mustafa hoca bunu kabuledemem çok yüksek dedi telefonda bir açıklamada yapmadı hocam olumsuz ne diye sordum olmaz çok yüksek dedi ya nasıl bir açıklama bu morelim çok bozuk internette hep tümör belirtisi olabilir diyor çünkü 2012 yılı 18di
Cnm dondurma ıcınde 10 gıttu zaten benm dondurma bes senelık 1300 tl her serne ıkıyuz bakım parası varmıs sanırım ama benm dr transeferdw zaten dedı kı bılent hoca senden pozıtıf sonuc beklıorum kesınlıkle hersey çok guzel drdı hergun kendılerı aradılar hatta ılk gun pazardı pazr bıle aradılar cnm saolsublar dort tane dondurlmusum varDondurdun mu sen canım oeki? Onun ücreti ne kadar biliyor musun hiç. 5.gun e gitti senin değil mi.kendiler arayıp bilgi veriyorlar mi yumurtaların durumu ile ilgili canım? Transferde kalitesi için bişey dediler mj bi de aa kalite 8 hücreli filan oluyormuş sanırım. Sana da çok soru sordum ama hakkını helal et eda cim
Cok sıra bekleniyor mu canım mustafa hoca daki gibi peki? Ben de Bülent hocada karar kıldım galiba artık. Peki hastane hangi semtte canım ben Ataköy sirinevler de kalacağım büyük ihtimal.bi de ticarethane gibi bi izlenim oldu mu sende canım hiç? Çok soru sordum ama ne olur kusura bakmaCnm dondurma ıcınde 10 gıttu zaten benm dondurma bes senelık 1300 tl her serne ıkıyuz bakım parası varmıs sanırım ama benm dr transeferdw zaten dedı kı bılent hoca senden pozıtıf sonuc beklıorum kesınlıkle hersey çok guzel drdı hergun kendılerı aradılar hatta ılk gun pazardı pazr bıle aradılar cnm saolsublar dort tane dondurlmusum var
Hayır düzenli değil pco hastasıyım yani adet duzensiLgide var doktor kontrolünü bekliyorum son 4ilacim kaldı randevu almamaAdet lerin nasıl peki canım düzenli mi?eylem_55
Nasıl yaa sadece çok yüksek diyip konuyu kapattı mı? Yokmuymuş bir tedavi yöntemi? Hiç yorum falan yapmadı mı? Acaba o sırada bir yoğunluk vardı da ilgilenemedi mi?Hayır düzenli değil pco hastasıyım yani adet duzensiLgide var doktor kontrolünü bekliyorum son 4ilacim kaldı randevu almama
Nasıl yaa sadece çok yüksek diyip konuyu kapattı mı? Yokmuymuş bir tedavi yöntemi? Hiç yorum falan yapmadı mı? Acaba o sırada bir yoğunluk vardı da ilgilenemedi mi?
Cnm senı cok ama cok ıı anlıorum bende sırınevlere yakın oturuorım cnm metroyla hemen gıdılıor acıkcası bana her yer rıcarethane gibi geldı malesef cnm sıra cok deıl ama kan verıorsun ya yumurta takıbınde onu beklıorsun ıyıce arastır bıtanem ıns halkında hayırlısı olur snındeCok sıra bekleniyor mu canım mustafa hoca daki gibi peki? Ben de Bülent hocada karar kıldım galiba artık. Peki hastane hangi semtte canım ben Ataköy sirinevler de kalacağım büyük ihtimal.bi de ticarethane gibi bi izlenim oldu mu sende canım hiç? Çok soru sordum ama ne olur kusura bakma
Sonuçta ben onun hastasıyım nekadar yogun dahi olsa açıklamasını beklerdim.bekliyecegim bakalım kontrol gününü arkadaşım transfer olmuştu şimdi onun sonucu öğrendim canım sıkıldı
Teşekkür ederim evet pco sendromluyum yani daha ileri derece ve 6 yıldır bu amhnin normal olduğunu söyledi gittiğim tüm doktorlar ama mustafa Hocamın tepkisi beni korkuttu içimde çok farklı bir huzur var doğru adres diyorum...Fakat işte butür olaylar negatiflestiruyor Mevlana görelim beyler neylerse güzel eylerMaalesef mustafa hocanın böyle kısa açık olmayan cevapları var. Ama şöyle söylim amh yüksek bu normal değil ama pko olanlarda yüksek olması normal. Pkolu olanlarda yüksek çıkar genelde yumurta fazlalığı olduğu için ama pek ayrıntısını bilmiyorum
Yeri geldi sordum destek oldunuz bazı arkadaşlar teselli ettiniz elimde geldigince bende yardimci olmaya çalıştım ki olduysa da ne mutlu sanki bi çoğunuz gerçek hayatta arkadaşım gibi hisettim sanırım uzun süre girmicem bugün dr gittiğimde asla çocuk sahibi olamam söyledi mustafa bey bi süre kendimi dinlicem toparlanma zaman alicaklar belkide hiç toparlanamicam kendinize iyi bakin allah bebek bekleyen herkese nasip etsin olacak olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin hoscakalin
Allah'tan ümit kesilmez. Dua edeceğim senin içinYeri geldi sordum destek oldunuz bazı arkadaşlar teselli ettiniz elimde geldigince bende yardimci olmaya çalıştım ki olduysa da ne mutlu sanki bi çoğunuz gerçek hayatta arkadaşım gibi hisettim sanırım uzun süre girmicem bugün dr gittiğimde asla çocuk sahibi olamam söyledi mustafa bey bi süre kendimi dinlicem toparlanma zaman alicaklar belkide hiç toparlanamicam kendinize iyi bakin allah bebek bekleyen herkese nasip etsin olacak olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin hoscakalin
Allah razı olsun o kadar ımkansız ki demek bana dışardan yani başkasının yumurtasıyla yapın dedi çok istiyorsanız dediAllah'tan ümit kesilmez. Dua edeceğim senin için
canım benimmm hiç umudunu yitirme. Rabbim yeterki ol desin. bol bol dua edelim. dr neden öyle bişey dediki? sorun neydi sende?Allah razı olsun o kadar ımkansız ki demek bana dışardan yani başkasının yumurtasıyla yapın dedi çok istiyorsanız dedi
Yumurta rezervim azdi bir kaç aya kadar ıyidi bugün bir anda bunları duydumcanım benimmm hiç umudunu yitirme. Rabbim yeterki ol desin. bol bol dua edelim. dr neden öyle bişey dediki? sorun neydi sende?
amh değerin kaç ki?Yumurta rezervim azdi bir kaç aya kadar ıyidi bugün bir anda bunları duydum
Yumurta rezervim azdi bir kaç aya kadar ıyidi bugün bir anda bunları duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?