Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım hiç fikrim yok acaba rahim ağzı yetmezliği gibi bişi mi ki. Sen bol bol dinlenmeye bak

Ben hic duymadim öyle bisey canim neymiş ki acaba merak ettim.

Sanırım rahim ağzı yetmezliği. Yarın kendi doktoruma gidicem. Henüz 20 haftalığım eğer öyleyse daha ne kadar böyle devam ederiz ki. Çok canım sıkıldı. Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Geçen hafta cuma gittim kontrole o zaman yoktu bir haftada ne oldu da böyle oldu yada acaba kendi doktorum mu farketmedi

Zor ama sen yine de kendini strese sokma daha da etkilemesin seni. Belki kendi doktorun başka bişi der. Tam bilmiyorum ama dikilebiliyor yatarakta tamamlanmaya çalışılıyor. O yüzden sen yine de sürekli yatmaya çalış.

canım benim hem kendini hem bebişi niye strese sokuyorsun ağlayarak? yapma noolur. dur bakalım kendi drun ne diyecek

Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı, ısrarla doktoruma kaç yumurtam var diye sormama rağmen pazartesi tekrar geleceksin o gün söylerim dedi ve söylemedi, yalnız hemşireye yazdırırken şu rakamları duydum, 7,9,12 yani her biri ayrı ebatlarda. Sizce normal mi bu durum. Bugün adetimin 6. günü, yani hiçbiri eşit değil ya Sizinkilerde böyle büyüklü küçüklü müydü? Zaten yumurtam az birde her biri bir çeşit napcam bilmiyorum,

Canim şoyle soyleyeyim simdi umutsuzluga kapilma zamani degil bi kac gun dinlen ve neler yapabilecegini dusun Rabbim eminim bi kapi acar. Bak Ibrahim Saracoglu nu duymussundur ben onu cok sıkı takip ederdim onun anlattigi bi cok vaka var. Menepoza girmis vaka bile var cocuk sahibi olmus. amh 0 larda vs.. o Allah in izni ile yumurta olustugunu soyluyor. Istersen bi telefon ac ve gorus bisey kaybetmessin ve baska doktorlardan da gorus al mutlaka

Canim dur bakalim hemen canini sıkma hem sen niye baska doktora gittin ki bi anda biraz rahat olmalisin. Her doktorun yorum.baskadir belki diger doktorda gormustur ama risk oluaturmadigi icin sana soylemeye gerek duymamistir

1 ay arayla baktirnistim ilki 0.44 2. 0.3 canım
Merhaba Semiramelek, ben iki gün önce yumurta takibi için bulunduğum şehirdeki dr a gittim. Neden tüp düşündün dedi, yumurta rezervim azdı dedim. Bana aynen şunu dedi, yumurta rezervi kimi zaman bizi de yanıltıyor, çoğu zaman bizim bildiğimizi ötesinde şeylerle karşılaşabiliyoruz, geçenlerde bana AMH değeri 0,3 olan bir hastam geldi. Ben ona acilen tüpe git dedim ısrarla dedi. Kadın gitmemiş ve bir gün muayeneye gelmiş kadın ikizlerine hamile kalmış hem de doğal. Canım bunu bizzat doktorumdan duydum. Yani burda okusaydım böyle bir şey yada başka bir üçüncü kişiden duysaydım inanmazdım. Ama doktorun kendisi söyledi bunu bana. Demek ki onlarında bildiğinin ötesinde bir şey var burda. Bende çok üzülüyorum, tüp bebebek tedavime başladım. Eşimde de sıkıntı var ben de de . İnan düşünmekten başım ağrıyor. Ancak rabbim sen ol dersen olur, yardım et bana diye içten bir şekilde ona yöneldiğim anlarda rahatlıyorum. Rabbim mucizemizi versin arkadaşım. Olmaz diye bir şey yok. Yeter ki o istesin. Elinden gelen her şeyi yap. O dr öyle dediyse başkasına git. Her defasında dene. Yılma arkadaşım.

Canım benim biraz topladım aklımı sanki benim bildiğim benim gibi hastalarda önce yumurta oluşumu için iğne ilaç vs yapılır ki ona göre ilerler ama bana bunların hiç bir yapılmadı başka yerlerde görüşücem bahceciceye msj attım bakalım haklısın umutsuz olmamak gerek

Merhaba arkadaşım ilk gittiğim zamanlar dr bana yumurta rezervi ah vah edilecek kadar değil dedi ve eşinin sperm durumu iyi dedi son raddede ben tüp bebek yaparım şu anda gerekli görmüyorum demişti ve ben bu umutla gittim hep ama bunu duymak bana ağır geldi az önce Venüs arkadaşıma da yazdim her hangi bir tedavi görmedim zaten rezerv az bunun için gidiyorum en azından hani iğne ilaç vs kullanilarak yumurta oluşturulur bildigimn kadariyla bu yönde ilerlemir bana menapoz olabilirsin dedi ihtimal ama ben geçen temmuzda baktirdim 2 kere öyle bi durumum yoktu kimse yanlış anlamasın ama herhangi bir deneme yapılmadan tahlil yapılmadan bu cevap verilemez ilk gittiğimde bana söylemeliydi umudu vermemeliydi bunu söylemek zor dedi o zaman en başından histeroskopi gereksiz di haketmedigimj düşünüyorum psikolojimin ne halde olduğunu tahmin eder bazıları belki hala kulağımda Çinliyor malesef çocuk sahibi olamicaksiniz bu 4 kelime ama düssemde 1 kere daha kalkip başka Dr gidicem arkadasim

Canım önceki gittiğin de de mi sonucun böyleydi.

Evet canim ilk gittiğim andan itibaren yazdım bi sorun yok dedi şimdilik 5 ayin sonunda ise bugünü yaşadım

Yani aynı sonuçlara bakıp önce başka diyip şimdi böyle demesi gerçekten haklısın umut kırıklığı olmuş sende. İnsan hevesleniyor her ay heyecanla bekliyor bi umut.. Canım Bülent tıraşta çok iyi onunla da bi görüş inşallah vesile olur sana başka bi kapı.. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum hani sana yapılan gerçekten anlamsız

Kızlar mrb mustafa hocada aşılama olan varmı aranızda süreçle ilgili bilgi verebilecek ????

Ailem şu an Üzgün onlarda kötü oldu arastiricaklar bizde araştırma yapıyoruz kısmet insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…