Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Lütfen pes etme canım. Hala şansın varken vazgeçme. Her işte vardır bir hayır. İnşallah Allah'ın izniyle herşey güzel olacak.
Çok dusunuyorum olacakmış diye düşündükçe beynim yoruluo uykuya veriyorum bazende diyorum ama hayırlısı olmazsa bizd3 karı koca gezeriz diyorum da eşimi çok düşünüyorum sağolsun hep destek oluyor ama onunda baba olmasi gerek diyorum

VenüsCum test günün be zamn inş güzel haberler verirsin bi değişiklik varmi transfer in kaçıncı gunu bugün tatlım

Canım histeroskopi olmadan hamile kalırsan ya dış gebelik ya düşük olur demişti mustafa hoca bak sen de yaşamışsın dış gebelik demekki rahimle alakalı bi sıkıntı var o düzeltil

Canım histeroskopi olmadan hamile kalırsan ya dış gebelik ya düşük olur demişti mustafa hoca bak sen de yaşamışsın dış gebelik demekki rahimle alakalı bi sıkıntı var o düzeltil
Ya işte histereskopi gerçekten gerekli mi değil mi emin olamadım o yüzden malum maddiyat da cok onemli histereskopi + tüp bebek malum 10.000 ı geçer belki ama sadece tüp bebek 6000-7000 eder yani emin olamadim

Canim insallah her şey yolunda gider rabbim bebislerini kucağına almayi da nasip etsin
Aminnn canim Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisi ile.. bu arada cnm yumurta rezervi az olanlara devlet ayricalik taniyor bildigim kadariyla yani asilama vs ugrastirmiyor sen kac yillik evlisin cnm. Raporlu ile raporsuz arasinda 1000 tl fark var hastanede bir de ilaclar raporlu daha uygun oluyor.

VenüsCum test günün be zamn inş güzel haberler verirsin bi değişiklik varmi transfer in kaçıncı gunu bugün tatlım
Cnm test gunum 3 mayis ama o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum :) bugun 3. Gunum ttansferi saymassak. Dun karnim agriyodu biraz bugun bisey yok sende varmi degisiklikler. Aminn cnm insallah ikimizde ve burdaki doger arkadaslar de hepimiz pozitif sonclari gorruruz Allah in izni ile..

Ya işte histereskopi gerçekten gerekli mi değil mi emin olamadım o yüzden malum maddiyat da cok onemli histereskopi + tüp bebek malum 10.000 ı geçer belki ama sadece tüp bebek 6000-7000 eder yani emin olamadim
Yumiti dis gebelik gecirdiysen bence de histereskopi olsan daha iyi olur. En azindan aklinda kalmaz, sonra kendini topraladiginda icin rahat bi sekilde tup bebek yaptirirsin.

Bana da 6 Mayıs dedi test günü transferi saymazsak 2.günüm sanırım dondurulmus larda daha geç test yapılıyor inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canim

Ama bebek rahimde tutunamadıktan sonra istediğin kadar tüp yaptır tabi Allahın takdiri belli olmaz ama ya boşa giderse rahim şekil bozukluğu yüzünden seni anlıyorum tabiki maddiyatı da düşünmek zorundayız fakat emin ol gerek olmasa mustafa hoca bunu söylemezdi bende rahim ağzı darlığı vardı sadece ve ameliyattan sonra çok fazla bir fark yok gibi görünmesine rağmen ben ancak ondan sonra hamile kalabildim karar senin iyi düşün

Canım ben daha önce hamile kaldım ama mol gebeliktı ikincisi dış gebelik oldu ilk gebeliğimle ikinci arasında 4 ay var

Yumiti dis gebelik gecirdiysen bence de histereskopi olsan daha iyi olur. En azindan aklinda kalmaz, sonra kendini topraladiginda icin rahat bi sekilde tup bebek yaptirirsin.
Histereskopiden sonra hemen tüp bebek yapılmıyor sanırım de mi önce bekliyoruz birkaç ay

Nurr, selin, esma ya bu progestan ignesi sizinde ellerinizi kuruttu mu mahvoldu ellerim ya kupkuru, sanki kisin sogugundaki gibi catladi kurudu. krem suruyorum devamli banamisin demiyor

Venüs Cum ben iğne kullanmiyrum kapsül kullanıyorum geçen ay taze embriyo da iğne kullanmıştım ozamn öyle bişey dikkatimi cekmedi canim yan etkisinde cild kuruluğu varmı acaba

Venüs Cum ben iğne kullanmiyrum kapsül kullanıyorum geçen ay taze embriyo da iğne kullanmıştım ozamn öyle bişey dikkatimi cekmedi canim yan etkisinde cild kuruluğu varmı acaba
Cnm recetede yazmiyor ama nette gordum progestan hormonu ciltte kuruluk yapabiliyormus. Resmen testere oldu :) sen vajinal progestanmi kullaniuosun cnm yoksa agizdan mi

Cnm recetede yazmiyor ama nette gordum progestan hormonu ciltte kuruluk yapabiliyormus. Resmen testere oldu :) sen vajinal progestanmi kullaniuosun cnm yoksa agizdan mi
Sabah vajinadan akşam ağızdan kullanıyorum canim ayriyetten estrofem folbiol ve asprın alıyorum canm

Canim 1.5 yıllık evliyim ılaclari dışardan tanıdıkça alicaz yarı yarıya devlete gitsem bi dünya ugrastiruolar

Yasemın cnm o ıgneler bana neler yaptu neler kalcam sıstı en sonhnda enfekaıyon oldu şukur daha yenı gectı benm sadece elım deıl butyn heryeeım dokuldu karnım da derı dokuntuau gıbı oldu dr a sordum olabılır dedı bebe yagı ve krem suruyorum hep cnm

Cnm tedaviye başlandığı zaman muayene ücreti almıyorlar ki. Ben mi yanlış hatırlıyorum dicem ama hayır almıyorlar. Keşke sorsaydın. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa alla alla ya vermedik ama eminim. Bi eşimede sorayım o nasıl hatırlıyor bakalım

Cnm iyiyim biraz karnimda agri oluyo ara ara bi an korkuyorum. Kafamdan bi turlu atamiyorum dersler kaldi hic bi sekilde konsatre olamiyorum. Aklim hep bebislerde :)

Boşver dersleri. Zaten hayırlısıyla bi pozitifi gör senin işinin adı annelik olacak hayırlısıyla :) son zamana doğru regli ağrılarım başlamıştı hatta kesin regli oluyorum bu seferde olmadı demiştim ama çok şükür sonuş pozitifti. Bide bende sol kasıkta batmalar oluyordu. Çok fazla dinleme kendini kurarsın bu sefer. Sen yat dinlen keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…