Esma canim tebrik ederim canim ya insallah bende gorurum. Kalp atislari icin ne dedi cnm ne zaman duyulurmusKızlar nerelerdesiniz Sesiniz çıkmıyor. Ben bugun keseyi gördüm 1 tane 6mm mis kızlar çok mutluyum Allahım olmayanlara da nasip etsin
Nur canim bende yarin gideyim diyorum artik. Dun kayinvalideme anneler gunu hediyesi almak icin baya dolsatim bugun sabah hafif bi lekelenme oldu sabahtan beri yatiyorum.OHHH MASALLAH CNM BENM BAK SEN BIDAHAKI GIIDISINDE IKI OLACAK BENM OLE OLMUSTU HADI GOZUN AYDIN USTTEN MI BAKTI ALTTAN MI VENUS KUZUM SENDE BAKTIR ARTIK GORUNUR INSS
Nur canim bende yarin gideyim diyorum artik. Dun kayinvalideme anneler gunu hediyesi almak icin baya dolsatim bugun sabah hafif bi lekelenme oldu sabahtan beri yatiyorum.
Ya kızıorum bak b hala yatıorum neredeyse ne hedıesı yaa aman bırak eksık kalsın dıkkat et aman hee gıt baktr lekeyı de soleNur canim bende yarin gideyim diyorum artik. Dun kayinvalideme anneler gunu hediyesi almak icin baya dolsatim bugun sabah hafif bi lekelenme oldu sabahtan beri yatiyorum.
Cok haklisiniz kizlar kimse bilemez bizden baska cektiklerimizi. Allah tan azcik oldu ve gecti sukur. Sizler nasilsiniz nasil gidiyor sancilariniz oluyor mu. Bi de belirtileriniz belirginlesti mi kizlar bulanti bas donmesi falan oluyor mu.? Bi de bu progestan ilaci igneden beter halsizlestirdi beni devamli uyku yapiyo
Cok haklisin cnm cok dogru soylemissin bizim gebeliklerimiz biraz daha farkli ve ozen gosterilmesi gerek tabii hersey Rabbim den Rabbim korusun. Ben de canim elimde olsa her iki gunde bir beta hcg ye baktiricam :) Rabbim kucagina almayi nasip etsin ah bu endiseler dogana kadar bitmeyecek belliTutunuyor derler belki ondan olmuştur cnm yada yorgunluktan. Bizler 9 ay boyunca herşeye dikkat etmek zorundayız. Herkesin hamileliği ve evladı çok kıymetlidir ama bizimkiler bi başka özel bi başka kıymetli. Doktorlar bile bizlere kıymetli gebelik diyor. Karnımızdakinin ve kendimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor.
Cnm bende ara ara ağrılar oluyor. Çok fazla oturamıyorum sırtım ağrıyor. Çok fazla yürüyrmiyorum çünkü nefes nefese kalıyorum. Boğazım asit içmişim gibi yanıyor ve dehşet baş aprısı çekiyorum ara ara. Baş dönmem ve çok fazla bulantılarım yok. Hamdolsun iyiyim.
Bebeğin hareketlerini hala hissedemediğim için içerde iyi mi bilmediğim için tedirginliklerim korkularım hala devam ediyor. Belki cumaya kadar görmek için dr giderim :)
Ben ilacını içmedim cnm. Belki ilaçtan değildir minnoşun uyku yapıyordur :) :)
Sagol canim ben zaten yazmistim burda ben hafif ohs oldum diye hatirlarsaniz yumurta toplama sonrasi cok skinti cekmistim. Aynen cnm inan bebislerimiz iyi olsunda onu cok takmamaya calisicam. Insallah ikimizde kalp atislarini duyariz canim Allah in izni ile.Canim gözün aydın olsun şu toplaması ni kafana hiç takma beraber transfer olduğum arkadasta da vardı ilkkese yi gördüğünde zamanla gidicek demişti Dr ve gecti de riskli bi durum değil yani tatlım tabi sen yine de dinlenmeye bak Tekrardan hayırlı olsun
hadı gozunnn aydınn cok sukur cnm ama gorun bakın ıkızz bence ıkınızınde hemen gostermıo bırı cunkı kendınıSagol canim ben zaten yazmistim burda ben hafif ohs oldum diye hatirlarsaniz yumurta toplama sonrasi cok skinti cekmistim. Aynen cnm inan bebislerimiz iyi olsunda onu cok takmamaya calisicam. Insallah ikimizde kalp atislarini duyariz canim Allah in izni ile.
