- 15 Nisan 2016
- 74
- 58
- 8
- 46
Evet Mustafa hoca yapacak inşallahhakkında hayırlısı olsun cnm. mustafa hoca yapıyor dimi aşılamayı? herşey olunda gider inşallah.
Cnm dondurma islemini saymassak 6000 tl tuttu ama benim raporum vardi devletten rapor olmayinca 1000 tl daha pahaliymis bir de ilaclar daha cok tutuyor rapor olmayincaCanım birsey soracaktım sana tüp bebek ilaçlar dahil ne kadarà mal oldu sana
Mebopoza girenler icin tedavi uyguluyormu bilmiyorim ama madem bebek icin gidiyorsun mutlaka Mustafa hoca sana uygun tedavi yontemini uygular. Bi arada tlfda mebopoza girmek uzere oldugunu belirtttin mi belki bi iptal randevu falan olabilir seni araya alabilirler. Rica etseydin aciliyetten bahsetseydin cnmHerkese Merhaba,
Adetlerim düzensiz olduğu için doktora gittim ve doktor bana menepoz diye bilgi verdi. kandan yapılan tahlilde sonucum 63 çıktı ve hemen beni tüp bebek merkezine yönlendirdi ve Allahtan ümit kesilmez dedi.
Dünya başıma yıkıldı. Yaşım 38Menepoza yeni girenler için tedavi uyguluyormu Mustafa bey acaba ben aradım Ağustos ayına gün verebileceklerini söylediler. Çok çaresizim ne olur bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
raporu nasıl alıyoruz canım yaCnm dondurma islemini saymassak 6000 tl tuttu ama benim raporum vardi devletten rapor olmayinca 1000 tl daha pahaliymis bir de ilaclar daha cok tutuyor rapor olmayinca
Cnm raporu hastane cikariyor eger hak elde ettiysen en az 3 yillik evli olmak gerekiyor mesela hastane senin durumuna gore rapor cikip cikmayacagina bakiyor zaten merak etme.raporu nasıl alıyoruz canım ya
Anladım canım bu konuda hala kararsızım hala tüp bebek için erken gibi geliyorCnm raporu hastane cikariyor eger hak elde ettiysen en az 3 yillik evli olmak gerekiyor mesela hastane senin durumuna gore rapor cikip cikmayacagina bakiyor zaten merak etme.
Minnoslarimi aldım kızlar 2 tane inşallah sımsıkı tutunur lar gayet rahat geçti transferim ole çok sıkışmadım oyüzden rahattim 40dk sonra lavaboya gittim normalde 1 saat yatiriolar ben 2 saat yattım fazla kalabalık değildi oyüzden sanırım inşallah sonuda gusel olur
Cnm dondurma islemini saymassak 6000 tl tuttu ama benim raporum vardi devletten rapor olmayinca 1000 tl daha pahaliymis bir de ilaclar daha cok tutuyor rapor olmayinca
Cnm bende hastaneye 4000 verdim ama onun haricinde yine hastaneye anestezici icin, rapor fiyati, kanlar, ilaclar muayeneler vs derken hesapladim 1900 civari tuttu 4000 yumurta toplama oncesi verince duz 6000 hesapladim. Sadece 2 muayene 350 tutttu cnm sen muayene ucreti vermedin miCnm dondurma hariç raporlu fiyat neden 6000 tuttu? Ben 4000 hastaneye 500 tl de ilaçlara vermiştim. Arada yapılan testler toplam en fazla 500 tuttuğunu farzetsek 5000 tl yapar. Zammı gelmiş yine?
Cnm iyiyim biraz karnimda agri oluyo ara ara bi an korkuyorum. Kafamdan bi turlu atamiyorum dersler kaldi hic bi sekilde konsatre olamiyorum. Aklim hep bebislerde :)
Cok tesekkurler iyi gibiyim hiç bi değişiklik yok evin içinde yatıyorum dolaşıyorum zamn geçiriyorum
Ne zaman yaptırdın sen canım dr bana facebook dan histereskopi önerdi hsg görünce ama o hsg den sonra ben hamile kaldım duş gebelikti oldu ama emin olamadım histereskopi için 3250 istediler ee üstüne birde tüp bebek yaptırsak 6000 de o desek 10.000 bende dedim ki histereskopi tüp bebekin yarısi deyip vazgeçtim direk tüp bebek yaptırırım daha iyi dedim acaba yanlış mı yaptımCnm dondurma hariç raporlu fiyat neden 6000 tuttu? Ben 4000 hastaneye 500 tl de ilaçlara vermiştim. Arada yapılan testler toplam en fazla 500 tuttuğunu farzetsek 5000 tl yapar. Zammı gelmiş yine?
Aminn canim amin Allah'im yuzumuzu guldursun tummm isteyenlerin insallahYasemın esmaa cnm hayırlı haberler verın ınss bıze yasemın cnm benm ılk gunden berı hep agrım vardı adet agrıısına dogru gıtt kasık agrıısı ınan daha yenı gectı adet agrılarım sükür bana kalırsa kızlar lavabo harıcı 4 gub kalkmayın ben ole yaptım bılmıorum faudası oldu mu ılk bes altı gun ıgnecı eve geldı:) hadı bakalım ınsssss olumlu sonuclar alırız sızden
Canim insallah her şey yolunda gider rabbim bebislerini kucağına almayi da nasip etsinEvt cnm 2 tane verdiler 3 tane donduruldu bende cok sasirdim digerlerinin kalitesi iyi degilmis biraz ona uzuldum
Merhaba canım evet banada 1250 tl dediler ücret sen ne zaman başladın ilaclara canım ben 3. Gun gittim pazartesi kadar normal bekleyin yumurta olmazsa ilaçla destekleriz dedi hoca bende yarın orda olcamTransferi yapılmış arkadaşlar; hayırlı olsun inşallah
ben de sabah hastanedeydim.
haftaya pazartesi kontrol puregon 300 lükten 75 ml 3 gün daha devam pazartesi kontrol perşembe ya da cumaya
kısmetse aşılama
solda 1 tane 14 mm sağda 12.5 ve 11 mm 2 yumurta varmış.
bu arada aşılama ücreti 1250 tl miydi
ben öyle duymuştum da
Hayatım ben çarşamba sordum dediğin gibi 3 yıllık evli olmak gerekmis yoksa ne aşılama da nede Tüpte rapor cikarmiolar ama yarın sorcam benim rezervim az yaşta var bakalım tüp bebek için de 7500 bulur dedilerCnm bende hastaneye 4000 verdim ama onun haricinde yine hastaneye anestezici icin, rapor fiyati, kanlar, ilaclar muayeneler vs derken hesapladim 1900 civari tuttu 4000 yumurta toplama oncesi verince duz 6000 hesapladim. Sadece 2 muayene 350 tutttu cnm sen muayene ucreti vermedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?