Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Anneler anne adayları anne olmak ııcn sabırsızlanan melekler ıcınde annelıge daır sevgı barındıran herkesın anneler gunu kutlu olsun... Rabbım evlatlarımızı kucagımıza aldırmayı mıs kokularını duyurmayı ve sglıcakla buyutmeyı nasıp etsın ınss o zman bızım ıcın hergun annler gunu

Gorunmesse diye korkuyom cnm hani erken olmasin. Sorma cnm ya gerekli bilgileri alamadim bi turu hastaneye gitmek en iyisi aslinda dedigin gibi.

Gorunmesse diye korkuyom cnm hani erken olmasin. Sorma cnm ya gerekli bilgileri alamadim bi turu hastaneye gitmek en iyisi aslinda dedigin gibi.
Sakin ol bıtanem bende korkmustum ama gorundu sonra ıkısıde gorundu yaaa. Cok sukur ama senınde goruncek bak gör sen

Evet kızlar anneler günümüz kutlu olsun bu sevinci yaşatan Rabbime şükürler olsun

Mol gebelik diye birşey mi varmış? İlk defa duydum. Benimde ilk gebeliğimde değerler çok güzel yükseliyordu aynı senin gibi oldu cnm sonu. 8. Haftada atış yoktu yolkda çok büyüktü hemen bir kaç gün içinde kürtaja girdim

V venuskiz yasemin cnm sen neden en kötüyü düşünüyorsun. YaZdıklarını ilk okuduğumda çoğul gebelik diye aklımdan geçirdim. Lütfen olumsuzlukları at kafandan

Benimde öyle oldu tam.mol gebelik mi bilmiyorum ama dr sanki öyle birşey dedi gibi bebek yoktu sadece yolk kesesi çık büyümüştü kalp atışı yoktu

Benimde öyle oldu tam.mol gebelik mi bilmiyorum ama dr sanki öyle birşey dedi gibi bebek yoktu sadece yolk kesesi çık büyümüştü kalp atışı yoktu

Banada aynı şeyler söylendi. İlk muayenede bebek göründü bende gördüm. O zaman doktor düşük yapabilirsin yada kürtaj olabilirsn demişti anlamıştı ama yinede bekledik bir süre. Bi dahaki kontrolde bebeği bende göremedim doktorda ve yolk kesesinin çok büyük olduğunu söyledi sonunda alındı zaten. Allah bi daha yaşatmasın cnm
Bize sonrasında genetik test yaptırdık ve çok şükür temiz çıktık. Sizden böyle testler istendi mi cnm

İlk gebelik de istemiyoruz dedi dr ikinci de duş gebelik oldu zaten bilmiyorum ki şimdi ne yapsak dün hsg çektirdim temiz dedi dr geçen ay gonal f ile yumurta takibi yaptık olmadı bu ay hsg yüzünden korunacaguz bilmiyorum ki ne olacsk tüp bebek mi yaptırsak diyorum mustafa hoca hsg göre histereskopi dedi ama onun disinda daha önce diyen olmadi hiç bilemiyorum kararsızim

Yumıt
yumiti ben hsg cekıldıkten sonra bana bu ay kalma ıhtumalı cok yuksek ılıskıye gırın dıe onermıstı dr sana neden yasakladı ya drun daha ıı bılir ama onu arstır cnm ıkı gunden sonra serbest oluo

E eda111 bende anlamadım antibiyotik verdi bunu kullan dedi bu ay korunun dedi ilk hsg çekildiğimde ise dr hsg sonrası aşılama önerdi bile aynı ay içinde bende çok anlamadim

Günaydın cnm. Benimkinde ilkinde istedi ama 2. Tüp denemesinden sonra oldu bütün bunlar. Kürtajdan sonra 2. Histeroskopimi oldum mustafa hocada. Bütün önlemleri alalım rahimdeki sorunları kaldıralım demişti. Banada çok mantıklı gelmişti. Genetikler yapıldı, histeroskop oldum ve sonrasındaki tüp tedavisinde tedavi iptal oldu sonrakindekinde de hamdolsun hamileyim. Sizdeki sorun sadece rahimdeki sorunmuymuş cnm? Mustafa hoca histeroskopiden sonra doğal gebelik dedi mi yoksa tüp mü dedi?

ben şişli de çektirmiştim korunma yoktu. kızımıza hsg nin 2. ayında hamile kalmıştım kendiliğinden

Canım ben hiç histereskopi olmadım canım facebookdan gönderdim hsg mi öyle dedi kendisi sadece histereskopi dedi bemin eşimin sperm sayısı az ve birazda hareketlilik az o kadar başka da soru yok

Kızlar nerelerdesiniz Sesiniz çıkmıyor. Ben bugun keseyi gördüm 1 tane 6mm mis kızlar çok mutluyum Allahım olmayanlara da nasip etsin
OHHH MASALLAH CNM BENM BAK SEN BIDAHAKI GIIDISINDE IKI OLACAK BENM OLE OLMUSTU HADI GOZUN AYDIN USTTEN MI BAKTI ALTTAN MI VENUS KUZUM SENDE BAKTIR ARTIK GORUNUR INSS

Eda cim üsten baktı adet e göre 4+5 keseye göre 5 haftalik mis 1 2 fark etmez sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum Rabbim şu mübarek gunlerde evlat hasreti çeken herkese nasip etsin AMIN

Tbr ederim canım çok güzel bir mutluluk Rabbim evlat hasreti çekenlere de tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…