- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Teşekkür ederim cnm. Görümcenin ilk tedavisi mi? Nasıl gidiyor?Canim benim gorumcem bahçeci fulya'da güvenç beye başladı. Dr tavsiyesi ile.
evet canım ilk tedavisi olacak. 40 yaşında ve rezerv sıkıntısı var. bu ay yumurtası oluşmadı. kiste dönüştü. adetle tekrar deneyecekler.Teşekkür ederim cnm. Görümcenin ilk tedavisi mi? Nasıl gidiyor?
evet canım ilk tedavisi olacak. 40 yaşında ve rezerv sıkıntısı var. bu ay yumurtası oluşmadı. kiste dönüştü. adetle tekrar deneyecekler.
amin canımmm inşaallahhhİnşallah hemencecik evladına kavuşur cnm. Allah herkesin yardımcısı olsun.
venus cnm hastanede hemsırenız yok mu sızınle ılgılenen benm ole olmustu ben aramadan ıkı gunde bı onlar armasıtı ama selın cnm sen nasıl oldun leke yok dımıkaramsarsln Selin cnm ya bu progestan ignesini ne kadar kullandin sen ben malesef hastanede bi yetkiliyle gorusemiyorum hemsireyi ariyorum cvp vermiyor hastaneyi ariyorum cebini arayin diyolar cok sinirliyim ya. Yarin tekrar tahlil yapacakmiyim yapmayacakmiyim onu da bilmiyorum. Mustafa hocadan cok memnunum ama malesef personel beklentiyi karsilamiyor
sımdı dgerlerını yazsana cnm bana bı 3 hafta cok yaaa yuhhh manyak mı onlar ben 4000 lerde ustten gormustum keseyıEwet canim verdim 2164 çıkmış 3 hafta sonra kese ve kalp etini için cagirdilar
Oh masallah ya cnm gozu aydin inaallah keseyi ve kalp atislarinida duyariz.Ewet canim verdim 2164 çıkmış 3 hafta sonra kese ve kalp etini için cagirdilar
Canim hapi agizdan mi aliyosun vajinal mi.venus cnm hastanede hemsırenız yok mu sızınle ılgılenen benm ole olmustu ben aramadan ıkı gunde bı onlar armasıtı ama selın cnm sen nasıl oldun leke yok dımı
venus cnm ben kullanamdım onu cıdden ssıtı enfeksıyon kaptısımdı hapına devam
karamsarsln Selin cnm ya bu progestan ignesini ne kadar kullandin sen ben malesef hastanede bi yetkiliyle gorusemiyorum hemsireyi ariyorum cvp vermiyor hastaneyi ariyorum cebini arayin diyolar cok sinirliyim ya. Yarin tekrar tahlil yapacakmiyim yapmayacakmiyim onu da bilmiyorum. Mustafa hocadan cok memnunum ama malesef personel beklentiyi karsilamiyor
cnm sen ıgneyı kesme ıgen 12.haftaya kadar vuruluo benm agrım cok oldu ve rhım ıyı dıe kesmıstı sakın vurul ıgnenı bıde kendıne dr bul bıatnem yakınlardanCanim hapi agizdan mi aliyosun vajinal mi.
Sorma cnm ya guya hemsire var dun bi aradi sabah sonucu bildirmemissiniz diye dedim bildirdim ama haberleri yok. Sonra 2. Sonucunu alinca ara dediler araki bulasin 2 gundur hemsire tlflari acmiyo simdide hastaneden ayrilmis yarin gelecekmis. Baska hemsire de yok cebini arayin diyip duruyolar bende vurulmadim dun progestan. Simdi danisacagim kimse yok ne sacma yarin test yapicammi bilmiyorum onuda.
son adet tarııhın nedır cnm senınEda biz senle aynı haftada mı gidiyoruz
Canim sadece bugum degil dun sonucu aldim hemen aradim hemsireye bagliyolar hep hat geri.danismaya geliyo dedim ne bu dediler cebini ara.asagi inmistir aradim kac kez acmadi bugun bana donmesi gerekirdi simdi bugun aradim cikti dediler cebini ara ariyorum mesgule veriyor tamam izin gunu belki ama dun bana donmesi gerekirdi ben simdi napicami bilmiyorum kesinlikle ve bi tane hemsire ilgileniyo.Cnm yanlış hatırlamıyorsam sonuç pozitif olunca 14. Gündü sanırım iğneyi kesip jele geçirdi ama jele geçtikten iki gün sonra kanamam olunca korkumdan tekrardan progestan iğneye başladım ve 9. Haftaya kadar kullandım. Malum iğne kalçayı çok kötü yaptığı için takibimi yapan doktorum pruloton iğneye geçirdi. 4 günde bir onu yaptırdım 12. Haftaya kadar devam ettim sonrasında kesti iğneyi
Cnm senin yarın kaçıncı günün? Bugun aradın ve ulaşamadın mı çünkü eğer değişmediyse bugun hocanın izin günü. Neden seni bilgisiz bırakıyorlar ki?
Tamam cnm sagolasin gidip vurulayim bari. Aynen etrafda yakinda iyi bi doktor bakiniyirum simdicnm sen ıgneyı kesme ıgen 12.haftaya kadar vuruluo benm agrım cok oldu ve rhım ıyı dıe kesmıstı sakın vurul ıgnenı bıde kendıne dr bul bıatnem yakınlardan
cnm onlar sana ılcları kes demedıler kı hem progstrn ıgnenın hıcbır kotu bısı yok hatta rhaımı kuvetlenırıo aynen sen kendıenee hamıslıgını takop edecek dr bul 3 hafta beklemek cok uzun surer yaaTamam cnm sagolasin gidip vurulayim bari. Aynen etrafda yakinda iyi bi doktor bakiniyirum simdi
venus cnm hastanede hemsırenız yok mu sızınle ılgılenen benm ole olmustu ben aramadan ıkı gunde bı onlar armasıtı ama selın cnm sen nasıl oldun leke yok dımı
venus cnm ben kullanamdım onu cıdden ssıtı enfeksıyon kaptısımdı hapına devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?