Cok sagol edamm insallah ya hayirlisi ile benimde gonlumde ikiz var ama tek de olsa hic onemli degil yeterki saglikli hayirli olsun. Valla heyecandan lekelenmeyi unuttum kese varmi heyecanindanhadı gozunnn aydınn cok sukur cnm ama gorun bakın ıkızz bence ıkınızınde hemen gostermıo bırı cunkı kendınıbenm ole olmustu kı hala bırı bıgun onde gıdıoo sıpanın ınss kalperıde duyacaksınz evet venus sen hafıf ohss olmustun bencede osıkıntı yasatmaz merak etme lekelenmenı soledın mı
Canim doktor bi daha obur cumaya gel dedi yani 10 gun sonra falan. Mustafa hocayada ayin 24 une randevu verdiler 1 gun once olsaydi ne guzel senle tanisridik cnm. Belki birimizinkini bi gun once veya sonraya alirlar :)İnşallah canim bi daha ne zamn cagirdi gittiğin Dr. Vede mustafa hocaya ne zaman gidiceksin
Tüh keşke 23 e verseler di tanisirdik neyse hayırlısı attık bebislerimız iyi olsunda önemli olan onlarCanim doktor bi daha obur cumaya gel dedi yani 10 gun sonra falan. Mustafa hocayada ayin 24 une randevu verdiler 1 gun once olsaydi ne guzel senle tanisridik cnm. Belki birimizinkini bi gun once veya sonraya alirlar :)
Cok haklisin cnm cok dogru soylemissin bizim gebeliklerimiz biraz daha farkli ve ozen gosterilmesi gerek tabii hersey Rabbim den Rabbim korusun. Ben de canim elimde olsa her iki gunde bir beta hcg ye baktiricam :) Rabbim kucagina almayi nasip etsin ah bu endiseler dogana kadar bitmeyecek belli
Bu arada kizlar ben de bugun doktora gittim bi tane keseyi gorduk sukur ama doktor sen daha toparlanamamissin odem yapmis rahim de su anda dedi. Su toplamis ara ara. Risk olusturur mu dedim yok dedi ama beni endiseleendirmemek icin mi dedi bilmiyorum. Karnim cok sisti mi dedi evt dedim cunku yumurta toplandiktan sonra sismisti karnim baya. Kendini dinleme hamile oldugunu unut toparlanmaya bak dedi. Bi dahaki cuma gel dedi su an cok kucuk biraz buyusun dedi. Bir de beta hcg sonuclarimi soyledim onlara gore ikiz demis olabilirler ama bana gore tek dedi ama belki bi surpriz olabilir. Iste boyle kizlar ssu toplamasi kafami karistirdi keske mustafa hoca biraz daha once muayeneye alsaydi
Yok canim kendi kendine gecmesi beklenecek doktor dedi aklini oraya verme kendine de iyi bak dedi fazla yumurta toplaninca olabiliyomis internette de arastirdim biraz. Bebislerimiz saglikla gelsinler de canim insan skintilari bile gormezden geliyor.Şimdi gördüm yazdıklarını. Hadi gözün aydın cnm. Maşallah minnoş orda büyümeyi bekliyor. Su toplaması için yapılabilcek birşey yokmuymuş peki? Mustafa hocayı yada hastanedeki hemşireleri arasana cnm söylesen onlar ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?