Aynen canim bi Bülent Trasla da gorus ve dedigim gibi Ibrahim Saracoglu nada bi bak derim. Allah ol desin yeter ki cnm insallah sende kavusacaksin bebegine. Sakin pes etmeye kalkma dur bakalim daha hic tedavi bile gormemissin.Ailem şu an Üzgün onlarda kötü oldu arastiricaklar bizde araştırma yapıyoruz kısmet insallah
Canım benim biraz topladım aklımı sanki benim bildiğim benim gibi hastalarda önce yumurta oluşumu için iğne ilaç vs yapılır ki ona göre ilerler ama bana bunların hiç bir yapılmadı başka yerlerde görüşücem bahceciceye msj attım bakalım haklısın umutsuz olmamak gerek
Yeri geldi sordum destek oldunuz bazı arkadaşlar teselli ettiniz elimde geldigince bende yardimci olmaya çalıştım ki olduysa da ne mutlu sanki bi çoğunuz gerçek hayatta arkadaşım gibi hisettim sanırım uzun süre girmicem bugün dr gittiğimde asla çocuk sahibi olamam söyledi mustafa bey bi süre kendimi dinlicem toparlanma zaman alicaklar belkide hiç toparlanamicam kendinize iyi bakin allah bebek bekleyen herkese nasip etsin olacak olanlarada sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin hoscakalin
İzmirde kaan bozkurt hoca ama düşükolan hastalarda superrrrrr bir doktor çok kişiden duydum bir araştır ve zaman kaybetme mustafa hocanın orda bir abladan duymuştum ya benim arkadaşım da 0.03gecen hafta histeroskopi oldu ısrarla yaptı ve bekleyelim bikaç ay dgoal yolla olur amh ya takılma fazla demiş nasıl bir şey bu ozaman kandiriyor mu bizleri bu kadında kontrolüne gidince size dediklerinimi dicek peki ozaman hiç histeroskopi yapmasın arkadaş iyice soğumaya başladım kesinlikle kaan hocayı araştır lütfen çünkü direk transver yapmadan yumurtaları topluyor kaliteli tedavi uyguluyor ve dondurma işleminden sonra en iyi sonuç veren embriyoyi transver ediyormuş hatta bir kaç aylık adet dönemi er oluşan yumurtaları toplayarak bu işlemi yapıyor süper verimli menopoz u yakın olan hastalarda1 ay arayla baktirnistim ilki 0.44 2. 0.3 canım
Evet hiç tedavi bile başlamadı canım Bülent tras yada seval Taşdemir bide mustafa bahçeci araştırıyorum bajalimAynen canim bi Bülent Trasla da gorus ve dedigim gibi Ibrahim Saracoglu nada bi bak derim. Allah ol desin yeter ki cnm insallah sende kavusacaksin bebegine. Sakin pes etmeye kalkma dur bakalim daha hic tedavi bile gormemissin.
Uğraşmaktan kacmiyorum hayatım ama umudum varken yerle bir etmesi hiç adil olmadiCanım benim bu işler biraz sıkıntılı biz bunu bilerek çıktık yola hepimiz burda çoğu kişi tedavi görerek evlat sahibi oldu yada olacak malesef ki biz sorun yaşamayan kişiler gibi hamilelik planlayıp o ay hamile kalanlardan değiliz hepimiz yeri geldi karamsarlığa düştük yeri geldi silkelenip yeni umutlarla çare bulmak için dr dr gezdik bunda utanılacak korkulacak bir şey yok bunu biliyoruz Rabbim ne derse o olur öyle değil mi sen de ara sana vesile olacak birini inşallah Rabbim karşına çıkaracak arkadaşım sen yeter ki inan
Canim benim ablam da aynı sen gibi söyledi gideriz aktar lara karışım yaptirirz dwdi tabiiki her şey allahtan birde ilk gittiğim dr lar bana böyle konuşmadi cerrahpasa bide medical park vede özel tip merkezi ama ilinde burasida olumlu konuştu nolduda sonu böyle olduAsla olmaz diye birşeye inanma canım. Allah nasip etmişse neden olmasın. O.1 amh ile hamile kalanlar var. Menapoza girdin dedikten sonrada evladını kucağına alan var. Bu tarz şeyler şehir efsanesi değil resmen yaşanmışlıklar. Lütfen moralini bozma yeterli Allah'ım nasip etmiş olsun. Hem daha dur tedavini ol sonucunu gör ondan sonra. Benim bir ay tedaviye başlanacak yumurtam bile yok sonraki ay başladığımız tedaviyle hamdolsun hamile kaldım. Kadınların her ayı birbirini tutmuyor ne yazık ki.
Bi arkadaşımın amh düşükmüş bir sene sonra testi tekrarladı amh yükselmiş.
İşini iyi yapan gerçekten ottan çöpten anlayan birini bul mesela sana fayda sağlayacak bi bitki versin. Bende aktardan karışım aldım ve tükettim her yolu denemekte fayda var. Sen yeterki umudunu inancını kaybetme tatlım. Allah'ım izniyle olur inş. Başka doktorlara görünmekte de fayda var.
