Kızlar şimdi eve geldim rahim iyi dedi mustafa hoca cuma günü transfer olcak Allahin izniyle progestan kapsül yazdı sabah vajinadan akşam ağızdan alıncak insalah bu sefer Rabbim bana ve tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma nasip eder hayirlisiyla
Esmacım inşallaaahhh bu sefer son olacak. Kaç tane transfer yapacakmış cnm?Kızlar şimdi eve geldim rahim iyi dedi mustafa hoca cuma günü transfer olcak Allahin izniyle progestan kapsül yazdı sabah vajinadan akşam ağızdan alıncak insalah bu sefer Rabbim bana ve tüm bu yolda yürüyen arkadaşlarıma nasip eder hayirlisiyla
Canım benim yok çok şükür ama hamilelikte öyle tansiyon düşebiliyormuş aman dikkat et baş agrısıda olabiliyormuş.bi doktorunada mutlaka sor önemli şeyler bunlar çünki helede tansiyonO Oznurmmm82 cnm sana birşey sorucam. Tansiyonun hiç oynuyormuydu. Benim bugun tansiyonum düştü ve arada sırada çarpıntım oluyormuş gibi hissediyorum. Normaldir diye düşünüyorum ama birde sana sorayım dedim. Şiddetli baş ağrılarımda oluyor
Tamam tatlişkom. Takibini yapayım bir daha düşerse doktorumla görüşürüm.Canım benim yok çok şükür ama hamilelikte öyle tansiyon düşebiliyormuş aman dikkat et baş agrısıda olabiliyormuş.bi doktorunada mutlaka sor önemli şeyler bunlar çünki helede tansiyon
Oyy maşallaaahh kuzum. İnş hepsinin kalitesi süperdir. Normalde bir gün sonra bilgilendiriyorlar yarın pazar acaba arasan ulaşabilir misin? Gerçi asıl pazartesi günü ne söyleyecekleri önemli. Hadi bakalım inşallah trasferin perşembe günü olurEdamm, Selinim, diger arkadaslarim yumurtalarim toplandi bugun. Sukur ki dunden daha iyiydim agrim falanda olmadi 20 yumurta toplanmis bakalim heyecanla beklemedeyim pazartesi arayacagim. Insallah kaliteli olurlar. Guzel bi heyecan var yine..
Cnm ohhh ohhh yırmı tane super hadi bakalım onlar senj yarın ararlar cnm bence paZarda olsa arıyorlar cunkı yarın onlarla ılgılenılmesı gerekıor zaten o nedenşe sureklı basındalar ben ınanıorum yaaa hayırlı haberler olacak ınsss ıkızler gelsın sendn de ınsssEdamm, Selinim, diger arkadaslarim yumurtalarim toplandi bugun. Sukur ki dunden daha iyiydim agrim falanda olmadi 20 yumurta toplanmis bakalim heyecanla beklemedeyim pazartesi arayacagim. Insallah kaliteli olurlar. Guzel bi heyecan var yine..
