Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

ulun uluğ a mı gidiyorsunuz.Bende mustafa bey ile anlaşamayacğım sanırım ulun beye gitmek istiyorum
Cnm ulun bey aynı zamanda tüp bebek yapıyor. Ama tüp konusunda hiç bir bilgim yok. Doktor olarak iyi be sakin bi doktor. İnsanı rahatlatıyor strese sokmuyor. Bi ön görüşme yap derim. İnternettede araştır istersen

Cnm ne kontrolu daha igneyi vurulup vurulmayacagimi degerim hakkinda bilgi bile alamadim. Sen kime gideceksin kontrole ayni hastaneyemi Mustafa bey bakiyormu ki?

Mustafa bey kalp atışlarını duyduktan sonra takibi yapmıyor kızlar. Belki 12. Hafta tekrardan görmek ister bende öyle yaptı. 7. Hafta keseyle kalp atışını bir gördük birde 12. Hafta gel göreyim demişti o kadar

Evet evet tüp bebek de yapıyor.sanırım Bağdat CAD özel muaynehanesi var metini çok duydum Görünmek istiyorum bende.teşekkür ederim cnm bilgi için

3 hafta sonra kese ve kalp icin cagirdi beni inşallah bi sorun cikmaz kızlar rabbım herkese nasip etsin
Insallah cnm aminn. Yok cnm hemsire bi tlf acmadi bi de mesgule dusurdu danismadakilarde cebinden arayin dediler yani ortada kaldim resmen. Mustafa hocaya ne zaman watsaptan yazssam cvp verdi ama onu mesgul etmek istemiyorum.

Insallah cnm aminn. Yok cnm hemsire bi tlf acmadi bi de mesgule dusurdu danismadakilarde cebinden arayin dediler yani ortada kaldim resmen. Mustafa hocaya ne zaman watsaptan yazssam cvp verdi ama onu mesgul etmek istemiyorum.
Canim ben bugun santraldakilerle konuştum hemsireye aktardı hemen oda bi daha test yapma dedi yogun oldukları zamanami denk geldin sen acaba mustafa hocaya bende watsaptan yazdım sonucumu daha görmedi oda cagla Hemsireyimi aradin

Kızlar ben tüp bebek istiyorum ısrarla ama hoca yanasmiyor sıkıldım yaa napam başka Dr mi gitsem

Canim ben bugun santraldakilerle konuştum hemsireye aktardı hemen oda bi daha test yapma dedi yogun oldukları zamanami denk geldin sen acaba mustafa hocaya bende watsaptan yazdım sonucumu daha görmedi oda cagla Hemsireyimi aradin
Aynen Canim cagla hemsire 2 gundur aradim hem danismadan hem cepten ulasamadim sonrada cikmis zaten bugun persembe ya erken cikiyolar. Naapmayi dusunuyosun gidecekmisin kese icin baska doktora ne zaman gorunur acaba 5 haftalikken gorunur mu?

Kızlar ben tüp bebek istiyorum ısrarla ama hoca yanasmiyor sıkıldım yaa napam başka Dr mi gitsem
Cnm bi dene asilamayi hem daha kolay ve daha stressiz olmassa gecersin tup bebege. Hoca bana hic asilama yapalim demedi demekki sende olabilme ihtimali var. Daha once hic asilama olmadin demi cnm

Cnm bi dene asilamayi hem daha kolay ve daha stressiz olmassa gecersin tup bebege. Hoca bana hic asilama yapalim demedi demekki sende olabilme ihtimali var. Daha once hic asilama olmadin demi cnm
Yok canim hiç aşılama denemedim ve bende düşük ihtimal aşılama bence çünki rezervim az ve gittikçe azalio boyna ilaç içiyorum oda dokunuo artık hep uyku hep bulantı bünye kaldirmio hayatım

Ewet canim önümüzdeki hafta ortalarında gitmeyi düşünüyorum inşallah senle ayningune verirler beni 23 ünde cagirdi senide ole cagirirsa tanışma imkanımız olur

Yok canim hiç aşılama denemedim ve bende düşük ihtimal aşılama bence çünki rezervim az ve gittikçe azalio boyna ilaç içiyorum oda dokunuo artık hep uyku hep bulantı bünye kaldirmio hayatım
Canim yine sen daha iyi bilrisin tabi hocaya bi israr et istersen tup bebege daha cok guveniyorum onla olacak gibi hissediyorum falan de. Insallah en kisa zamanda sende sevinenlerden olursun cnm ve diger tum arkadaslar

S.a arkadaşlar hamile kalanlar bebeğiniz hayırlısı olsn Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Bi şey sormak istiyorum tüp bebeği genelde ne için yaptınız yumurta rezervi mj yoksa sperm azlığı . Doktorum bnm skntimin olmadığını söylüyor böyle bi durumda tüp bebek mi aşılama mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…