Hayırlısi olsun canım uzun diyeceğim ama kolu değil biliyorum
Hayırlısı canım sıkma canını Rabbim tez zamanda bu sevindirici haberi duyursun bebek bekleyen herkese kızlar her gün biraz cevşen okuyun cevşen okuyarak dua edin inşallah Rabbim sevindirecek
İnşallah bu sefer yüzün güler canım rabbim hepimize nasip etsin inşallahYapacak birşey yok canım napayım Allahın takdiri tekrar yumurta takibi yapıcaz dedi Mustafa bey
İnşallah bu sefer yüzün güler canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Vardır her işte bir hayır. İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsınYapacak birşey yok canım napayım Allahın takdiri tekrar yumurta takibi yapıcaz dedi Mustafa bey
Cnm bugun biraz daha iyiyim ama kac gundur cok zorlandim gercekten. Transfer yarin sabah olacak cnm heyecanliyim o gunler nasil gececek diye gecnek bilmezYasemiinnnn transfer ne zamanmış? Nasıl oldun? Rahatsızlığın devam mı hala canım
Cnm evt haklisin guzel dusunmek cok onemli benim briaz skintili oldu bu sefer ama Allah im mukafatini versin insallah hayirlisi ile. Senin asilama ne zamanCanim ne güzel 15 embriyo süper bence kendini iyi hisset ve iyi ol her şey güzel başlamış inşallah sende daha daha iyi olucaksin
Canim ben bugun gittim pazartesi gidicem tekrarsemiramelek cumaya mı randevun?
ben de cumaya kontrole gideceğim büyük ihtimalle sabah olacak.
Senin saat belli mi
Hayatım bugün gittim yumurta yok dedi ilaç vs vermedi pazartesi kadar normal bekleyelim dedi yinede olmazsa ilaçla destekleriz o zaman dedi valla bole ol ani bilseydim tatile çıkardım bi koy havası çok bunaldim yaa galiba yavaş yavaş havlu atıcam sıkıldım artıkCnm evt haklisin guzel dusunmek cok onemli benim briaz skintili oldu bu sefer ama Allah im mukafatini versin insallah hayirlisi ile. Senin asilama ne zaman
Cnm deme oyle bu iste skilmak yok ama bi hava alip gelsen psikolojine iyi gelir daha rahat olursun. Ama madem basladin devam et derim cunku bu islerde baslamaya karar vermek bile bi skinti, bi asama.Hayatım bugün gittim yumurta yok dedi ilaç vs vermedi pazartesi kadar normal bekleyelim dedi yinede olmazsa ilaçla destekleriz o zaman dedi valla bole ol ani bilseydim tatile çıkardım bi koy havası çok bunaldim yaa galiba yavaş yavaş havlu atıcam sıkıldım artık
Hemde nasil heyecanliyim cnm bir an once sabah olsun diyorum :) aminn canimm aminn. Zorluyom kendimi de bakalim 2 litra su ic dediler bi de :) Belli degil canim yarin soyleyeceklermis donrulacaklari. Senin kac tane dondurulmustuOyyyy yasemın yaaa sen nasıl heycanlısındır sımdııı hayırlı haberler alacagız ins cnm bak ınsss
Günaydın cnm. Transfer bugun yaniiii. Ohh maşallaaahhh. Hadi bakalım al bebelerini dön rvine sonrada yatış dinleniş. Esmanında bugun diye hatırlıyorum sanki. Belki karşılaşırsınız. İkinizede boş şans canım. Kabızlıkla ilgili ilaç veriyorlar cnm merak etme. Ben hiç kullanmadım. Kayısı ye üstüne su iç. Zeytinyağını deneyende var. Ben zeytinyağ dışında hepsini denedim işe yaradı. Sütte bozat beni üstümede su içince iyi oluyordu. İlaçlara tepki verdi demek ki vücudun. Senden hayırlı haberler bekliyoruzCanm ben bi de bu kabizlikla nasil basa cikicam hic kabizlik yasamayan birisiyim normalde ama bu ilaclar beni hemen kabiz yapti. Zeytinyagi falan mi icsem ordan kabizlikla ilgili ilac veriyorlarmi
Hayatım bugün gittim yumurta yok dedi ilaç vs vermedi pazartesi kadar normal bekleyelim dedi yinede olmazsa ilaçla destekleriz o zaman dedi valla bole ol ani bilseydim tatile çıkardım bi koy havası çok bunaldim yaa galiba yavaş yavaş havlu atıcam sıkıldım artık
Lütfen pes etme.Umut edelim pozitif düşünelim pazartesiye güzel haberler verirsin inşallah.Yasemin hadi iyi şanşlar.Sana dua edeceğimHayatım bugün gittim yumurta yok dedi ilaç vs vermedi pazartesi kadar normal bekleyelim dedi yinede olmazsa ilaçla destekleriz o zaman dedi valla bole ol ani bilseydim tatile çıkardım bi koy havası çok bunaldim yaa galiba yavaş yavaş havlu atıcam sıkıldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?