Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

İnşallah tez vakit olur canım.Banada histereskopi sonrası 3 ay bekle demişti bende 2 sonra yumurta takibi yaptırdım ama yıne olmadı.Bende aşılama isteceğim son umut artık.

Bana aşılama yi kendisi tavsiye etti canim

Hakkında hayırlısı olsun cnm. İnşallah son tedavin olur

Yasemınnnnn emrıolar ne ıldu haber beklıorum sendn
Canim embriyolar guzel 15 tanesi dollenmis ama ben cok iyi degilim karnimda sislik var yurusem bile aciyo kasiklarim sanki icerde bi yara var gibi. Bugun ara ara hafif ateslendim de acaba ohs mi oldum diye cok korktum. Yarin devam ederse hemsireyi arayacagim bakalim ne diyecek. Diger tup denememde hic boyle seyler yasamamistim kasik agrisi bile olmamisti. Acikcasi moralim bozuk biraz eger bi aksilik varsa tansfer iptal ediliyormus internette biraz arastirdim da. Sanki idarrim varmis gibi hissediyorum ama yok. Allah im hayirli kapilar acsin

İnşallah tez vakit olur canım.Banada histereskopi sonrası 3 ay bekle demişti bende 2 sonra yumurta takibi yaptırdım ama yıne olmadı.Bende aşılama isteceğim son umut artık.

Canım sen adet olmadın ama idrar testinde hemen çıkmayabilir sen kan testi yaptır

Geçmiş olsun canım inşallah bir terslik yoktur bence bekleme ara durumunu anlat sana tavsiyede bulunabilirler belki

Cnm bence hiç bekleme direk hastaneyi ara.

Canim ates olcmekten tansiyon olcmekten, devamli kendimi kontrol etmekten inan embriyolari bile unuttum nerdeyse. Moralim de bozuk.

Dur daha ne olduğu belli bile değil. Neden canını sıkıyorsun. Hem strestende tansiyonun oynamış olabilir. Sen bugun sabah erkenden ara hastaneyi. Hem bak ne güzel 15 tane mis gibi yumoşun var. Bu ay diyelim iptal oldu önümüzdeki ay transferin olur. Herşeyde vardır bir hayır hem önemli olan senin beden sağlığın. Sen iyi olmazsan hiç birşey yolunda gitmez unutma tatlım. Hastaneyle görüşünce bizede yaz cnm.

Canim ates olcmekten tansiyon olcmekten, devamli kendimi kontrol etmekten inan embriyolari bile unuttum nerdeyse. Moralim de bozuk.
cnm hastaneyı ara bencede su toplamıs olabilşr terslık dedıgın ertelenme olur en fazla ask olsun sen ıı olda gerıısi kolay sen tasıyacaksın onları saglıklı olman lazım senın oncelıklı olarak bıtanem haber ver ıns gecer bısı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…