- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
Ay inşallh bişeycik yoktur canım telaş etme belki iltihap gibi bişeydir.doktor ne diyecek bizede haber ver.inşallh saglıkla büyütürsün canım.kızlar kahve lekelenmem oldu
birazzdan dr gidicem
inş ciddi birşey yoktur
16. haftanın içindeyim başına böyle birşey gelen var mı? çok tedirginim
Mustafa hocanın internet sitesinde amh ile ilgili bir tablo var. Orayı incelemeni tavsiye ederimAMH kaç olmalı kızlar?0,90 ne demek?
Rabbim meleklerimizi bize bagışlasın inşallh.fikkat et canım stresten uzak dur inşallh bişey olmayacaktırKızlar eve gidiyorum. Doktor 3 günlük rapor yazdı. Kıymetli gebelik senin yat dinlen tiske atma dedi. Heö alttan hem üstten baktı hamdolsun herşey yolunda. Rahimidr ölçtü iyiymiş ama yinede tedbir amaçlı progestan iğne verdi gün aşırı bir kapsül sadece 4 defa yapıcaksın dedi. Nasıl korktum anlatamam. Çok sulu gözlüyüm hemen koyveriyorum kendimi. İnş bi daha böyle birşey yaşanmaz. Kimse yaşamasın. Lekelenmenin nedenini bulamadı doktor.
COK SUKUR CNM BIISI YOKMUS EVET YAT DINLEN YORMA KENDINI SAKIN BAK KIYMETLI TABI BEBEKLERIMZ KZUUM SEN BIDE SABHCOK ERKEN KALKIORSUN NERDE OTURUODUN CNM SENKızlar eve gidiyorum. Doktor 3 günlük rapor yazdı. Kıymetli gebelik senin yat dinlen tiske atma dedi. Heö alttan hem üstten baktı hamdolsun herşey yolunda. Rahimidr ölçtü iyiymiş ama yinede tedbir amaçlı progestan iğne verdi gün aşırı bir kapsül sadece 4 defa yapıcaksın dedi. Nasıl korktum anlatamam. Çok sulu gözlüyüm hemen koyveriyorum kendimi. İnş bi daha böyle birşey yaşanmaz. Kimse yaşamasın. Lekelenmenin nedenini bulamadı doktor.
TŞK ederim canım, azmış benim rezervMustafa hocanın internet sitesinde amh ile ilgili bir tablo var. Orayı incelemeni tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım, üzülme ya, ne güzel Rabbim nasip etmiş buralara kadar gelmişin bak, birşey olmaz Allahın izniyle, en zoru hamile kalabilmekKızlar eve gidiyorum. Doktor 3 günlük rapor yazdı. Kıymetli gebelik senin yat dinlen tiske atma dedi. Heö alttan hem üstten baktı hamdolsun herşey yolunda. Rahimidr ölçtü iyiymiş ama yinede tedbir amaçlı progestan iğne verdi gün aşırı bir kapsül sadece 4 defa yapıcaksın dedi. Nasıl korktum anlatamam. Çok sulu gözlüyüm hemen koyveriyorum kendimi. İnş bi daha böyle birşey yaşanmaz. Kimse yaşamasın. Lekelenmenin nedenini bulamadı doktor.
Aynen cnm ya Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Kızlar eve gidiyorum. Doktor 3 günlük rapor yazdı. Kıymetli gebelik senin yat dinlen tiske atma dedi. Heö alttan hem üstten baktı hamdolsun herşey yolunda. Rahimidr ölçtü iyiymiş ama yinede tedbir amaçlı progestan iğne verdi gün aşırı bir kapsül sadece 4 defa yapıcaksın dedi. Nasıl korktum anlatamam. Çok sulu gözlüyüm hemen koyveriyorum kendimi. İnş bi daha böyle birşey yaşanmaz. Kimse yaşamasın. Lekelenmenin nedenini bulamadı doktor.
Allah razı olsun kızlar. Cnm ben beylikdüzü beykentte oturuyorum işte mecidiyeköyde . Evet sabahları çok erken kalkıp yollara düşüyorum. Belkide yorgunluktan oldu yada üşüttüm de ondan mı bilemiyorum. Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın inş.COK SUKUR CNM BIISI YOKMUS EVET YAT DINLEN YORMA KENDINI SAKIN BAK KIYMETLI TABI BEBEKLERIMZ KZUUM SEN BIDE SABHCOK ERKEN KALKIORSUN NERDE OTURUODUN CNM SEN
Canim çok geçmiş olsun. Bende de bi kere olmuştu ve Dr progestan ile istirahat vermişti. Bebis rahme yerleştiği için olurmuş. Dwvamli olmadigi surece sorun yokdemisti. Birde sakin stres yapma çok etkiliyor. Kendini yorma ayakta kalma.
Aslında hiç ayakta kalmıyorum. Mbusete genelde oturuyorum işim masa başı. Sadece dün eve yürüyerek gittim çok harekrtsiz kaldığım için ondan mı oldu kendimi mi yordum ki bilemedim. İnş bir daha olmaz. Cnm sen iğneyi kaç gün kullandın? Bana dr gün aşırı toplama 4 defa yaptır dedi tek doz
Dur bakalim cnm degerin cok guzel yinede doktoru aradin mi? Tam tamina iki kati olacak diye bisey yokmus hem senin ikiz buyuk ihtimal bunlada alakali olabilir cnmKızlar 1491 olann değerim 1732 olmuş az artmış ya kotumu bu kızlar çok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?