Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Dımı evet cnm hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım valla ama benm mıde fena bu aralar bısı yıyıp ıcemıorum dogru duzgun

Dımı evet cnm hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım valla ama benm mıde fena bu aralar bısı yıyıp ıcemıorum dogru duzgun
Cnm dikkat et yemene yine de bu aylar cok önemli salata tarzi seyler de ye limonlu mideni bulandirmaz. Canin ne cekerse ye cnm protein ozellikle

Kizlar ya benim dunden beri kasiklarim agriyor elimi basitrinca aciyor idrar yaparken de hafif aci var bi de gaz birikmis gibi hissediyorum sizde de oldu mu?
Eda cnm bu arada progestan igne beni mahvetti ilk gunden yatamiyorum dogru duzgun el vurulmuyor o bolgeye bugun napicam bilmiyorum iki tarafda oyle olacak

Inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım yazmıyorum ama takip ediyorum biliosun bende tüp bebek istemiştim ama hoca aşılama yapalım dedi

Canım Rabbim içine ferahlık versin inşallh sevinenler grubuna girersin...sen aşılama yapacaktın dimi yanlış hatırlamıyorsam.
Canim yeni farkettim msj kusura bakma evet aşılama olacak benim tüp istedim ama böyle baslicaz bakalım hayırlısı rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma evlatlar nasip etsin inşallah

Selin Amin cnm insallah. Ya ordan sizi aramazlar siz arayin falan dediler bende tamam dedim. Seni aramislarmiydi? Bi de persembe Mustafa hoca olmuyo carsamba yaparlar gibime geliyo
Günaydın cnm. Benide hiç aramadılar. Hep ben aradım cnm. Genelde öğlen 13:00/13:30 gibi arayıp bilgi alabiliyordum. Canım eğer transferin perşembeye denk gelirse hoca senin için gelir merak etme. O konuda herkesden daha hassas. Benimde toplamam pazar olacaktı ilk tedavide sağolsun erkenden gelip işlemi yaptı sonrada odaya gelip uzun uzun açıklamalar yaptı. İçin rahat olsun transfer günün ne zamansa o zaman yapar.
Bu hafta bereketli hafta iki arkadaşım transferi olacak

I

Insallah cnm ya bende cok isityorum ikiz de olsa super olur boyle bi umut doguyo bi anda. Rabbim yuzumuzu guldursun, utandirmasin. Bi de igne verdi cnm progestan sende transferden once baslamismiydin igneye cnm

Banada vermişlerdi cnm. Transferden sonrada devam edeceksin.

Cnm bende eda gibi yaptım inş sende birini bulursun. Bir hafta iğneci geldi eve. Hatta hastaneye gideceksen arabayla git demişlerdi özellikle ilk üç gün çok önemliymiş. Evde de devamlı yattım. Hastanede de çıkana kadar hiç kalkmadım hatta biraz daha yatma şansım var mı diye sormuştum Perşembe olursa şanslısın hastanede boş oluyor istediğin kadar yatarsın Sürgü istedim ben wc ye gitmek yerine sende öyle yaparsın cnm. Hayırlısıyla transferinide atlat sonrada bekleme süreci. Hepimiz hep beraber gün sayıcaz

Edacım korkular hiç bitmiyor sen içini ferah tut tatlım. İnşallah Allah'ın izniyle hepimiz sağlıkla alacağız evlatlarımızı kucağımıza. Bende hala çok korkuyorum. Clexane iğne yeterli geliyor mu acaba diyip duruyorum. Ayda bir kontrolüm var ama bana çok uzun bi zamanmış gibi geliyor. Bi daha gittiğimde söylicem 3 haftada bir geleyim dicem. Kendimi zor tutuyorum rast gele bi hastaneye gidip ultrasona girmemek için. İçerde iyimi diye çok merak ediyorum. Emin olsam ultrasonun bebeğe zararı olmadığını her hafta giderim. Doğurana kadar korkularımız bitmicek sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İlk zamanlar bende çok birşey istemedim ve doktoruma sordum. Sütten yumurtadan cevizden tiksindim birşey istemiyor canım dedim o da bana onlar napıyormuş ki dedi bebek senden besleniyor canın birşey istemiyorsa zorlama istiyorsa ye dedi. Yağlı şeyleri miden almaz muhtemelen tuzlu krakerlerden yiyebilirsin demişti. Gerçekten de iyi geliyor cnm bide onu dene istersen. Bide meyve özellikle armut sulu sulu çok iyi gidiyor. Beyaz leblebiiii mutlaka dene kiloda aldırmıyor mideyide rahatlatıyor. İnşallah bunlar iyi gelir cnm

SELIN CNM COK SAOL YAAA VALL YIYEMIORUM LEBLEBI DENEIMM BIDE KRAKERDEN BEZDIMMM VALLA AMA SUKUR YA :) YASEMINNN SENDEN HABER BEKLIORUZZZ

Selam
Cumartesi günü Mustafa hoca da randevuma gittim 12 ydi ama 11:30 gibi aldılar hiç beklemedim.
muayene de herşey çok iyi dedi sağ ve soldaki yumurta sayıları rahim kalınlığı vs. Test sonuçlarımı da götürmüştüm. Hocam aşılama denesem olur mu diye sordum sen bilirsin dedi. Ben de aşılamaya başladım. aşılama olmazsa tüp bebeğe geçiş yaparım artık.
Cumartesi günü puregon 300 den 75 lik ilk iğnemi oldum cumaya kadar iğneye devam yanında bir de folbiol. Cuma gününe kontrol.
Semiramelek senin aşılama hangi gün? Benim muhtemelen 26. sı olacakmış. Sat 14 nisan.

cumartesi benim muayeneden sonra kat acayip kalabalıklaştı herhalde transfer yumurta toplama zamanıydı ya da bana öyle geldi. Çalıştığım için cuma erken saate randevu istedim bakalım. Bu arada puregon 300 232 tl miymiş eczaneden 210 a aldım birazcık indirim yaptılar yani

Canim hiç bir bilgim yok çarşamba baslicaz bakalım hayirlisiyla

Kızlar Mustafa hoca aşılama yı kendi isteğimiz ile yapıyormu?
Sanırım bende aşılama isteyeceğim .Yumurta takibi yaptırdım ama bugun 17.gunum 14.gun teste yaptım negatıftı.Kanda da baktırmadım varsa idararda çıkardı diye.Adet olunca dr arayıp aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama sanırım dr aşılamaya pek yanaşmıyormuş.
Bilgisi olan varmı canlar

Mustafa hoca bana histereskopi sonrası 3-5 ay bekle olmazsa tüp yaparız demişti. Bu süre zarfında olmadı tabii gebelik. Amh testi yaptırdım 2.4 çıktı. Bu arada benim durumun sekonder infertilite. Ben sordum hocaya o da sen bilirsin dedi gerisi Allah'ın taktiri artık. Nasipse aşılamada da olur nasip değilse ne yapsam boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…