Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım sen adet olmadın ama idrar testinde hemen çıkmayabilir sen kan testi yaptır

Nedense hiç kan yaptırasım gelmiyor.Ben 4 kere iğne oldum 2 kere hamile kaldım daha önce onlarda hep idrar testinde çıkmıştı ama kimyasal ile sonuçlandı.Olsa çıkardı diye düşünüyorum .Bu hafta sonuna kadar adet olmazsam yaptırırım canım beklemek en iyisi

Beklenen adet tarihin ne zaman canım birde sen çatlama iğnesi yapturmismiydin bay bende yumurta takibi yaptırdım bugün iğne vurulduğu gün dahil 8. Gün idrar testi pozitif ama adete daha çok var 12 gün var sence yanıltıcı midir

Adet tarihim ayın 24.ü ama o da biraz muaallak histereskopiden sonra düzene oturamadım hala.Canım evet ben iğne oldum 2 nisanda.Senin 8.gün ise şu an yanıltır canım.Ancak 14.gündeki geçerlidir.İnşallah sen pozitif sonuç alırsın canım

Sende inşallah pozitif sonuç alırsın senin kanda belli olur o zaman baktırsan ama adet tarihiNdé yaklaşmış olmazsn baktirirsin ben de sabredebilsem keşke bu yalancı pozitifker bile bir ümit veriyor insana

Sende inşallah pozitif sonuç alırsın senin kanda belli olur o zaman baktırsan ama adet tarihiNdé yaklaşmış olmazsn baktirirsin ben de sabredebilsem keşke bu yalancı pozitifker bile bir ümit veriyor insana

İnşallah canım inşallah .Ben çok vurulduğum için alışkınım artık o yüzden tam gununde test yaptım oda çıkmadı.Tekrar hüsrana uğramaktansa sabredip beklemek en iyisi

Sagolun kizlar ne bileyim yinede insanin morali bozuluyor. Aradim hastaneyi 20 yumurta toplandigi icin boyle sikayetler olabiliyomus. Sanirim hafif bi ohs cunku bulanti kusma falan yok bende.

İnşallah canım inşallah .Ben çok vurulduğum için alışkınım artık o yüzden tam gununde test yaptım oda çıkmadı.Tekrar hüsrana uğramaktansa sabredip beklemek en iyisi
Aslında benimde bu kaçıncı catlatma iğnem 2 tane aşılma bir kürtaj bir dis gebelik ama şunu söyleyim. Aşılamamın 13. Günü kanda baktırmistim negatif çıktı adet günüm ise 76 çıktı betam yani bazen o gün bile çıkmıyor

off canım sende çok şey atlatmışsın Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Benimde en son değerim düşmedi biyopsi yapıldı sonra düşük iğneSi oldum anca onunla düştü.Korkuyorum tekrar yaşamayayım diye dua ediyorum ve o yüzden aceleci davranmıyorum.Rabbim nasip edince olucak zaten.Bana umut oldum şimdi bakalım bekleyeyim günüm geçince kanda baktırırım.

Canım bende düşük için metotrexate yaptırdım sen de mi ondan yaptırdın

YASEMIN BUGUNDE ARADIN MI EMRIOLARIN KACI DEVAM EDIORMUS NASIL GIDIOMUS
Evt cnm aradim 15 i duruyomus su an ama dondurulur mu su an belli degil dedi ben de hala ayniyim hoca bi muayene etsin bakalim ne diyecek belki de erteler. Karnimda hafif sislik var cunku canim

Evt cnm aradim 15 i duruyomus su an ama dondurulur mu su an belli degil dedi ben de hala ayniyim hoca bi muayene etsin bakalim ne diyecek belki de erteler. Karnimda hafif sislik var cunku canim
Hafıf şişlik bendede vardı ama ohss olan cok şişiyor ve yatıp kalkamıor dıe bılıorum ıns olmamıstır cnm sen ferah tut ıcını

Canım yumurtan 2 gün sonra çatlamış olsa o 2 günü sayma 14. Yada 15. Gün adet olman lazım çünkü o değişmez bir kaç gün

Canim ne güzel 15 embriyo süper bence kendini iyi hisset ve iyi ol her şey güzel başlamış inşallah sende daha daha iyi olucaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…