Amin canim cok sagol insallah insallahhHayırlı olsun canımm şimdi bebişlerin karnında inşallah hep orda dururlar büyürler uslu uslu
Tamam canimm cok skici ama kalkmiycam ins bana 3 gun dediler ama sana 4 gun mu dediler yatarim ya olsun da yeter ki hayirlisi ile. Bu arada sen ise basladin mi cnm nasil gidiyo bebisler nasilYasminnnn cnm kabak cekırdegı ye cnm tutunmaya yardımcı ve kalkma bak sakın cok dolanma dedıgım gıbı yat ılk 4 gun cok onemlııı hadı hayırlısı ınsss
Canim 2 tane transfer oldu hata brinin fotosunu elime bile verdiler :) cok sasirdim :) Allah im hepimize nasip etsin
Canim ben bu tup bebekte cok skinti cektim inan hic digeri gibi degildi ne yatabildim ne yemek yiyebildim su an kilo vermis durumdayim. ondan daha cok olsun istiyodum. Bunlar tutsunda hayirlisi ile tabiki onemli degil canim sagol kuzu
hayırlı uğurlu olsun :) mustafa acetten memnunmusun ilgisinden hastanedenTransferim oldu kizlar evdeyim yatiyorum. 3 tane donduruldu. Simdi bekleme zamani ama bu gunler nasil gecicek bilmiyorum. Ilk idrar testini kacinci gun yapsam acaba nurr sen kacinci gun yapmistin ilk cnm
cnm duamız sneınle sımdıde ınss bu sefer olacak kuzum ınanarak gr cık ınsssKızlar ben şimdi hastaneye geldim 10.30 da transferim inşallah Rabbim bu sefer nasip eder hayirlisiyla dua edin kizlar
Sagol kuzum ya aminn insallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza aliriz. Evt birini gordum transfer esnasinda digerini yakalayamadim :) sen de cok skinti cektin cnm insallah Allah in izni ile kucagina alinca bebisini bunlarin hepsini unutacaksin. Hepimiz unuturuz insallah.Bu sefer senin zor geçti canım ama inşallah sonu çektiğin acılara değecek hayırlısıyla :) unut hepsini. Gün gelecek herşeyi unutucaz kullandığımız iğnelerin adını bile unutabiliriz inşalllaaaaah :)
Oy kıyamam zaten zayıftın daha da mı zayıfladın. Üzülme alırsın merak etme. Senin minnoşlar acıktıkca sende yersin annesi
Sagolun Mustafa hoca isini iyi yapan bi doktor kesinlikle gecistirme bir is yapmaz cok titiz ama cok yogun bunu soyleyeeyim muayenede vs bekleme durumu oluyor.hayırlı uğurlu olsun :) mustafa acetten memnunmusun ilgisinden hastaneden
Esma insallah bu sefer poztif sonuclar alirsin Allah yardimcimiz olsun.Kızlar ben şimdi hastaneye geldim 10.30 da transferim inşallah Rabbim bu sefer nasip eder hayirlisiyla dua edin kizlar
Cnm ya kiyamam anlatmistim sana benim ilkide cok yikici olmustu unutacagiz insallah bunlarin hepsini.Yasemin bana ilk tüp bebek denememi hatırlattı sabah sabah. 15 gün ne ağlamıştım. Yerimden hiç kalmadım banyo bile yapmadım hep yattım devamlı ne dedilerse yedim. Transferden sonraki günden itibaren hep lekelenmelerim oldu. 7. Günün sonunda evde kimse yokken resmen sinirlerim boşaldı ağlamaktan. Ne günlerdi. İlk olunca umudum daha fazlaydı hep kesin olacak gözüyle bakmıştım. Allah bi daha yaşatmasın inşallah bana ve hiç kimseye. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş
Kızlar ben şimdi hastaneye geldim 10.30 da transferim inşallah Rabbim bu sefer nasip eder hayirlisiyla dua edin kizlar
Sagol kuzum ya aminn insallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza aliriz. Evt birini gordum transfer esnasinda digerini yakalayamadim :) sen de cok skinti cektin cnm insallah Allah in izni ile kucagina alinca bebisini bunlarin hepsini unutacaksin. Hepimiz unuturuz insallah.
Transferi yapılmış arkadaşlar; hayırlı olsun inşallah
ben de sabah hastanedeydim.
haftaya pazartesi kontrol puregon 300 lükten 75 ml 3 gün daha devam pazartesi kontrol perşembe ya da cumaya
kısmetse aşılama
solda 1 tane 14 mm sağda 12.5 ve 11 mm 2 yumurta varmış.
bu arada aşılama ücreti 1250 tl miydi
ben öyle duymuştum da
Canım birsey soracaktım sana tüp bebek ilaçlar dahil ne kadarà mal oldu sanaCnm ya kiyamam anlatmistim sana benim ilkide cok yikici olmustu unutacagiz insallah bunlarin hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?