- 21 Kasım 2015
- 309
- 170
- 103
Canım saglık ocagında ultroson yok ama kalp atışını dinlemek için bi cihaz var.doktora gidemeyenler saglık ocagından takip yaptırıyor aile hekiminde ilgileniyor atıyor soruyo.Hemde ne güzel olurdu hahaha. Ama sanki ben okudum öyle birşeyler. Hatta sağlık ocağındaki cihazda kalp atışlarını çok geç duyuyorlarmış. Ayy ben yinemi karıştırıyorum haha
Tedabin hayırlı olsun canım önemli olan yumurra çoklugu degil kaliteli olması daha 3gün olmuş gayet hüzrl merak etme dahada yumurta olur inşallhTeşekkür ederim canım, tabii ilk işim buraya yazmak olacaktır zaten eğer o zamanlara gelebilirsem,
Sağolasın canım, bu benim ilk tüp tedavim, aşamaları bilmiyorum, heycanlı ve stresli doğrusu, doktorum küçük foliküllerde var dedi ama onlar çok küçükmüş, bilmiyorum yetişir mi artık, sadece yumurta da değil canım beni düşündüren, eşimin sayı ve morfolojisinde sıkıntı var, hakkımda hayırlısı artık.Tedabin hayırlı olsun canım önemli olan yumurra çoklugu degil kaliteli olması daha 3gün olmuş gayet hüzrl merak etme dahada yumurta olur inşallh
İnşallah canım benim, çok teşekkür ederimmmmCanim merak etme inşallah çoğalir ben ilk gittiğimde adetliyken 3-4 tane bişey vardı gün geçtikçe cogaldi lar 14 tane toplandı merak etme seninde inşallah güzel güzel büyüyecek ve annesine simsiki tutunacak dualarım evlat hasreti çeken herkes için
Hadi bakalim cnm merakla bekliyoruz. Ilk kac haftalikken ogrenmistin cinsiyetiniKIZLAR BEN YINE Hastaneye gıttımEVET ALTTAKI ERKEGE BENZIO DEDI bakalım be cıkacak
12 de cnmHadi bakalim cnm merakla bekliyoruz. Ilk kac haftalikken ogrenmistin cinsiyetini
Canim en son biliosun belki hoca dhea diye hap verdi o bitti adet oldum yarın kontrolüm var bir kere daha tüp bebek dicez biz esimle olmazsa hoca uzatır sa başka Dr bulcaz çünki artık zamanım sabrim kalmadıSagol canim Allah razi olsun. Sen naaptin bu arada asilama olacaktin neye karar verdin
Peki sizin problem neydi? Bende pcos var tupbebekle mi gebe kaldınız ağustosta Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin darısı bizlere inşallahCnm banada zaman vermedi. Durumlarımız ciddi boyutta demek kihaziran sonu histeroskopi oldum ağustos sonu gel başlayalım demişti.
Cnm kafanın karısık olması cok normal bende oleydım ınan kı ben acıbademı lab için sectım gercektende memnun kaldım ılgılerı cok iş yogun kalabaklık ama ısının ehlıler bulent hoca bı kere once muane edıor cnm aonra ılacları verıor yumurta takıbını ekıbndekı uzman dr yapıor gonalf kullandım 13. Gub toplandı cnm 22 yumurta toplandı 16 tane dolllendı 6 tanesı bırıncı kalıte oldu 2 tane konuldu ve tuttu sukur bulent hoca yaptu transferı cnm ıns sende memnun kalırsın acet de cok ii pnda hıstereskopı olmustum bulnet hocada mıkro cıp var bıde spermlerde bı sıkıntı varsa cnm onun ıcıın cok ii olıor hu cipE eda111 inşallah biri kiz biri erkektir yavruların sağlıklaBülent hocada muayene oldun ya beni de bilgilendirir misin canim? Merkez nerde ve hoca ve merkezin ilgisi nasıl? Süreç nasıl oldu? Hangi hapları kullandın adetin ikinci gününden itibaren. ?kaçıncı gün yumurta toplama oldu? Bi de merkeze ne kadar ödediniz canım? Kıyaslama yapacak olursan medipol u mu yoksa Bülent hocayı mj tercih etmeliyim sence canım ya aklım öyle karışık ki
Canım çok sağol cevap için. peki transfere Bülent hoca geliyor değil mi? Fiyat ne oldu canım bi de iki embriyo koyma konusunu ne zaman konustunuz. Zor oldu mu iki koymayı kabul etmeleriCnm kafanın karısık olması cok normal bende oleydım ınan kı ben acıbademı lab için sectım gercektende memnun kaldım ılgılerı cok iş yogun kalabaklık ama ısının ehlıler bulent hoca bı kere once muane edıor cnm aonra ılacları verıor yumurta takıbını ekıbndekı uzman dr yapıor gonalf kullandım 13. Gub toplandı cnm 22 yumurta toplandı 16 tane dolllendı 6 tanesı bırıncı kalıte oldu 2 tane konuldu ve tuttu sukur bulent hoca yaptu transferı cnm ıns sende memnun kalırsın acet de cok ii pnda hıstereskopı olmustum bulnet hocada mıkro cıp var bıde spermlerde bı sıkıntı varsa cnm onun ıcıın cok ii olıor hu cip
mustafa hoca bunu kabuledemem çok yüksek dedi telefonda bir açıklamada yapmadı hocam olumsuz ne diye sordum olmaz çok yüksek dedi ya nasıl bir açıklama bu morelim çok bozuk internette hep tümör belirtisi olabilir diyor çünkü 2012 yılı 18diEylem amh değeri çok güvenilir değil inan bana.benim annem menopoza girdiği dönem hamile kalmis bana.beni dogurduktan sonra da 4 ay adet olmuş ve bitmiş. Yani amh testi yaptirsa idi o dönem. Belki de sıfır çıkacaktı ama sonuç ortada. Ayrıca günden güne değişkenlik gösteren bir değer amh.cok takılma derim ben.en azından yumurtan hiç yok değil.var ama sadece fazla
Cnm ıkı koyuyor herkese saten kendı yapıor transferı benm hersey ııcnde 10 gitti sanırım cnmCanım çok sağol cevap için. peki transfere Bülent hoca geliyor değil mi? Fiyat ne oldu canım bi de iki embriyo koyma konusunu ne zaman konustunuz. Zor oldu mu iki koymayı kabul etmeleri
Dondurdun mu sen canım oeki? Onun ücreti ne kadar biliyor musun hiç. 5.gun e gitti senin değil mi.kendiler arayıp bilgi veriyorlar mi yumurtaların durumu ile ilgili canım? Transferde kalitesi için bişey dediler mj bi de aa kalite 8 hücreli filan oluyormuş sanırım. Sana da çok soru sordum ama hakkını helal et eda cimCnm ıkı koyuyor herkese saten kendı yapıor transferı benm hersey ııcnde 10 gitti sanırım cnm
Allah Allah ya kabul edemem ne demek acaba.istambulda acaba istanbulda isen bi git canım tez vakitte yamustafa hoca bunu kabuledemem çok yüksek dedi telefonda bir açıklamada yapmadı hocam olumsuz ne diye sordum olmaz çok yüksek dedi ya nasıl bir açıklama bu morelim çok bozuk internette hep tümör belirtisi olabilir diyor çünkü 2012 yılı 18di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?