Evet cnm. Bahçelievler cadde üstündeki medicalpark ulun beye gidiyorum cnm.
Cnm ulun bey aynı zamanda tüp bebek yapıyor. Ama tüp konusunda hiç bir bilgim yok. Doktor olarak iyi be sakin bi doktor. İnsanı rahatlatıyor strese sokmuyor. Bi ön görüşme yap derim. İnternettede araştır istersen
ulun uluğ a mı gidiyorsunuz.Bende mustafa bey ile anlaşamayacğım sanırım ulun beye gitmek istiyorum
Cnm ne kontrolu daha igneyi vurulup vurulmayacagimi degerim hakkinda bilgi bile alamadim. Sen kime gideceksin kontrole ayni hastaneyemi Mustafa bey bakiyormu ki?VenüsCum kontrol için ne zamn cagirdilar
Cnm ne kontrolu daha igneyi vurulup vurulmayacagimi degerim hakkinda bilgi bile alamadim. Sen kime gideceksin kontrole ayni hastaneyemi Mustafa bey bakiyormu ki?
Evet evet tüp bebek de yapıyor.sanırım Bağdat CAD özel muaynehanesi var metini çok duydum Görünmek istiyorum bende.teşekkür ederim cnm bilgi içinCnm ulun bey aynı zamanda tüp bebek yapıyor. Ama tüp konusunda hiç bir bilgim yok. Doktor olarak iyi be sakin bi doktor. İnsanı rahatlatıyor strese sokmuyor. Bi ön görüşme yap derim. İnternettede araştır istersen
Evet evet tüp bebek de yapıyor.sanırım Bağdat CAD özel muaynehanesi var metini çok duydum Görünmek istiyorum bende.teşekkür ederim cnm bilgi için
Yok canim gormedim bugun 14. Gunum yarin yine test yapsammi kan testi 3 kez mi yapmak gerek acaba normalde hep sabah erkenden yaptiriyorum. Yine ayni saatte yaptirayim diyorum.Yasemin cnm sordum ama görmedin ssanırım. Kaçıncı gündesin?
Insallah cnm aminn. Yok cnm hemsire bi tlf acmadi bi de mesgule dusurdu danismadakilarde cebinden arayin dediler yani ortada kaldim resmen. Mustafa hocaya ne zaman watsaptan yazssam cvp verdi ama onu mesgul etmek istemiyorum.3 hafta sonra kese ve kalp icin cagirdi beni inşallah bi sorun cikmaz kızlar rabbım herkese nasip etsin
Canim ben bugun santraldakilerle konuştum hemsireye aktardı hemen oda bi daha test yapma dedi yogun oldukları zamanami denk geldin sen acaba mustafa hocaya bende watsaptan yazdım sonucumu daha görmedi oda cagla Hemsireyimi aradinInsallah cnm aminn. Yok cnm hemsire bi tlf acmadi bi de mesgule dusurdu danismadakilarde cebinden arayin dediler yani ortada kaldim resmen. Mustafa hocaya ne zaman watsaptan yazssam cvp verdi ama onu mesgul etmek istemiyorum.
Aynen Canim cagla hemsire 2 gundur aradim hem danismadan hem cepten ulasamadim sonrada cikmis zaten bugun persembe ya erken cikiyolar. Naapmayi dusunuyosun gidecekmisin kese icin baska doktora ne zaman gorunur acaba 5 haftalikken gorunur mu?Canim ben bugun santraldakilerle konuştum hemsireye aktardı hemen oda bi daha test yapma dedi yogun oldukları zamanami denk geldin sen acaba mustafa hocaya bende watsaptan yazdım sonucumu daha görmedi oda cagla Hemsireyimi aradin
Cnm bi dene asilamayi hem daha kolay ve daha stressiz olmassa gecersin tup bebege. Hoca bana hic asilama yapalim demedi demekki sende olabilme ihtimali var. Daha once hic asilama olmadin demi cnmKızlar ben tüp bebek istiyorum ısrarla ama hoca yanasmiyor sıkıldım yaa napam başka Dr mi gitsem
Yok canim hiç aşılama denemedim ve bende düşük ihtimal aşılama bence çünki rezervim az ve gittikçe azalio boyna ilaç içiyorum oda dokunuo artık hep uyku hep bulantı bünye kaldirmio hayatımCnm bi dene asilamayi hem daha kolay ve daha stressiz olmassa gecersin tup bebege. Hoca bana hic asilama yapalim demedi demekki sende olabilme ihtimali var. Daha once hic asilama olmadin demi cnm
son adet tarııhın nedır cnm senın
Canim yine sen daha iyi bilrisin tabi hocaya bi israr et istersen tup bebege daha cok guveniyorum onla olacak gibi hissediyorum falan de. Insallah en kisa zamanda sende sevinenlerden olursun cnm ve diger tum arkadaslarYok canim hiç aşılama denemedim ve bende düşük ihtimal aşılama bence çünki rezervim az ve gittikçe azalio boyna ilaç içiyorum oda dokunuo artık hep uyku hep bulantı bünye kaldirmio hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?