Inşallah canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahCanim yine sen daha iyi bilrisin tabi hocaya bi israr et istersen tup bebege daha cok guveniyorum onla olacak gibi hissediyorum falan de. Insallah en kisa zamanda sende sevinenlerden olursun cnm ve diger tum arkadaslar
Canim bence öncelikle problem varsa o giderilmesi lazım sonra olmazsa diğer yollara geçmek daha mantikli çünki insan bu yolda çok yipraniyorMasaallah ne güzel. Yurtdisindaym Tr de olsaydm kesin giderdim. Buradaki doktor çok baktı sadece rahim yatağı biraz küçük görünüyor dedi bunun çaresi varsa ona göre yol almak istiyorum boşuna aşılama ve tüp bebk yapıp yıpranma istemiyorum. Hormonal problemim de sadece ara sıra prolaktin yükseliyor. En son iğneler le yumurtalar uyarıldı 3 yumurta falan oldu sonuç hüsran. Şimdi dinlenme doktor sonra kj aşama aşılama dedi . Ne yapmalıyım bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım umarım Rabbim en güzel kapları açar hepimiz içinEvet doğru diyorsun bende yipranmamak için araştırıyorum. Ama insan kime guvenecegini bilmiyor ki.Tr de 2 doktora gitmiştim biri Sedat Kadanaliydi bi şeyin yok demisti .rahim iyi demişti. Sorun var mı yok mu onu bile bilmiyorum ki.denilenlere güveniyorum sadece işte
Cnm 1 mart bende6 mart canım
Muaynehanesi olduğunu bilmiyordum cnm. Hakkında en hayırlısı olsun inş uğurlu gelir
Kızlar ben tüp bebek istiyorum ısrarla ama hoca yanasmiyor sıkıldım yaa napam başka Dr mi gitsem
Yok canim gormedim bugun 14. Gunum yarin yine test yapsammi kan testi 3 kez mi yapmak gerek acaba normalde hep sabah erkenden yaptiriyorum. Yine ayni saatte yaptirayim diyorum.
Aynen Canim cagla hemsire 2 gundur aradim hem danismadan hem cepten ulasamadim sonrada cikmis zaten bugun persembe ya erken cikiyolar. Naapmayi dusunuyosun gidecekmisin kese icin baska doktora ne zaman gorunur acaba 5 haftalikken gorunur mu?
S.a arkadaşlar hamile kalanlar bebeğiniz hayırlısı olsn Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Bi şey sormak istiyorum tüp bebeği genelde ne için yaptınız yumurta rezervi mj yoksa sperm azlığı . Doktorum bnm skntimin olmadığını söylüyor böyle bi durumda tüp bebek mi aşılama mi?
Gunaydin bayanlar, hamile arkadaslari tebrik ediyorum, tedavide olan arkadaslarada allahtan hayirli evlatlar diliyorum.BEnde mustafa hocaya histereskopi oldum ocak ayinda, benim sebepsizdi mustafa hocaya gidene kadar sonra rahimde darlik oldugu soyledin,dr 3 ay kendiliginden gebelik bekledi ama olmadi sonra gorustuk tup bebek dedi ama esimi ikna edemedim ve yapmadim, bende baska dr gittim yumurta takibi yaptik olmadi ve enson bu ay rahim temizleme islemi uygulayacagini soyledi hic boyle birsey duydunuzmu dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim
cnm bende rezerv azlığı vardı ve tüp bebekle gebe kaldım. bence doktorun ne öneriyorsa o tedavi ile ilerle.
Evt sorun varsa tedaviler bosa gidiyor ben uzun zaman bosa ugrastim herkes sorun yok dedi. Eger rahim filmin varsa fotografibi cekip Mustafa hocaya yolla o yorum yapiyor su sorun var diye.Bende doktoru dinliyorum tabi ama iş ciddilestikce insan korkuyor bi sorun varsa aşılama ve tüp boşa olur ondan korkuyorum. Teşekkür ederim cvp için. Siz de dua edin hep bixl er için
Canim ben biraz daha bekliycem ikiz falansa hemen gozukmeyebiliyormus simdi gozukmesse yine moralim bozulur. Haftaya gitmeyi dusunuyorum. Bu arada bugun ulastim hemsireye progestan ignesini birakiyirum nihayet. 3 hafta sonrada.Mustafa hocaya kontrole gelin dedikızlar 5 haftalıkken kanama olunca başka doktora gittim ve kese görünmüştü hatta içinde nokta gibi duran embriyoda görünüyordu :)
Cnm igneyi biraktim hemsire tarih vermedi.3.hafta sonra gel dedi. Yarin arayip tarih alicam danismadan ins. Sen bu hafta gitmeyi dusunuyomusun keseyi gormek icinVenüs canim naptin merak ettim eda canim sen nasılsın yavrucuklar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?