Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Sen ne kullanmıştın hayatım karisim

polikistik over hastasıyım mustafa hoca histeroskobi oldum şimdi aşılama yapalım dedi çok tediirginim acaba die boş gibi gelio aşılama nası bi süreç

polikistik over hastasıyım mustafa hoca histeroskobi oldum şimdi aşılama yapalım dedi çok tediirginim acaba die boş gibi gelio aşılama nası bi süreç

Bende mustafa hoca da histeroskopi oldum. Pko vardı bende de 8 ay olmayınca bekleme sürecince günseli Özdemire gittim o da aynı bölümde. Çok şükür ilk denemede de sonuç aldık.. Aşılamayla hamile kalan çok kişi var hangi tedavi kime vesile olur bilinmez. Benim ablama doktoru aşılama demişti o tüp istiyordu tüpe geçebilmek için 2. Aşılamayı yaptırdı 2. Aşılama da hamile kaldı..

Çok tşk ederim içim ferahladı birazda olsa kimseniz agzı torba değilki büzesin yok aşılama oyalama tekniği söle böle deyip can sıkıyolar süreç nasıl ilerledi bana adetin 1 günü ara dediler sadece

Ben hiç öyle düşünmüyorum kimisi sadece yumurta takibiyle hamile kalıyor. Maalesef bu lafı bana da söyleyenler oldu aşılama gereksiz diye evet tutmaya bilir ama tüp bebekte tutmaya biliyor.. Bende adetin 1. Günü aradım 2. Günü iğnelere başladık. 6 gün kullandım sonra uygun boyuta gelene kadar gün aşırı kontrole gittim. Saolsun günseli hanım çok yardımcı oldu pozitif olarak iyi geçirdim süreci

Peki raporu nasıl çıkartabiliriz

Hastane kendisi çıkartıyor. 23 yaş dolmalı 3 senelik evlilik süresi ve SSK prim günü var. Eğer uygunsa sartlar onlar kendileri çıkartıyor rapor çıkarmak istiyorum demen yeterli. Evrak falan gerekli değil

Ben ilaçlar bitince kontrole gideceğim mustafa hocaya kızlar peki bana yaptığı histeroskopinin cd si yada işlemin ayrıntısına verecek mi neler yaptığı ni açıklayan ve ne problem olduğunu bunları kendisi veriyorum bizim istememizmi lazım ilk kontrolde neyapiyor yaptığı işlemi anlatıyormu

Bana hiç bişi verilmedi. Anlatmadı da neler yapıldığı çok kısa sürmüştü zaten usg de inceledi baktı ben usg sonrası konuşacağız zannettim 3 ay deneyin olmazsa haberim olsun dedi önüne başka dosya aldı ben kaldım öle. Ayağa kalktı çıkmak için bende soramadım bişi. O yüzden sen ince ince sor aklında bişi kalmasın

Cnm tşk ederim çok ferahladım sayende hakkını helal et . Herkeze aynı demek bnde ilk muaynede konuşur anlatır sandım ama usg sonrası giyindim çıktım ayaktaydı pko oldugun için beklemek anlamsız adetin 1 günü ara aşılama dedi başka birini aldı bnde kaldm histeroskobiyle ilgili bişi soramadım eşimle birbirimize baktık çıktık el mahkum oysa konuşur ne yapmış anlatır zannediyordm Üzüldüm aaçıkçask bütün umudum önce mevla sonra kendisi oysaki

Aynen canım bende şok oldum bana reçetelerle ameliyat sonrası ameliyat kağıdı vardı devlete gittiğimde onu gösterim bu işlem yapıldı diye burada hiç bişi belirtilmemiş doktor naptın dedi ben hiç bilmiyorum. Sadece darlık vardı ondan diyebildim. Ben son kontrolden sonra o yüzden başka doktora başladım ki ben çok öncesinden beri günseli hanıma gitmek istemiştim onu araştırırken tavsiye üzerine öylelikle gitmiştim mustafa beye. bu süreç ilgi istiyor eve kafanda sorularla gelince olmuyor. Ben 2 günde bir gittim her seferinde ne varsa aklımda sordum.

Hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim kafamda deli sorular akışına bırakmak doğrusu galiba tabiki zaten büyük bi çökmüşlük var piskolojıkmen bide ilgisiz ve açıklanmamış bir çok sey yıpratıo bakalım ne olacak bundan sonra bnden önce girenler yarım saaat kaldı bn 10 dk bile kalamadım anlamış değilim açıkçası bidaki gittiğimde istiycem sorucam bnde ne olmuş ne bitmiş merak etmiyo değilim

Sor canım yoksa sana dert oluyor. Acabalar bırakmıyor o kapıdan çıkınca aklında sorular kalmamalı. İnşallah sürecin güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…