Dogru cnm ya sen erken yapmistin aslinda Mustafa hoca her zaman soyluyor 12. Gun yapin erken yapmayin diye ama iste dayanamiyor insan. Insallah Rabbim bebislerimizi bize bagislasin.Aradım canim normal dedi 9.gün baz alma dedi ama ne biliyim içimde korku var yinede
Aradım canim normal dedi 9.gün baz alma dedi ama ne biliyim içimde korku var yinede
VenüsCum sen bugunmu yapcn yine testiniDogru cnm ya sen erken yapmistin aslinda Mustafa hoca her zaman soyluyor 12. Gun yapin erken yapmayin diye ama iste dayanamiyor insan. Insallah Rabbim bebislerimizi bize bagislasin.
Cnm erken yaptığınız testleri düşünme. Önemli olan 12. Gün be sonraki günlerdeki değerin. Hayırlısıyla herşey güzel olacakVenüsCum sen bugunmu yapcn yine testini
CNM BAHCECIYE DE GORUSMEYE GITTIM AMA BANA BULENT TIRAS DAHA GERCEKCI GELDI BAHCECI COK SUSLU LAFLARLA BENI CEKMEEYE CALISTI AMA BULENT HOCA BANA ISTANBULDA GIDILECEK LABR. SOLEDI CNM BENDE ONU TERCIH ETTIM ACIBADEM MASLAGA GITTIM BAHCECIYE GITMEYI DUSUNUORSA MUSTAFA BAHCECI COK II DIYE BILIORUM BEN ONLARDA YPSAYDIM ONU TRCH EDECEKTIM YANINDA KUBRA HOCA CALISIOR COK SICAK KANLILAR
Esma cnm evt bugun yine test gunumdu.13. Gunum ve degeri, 1046 olmus kizlar kafam cok karisti ya niye fazla artti bu tamda 48 saat koydum araya korkuyom valla bi terslik varsa diye. Hastaneyi aradim ama 1 saat sonra arayin dediler
IKIZZZZZZ KUZUM IKIZ BU INSSS DELI MISIN YA AZ ARTSAA SORUN COK ARTSA SORUN :d HADI GOZUN AYDIN KUZUMEsma cnm evt bugun yine test gunumdu.13. Gunum ve degeri, 1046 olmus kizlar kafam cok karisti ya niye fazla artti bu tamda 48 saat koydum araya korkuyom valla bi terslik varsa diye. Hastaneyi aradim ama 1 saat sonra arayin dediler
Sagol Canim nurum ya gercekten mi senin 3. Test bu kadar artmismiydi. Ne biliyim hastaneyle konusmadan icim rahat etmicek 3 kat artti nerdeyse amaIKIZZZZZZ KUZUM IKIZ BU INSSS DELI MISIN YA AZ ARTSAA SORUN COK ARTSA SORUN :d HADI GOZUN AYDIN KUZUM
Aynen cnm nerdeyse %200 artti Allah tan hayirlisi hakkimizda. Senin ikiz degildi asilama ile olmistu degil mi canimCanım ikiz olabilir birde genelde doktorlar %60 artsa yeterli görüyor ama bu %200 de olabiliyor. Benimde ilk değer tam 48 saat sonra 3 katlamıştı.
Esma cnm evt bugun yine test gunumdu.13. Gunum ve degeri, 1046 olmus kizlar kafam cok karisti ya niye fazla artti bu tamda 48 saat koydum araya korkuyom valla bi terslik varsa diye. Hastaneyi aradim ama 1 saat sonra arayin dediler
Cok sagol canim insallah dedigin gibidirCanim benimde ilk yaptirdigimda 86 iki gün sonra yaptitdigimda 285 cikmisti. 3 kati artmisti. Senin bide ikizse daha çokartmasi normal. Hic kafana takma ddeğer gayet güzel Hadi ggözün Aydin :)))
Aradim kac kere cnm bi turlu baglanmadi hemsirenin cebini aradim acmadi yarin sabah ararim artik donmezlerse.Canim aradınmi ne dediler merak ettim
Hımm tmm canm çok saolCNM BAHCECIYE DE GORUSMEYE GITTIM AMA BANA BULENT TIRAS DAHA GERCEKCI GELDI BAHCECI COK SUSLU LAFLARLA BENI CEKMEEYE CALISTI AMA BULENT HOCA BANA ISTANBULDA GIDILECEK LABR. SOLEDI CNM BENDE ONU TERCIH ETTIM ACIBADEM MASLAGA GITTIM BAHCECIYE GITMEYI DUSUNUORSA MUSTAFA BAHCECI COK II DIYE BILIORUM BEN ONLARDA YPSAYDIM ONU TRCH EDECEKTIM YANINDA KUBRA HOCA CALISIOR COK SICAK KANLILAR
Hımm tmm canm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?