Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Aradım canim normal dedi 9.gün baz alma dedi ama ne biliyim içimde korku var yinede

Canım ben hocanın bi hastasını hatırlıyorum o da 8. Gün erken yaptırmıştı kan testini sonra tekrarladığında değer çok artmamıştı sonra ki tekrarda değer katlamıştı. Erken zamanda ki artışlar orantısız olabiliyor o hastası da doğum yaptı. 9. Gün vermemiş say suan ki değerin çok iyi sağlıkla kucağına al inşallah

E eda111 cnm sen bahçeciye gidiyordun dimi? Doktorunun ismi neydi? Bi arkadaşımda ön görüşmeye gidecek seninkine gitsin diye düşündük.

E eda111 cnm sen bahçeciye gidiyordun dimi? Doktorunun ismi neydi? Bi arkadaşımda ön görüşmeye gidecek seninkine gitsin diye düşündük.
CNM BAHCECIYE DE GORUSMEYE GITTIM AMA BANA BULENT TIRAS DAHA GERCEKCI GELDI BAHCECI COK SUSLU LAFLARLA BENI CEKMEEYE CALISTI AMA BULENT HOCA BANA ISTANBULDA GIDILECEK LABR. SOLEDI CNM BENDE ONU TERCIH ETTIM ACIBADEM MASLAGA GITTIM BAHCECIYE GITMEYI DUSUNUORSA MUSTAFA BAHCECI COK II DIYE BILIORUM BEN ONLARDA YPSAYDIM ONU TRCH EDECEKTIM YANINDA KUBRA HOCA CALISIOR COK SICAK KANLILAR

Esma cnm evt bugun yine test gunumdu.13. Gunum ve degeri, 1046 olmus kizlar kafam cok karisti ya niye fazla artti bu tamda 48 saat koydum araya korkuyom valla bi terslik varsa diye. Hastaneyi aradim ama 1 saat sonra arayin dediler

Esma cnm evt bugun yine test gunumdu.13. Gunum ve degeri, 1046 olmus kizlar kafam cok karisti ya niye fazla artti bu tamda 48 saat koydum araya korkuyom valla bi terslik varsa diye. Hastaneyi aradim ama 1 saat sonra arayin dediler

Canım ikiz olabilir birde genelde doktorlar %60 artsa yeterli görüyor ama bu %200 de olabiliyor. Benimde ilk değer tam 48 saat sonra 3 katlamıştı.

IKIZZZZZZ KUZUM IKIZ BU INSSS DELI MISIN YA AZ ARTSAA SORUN COK ARTSA SORUN :d HADI GOZUN AYDIN KUZUM

Canim benimde ilk yaptirdigimda 86 iki gün sonra yaptitdigimda 285 cikmisti. 3 kati artmisti. Senin bide ikizse daha çokartmasi normal. Hic kafana takma ddeğer gayet güzel Hadi ggözün Aydin :)))

Hımm tmm canm çok saol

arkadaşlar merhaba,çok kararsızım bu 2.deneme olcak. mustafa beyi öneriryormusunuz.birde lab şartları kafamı karıştırıyor. fiyatlarla ilgili bilgisi olan varmı?yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…