- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
cnm onlar sana ılcları kes demedıler kı hem progstrn ıgnenın hıcbır kotu bısı yok hatta rhaımı kuvetlenırıo aynen sen kendıenee hamıslıgını takop edecek dr bul 3 hafta beklemek cok uzun surer yaa
Canim hapi agizdan mi aliyosun vajinal mi.
Sorma cnm ya guya hemsire var dun bi aradi sabah sonucu bildirmemissiniz diye dedim bildirdim ama haberleri yok. Sonra 2. Sonucunu alinca ara dediler araki bulasin 2 gundur hemsire tlflari acmiyo simdide hastaneden ayrilmis yarin gelecekmis. Baska hemsire de yok cebini arayin diyip duruyolar bende vurulmadim dun progestan. Simdi danisacagim kimse yok ne sacma yarin test yapicammi bilmiyorum onuda.
Sizin adınıza çook sevindim canım Rabbim devamını getirsin inşsllh.haftaya keseyi net görürsün canım 1hafta sonrasındada kalp atışı dinleniyor.3haftayı beklemene gerek yok canım hamilelik takipi yspacagın doktoru bul ona git inşsllh.Tamam cnm sagolasin gidip vurulayim bari. Aynen etrafda yakinda iyi bi doktor bakiniyirum simdi
9.gün 1461
11.gün 1732
13.gun 2164
Son adet 6 nisan
Blast embriyosu donmus transfer 22 si transfer gunu
Maşsllh canım çok güzel Rsbbim hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etdin inşslllh.gelsin bebişleeeer9.gün 1461
11.gün 1732
13.gun 2164
Son adet 6 nisan
Blast embriyosu donmus transfer 22 si transfer gunu
bende de tutmuştu, kız demişti kız çıktıKızlar hiç çin takvimine baktınız mı?
Ben cinsiyet netleşince baktım kız dedi. Doğru bilgi veriyor sanırım :)
CNM SORMA YAA BENDE MERAKLARDAYIMCnm hastane o konuda bencede çok yetersiz. Kimse arayıp takibini yapmıyor. Kanamam olunca yana yana ararım ama o haldeyken bile doğru düzgün kimse ilgilenmedi sonrada dönüp naptınız bile demediler. Belki yoğunluktan atlıyorlardır bilmiyorum belkide biz fazla beklenti içine giriyoruz.
Cnm hamdolsun hiç birşeyim yok. Sadece şiddetli baş ağrılarım var ilaçta içmiyorum yatıyorum öyle :)
Sen nasılsın cnm? İkizcikler nasıl? Öncelikle ikiside sağlıklı olsunlar ama ben cinsiyetlerini çok merak ediyorum :) en hayırlısı olsun inş
CIN BANA ERKEK DIOKızlar hiç çin takvimine baktınız mı?
Ben cinsiyet netleşince baktım kız dedi. Doğru bilgi veriyor sanırım :)
CNM SORMA YAA BENDE MERAKLARDAYIMHAYIRLISI SAGLIKLI ONCELIKLI TABI AMA BAKALIM SENIN II OLMANA SEVINDIM DIKKAT ET KUZUM BUGUN DR DAN GELDIM BENDE HERGUN GIDERIM SANIRIM ELIMDE OLSA AMA BENM DRUM COK II BEN COK MEMNUNM NE ZMAN ICIN RAHT ETMEZSE GEL DIO SAOLSUN YA KUZUCUKLAR PITIRCIKLARIN KALPLERI IYICE HIZLANMIS
Bakalım tutturabilcek mi :)CIN BANA ERKEK DIO
Cok sagol canim amin cumlemizin ve tum isteyenlere insallah. Telaslar bitmiyor simdi kese ve kalp atisi telasi :)Sizin adınıza çook sevindim canım Rabbim devamını getirsin inşsllh.haftaya keseyi net görürsün canım 1hafta sonrasındada kalp atışı dinleniyor.3haftayı beklemene gerek yok canım hamilelik takipi yspacagın doktoru bul ona git inşsllh.
yasmeın kız ole catlamıorum ınan cok rahatım cunkı saglıklılar sımdılık bı akslık yok ya ona sukur etmekten cınsıyet sonra gelıo ama dusunnceee merk edıorum tabıkı
canım sen beylikdüzünde oturuyordun değil mi? bende avcılardayım. hangi hastaneye gidiyorsun?Oyy maşallaaahh cnm. Ben ekranda minnoşu izlemeye doyamıyorum. Bıraksalar akşama kadar oturur izlerim :) cnm biz her ultrasonu telefonla kaydediyoruz yapmıyorsan tavsiye ederim. Sonrada devamlı evde izliyorum deli gibi hahahha. Benim doktorumda çok iyi ama bir aydan önce gelme diyorbende o arada çok çatlayacak gibi olursam başka hastaneye gidip bakıyorum
canım sen beylikdüzünde oturuyordun değil mi? bende avcılardayım. hangi hastaneye gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?