Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Mebopoza girenler icin tedavi uyguluyormu bilmiyorim ama madem bebek icin gidiyorsun mutlaka Mustafa hoca sana uygun tedavi yontemini uygular. Bi arada tlfda mebopoza girmek uzere oldugunu belirtttin mi belki bi iptal randevu falan olabilir seni araya alabilirler. Rica etseydin aciliyetten bahsetseydin cnm

Minnoslarimi aldım kızlar 2 tane inşallah sımsıkı tutunur lar gayet rahat geçti transferim ole çok sıkışmadım oyüzden rahattim 40dk sonra lavaboya gittim normalde 1 saat yatiriolar ben 2 saat yattım fazla kalabalık değildi oyüzden sanırım inşallah sonuda gusel olur

Cnm raporu hastane cikariyor eger hak elde ettiysen en az 3 yillik evli olmak gerekiyor mesela hastane senin durumuna gore rapor cikip cikmayacagina bakiyor zaten merak etme.
Anladım canım bu konuda hala kararsızım hala tüp bebek için erken gibi geliyor

Hayırlı olsun canım hayırlı evlat olsunlar hep seninle kalsınlar inşallah yüzünü güldürsünler:)

Cnm dondurma islemini saymassak 6000 tl tuttu ama benim raporum vardi devletten rapor olmayinca 1000 tl daha pahaliymis bir de ilaclar daha cok tutuyor rapor olmayinca

Cnm dondurma hariç raporlu fiyat neden 6000 tuttu? Ben 4000 hastaneye 500 tl de ilaçlara vermiştim. Arada yapılan testler toplam en fazla 500 tuttuğunu farzetsek 5000 tl yapar. Zammı gelmiş yine?

Cnm dondurma hariç raporlu fiyat neden 6000 tuttu? Ben 4000 hastaneye 500 tl de ilaçlara vermiştim. Arada yapılan testler toplam en fazla 500 tuttuğunu farzetsek 5000 tl yapar. Zammı gelmiş yine?
Cnm bende hastaneye 4000 verdim ama onun haricinde yine hastaneye anestezici icin, rapor fiyati, kanlar, ilaclar muayeneler vs derken hesapladim 1900 civari tuttu 4000 yumurta toplama oncesi verince duz 6000 hesapladim. Sadece 2 muayene 350 tutttu cnm sen muayene ucreti vermedin mi

Ne zaman yaptırdın sen canım dr bana facebook dan histereskopi önerdi hsg görünce ama o hsg den sonra ben hamile kaldım duş gebelikti oldu ama emin olamadım histereskopi için 3250 istediler ee üstüne birde tüp bebek yaptırsak 6000 de o desek 10.000 bende dedim ki histereskopi tüp bebekin yarısi deyip vazgeçtim direk tüp bebek yaptırırım daha iyi dedim acaba yanlış mı yaptım

Yasemın esmaa cnm hayırlı haberler verın ınss bıze yasemın cnm benm ılk gunden berı hep agrım vardı adet agrıısına dogru gıtt kasık agrıısı ınan daha yenı gectı adet agrılarım sükür bana kalırsa kızlar lavabo harıcı 4 gub kalkmayın ben ole yaptım bılmıorum faudası oldu mu ılk bes altı gun ıgnecı eve geldı:) hadı bakalım ınsssss olumlu sonuclar alırız sızden

Aminn canim amin Allah'im yuzumuzu guldursun tummm isteyenlerin insallah

Merhaba canım evet banada 1250 tl dediler ücret sen ne zaman başladın ilaclara canım ben 3. Gun gittim pazartesi kadar normal bekleyin yumurta olmazsa ilaçla destekleriz dedi hoca bende yarın orda olcam

Hayatım ben çarşamba sordum dediğin gibi 3 yıllık evli olmak gerekmis yoksa ne aşılama da nede Tüpte rapor cikarmiolar ama yarın sorcam benim rezervim az yaşta var bakalım tüp bebek için de 7500 bulur dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…