Hakkında hayırlısı olsun tatlım. Vardır her işte bir hayır. İnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın
Cuma günü canim sabah olur büyük bir ihtimalleEsma cnm transfer yarın mıydı?
Cuma günü canim sabah olur büyük bir ihtimalle
kzuum sen bana bakma benm cok erken cıkmıstı bende sasırdım yapıp kendını uzersın bıde ben bıle yaptıgıma pısman oldum cok stres oldum 5.gun cok sılık cıktı benm ama ne bılım cıkmazsa uzulursun bazısınn besıncı gun tutunur 6 7 de hormon salgılarmıs bazısınn 3 gun tutunup 4 5 de salgılarmıs o nedenle bekle en az 8 9 10 da bıle cıkmayıp 11 12 de pozıtıf alan var yanı her turlusu stres kuzumm sakın ol yat sureklı hep karnına ayetel kursı oku ınss olacak bıtanem ben ıananorum rabbım yardımcın olsun ınssss az kaldı bebeklerın tutunur ınss cnm sana 4 tane de bnm dondurulmustu kuzumTransferim oldu kizlar evdeyim yatiyorum. 3 tane donduruldu. Simdi bekleme zamani ama bu gunler nasil gecicek bilmiyorum. Ilk idrar testini kacinci gun yapsam acaba nurr sen kacinci gun yapmistin ilk cnm
Aminn canimm hem korkuyorum hem de arada bebisim var mi diyorum foto bile verdiler nasil tuttuysam fotoyu artik hic birkmamisim :) cnm ben de dayanamam 6. Gune yaparim heralde ayy cok korkuyomm cnm. Dua edin kizlar Allah im hayirlisi ile.nasip etsin. Isteyen herkese tabikikzuum sen bana bakma benm cok erken cıkmıstı bende sasırdım yapıp kendını uzersın bıde ben bıle yaptıgıma pısman oldum cok stres oldum 5.gun cok sılık cıktı benm ama ne bılım cıkmazsa uzulursun bazısınn besıncı gun tutunur 6 7 de hormon salgılarmıs bazısınn 3 gun tutunup 4 5 de salgılarmıs o nedenle bekle en az 8 9 10 da bıle cıkmayıp 11 12 de pozıtıf alan var yanı her turlusu stres kuzumm sakın ol yat sureklı hep karnına ayetel kursı oku ınss olacak bıtanem ben ıananorum rabbım yardımcın olsun ınssss az kaldı bebeklerın tutunur ınss cnm sana 4 tane de bnm dondurulmustu kuzum
Aminn canimm hem korkuyorum hem de arada bebisim var mi diyorum foto bile verdiler nasil tuttuysam fotoyu artik hic birkmamisim :) cnm ben de dayanamam 6. Gune yaparim heralde ayy cok korkuyomm cnm. Dua edin kizlar Allah im hayirlisi ile.nasip etsin. Isteyen herkese tabiki
Transferim oldu kizlar evdeyim yatiyorum. 3 tane donduruldu. Simdi bekleme zamani ama bu gunler nasil gecicek bilmiyorum. Ilk idrar testini kacinci gun yapsam acaba nurr sen kacinci gun yapmistin ilk cnm
Amin cnm cok sagol hepimize ins.Rabbim hayırlısı ile pozitif sonuç almayı nasip etsin canım
Evt cnm 2 tane verdiler 3 tane donduruldu bende cok sasirdim digerlerinin kalitesi iyi degilmis biraz ona uzuldumCnm idrar testi yapıp canını yok yere sıkma bence. Ben hiç yapmadım idrar testi ama 12. Gün dolmadan 9. Günde kan testi yaptırmıştım onda bile çok pişman olmuştum. 2 tane verildi dimi? Neden 3 tanesi donduruldu geriye kalanların bölünmelerini mi beğenmediler?
Amin cnm cok sagol hepimize ins.
Evt cnm 2 tane verdiler 3 tane donduruldu bende cok sasirdim digerlerinin kalitesi iyi degilmis biraz ona uzuldum
Canım inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerin sana tutunur kaç tane transfer edildi bu arada bebeklerin dedim amaAminn canimm hem korkuyorum hem de arada bebisim var mi diyorum foto bile verdiler nasil tuttuysam fotoyu artik hic birkmamisim :) cnm ben de dayanamam 6. Gune yaparim heralde ayy cok korkuyomm cnm. Dua edin kizlar Allah im hayirlisi ile.nasip etsin. Isteyen herkese tabiki
Evt cnm 2 tane verdiler 3 tane donduruldu bende cok sasirdim digerlerinin kalitesi iyi degilmis biraz ona uzuldum
Cnm fazlaydi ondam sasirdim baya ne bilim guldurdun beni :) insallah kuzum insallah gerek kalmazAyyy allahım ya neye uuzleegıni şaşrdın cnm heee sende ıkızlerden sonra napıcan o kadar emrıoıyuu
Canim ben bu tup bebekte cok skinti cektim inan hic digeri gibi degildi ne yatabildim ne yemek yiyebildim su an kilo vermis durumdayim. ondan daha cok olsun istiyodum. Bunlar tutsunda hayirlisi ile tabiki onemli degil canim sagol kuzuHerşey bitti buna mı üzüldün deli kız haha. Hamdolsun iki tanesi karnında 3 taneside mışıl mışıl uyuyor. Ben meraktan sordum. İyi değillermiş demek ki. Keşke benimde dondurulmuşun olsaydı ama kısmet olmadı. Hadi sen şimdi uzan dinlen. Özellikle ilk 3 gün çok dolanma. İğne işini napıcaksın? Bulabildin mi eve gelecek birini?
Canim 2 tane transfer oldu hata brinin fotosunu elime bile verdiler :) cok sasirdim :) Allah im hepimize nasip etsinCanım inşallah herşey yolunda gider ve bebeklerin sana tutunur kaç tane transfer edildi bu arada bebeklerin dedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?