edebiliyorum. 5. Haftada kanamadan dolayı jelden iğneye geçtim. 9. Haftada takibimi yapan doktor pruloton iğne verdi 4 günde bir bide tekrar jele başlattı. Pruloton iğneyi aile boyu olarak tanımlamıştı doktorum. Aslında ikiside aynı canım. İstersen başla prulotona ama söyliimm o da fena yapıyor insanı tek iyi tarafı her gün vurdurmamak. Çok etkili bi iğneymiş o da. Ama yok benim için rahat etmez her gün daha güven veriyor diyordan devam et progestana tatlım. Ben bu düşüncedeydim her gün vurmak güven veriyordu çünkü. Doktorumada söylediğimde 'kalçanda bezeler oluşmuştur. Yaptıpın iğneler bezelerden tam emilemeyip amacına ulaşamayabilir' demişti. Çünkü bende artık boş yer kalmamıştı ve hemşire iğne artık zor gidiyor diyordu. Sende bu durumdaysan başla cnm diğer iğne ve jele. İstersen doktorunla bi daha görüş seni rahatlatacak açıklamasını yapsın en azından için rahat olur. Akşamları kalçana geniş açıyla masaj yap canım. Sıcak havluda iyi geliyor diye okumuştum. Kaç haftalık oldun cnm?
İnşallh olumlu sonuç alırsın canım dualarımız seninle inşallhCanim gittim doktora geldim cok yogundu bugun de hatta hemsirelerle gorusmek icin bile bekledim bi de ustune trafik cok yoruldum yazamadim. Yumoslar iyi dedi hoca sayisini soylemedi cnm cumartesi toplama olacak bakalim ben cumaya bekliyrodum bi gun daha ileri atildi sanirim tam istedigi buyuklukte degil yumoslar.
Sen nasilsin cnm mustafa hoca da senin bebisin cinsiyeti hakkinda yorum yapmismiydi?
Bu sene kız senesiymiş öyle diyorlar bakalım saglıklı olsunda inşallh canımİyi bari haberler iyi canım çok şükür. Ayy cumartesiye ne kaldı kiiiiHadi bakalım hayırlısıyla toplansın, birleşsin, güzel güzel bölünsünler inşallaaaaahhhh. Küçük yaseminler olsunlar
Cnm mustafa hoca kız gibi görünüyor dedi. Ulun beyde kız diyince biz bayağı kıza alıştık bile İsim bile bulduk gerçi daha herşey için çok erken. Sağlıklı ve hayırlı olsunlarda kız erkek farketmez
Kızlar ne ignesi bu sizin tüp bebek oldugu için mi acaba igne kullanıyorsunuz.ben hiç bişey kullanmadım progestan falanda kullanmamıştım.kan degerlerine göre mi veriyorlar acaba.Edoşum ben progestanı 9. Haftaya kadar kullandım. Off kalçalarını tahmin edebiliyorum. 5. Haftada kanamadan dolayı jelden iğneye geçtim. 9. Haftada takibimi yapan doktor pruloton iğne verdi 4 günde bir bide tekrar jele başlattı. Pruloton iğneyi aile boyu olarak tanımlamıştı doktorum. Aslında ikiside aynı canım. İstersen başla prulotona ama söyliimm o da fena yapıyor insanı tek iyi tarafı her gün vurdurmamak. Çok etkili bi iğneymiş o da. Ama yok benim için rahat etmez her gün daha güven veriyor diyordan devam et progestana tatlım. Ben bu düşüncedeydim her gün vurmak güven veriyordu çünkü. Doktorumada söylediğimde 'kalçanda bezeler oluşmuştur. Yaptıpın iğneler bezelerden tam emilemeyip amacına ulaşamayabilir' demişti. Çünkü bende artık boş yer kalmamıştı ve hemşire iğne artık zor gidiyor diyordu. Sende bu durumdaysan başla cnm diğer iğne ve jele. İstersen doktorunla bi daha görüş seni rahatlatacak açıklamasını yapsın en azından için rahat olur. Akşamları kalçana geniş açıyla masaj yap canım. Sıcak havluda iyi geliyor diye okumuştum. Kaç haftalık oldun cnm?
Ayyy canım ne güzel ya Rabbim hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin inşallh sen şimdi 2tane mi kalp duydun çook duygusal yacnm bugun dr dan geldık 6+3 bırı 6+1 bırı dedı ama ben 6+2 yımm sat gore bırı onden bırı gerıden gıdıor cnmm kalcam enfeksıyon olmus malesef hıc ıgne kullanamayacgım hapına gectı dr dırek 200ml progstron hapı verdı zaten rahımde kan falanda yok dedı ınss olmaz yaa korkuorum ama ıns hapı fayda eder bu arada kalp atıslarınıda duyduk sukur cnmmm rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsss ıkısınınde kalp atımı vardı sukur
Canım Rabbim içine ferahlık versin inşallh sevinenler grubuna girersin...sen aşılama yapacaktın dimi yanlış hatırlamıyorsam.Günaydın arkadaşlar her gün giriyorum yazılanları okuyorum yeni hamile kalan arkadaş lari mi tebrik ediyorum ve duyduklarıMDA seviniyorum bu aralar içimde bi bıkkınlık var bahardan mi ne anlamadım
ınsss oznur ınss cok saol cnm vallaa cok farklıydı salak gıbı oldum snaırım dınlerken ıkı tane lul luk balık sesı gıbı yerım yaa rabbım hepımze saglıcakla kucagımza almayı nasıp etsın olmayanlara nasıp etsın ınsss cnmAyyy canım ne güzel ya Rabbim hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin inşallh sen şimdi 2tane mi kalp duydun çook duygusal ya.canım stresten uzak dur insanlar herşeyi der kafana takma doktorunu dinle inşallh herşey güzel olacak
Inşallah canım valla az isindida havalar keyifler geliyorBahar enerji verir bitanem. Sende keyfini çıkartmaya çalış bu güzel havaların. Belki bi anda havalar değişti ya ağırlık yapmış olabilir. İnşallah hemencecik geçer cnm.
Oyyy yavrummm yerim ben onları. Canım bir kaç gün önden yada geriden gelmesi önemli değilmiş. Kalçana çok üzüldüm. Nasıl enfeksiyon kapmış acaba. Hiç başıma gelmedi çok şükür. Canım ilacıda faydalı merak etme zaten yetersiz olduğunu düşünseydi doktorun başka birşeyler verirdi sen içini ferah tut. Ayyy iki tane ne güzrl maşallaahhh nazar değmesin minnoşlara. İkizkerden biri büyük biri daha küçük doğuyor diye biliyorum. Sen kendine dikkat et cnm. İş güç yapma yan gel yat benim gibicnm bugun dr dan geldık 6+3 bırı 6+1 bırı dedı ama ben 6+2 yımm sat gore bırı onden bırı gerıden gıdıor cnmm kalcam enfeksıyon olmus malesef hıc ıgne kullanamayacgım hapına gectı dr dırek 200ml progstron hapı verdı zaten rahımde kan falanda yok dedı ınss olmaz yaa korkuorum ama ıns hapı fayda eder bu arada kalp atıslarınıda duyduk sukur cnmmm rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsss ıkısınınde kalp atımı vardı sukur
Kızlar ne ignesi bu sizin tüp bebek oldugu için mi acaba igne kullanıyorsunuz.ben hiç bişey kullanmadım progestan falanda kullanmamıştım.kan degerlerine göre mi veriyorlar acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?