Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

İnşallah :))sende ne gibi belirtiler vardı canım

İnan hiçbir belirti yoktu iğneyi vurulduktan 10 gün sonra adet ağrısı karın ağrısı hissettim ve göğüslerim hassaslaştı ama normal her zamanki gibi adet olucam diye beklerken güzel haberi aldık :) sen iğneyi ayın kaçında vuruldun
 
İyi günler mustafa acet hocaya şehir dışında gelenler kalacak yer problemi nasıl çözdünüz yardımcı olursanız sevinirim. Otel fiyatları nasıldır.
 
Slm kızlar yarın mustafa hocada kontrolüm var dondurulmus lar için tahminime göre önümüzdeki hafta ici transfer olur umarım bu sefer basarabiliriz dua edin kizlar
Hadı bakalım cnm hauırlı sonuclar alacaksın ınss bu sefer cnm rabbjm ısteyen herkese nasıp eder ıns
 
Slm kızlar yarın mustafa hocada kontrolüm var dondurulmus lar için tahminime göre önümüzdeki hafta ici transfer olur umarım bu sefer basarabiliriz dua edin kizlar

Canım benim inşallah bu son olacak
Yasemininde transferi haftaya olacak seninde öyle canım. Hayırlısıyla ikinizden de güzel haberler alırız. Dondurulmuşlarda şans daha yüksek diye okumuştum. Mustafa hocadan çıkınca bizede haber ver canım.
 

Hayırlı uğurlu olsun canım tekrar Allahım sağlıkla eline almayı nasip etsin .Ben 2 nisanda vurdurdum iğneyi.Benimde ara ara sancılarım oluyor ve göğüs ucumda bir ağrı oluştu.
 
Kizlar ben hic iyi degilim her yerim agriyor yataktan kalkacak halim yok. Catlatma ignesi mi yapti acaba agir mi geldi yoksa anlamadim. Zaten karnim patlamak uzere sanki, keza goguslerim de oyle. Diger tedavimde boyle olmamistim ama dozaj onda dusuktu.
 
cnm ne zman vuruldun ıgneyı pekı bı hastaneyı arasydın ya gecmıs olsun cnm
 
Selam herkese.
Kendimi tanıtayım: 2006 ağustos da evlendim. 2008 kasım ayında kendiliğinden hamile kaldım 2009 ağustos ayında kızım dünyaya geldi. (zorunlu sezaryen) 2,5 - 3 yıldır 2. çocuk için uğraşıyoruz. Mart 2015 de bahçeci fulya da aşılama yaptırdım sonuç negatifdi. Ağustos 2015 de Mustafa hocaya histereskopi oldum. Gerekçesi t-shape rahim. Kızınızı nasıl 38. haftaya kadar bu rahim nasıl taşımış dedi, mucize gibi dedi. Dün regl oldum. Yarın Mustafa hocaya randevum var. Aslında bir kere daha histereskopi sonrası aşılama yaptırmak istiyorum ama tabii dr tüp bebek derse ona başlayacağım. Yaşım 37. Amh:2.4 e2:44.8 FSH:6.13.
Yarın neler olacak bakalım, herşeyin hayırlısı.

Hamileleri tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Tedavi görenlere de Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
 
Canım belki çok yumurtan olmuştur karnı şişirmiş olabilir ve kasıklara baskı yapıyor olabilir benim 15yumurtam olmuştu ve toplamadan 1gün önce saga sola dönemiyordum baya bi rahatsızlık olmuştu.çatlatma ignesi de çatlama oldugundan sıkıntı yapabilir.inşallh yarın olsunda hayırlısıyla toplansin yumoşlar inşallh
 
Canım Bazen böyle şeyler olabiliyor bi tanıfıgımında o kadar tedevi gördü 2.olmadı.direk tüp demez gibi me geliyor çünkü kendiliginden bir kıxın var.histeroskopi oldugun için kendi haline bırakır inşallh hayırlısıyla olur.
 
ağustos 2015 den beri zaten kendi haline bırakmıştık ama sonuç alamadık. Yaşım daha fazla ilerlemeden denemek istiyorum kısmet artık
 
Sizlere bir sorum olacak. Benim olursa tedavi raporsuz olacak. İlaçları uygun fiyata hangi eczaneden temin edebilirim
 
Sagol cnm yumurtalar buyudu ondan rahatsiz da ediyo hafif agrilar da var. Bakalim yarin olsunda rahatlarim ins
 
Hayırlı uğurlu olsun canım tekrar Allahım sağlıkla eline almayı nasip etsin .Ben 2 nisanda vurdurdum iğneyi.Benimde ara ara sancılarım oluyor ve göğüs ucumda bir ağrı oluştu.

Sağol canım Allah razı olsun benim de ilk göğüs ucum ağrıdı sonra tamamamı hadi inşallah sendn de alırız mutlu haberi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…