Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Yasminnnn cnm kabak cekırdegı ye cnm tutunmaya yardımcı ve kalkma bak sakın cok dolanma dedıgım gıbı yat ılk 4 gun cok onemlııı hadı hayırlısı ınsss

Yasminnnn cnm kabak cekırdegı ye cnm tutunmaya yardımcı ve kalkma bak sakın cok dolanma dedıgım gıbı yat ılk 4 gun cok onemlııı hadı hayırlısı ınsss
Tamam canimm cok skici ama kalkmiycam ins bana 3 gun dediler ama sana 4 gun mu dediler yatarim ya olsun da yeter ki hayirlisi ile. Bu arada sen ise basladin mi cnm nasil gidiyo bebisler nasil

Canim 2 tane transfer oldu hata brinin fotosunu elime bile verdiler :) cok sasirdim :) Allah im hepimize nasip etsin

Evet transferin fotosunu veriyorlar. Ben hala saklıyorum minnoşun ilk fotosunu :)) içeri verirken görebildin mi cnm? Mustafa hoca genelde ekranı çeviriyor görelim diye. En heyecanlı kısmıda o zaman. Nasıl duygulanmıştım:)

Canim ben bu tup bebekte cok skinti cektim inan hic digeri gibi degildi ne yatabildim ne yemek yiyebildim su an kilo vermis durumdayim. ondan daha cok olsun istiyodum. Bunlar tutsunda hayirlisi ile tabiki onemli degil canim sagol kuzu

Bu sefer senin zor geçti canım ama inşallah sonu çektiğin acılara değecek hayırlısıyla :) unut hepsini. Gün gelecek herşeyi unutucaz kullandığımız iğnelerin adını bile unutabiliriz inşalllaaaaah :)
Oy kıyamam zaten zayıftın daha da mı zayıfladın. Üzülme alırsın merak etme. Senin minnoşlar acıktıkca sende yersin annesi

Yasemin bana ilk tüp bebek denememi hatırlattı sabah sabah. 15 gün ne ağlamıştım. Yerimden hiç kalmadım banyo bile yapmadım hep yattım devamlı ne dedilerse yedim. Transferden sonraki günden itibaren hep lekelenmelerim oldu. 7. Günün sonunda evde kimse yokken resmen sinirlerim boşaldı ağlamaktan. Ne günlerdi. İlk olunca umudum daha fazlaydı hep kesin olacak gözüyle bakmıştım. Allah bi daha yaşatmasın inşallah bana ve hiç kimseye. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Transferim oldu kizlar evdeyim yatiyorum. 3 tane donduruldu. Simdi bekleme zamani ama bu gunler nasil gecicek bilmiyorum. Ilk idrar testini kacinci gun yapsam acaba nurr sen kacinci gun yapmistin ilk cnm
hayırlı uğurlu olsun :) mustafa acetten memnunmusun ilgisinden hastaneden

Sagol kuzum ya aminn insallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza aliriz. Evt birini gordum transfer esnasinda digerini yakalayamadim :) sen de cok skinti cektin cnm insallah Allah in izni ile kucagina alinca bebisini bunlarin hepsini unutacaksin. Hepimiz unuturuz insallah.

Cnm ya kiyamam anlatmistim sana benim ilkide cok yikici olmustu unutacagiz insallah bunlarin hepsini.

Canım inş hepimiz sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Oyy şimdi 12 gün sonra mutlu son olcak Allah'ın izniyle inş. Hem sana hem E esmaakg esmaya

Transferi yapılmış arkadaşlar; hayırlı olsun inşallah
ben de sabah hastanedeydim.
haftaya pazartesi kontrol puregon 300 lükten 75 ml 3 gün daha devam pazartesi kontrol perşembe ya da cumaya
kısmetse aşılama
solda 1 tane 14 mm sağda 12.5 ve 11 mm 2 yumurta varmış.
bu arada aşılama ücreti 1250 tl miydi
ben öyle duymuştum da

hakkında hayırlısı olsun cnm. mustafa hoca yapıyor dimi aşılamayı? herşey olunda gider inşallah.

Herkese Merhaba,

Adetlerim düzensiz olduğu için doktora gittim ve doktor bana menepoz diye bilgi verdi. kandan yapılan tahlilde sonucum 63 çıktı ve hemen beni tüp bebek merkezine yönlendirdi ve Allahtan ümit kesilmez dedi.
Dünya başıma yıkıldı. Yaşım 38 Menepoza yeni girenler için tedavi uyguluyormu Mustafa bey acaba ben aradım Ağustos ayına gün verebileceklerini söylediler. Çok çaresizim ne olur bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…