Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım kendini yıpratma git yüzyüze konuş detaylı sor öğren illaki bi yolu vardır

Cnm dondurma ıcınde 10 gıttu zaten benm dondurma bes senelık 1300 tl her serne ıkıyuz bakım parası varmıs sanırım ama benm dr transeferdw zaten dedı kı bılent hoca senden pozıtıf sonuc beklıorum kesınlıkle hersey çok guzel drdı hergun kendılerı aradılar hatta ılk gun pazardı pazr bıle aradılar cnm saolsublar dort tane dondurlmusum var

Cok sıra bekleniyor mu canım mustafa hoca daki gibi peki? Ben de Bülent hocada karar kıldım galiba artık. Peki hastane hangi semtte canım ben Ataköy sirinevler de kalacağım büyük ihtimal.bi de ticarethane gibi bi izlenim oldu mu sende canım hiç? Çok soru sordum ama ne olur kusura bakma

Hayır düzenli değil pco hastasıyım yani adet duzensiLgide var doktor kontrolünü bekliyorum son 4ilacim kaldı randevu almama
Nasıl yaa sadece çok yüksek diyip konuyu kapattı mı? Yokmuymuş bir tedavi yöntemi? Hiç yorum falan yapmadı mı? Acaba o sırada bir yoğunluk vardı da ilgilenemedi mi?

Cnm senı cok ama cok ıı anlıorum bende sırınevlere yakın oturuorım cnm metroyla hemen gıdılıor acıkcası bana her yer rıcarethane gibi geldı malesef cnm sıra cok deıl ama kan verıorsun ya yumurta takıbınde onu beklıorsun ıyıce arastır bıtanem ıns halkında hayırlısı olur snınde

Sonuçta ben onun hastasıyım nekadar yogun dahi olsa açıklamasını beklerdim.bekliyecegim bakalım kontrol gününü arkadaşım transfer olmuştu şimdi onun sonucu öğrendim canım sıkıldı

Sonuçta ben onun hastasıyım nekadar yogun dahi olsa açıklamasını beklerdim.bekliyecegim bakalım kontrol gününü arkadaşım transfer olmuştu şimdi onun sonucu öğrendim canım sıkıldı

Maalesef mustafa hocanın böyle kısa açık olmayan cevapları var. Ama şöyle söylim amh yüksek bu normal değil ama pko olanlarda yüksek olması normal. Pkolu olanlarda yüksek çıkar genelde yumurta fazlalığı olduğu için ama pek ayrıntısını bilmiyorum

Teşekkür ederim evet pco sendromluyum yani daha ileri derece ve 6 yıldır bu amhnin normal olduğunu söyledi gittiğim tüm doktorlar ama mustafa Hocamın tepkisi beni korkuttu içimde çok farklı bir huzur var doğru adres diyorum...Fakat işte butür olaylar negatiflestiruyor Mevlana görelim beyler neylerse güzel eyler

Arkadaşlar ben yurt dışında 3 farklı merkezde 5 tüp bebek denemesi yaptım ilki tuttu ama malesef 6. Haftada gebelik sonlandı. Diğer 4 denememde negatif sonuçlandı. Artık umudum Türkiye. Ama Kimi sececegim konusunda hiç bir bilgim yok dr.larin adını bile ilk defa duyuyorum. Ist.avrupa yakasında akrabalarım var ama yinede git gel tedavi ne kadar tutar korkuları yaşıyorum. Lütfen bana fikir verin. İstanbulu da çok tanımıyorum Eyup yakınlarında tanidiklar. Tedavi masrafları ilaçlarla birlikte ortalama ne kadar tutuyor.

Yeri geldi sordum destek oldunuz bazı arkadaşlar teselli ettiniz elimde geldigince bende yardimci olmaya çalıştım ki olduysa da ne mutlu sanki bi çoğunuz gerçek hayatta arkadaşım gibi hisettim sanırım uzun süre girmicem bugün dr gittiğimde asla çocuk sahibi olamam söyledi mustafa bey bi süre kendimi dinlicem toparlanma zaman alicaklar belkide hiç toparlanamicam kendinize iyi bakin allah bebek bekleyen herkese nasip etsin olacak olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin hoscakalin

Rabbim inşallah ol der ve olur..

Allah'tan ümit kesilmez. Dua edeceğim senin için

Allah razı olsun o kadar ımkansız ki demek bana dışardan yani başkasının yumurtasıyla yapın dedi çok istiyorsanız dedi
canım benimmm hiç umudunu yitirme. Rabbim yeterki ol desin. bol bol dua edelim. dr neden öyle bişey dediki? sorun neydi sende?

kızlar doktordan geldim biraz önce rahimde hunileşme var dedi. canım çok sıkıldı
kendi doktoruma ultrason görüntülerini gönderdim cvp bekliyorum. yat dinlen yorma kendini yürü dedi. daha geçen hafta cuma doktordaydım hiç böyle birşeyden bahsetmedi. rahimde hunileşme ne demek erken doğum riskimi yani? çok riskli değilsin ama azda olsa riskin var dedi. başına böyle birşey gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…