- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
1 ay arayla baktirnistim ilki 0.44 2. 0.3 canımamh değerin kaç ki?
Sağol canım inşallah öyle yapıcam başka Dr gidicem ama kime allak bullak kafamCanım 0.01 le hamile kalan varken ümidini kaybetme olmadı başka doktora daha git. Rabbim inşallah nasip eder
1 ay arayla baktirnistim ilki 0.44 2. 0.3 canım
Sağol canım inşallah öyle yapıcam başka Dr gidicem ama kime allak bullak kafam
kızlar doktordan geldim biraz önce rahimde hunileşme var dedi. canım çok sıkıldı
kendi doktoruma ultrason görüntülerini gönderdim cvp bekliyorum. yat dinlen yorma kendini yürü dedi. daha geçen hafta cuma doktordaydım hiç böyle birşeyden bahsetmedi. rahimde hunileşme ne demek erken doğum riskimi yani? çok riskli değilsin ama azda olsa riskin var dedi. başına böyle birşey gelen var mı?
kızlar doktordan geldim biraz önce rahimde hunileşme var dedi. canım çok sıkıldı
kendi doktoruma ultrason görüntülerini gönderdim cvp bekliyorum. yat dinlen yorma kendini yürü dedi. daha geçen hafta cuma doktordaydım hiç böyle birşeyden bahsetmedi. rahimde hunileşme ne demek erken doğum riskimi yani? çok riskli değilsin ama azda olsa riskin var dedi. başına böyle birşey gelen var mı?
Sanırım rahim ağzı yetmezliği. Yarın kendi doktoruma gidicem. Henüz 20 haftalığım eğer öyleyse daha ne kadar böyle devam ederiz ki. Çok canım sıkıldı. Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Geçen hafta cuma gittim kontrole o zaman yoktu bir haftada ne oldu da böyle oldu yada acaba kendi doktorum mu farketmedi
Sanırım rahim ağzı yetmezliği. Yarın kendi doktoruma gidicem. Henüz 20 haftalığım eğer öyleyse daha ne kadar böyle devam ederiz ki. Çok canım sıkıldı. Öğrendiğimden beri ağlıyorum. Geçen hafta cuma gittim kontrole o zaman yoktu bir haftada ne oldu da böyle oldu yada acaba kendi doktorum mu farketmedi
Canim şoyle soyleyeyim simdi umutsuzluga kapilma zamani degil bi kac gun dinlen ve neler yapabilecegini dusun Rabbim eminim bi kapi acar. Bak Ibrahim Saracoglu nu duymussundur ben onu cok sıkı takip ederdim onun anlattigi bi cok vaka var. Menepoza girmis vaka bile var cocuk sahibi olmus. amh 0 larda vs.. o Allah in izni ile yumurta olustugunu soyluyor. Istersen bi telefon ac ve gorus bisey kaybetmessin ve baska doktorlardan da gorus al mutlakaYeri geldi sordum destek oldunuz bazı arkadaşlar teselli ettiniz elimde geldigince bende yardimci olmaya çalıştım ki olduysa da ne mutlu sanki bi çoğunuz gerçek hayatta arkadaşım gibi hisettim sanırım uzun süre girmicem bugün dr gittiğimde asla çocuk sahibi olamam söyledi mustafa bey bi süre kendimi dinlicem toparlanma zaman alicaklar belkide hiç toparlanamicam kendinize iyi bakin allah bebek bekleyen herkese nasip etsin olacak olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin hoscakalin
Canim dur bakalim hemen canini sıkma hem sen niye baska doktora gittin ki bi anda biraz rahat olmalisin. Her doktorun yorum.baskadir belki diger doktorda gormustur ama risk oluaturmadigi icin sana soylemeye gerek duymamistirkızlar doktordan geldim biraz önce rahimde hunileşme var dedi. canım çok sıkıldı
Merhaba Semiramelek, ben iki gün önce yumurta takibi için bulunduğum şehirdeki dr a gittim. Neden tüp düşündün dedi, yumurta rezervim azdı dedim. Bana aynen şunu dedi, yumurta rezervi kimi zaman bizi de yanıltıyor, çoğu zaman bizim bildiğimizi ötesinde şeylerle karşılaşabiliyoruz, geçenlerde bana AMH değeri 0,3 olan bir hastam geldi. Ben ona acilen tüpe git dedim ısrarla dedi. Kadın gitmemiş ve bir gün muayeneye gelmiş kadın ikizlerine hamile kalmış hem de doğal. Canım bunu bizzat doktorumdan duydum. Yani burda okusaydım böyle bir şey yada başka bir üçüncü kişiden duysaydım inanmazdım. Ama doktorun kendisi söyledi bunu bana. Demek ki onlarında bildiğinin ötesinde bir şey var burda. Bende çok üzülüyorum, tüp bebebek tedavime başladım. Eşimde de sıkıntı var ben de de . İnan düşünmekten başım ağrıyor. Ancak rabbim sen ol dersen olur, yardım et bana diye içten bir şekilde ona yöneldiğim anlarda rahatlıyorum. Rabbim mucizemizi versin arkadaşım. Olmaz diye bir şey yok. Yeter ki o istesin. Elinden gelen her şeyi yap. O dr öyle dediyse başkasına git. Her defasında dene. Yılma arkadaşım.1 ay arayla baktirnistim ilki 0.44 2. 0.3 canım
