Mustafa hoca bana histereskopi sonrası 3-5 ay bekle olmazsa tüp yaparız demişti. Bu süre zarfında olmadı tabii gebelik. Amh testi yaptırdım 2.4 çıktı. Bu arada benim durumun sekonder infertilite. Ben sordum hocaya o da sen bilirsin dedi gerisi Allah'ın taktiri artık. Nasipse aşılamada da olur nasip değilse ne yapsam boş
Bana aşılama yi kendisi tavsiye etti canimKızlar Mustafa hoca aşılama yı kendi isteğimiz ile yapıyormu?
Sanırım bende aşılama isteyeceğim .Yumurta takibi yaptırdım ama bugun 17.gunum 14.gun teste yaptım negatıftı.Kanda da baktırmadım varsa idararda çıkardı diye.Adet olunca dr arayıp aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama sanırım dr aşılamaya pek yanaşmıyormuş.
Bilgisi olan varmı canlar
Bana aşılama yi kendisi tavsiye etti canim
Canim benim acele etmenin nedeni rezervim az ondan hızlı hareket ediyoruzHayırlı olsun tedavin canım İnşallah banada tavsiye eder .Korkum şu bana takibi bile çok ısrarım sonucu yaptı.Beklememi söyledi hep o yüzden tereddüt ediyorum
Canim benim acele etmenin nedeni rezervim az ondan hızlı hareket ediyoruz
seni yaşın kaç?Anladım canım.Bende yaşımdan ötürü acele ediyorum
Bence hiç panik yapma sakin olursan belki daha iyi sonuçlar elde edersin.İlerlemiş bir yaşın yok sonuçta32 canım
Hakkında hayırlısı olsun cnm. İnşallah son tedavin olurSelam
Cumartesi günü Mustafa hoca da randevuma gittim 12 ydi ama 11:30 gibi aldılar hiç beklemedim.
muayene de herşey çok iyi dedi sağ ve soldaki yumurta sayıları rahim kalınlığı vs. Test sonuçlarımı da götürmüştüm. Hocam aşılama denesem olur mu diye sordum sen bilirsin dedi. Ben de aşılamaya başladım. aşılama olmazsa tüp bebeğe geçiş yaparım artık.
Cumartesi günü puregon 300 den 75 lik ilk iğnemi oldum cumaya kadar iğneye devam yanında bir de folbiol. Cuma gününe kontrol.
Semiramelek senin aşılama hangi gün? Benim muhtemelen 26. sı olacakmış. Sat 14 nisan.
Kuzum hadi bismallah diyelim inşallah herşey yolunda gidecek ve pozitifi görüceksin Allah'ın izniyle inşCanlarim ben bugun adet oldum çarşamba gidicem mustafa hoca yapacak aşılama yi sanırım ilaclara çarşamba başlarım
Amin nn canım benim insallahKuzum hadi bismallah diyelim inşallah herşey yolunda gidecek ve pozitifi görüceksin Allah'ın izniyle inş
Amin hepimizin son tedavisi olur inşallahHakkında hayırlısı olsun cnm. İnşallah son tedavin olur
Canim embriyolar guzel 15 tanesi dollenmis ama ben cok iyi degilim karnimda sislik var yurusem bile aciyo kasiklarim sanki icerde bi yara var gibi. Bugun ara ara hafif ateslendim de acaba ohs mi oldum diye cok korktum. Yarin devam ederse hemsireyi arayacagim bakalim ne diyecek. Diger tup denememde hic boyle seyler yasamamistim kasik agrisi bile olmamisti. Acikcasi moralim bozuk biraz eger bi aksilik varsa tansfer iptal ediliyormus internette biraz arastirdim da. Sanki idarrim varmis gibi hissediyorum ama yok. Allah im hayirli kapilar acsinYasemınnnnn emrıolar ne ıldu haber beklıorum sendn
Canim ates olcmekten tansiyon olcmekten, devamli kendimi kontrol etmekten inan embriyolari bile unuttum nerdeyse. Moralim de bozuk.Eee yasemin nerelerde cvp verdide ben mi görmedim acaba?
İnşallah tez vakit olur canım.Banada histereskopi sonrası 3 ay bekle demişti bende 2 sonra yumurta takibi yaptırdım ama yıne olmadı.Bende aşılama isteceğim son umut artık.
Canim embriyolar guzel 15 tanesi dollenmis ama ben cok iyi degilim karnimda sislik var yurusem bile aciyo kasiklarim sanki icerde bi yara var gibi. Bugun ara ara hafif ateslendim de acaba ohs mi oldum diye cok korktum. Yarin devam ederse hemsireyi arayacagim bakalim ne diyecek. Diger tup denememde hic boyle seyler yasamamistim kasik agrisi bile olmamisti. Acikcasi moralim bozuk biraz eger bi aksilik varsa tansfer iptal ediliyormus internette biraz arastirdim da. Sanki idarrim varmis gibi hissediyorum ama yok. Allah im hayirli kapilar acsin
Cnm bence hiç bekleme direk hastaneyi ara.Canim embriyolar guzel 15 tanesi dollenmis ama ben cok iyi degilim karnimda sislik var yurusem bile aciyo kasiklarim sanki icerde bi yara var gibi. Bugun ara ara hafif ateslendim de acaba ohs mi oldum diye cok korktum. Yarin devam ederse hemsireyi arayacagim bakalim ne diyecek. Diger tup denememde hic boyle seyler yasamamistim kasik agrisi bile olmamisti. Acikcasi moralim bozuk biraz eger bi aksilik varsa tansfer iptal ediliyormus internette biraz arastirdim da. Sanki idarrim varmis gibi hissediyorum ama yok. Allah im hayirli kapilar acsin
Canim ates olcmekten tansiyon olcmekten, devamli kendimi kontrol etmekten inan embriyolari bile unuttum nerdeyse. Moralim de bozuk.
Dur daha ne olduğu belli bile değil. Neden canını sıkıyorsun. Hem strestende tansiyonun oynamış olabilir. Sen bugun sabah erkenden ara hastaneyi. Hem bak ne güzel 15 tane mis gibi yumoşun var. Bu ay diyelim iptal oldu önümüzdeki ay transferin olur. Herşeyde vardır bir hayır hem önemli olan senin beden sağlığın. Sen iyi olmazsan hiç birşey yolunda gitmez unutma tatlım. Hastaneyle görüşünce bizede yaz cnm.
cnm hastaneyı ara bencede su toplamıs olabilşr terslık dedıgın ertelenme olur en fazla ask olsun sen ıı olda gerıısi kolay sen tasıyacaksın onları saglıklı olman lazım senın oncelıklı olarak bıtanem haber ver ıns gecer bısı olmazCanim ates olcmekten tansiyon olcmekten, devamli kendimi kontrol etmekten inan embriyolari bile unuttum nerdeyse. Moralim de bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?