Canim bende progestan kapsule basliyorum gece yatarken agizdan 1 tane sabahda 1 tane vajinal alicam. Sende mi 2 tane alyosun gunde.Venüs Cnmben progestan kapsül kullanıyorum aynı devam edicem ilaçlarına den ne kullanıyorsun ilaç olarak
Bana anlattigi kadariyla adetin 4.gunu igne 8.gunu igne ve 12.gunu olucam 20.gunu 7 gun boyunca hap kullanicam. bir sonraki adetin ilk gunu de kontrol bu sekilde 3 ay devam edicem. Ama mantigi anlayamadim ve ilk defa duydumrahim temizleme işlemi ne demek acaba? ilk defa duydum. histerokopimi demek istediler cnm?
Cnm sende belirtiler basladi mi bende hala dogru duzgun belirti yok arada regl agrilarim oluyor bide goguslerim sertlesti gibi.Haftaya 11 ine randevu aldim inşallah görünür kese mustafa hocaya ben 23 ünde gidicem inşallah seninde randevun 23ünde olur tanisiriz canim
Cnm 1 mart bende
Cnm ben ultrasonda 10 hafta bıttıor gorunuorum ama son adete gore de 9+5 ım drum ole soledı ama ult 10+4 um cok sukurCanım senin transferin ne zamandı
Canim dediğin gibi bende senin gibi sayılırim arada karnim agrio göğüslerimde yanma var birazda şişler senjn son adet ne zaman hemşire hesapladi ben bugun 4+3 olmuşumCnm sende belirtiler basladi mi bende hala dogru duzgun belirti yok arada regl agrilarim oluyor bide goguslerim sertlesti gibi.
Hemsireyle mi konustun cnm benim hesaplamadi . Ben 3 nisan son adet taihim buna gore 4+6 oluyorum yani yarin 5 haftalik olucam tabi Rabbim nasip ederseCanim dediğin gibi bende senin gibi sayılırim arada karnim agrio göğüslerimde yanma var birazda şişler senjn son adet ne zaman hemşire hesapladi ben bugun 4+3 olmuşum
Canım kesen gözüktü mü senin bu değerle vajinit gözükebilir ikizdir sen neden kötü şeyler çağırıyorsun ben mol gebelik de geçirdim dış gebelik de böyle güzel artmadı değerim sonradan az azalmaya başladı duş gebelik deKizlar ya ben dayanamayip dun yine beta hcg ye baktirnistim bu sefer de13. Gün 1046 dan 15. Gun 3691 e cikmis sonucu bugun aldim. Ya bu mol gebelik falan olabilir mi yada 3 üz falansa. Kafam cok karisik. Sevinsemmi naapsam bilemiyorum neredeyse 4 kat artmis ya dis gebelikse. Mustafa hocaya yazmak istiyorum ama pazar gunu yazmak da ayip olur hic mi dinlenmeyecek bu adam. Boyle bisey duyan var mi?
Canim bence olumsuz düşünme belkide ikizdir kendini rahat bırak pazartesi muayne olursun olumsuzluk olan bişeye bile zarar verebilir üzülme hayatım allah her şeyin hayirlisini nasip etsin insallahKizlar ya ben dayanamayip dun yine beta hcg ye baktirnistim bu sefer de13. Gün 1046 dan 15. Gun 3691 e cikmis sonucu bugun aldim. Ya bu mol gebelik falan olabilir mi yada 3 üz falansa. Kafam cok karisik. Sevinsemmi naapsam bilemiyorum neredeyse 4 kat artmis ya dis gebelikse. Mustafa hocaya yazmak istiyorum ama pazar gunu yazmak da ayip olur hic mi dinlenmeyecek bu adam. Boyle bisey duyan var mi?
Canim ben de dis gebelik gecirdim daha once artis boyle degildi ama degerlerim yuksekti. Ama mol gebelik tam olarak nasil bilmiyorum cnm. Vajinalde baktirmak istemiyorum Mustafa hoca pek onermiyor sanirim beklerim biraz daha. Pazartesi hastaneyi aramayi dusunuyorum. sagolasin cnm bilgi icinCanım kesen gözüktü mü senin bu değerle vajinit gözükebilir ikizdir sen neden kötü şeyler çağırıyorsun ben mol gebelik de geçirdim dış gebelik de böyle güzel artmadı değerim sonradan az azalmaya başladı duş gebelik de
Amin canim cok sagol Rabbim hepimize hayirli kapilar acsin.Canim bence olumsuz düşünme belkide ikizdir kendini rahat bırak pazartesi muayne olursun olumsuzluk olan bişeye bile zarar verebilir üzülme hayatım allah her şeyin hayirlisini nasip etsin insallah
Cnm ben ultrasonda 10 hafta bıttıor gorunuorum ama son adete gore de 9+5 ım drum ole soledı ama ult 10+4 um cok sukur
Canım ben mol gebelik de geçirdim değerlerim genelde w.5 katı yükseldi ilk önce sonra da %60 yükselmeye başladı tabi tam.olarak mol gebelik miydi bilmiyorum da kalp atışı 8. Haftada olmadığı ve yolk kesesi çok büyüdüğü için kürtaj oldumCanim ben de dis gebelik gecirdim daha once artis boyle degildi ama degerlerim yuksekti. Ama mol gebelik tam olarak nasil bilmiyorum cnm. Vajinalde baktirmak istemiyorum Mustafa hoca pek onermiyor sanirim beklerim biraz daha. Pazartesi hastaneyi aramayi dusunuyorum. sagolasin cnm bilgi icin
Venus canım senin için insirak okuyacağım bugün inşallah hayırlı haberler alırsın içini ferah tut kuzumAmin canim cok sagol Rabbim hepimize hayirli kapilar acsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?