Insallah cnm ya bende cok isityorum ikiz de olsa super olur boyle bi umut doguyo bi anda. Rabbim yuzumuzu guldursun, utandirmasin. Bi de igne verdi cnm progestan sende transferden once baslamismiydin igneye cnmCnm ohhh ohhh yırmı tane super hadi bakalım onlar senj yarın ararlar cnm bence paZarda olsa arıyorlar cunkı yarın onlarla ılgılenılmesı gerekıor zaten o nedenşe sureklı basındalar ben ınanıorum yaaa hayırlı haberler olacak ınsss ıkızler gelsın sendn de ınsss
Selin cnm insallah. Ya ordan sizi aramazlar siz arayin falan dediler bende tamam dedim. Seni aramislarmiydi? Bi de persembe Mustafa hoca olmuyo carsamba yaparlar gibime geliyo
Venus cnm en kabus olan sey zaten progestron ıgneeee transferden knce kullanmıstım cnm ama onu bıldıgın tanıdıgın bırıne vurdur yavas yavas vursun ve her aksam esın ovsun orayı kolonya ile cunk donuyor o ılac cok yaglı olacak cnm ınan kı olacak persembe gunu 5. Gun blast oluo cnm persembe transferın olur inş hadı bakalım hayırlı haberlerle gel cnm ınsss yaa ben transferden sonra hıc kalkmdm nerdeyse cnm ilk 40 dk lavabayoua da kalkmadm ve ılk 4 gun tutunma oluyormus ben 6. Gube kadar eve ıgnecıyı cagırdım evde vuruldum kabak cekırdegı yedım tutunmaya yardımcı olumus cnm ve ıllk ılkı gun bacaklarımı uzatarak yatmadım kı karnıım gerılmesın dıe kırdım sırt usttu yattım cnmI
Insallah cnm ya bende cok isityorum ikiz de olsa super olur boyle bi umut doguyo bi anda. Rabbim yuzumuzu guldursun, utandirmasin. Bi de igne verdi cnm progestan sende transferden once baslamismiydin igneye cnm
Canim tavsiyelerin icin sagol tanidik birisi bulabilirsem bende oyle yaptirayim yavasca vurdurmak onemli donan ignelerde biliyorum. Amin cnm ins hem heyecan hem korku Rabbim hayirlisi ile nasip etsin. Senin de kucagina almayi nasip etsin saglikla kuzum. Cinsiyey meraki basladi mi bakiimVenus cnm en kabus olan sey zaten progestron ıgneeee transferden knce kullanmıstım cnm ama onu bıldıgın tanıdıgın bırıne vurdur yavas yavas vursun ve her aksam esın ovsun orayı kolonya ile cunk donuyor o ılac cok yaglı olacak cnm ınan kı olacak persembe gunu 5. Gun blast oluo cnm persembe transferın olur inş hadı bakalım hayırlı haberlerle gel cnm ınsss yaa ben transferden sonra hıc kalkmdm nerdeyse cnm ilk 40 dk lavabayoua da kalkmadm ve ılk 4 gun tutunma oluyormus ben 6. Gube kadar eve ıgnecıyı cagırdım evde vuruldum kabak cekırdegı yedım tutunmaya yardımcı olumus cnm ve ıllk ılkı gun bacaklarımı uzatarak yatmadım kı karnıım gerılmesın dıe kırdım sırt usttu yattım cnm
cnm ınankı cınsıyetını hhıc dusunmuorum sglıcakla su zor gunlerı gecırelım dıe dua edıorum ama rüyamda erkek gordum ıkısınıde sankı ama ıcımde de ıkısının de cınsııyeı aynı olcak gıbı gelıo ama bakalım hayırlısı bı kız bı erkek olursaaa varyaaa mutıss olur ama oncelık sağlıklı olması kucağıma almak hala korkularım gecmedı ınan kıCanim tavsiyelerin icin sagol tanidik birisi bulabilirsem bende oyle yaptirayim yavasca vurdurmak onemli donan ignelerde biliyorum. Amin cnm ins hem heyecan hem korku Rabbim hayirlisi ile nasip etsin. Senin de kucagina almayi nasip etsin saglikla kuzum. Cinsiyey meraki basladi mi bakiim
Canim benim de once saglikli olmasini hayirli olmasini isterim ama bi kiz bi erkek olsa muthis olur tabi. Once saglikli ve hayirli evlatlar olsun da cinsiyet gercekten hic onemli degilcnm ınankı cınsıyetını hhıc dusunmuorum sglıcakla su zor gunlerı gecırelım dıe dua edıorum ama rüyamda erkek gordum ıkısınıde sankı ama ıcımde de ıkısının de cınsııyeı aynı olcak gıbı gelıo ama bakalım hayırlısı bı kız bı erkek olursaaa varyaaa mutıss olur ama oncelık sağlıklı olması kucağıma almak hala korkularım gecmedı ınan kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?