Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Venüs ve Esmaag çok sevindim size, rabbim kucağına almayıda nasip etsin hayırlısı ile inşallah, ayy birde ikizmiş ya ne kadar güzelllllll:) benim eşimin değerleri çok düşük, morfolojide sıfır, ayrıyeten rezerv sıkıntısı çıktı bende, sizin sıkıntılarınız neydi, benimle eşit olan ve şuan hamile olan birini bulup teselli olmayı istiyorum bu şartlarda hamile kalabilecek miyim bilmiyorum kızlar yaa

kızlar kahve lekelenmem oldu
birazzdan dr gidicem
inş ciddi birşey yoktur
16. haftanın içindeyim başına böyle birşey gelen var mı? çok tedirginim
Ay inşallh bişeycik yoktur canım telaş etme belki iltihap gibi bişeydir.doktor ne diyecek bizede haber ver.inşallh saglıkla büyütürsün canım.

Kızlar eve gidiyorum. Doktor 3 günlük rapor yazdı. Kıymetli gebelik senin yat dinlen tiske atma dedi. Heö alttan hem üstten baktı hamdolsun herşey yolunda. Rahimidr ölçtü iyiymiş ama yinede tedbir amaçlı progestan iğne verdi gün aşırı bir kapsül sadece 4 defa yapıcaksın dedi. Nasıl korktum anlatamam. Çok sulu gözlüyüm hemen koyveriyorum kendimi. İnş bi daha böyle birşey yaşanmaz. Kimse yaşamasın. Lekelenmenin nedenini bulamadı doktor.

Rabbim meleklerimizi bize bagışlasın inşallh.fikkat et canım stresten uzak dur inşallh bişey olmayacaktır

COK SUKUR CNM BIISI YOKMUS EVET YAT DINLEN YORMA KENDINI SAKIN BAK KIYMETLI TABI BEBEKLERIMZ KZUUM SEN BIDE SABHCOK ERKEN KALKIORSUN NERDE OTURUODUN CNM SEN

Geçmiş olsun canım, üzülme ya, ne güzel Rabbim nasip etmiş buralara kadar gelmişin bak, birşey olmaz Allahın izniyle, en zoru hamile kalabilmek ((

Canim çok geçmiş olsun. Bende de bi kere olmuştu ve Dr progestan ile istirahat vermişti. Bebis rahme yerleştiği için olurmuş. Dwvamli olmadigi surece sorun yokdemisti. Birde sakin stres yapma çok etkiliyor. Kendini yorma ayakta kalma.

Mrb arkadaşlar.. aranızda sertoli cell sendromu olup dr Mustafa neyse tedavi gören ve güzel sonuçlar alan var mı ? Bizde tedaviye başlayacağız ama iyi bir dr araştırıyorum .. yardımcı olur musunuz bilgilerinizi paylaşarak?

COK SUKUR CNM BIISI YOKMUS EVET YAT DINLEN YORMA KENDINI SAKIN BAK KIYMETLI TABI BEBEKLERIMZ KZUUM SEN BIDE SABHCOK ERKEN KALKIORSUN NERDE OTURUODUN CNM SEN
Allah razı olsun kızlar. Cnm ben beylikdüzü beykentte oturuyorum işte mecidiyeköyde . Evet sabahları çok erken kalkıp yollara düşüyorum. Belkide yorgunluktan oldu yada üşüttüm de ondan mı bilemiyorum. Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın inş.

Aslında hiç ayakta kalmıyorum. Mbusete genelde oturuyorum işim masa başı. Sadece dün eve yürüyerek gittim çok harekrtsiz kaldığım için ondan mı oldu kendimi mi yordum ki bilemedim. İnş bir daha olmaz. Cnm sen iğneyi kaç gün kullandın? Bana dr gün aşırı toplama 4 defa yaptır dedi tek doz

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum cok sagolun. Su mubarek gunde Rabbim hamile olanlara bebislerini saglikla kucagina almayi, hamile olmayan arkadaslarimizada en kisa surede hamile kalmayi nasip etsin hayirlisi ile.
Selin canim ya gecmis olsun duymustum bu tarz seyler olabiliyor gebelikte yat dinlen cnm senin en onemli isin su an bebisin. Yurumeyide az az yap bi anda yuklenme cnm.
Esma cnm yaptirdinmi bugun test tekrardan.
Bu arada bu progestan ignesi ne kadar daha kullaniliyor kizlar kisiden kisiye degisiyor mu?

Canim ben hap olarak kullandim. Dr 2 hafta kullan demişti. Sonra kontrole gittiğimde biraktirmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…