Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim bu arada sanada kan testi verdiler mi liste seklinde yaptirman icin. Canm yapicamda bulamadim yerini takvimin
Venüs evet kan listesi verdi ama kendi dr gostercek sin dedi dün sağlık ocagina gittim hamile olduğunu bildirmek için onlarda o kanlardan istediler önümüzdeki hafta yaptircm ben insallh

Merhaba kızlar adetin ikinci günü pazartesi tüp tedavisine başlamıştım. Bugün kontrole gittim. Sağda 8,7 mm Solda 8,8 mm olmak üzere toplam 4 yumurta gördü. Sizce çok mu az sayı. Tedavinin bugün 3. günü.Daha artar mı?

adıyl
[QU="zubidubi82, post: 46637786, member: 731647"]Merhaba kızlar adetin ikinci günü pazartesi tüp tedavisine başlamıştım. Bugün kontrole gittim. Sağda 8,7 mm Solda 8,8 mm olmak üzere toplam 4 yumurta gördü. Sizce çok mu az sayı. Tedavinin bugün 3. günü.Daha artar mı?[/QUOTE]
Ne kadar doz igne yapiyosun cnm. Artabilir daha 3. Gununmus dur bakalim

Venüs evet kan listesi verdi ama kendi dr gostercek sin dedi dün sağlık ocagina gittim hamile olduğunu bildirmek için onlarda o kanlardan istediler önümüzdeki hafta yaptircm ben insallh
Cnm bende onu soracaktim saglik ocagi hemsiresinemi bildirmemiz gerekiyor hic bisey bilmiyorim asilar falan varmis sanirim. Bi de saglik ocaginda neden yapmadilar o kan testlerini

canım azına çoğuna takılma
benimde 4 yumurtam toplandı. 3 döllendi 2 tane transfer ettiler. önemli olan kalitesi. sayısını düşünüp moralini bozma. inşallah hepsi güzel güzel döllenir ve bol bol çoğalırlar :)

Cnm bende onu soracaktim saglik ocagi hemsiresinemi bildirmemiz gerekiyor hic bisey bilmiyorim asilar falan varmis sanirim. Bi de saglik ocaginda neden yapmadilar o kan testlerini

mustafa hoca benden test istediğinde ilk sağlık ocağına sordum ama sanırım hepsini onlar yapamıyorlarmıuş bende başka bir yerde yaptırdım. sağlık ocağında ilaçlarımı yazdırdığım için sanırım yada kontrole gittiğim hastane mi bildirdi bilmiyorum ama sağlık ocağında kaydım varmış zaten. arayıp aşı zamanlarını söylüyorlar.
kısmet olursa haftaya pazartesi ilk tetanoz aşım için gidicem 20. haftada yaptırmış oluyorum iğneyi bilginiz olsun kızlar çünkü onlar 16. haftadan sonra gelin demişlerdi bana

bu arada sağlık ocağında ultrason cihazı var mı biliyor musunuz? :)

Kızlar mustafa hoca histeroskopiden sonra doğal yolla hamile kalma şansı yüksek olanlara bekle diyo bu şansı düşük olanları bekletmiyo bu da tecrübesiyle alakalı kimseyi ne oyalıyo ne de gereksiz tedaviye sokuyo Mustafa hocaya yolumuz düştüğü için de ayrıca şanslıyız tabi maşallah çok iyi ve tecrübeli bir doktor

Ne kadar doz igne yapiyosun cnm. Artabilir daha 3. Gununmus dur bakalim[/QUOTE]
300 Merional iğne yapıyorum her gün akşam canım. Ben seni takip ediyordum ama hikayeni unuttum inan:) o kadar çok okudum ki baştan sona doğru sayfayı, hikayeler karıştı, senin durumun neydi?

Ya çok mutlu ettin beni, ne bileyim ben hani 20-30 yumurtam oldu diyenlerin yorumunu okuyunca kendimi kötü hissettim, benim amh düşükmüş 0,90 çıktı, birde eşimde morfoloji sıfır çıktı, çok korkuyorum olmayacak diye

Canim saglik ocaginda ultrason yok olsa ne guzel olurdu de mi :)

Ne kadar doz igne yapiyosun cnm. Artabilir daha 3. Gununmus dur bakalim
300 Merional iğne yapıyorum her gün akşam canım. Ben seni takip ediyordum ama hikayeni unuttum inan:) o kadar çok okudum ki baştan sona doğru sayfayı, hikayeler karıştı, senin durumun neydi?[/QUOTE]
Canim benim yillarca sorun yok demislerdi 6 asilama 1 tup bebek tedavisi grodum mustafa hocada histereskopi oldum sonra da tup bebek denedik tuttu cok sukur insallah Rabbim sana ve diger arkadasalra tum isteyenlere de nasip etsin

Sen yemene içmene dikkat et cnm. Allah nasip etmişse tek yumurtaylada olur. Gelişmelerden bizide haberdar et cnm. Hakkında hayırlısı olsun inş

Canim saglik ocaginda ultrason yok olsa ne guzel olurdu de mi :)

Hemde ne güzel olurdu hahaha. Ama sanki ben okudum öyle birşeyler. Hatta sağlık ocağındaki cihazda kalp atışlarını çok geç duyuyorlarmış. Ayy ben yinemi karıştırıyorum haha

300 Merional iğne yapıyorum her gün akşam canım. Ben seni takip ediyordum ama hikayeni unuttum inan:) o kadar çok okudum ki baştan sona doğru sayfayı, hikayeler karıştı, senin durumun neydi?
Canim benim yillarca sorun yok demislerdi 6 asilama 1 tup bebek tedavisi grodum mustafa hocada histereskopi oldum sonra da tup bebek denedik tuttu cok sukur insallah Rabbim sana ve diger arkadasalra tum isteyenlere de nasip etsin[/QUOTE]
Ne güzel yaa, rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah, AMİNNNN

Sen yemene içmene dikkat et cnm. Allah nasip etmişse tek yumurtaylada olur. Gelişmelerden bizide haberdar et cnm. Hakkında hayırlısı olsun inş
Teşekkür ederim canım, tabii ilk işim buraya yazmak olacaktır zaten eğer o zamanlara gelebilirsem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…