Cnm dikkat et yemene yine de bu aylar cok önemli salata tarzi seyler de ye limonlu mideni bulandirmaz. Canin ne cekerse ye cnm protein ozellikleDımı evet cnm hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım valla ama benm mıde fena bu aralar bısı yıyıp ıcemıorum dogru duzgun
Inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım yazmıyorum ama takip ediyorum biliosun bende tüp bebek istemiştim ama hoca aşılama yapalım dediKizlar ya benim dunden beri kasiklarim agriyor elimi basitrinca aciyor idrar yaparken de hafif aci var bi de gaz birikmis gibi hissediyorum sizde de oldu mu?
Eda cnm bu arada progestan igne beni mahvetti ilk gunden yatamiyorum dogru duzgun el vurulmuyor o bolgeye bugun napicam bilmiyorum iki tarafda oyle olacak
Canim yeni farkettim msj kusura bakma evet aşılama olacak benim tüp istedim ama böyle baslicaz bakalım hayırlısı rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma evlatlar nasip etsin inşallahCanım Rabbim içine ferahlık versin inşallh sevinenler grubuna girersin...sen aşılama yapacaktın dimi yanlış hatırlamıyorsam.
Günaydın cnm. Benide hiç aramadılar. Hep ben aradım cnm. Genelde öğlen 13:00/13:30 gibi arayıp bilgi alabiliyordum. Canım eğer transferin perşembeye denk gelirse hoca senin için gelir merak etme. O konuda herkesden daha hassas. Benimde toplamam pazar olacaktı ilk tedavide sağolsun erkenden gelip işlemi yaptı sonrada odaya gelip uzun uzun açıklamalar yaptı. İçin rahat olsun transfer günün ne zamansa o zaman yapar.Selin Amin cnm insallah. Ya ordan sizi aramazlar siz arayin falan dediler bende tamam dedim. Seni aramislarmiydi? Bi de persembe Mustafa hoca olmuyo carsamba yaparlar gibime geliyo
I
Insallah cnm ya bende cok isityorum ikiz de olsa super olur boyle bi umut doguyo bi anda. Rabbim yuzumuzu guldursun, utandirmasin. Bi de igne verdi cnm progestan sende transferden once baslamismiydin igneye cnm
Canim tavsiyelerin icin sagol tanidik birisi bulabilirsem bende oyle yaptirayim yavasca vurdurmak onemli donan ignelerde biliyorum. Amin cnm ins hem heyecan hem korku Rabbim hayirlisi ile nasip etsin. Senin de kucagina almayi nasip etsin saglikla kuzum. Cinsiyey meraki basladi mi bakiim
cnm ınankı cınsıyetını hhıc dusunmuorum sglıcakla su zor gunlerı gecırelım dıe dua edıorum ama rüyamda erkek gordum ıkısınıde sankı ama ıcımde de ıkısının de cınsııyeı aynı olcak gıbı gelıo ama bakalım hayırlısı bı kız bı erkek olursaaa varyaaa mutıss olur ama oncelık sağlıklı olması kucağıma almak hala korkularım gecmedı ınan kı
Dımı evet cnm hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın rabbım valla ama benm mıde fena bu aralar bısı yıyıp ıcemıorum dogru duzgun
Canim yeni farkettim msj kusura bakma evet aşılama olacak benim tüp istedim ama böyle baslicaz bakalım hayırlısı rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma evlatlar nasip etsin inşallah
Amim cnm insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz. Senin ne zaman asilaman ilaclara basladin miInşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım yazmıyorum ama takip ediyorum biliosun bende tüp bebek istemiştim ama hoca aşılama yapalım dedi
Aşılama ne zaman canım? Mustafa hoca mı yapacak?
Canlarim ben bugun adet oldum çarşamba gidicem mustafa hoca yapacak aşılama yi sanırım ilaclara çarşamba başlarımAmim cnm insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz. Senin ne zaman asilaman ilaclara basladin mi
Canim hiç bir bilgim yok çarşamba baslicaz bakalım hayirlisiylaSelam
Cumartesi günü Mustafa hoca da randevuma gittim 12 ydi ama 11:30 gibi aldılar hiç beklemedim.
muayene de herşey çok iyi dedi sağ ve soldaki yumurta sayıları rahim kalınlığı vs. Test sonuçlarımı da götürmüştüm. Hocam aşılama denesem olur mu diye sordum sen bilirsin dedi. Ben de aşılamaya başladım. aşılama olmazsa tüp bebeğe geçiş yaparım artık.
Cumartesi günü puregon 300 den 75 lik ilk iğnemi oldum cumaya kadar iğneye devam yanında bir de folbiol. Cuma gününe kontrol.
Semiramelek senin aşılama hangi gün? Benim muhtemelen 26. sı olacakmış. Sat 14 nisan.
Kızlar Mustafa hoca aşılama yı kendi isteğimiz ile yapıyormu?
Sanırım bende aşılama isteyeceğim .Yumurta takibi yaptırdım ama bugun 17.gunum 14.gun teste yaptım negatıftı.Kanda da baktırmadım varsa idararda çıkardı diye.Adet olunca dr arayıp aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama sanırım dr aşılamaya pek yanaşmıyormuş.
Bilgisi olan varmı canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?