Canım benim biraz topladım aklımı sanki benim bildiğim benim gibi hastalarda önce yumurta oluşumu için iğne ilaç vs yapılır ki ona göre ilerler ama bana bunların hiç bir yapılmadı başka yerlerde görüşücem bahceciceye msj attım bakalım haklısın umutsuz olmamak gerekCanim şoyle soyleyeyim simdi umutsuzluga kapilma zamani degil bi kac gun dinlen ve neler yapabilecegini dusun Rabbim eminim bi kapi acar. Bak Ibrahim Saracoglu nu duymussundur ben onu cok sıkı takip ederdim onun anlattigi bi cok vaka var. Menepoza girmis vaka bile var cocuk sahibi olmus. amh 0 larda vs.. o Allah in izni ile yumurta olustugunu soyluyor. Istersen bi telefon ac ve gorus bisey kaybetmessin ve baska doktorlardan da gorus al mutlaka
Merhaba arkadaşım ilk gittiğim zamanlar dr bana yumurta rezervi ah vah edilecek kadar değil dedi ve eşinin sperm durumu iyi dedi son raddede ben tüp bebek yaparım şu anda gerekli görmüyorum demişti ve ben bu umutla gittim hep ama bunu duymak bana ağır geldi az önce Venüs arkadaşıma da yazdim her hangi bir tedavi görmedim zaten rezerv az bunun için gidiyorum en azından hani iğne ilaç vs kullanilarak yumurta oluşturulur bildigimn kadariyla bu yönde ilerlemir bana menapoz olabilirsin dedi ihtimal ama ben geçen temmuzda baktirdim 2 kere öyle bi durumum yoktu kimse yanlış anlamasın ama herhangi bir deneme yapılmadan tahlil yapılmadan bu cevap verilemez ilk gittiğimde bana söylemeliydi umudu vermemeliydi bunu söylemek zor dedi o zaman en başından histeroskopi gereksiz di haketmedigimj düşünüyorum psikolojimin ne halde olduğunu tahmin eder bazıları belki hala kulağımda Çinliyor malesef çocuk sahibi olamicaksiniz bu 4 kelime ama düssemde 1 kere daha kalkip başka Dr gidicem arkadasimMerhaba Semiramelek, ben iki gün önce yumurta takibi için bulunduğum şehirdeki dr a gittim. Neden tüp düşündün dedi, yumurta rezervim azdı dedim. Bana aynen şunu dedi, yumurta rezervi kimi zaman bizi de yanıltıyor, çoğu zaman bizim bildiğimizi ötesinde şeylerle karşılaşabiliyoruz, geçenlerde bana AMH değeri 0,3 olan bir hastam geldi. Ben ona acilen tüpe git dedim ısrarla dedi. Kadın gitmemiş ve bir gün muayeneye gelmiş kadın ikizlerine hamile kalmış hem de doğal. Canım bunu bizzat doktorumdan duydum. Yani burda okusaydım böyle bir şey yada başka bir üçüncü kişiden duysaydım inanmazdım. Ama doktorun kendisi söyledi bunu bana. Demek ki onlarında bildiğinin ötesinde bir şey var burda. Bende çok üzülüyorum, tüp bebebek tedavime başladım. Eşimde de sıkıntı var ben de de . İnan düşünmekten başım ağrıyor. Ancak rabbim sen ol dersen olur, yardım et bana diye içten bir şekilde ona yöneldiğim anlarda rahatlıyorum. Rabbim mucizemizi versin arkadaşım. Olmaz diye bir şey yok. Yeter ki o istesin. Elinden gelen her şeyi yap. O dr öyle dediyse başkasına git. Her defasında dene. Yılma arkadaşım.
Merhaba arkadaşım ilk gittiğim zamanlar dr bana yumurta rezervi ah vah edilecek kadar değil dedi ve eşinin sperm durumu iyi dedi son raddede ben tüp bebek yaparım şu anda gerekli görmüyorum demişti ve ben bu umutla gittim hep ama bunu duymak bana ağır geldi az önce Venüs arkadaşıma da yazdim her hangi bir tedavi görmedim zaten rezerv az bunun için gidiyorum en azından hani iğne ilaç vs kullanilarak yumurta oluşturulur bildigimn kadariyla bu yönde ilerlemir bana menapoz olabilirsin dedi ihtimal ama ben geçen temmuzda baktirdim 2 kere öyle bi durumum yoktu kimse yanlış anlamasın ama herhangi bir deneme yapılmadan tahlil yapılmadan bu cevap verilemez ilk gittiğimde bana söylemeliydi umudu vermemeliydi bunu söylemek zor dedi o zaman en başından histeroskopi gereksiz di haketmedigimj düşünüyorum psikolojimin ne halde olduğunu tahmin eder bazıları belki hala kulağımda Çinliyor malesef çocuk sahibi olamicaksiniz bu 4 kelime ama düssemde 1 kere daha kalkip başka Dr gidicem arkadasim
Evet canim ilk gittiğim andan itibaren yazdım bi sorun yok dedi şimdilik 5 ayin sonunda ise bugünü yaşadımCanım önceki gittiğin de de mi sonucun böyleydi.
Evet canim ilk gittiğim andan itibaren yazdım bi sorun yok dedi şimdilik 5 ayin sonunda ise bugünü yaşadım
Ailem şu an Üzgün onlarda kötü oldu arastiricaklar bizde araştırma yapıyoruz kısmet insallahYani aynı sonuçlara bakıp önce başka diyip şimdi böyle demesi gerçekten haklısın umut kırıklığı olmuş sende. İnsan hevesleniyor her ay heyecanla bekliyor bi umut.. Canım Bülent tıraşta çok iyi onunla da bi görüş inşallah vesile olur sana başka bi kapı.. Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum hani sana yapılan gerçekten anlamsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?