Izmir gitmem zor hayatım ama istanbula ki iyi olan hepsinden bilgi alıcam muayne olucam şimdi kimseye kötü diyemem ama bir şey ya en baştan kötüdür yada olumsuzdur her şey iyiken nasıl oldu bunu aklım almıyor benimde amh bole ken histeroskopi sonrasi bekledik sperm iyi dendi ve olmadı sonrada hic olmicak dedi iğne ucuyla kazdim kazdim ucunda sonunda kaya düştü sankiİzmirde kaan bozkurt hoca ama düşükolan hastalarda superrrrrr bir doktor çok kişiden duydum bir araştır ve zaman kaybetme mustafa hocanın orda bir abladan duymuştum ya benim arkadaşım da 0.03gecen hafta histeroskopi oldu ısrarla yaptı ve bekleyelim bikaç ay dgoal yolla olur amh ya takılma fazla demiş nasıl bir şey bu ozaman kandiriyor mu bizleri bu kadında kontrolüne gidince size dediklerinimi dicek peki ozaman hiç histeroskopi yapmasın arkadaş iyice soğumaya başladım kesinlikle kaan hocayı araştır lütfen çünkü direk transver yapmadan yumurtaları topluyor kaliteli tedavi uyguluyor ve dondurma işleminden sonra en iyi sonuç veren embriyoyi transver ediyormuş hatta bir kaç aylık adet dönemi er oluşan yumurtaları toplayarak bu işlemi yapıyor süper verimli menopoz u yakın olan hastalarda
Izmir gitmem zor hayatım ama istanbula ki iyi olan hepsinden bilgi alıcam muayne olucam şimdi kimseye kötü diyemem ama bir şey ya en baştan kötüdür yada olumsuzdur her şey iyiken nasıl oldu bunu aklım almıyor benimde amh bole ken histeroskopi sonrasi bekledik sperm iyi dendi ve olmadı sonrada hic olmicak dedi iğne ucuyla kazdim kazdim ucunda sonunda kaya düştü sanki
Soyleyemedim çünki bi anda dünyam yıkıldı her şey karardı sadece hiç bir şey demeden odadan çıktığım hatırlıyorum asansör de zaten bagirarak ağlama mi herkes duymuştum arkadaşımİşte anlamadığım nokta orası. Peki söyledin mi böyle böyle demiştiniz diye.
Bi tanıdığım da amh 0.05ti ona da histeroskopi demişti sonra bekleme süreci o histeroskopi sonrası daha da düşer diye kabul etmedi.
Dünden beri aklımdasın inşallah vesile olacak bi kapı açılır sana.
Soyleyemedim çünki bi anda dünyam yıkıldı her şey karardı sadece hiç bir şey demeden odadan çıktığım hatırlıyorum asansör de zaten bagirarak ağlama mi herkes duymuştum arkadaşım
Ne kullanicami bilmiyorum alternatifte canım ama bişiler yapıcam artıkS.a Semiramelek Allah dan dir her şey yipratma kendini.Rabbim ol derse olur. Bnm de olmadı henüz doktoruma göre hiç bi sorun yok sadece prolaktinim 45 lere çıkıyor o da müthiş bi yükseklik değil. Ama Allah istemeyince olmayinca olmuyor.ben kendimi dinlendiriyorum bu surecde hacamat yaptırdım belki iyu gelir bilmiyirum.snde istersen farklı doktora git ve bi yandan alternatif tıppa yonel.hem manende iyi geliyor.
Canim benim cok iyi anliyirum seni bi doktor yuzunden bende aglamistim bi kere. hic bozma moralini baska doktorlarla gorus insallah guzel haberleri de verirsin burdanSoyleyemedim çünki bi anda dünyam yıkıldı her şey karardı sadece hiç bir şey demeden odadan çıktığım hatırlıyorum asansör de zaten bagirarak ağlama mi herkes duymuştum arkadaşım
Inşallah hayatım kime gideyim kafa karıştı siz kimi oneririsinizCanim benim cok iyi anliyirum seni bi doktor yuzunden bende aglamistim bi kere. hic bozma moralini baska doktorlarla gorus insallah guzel haberleri de verirsin burdan
Sabah gittim tatlım. Hamdolsun öyle birşey yok dedi. Sanırım bana biraz kızmış başkasına gidip birde inandığım için tam anlamadım ama soğuktu sanki yada ilk muayene bendim belki daha ayılamamıştır :) ağrım mı vardı da gittin dedi haha. Neyseki herşey yolunda. Nasıl diğer doktor öyle yanlış gördü hala anlamadım. Ciddi birşey çünkü. Nettem baktığımda erken doğum riski demek bu durumlarda çoğu hastanın rahmine dikiş atılıyormuş. Allah'a çok şükür iyiyim. Çok korkuttu ama cuma günki doktor.selın cnm nasılsın kendı dr una gıttın mı merak ettım senı benmde fıkrım yok ılk defa duydum bıole bısı ınss ole deıldır kotu dusunme bebegın senınle annesı dıkkat et kendıne gerekırse cık ısten yat sureklı bıtanem
Canim benim ablam da aynı sen gibi söyledi gideriz aktar lara karışım yaptirirz dwdi tabiiki her şey allahtan birde ilk gittiğim dr lar bana böyle konuşmadi cerrahpasa bide medical park vede özel tip merkezi ama ilinde burasida olumlu konuştu nolduda sonu böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?