Amin inş cnm sende bebişi sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın inş iyi akşamlar grşBana da darlık dedi. Ama genelde olanların çoğu darlıktanmış
Odaya girdim hazırlanının dedi zaten muayne etti kıza bişiler söledi o yani Kal gelio bi anda idrak edemedim yanına geldim direk aşılama deyince kafam bulandı sonrada ayağa kalktı başka hastayı çağırdı asistanı kendime geldimğimde asansördeydim Eşime 5 kere sormuşum aşılamamı dedi dieNasıl yani yaaaa nie ozaman kontrole çağırıyor deseydin ozaman keşke problem nedir nasıl bir operasyondu hocam sıkıntı varmı bunlar bukadar basıtma yaaaa bunu böyle yuh diyorum kusura bakmayın ozaman bu adam bişey yapmasın bizi bayitsinlar ayitsinlar ne biliyoruz ne yaptı allah allah bana çok saçma geliyor suan bu adamın yaptıkları ben sadece pco hastasiydim ne darlık ne bişey sadece sol tüp tıkalı zaten onada histeroskopi ile operasyon yapamayız dedi ve soltupte zaten acıkmis peki bu bana ne yaptı
Amin inş cnm sende bebişi sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın inş iyi akşamlar grş
Nasıl yani yaaaa nie ozaman kontrole çağırıyor deseydin ozaman keşke problem nedir nasıl bir operasyondu hocam sıkıntı varmı bunlar bukadar basıtma yaaaa bunu böyle yuh diyorum kusura bakmayın ozaman bu adam bişey yapmasın bizi bayitsinlar ayitsinlar ne biliyoruz ne yaptı allah allah bana çok saçma geliyor suan bu adamın yaptıkları ben sadece pco hastasiydim ne darlık ne bişey sadece sol tüp tıkalı zaten onada histeroskopi ile operasyon yapamayız dedi ve soltupte zaten acıkmis peki bu bana ne yaptı
Kızlar bugün bahceci yi aradım haziran sonu randevu verebiliriz dediler bende seval tasdemir olduğu merkezi aradım çıktığı için cep telefonu verdiler kendisiyle birebir konuştum her şeyi anlattım ve hafta ici muayneye çağırdı bakalım hayırlısı dediginiz gibi bıkmadan devam edicem
Ben ilk kendisini duyduğum zaman çok mutlu oldum işte tamam bu dedim olacak ama suan çok farklı düşüncelere sahibim neden ya ben senin hastansam neden tupebebegi de sana yaptırmayım ilgilen benimle olumsuz da olsa adam yaptı elinden geleni diyeyim suan Ağlıyorum ya tamam işte buldum derken yine husranTanısal amaçlıdır belkide bi açıklamasında okudum ben tüp bebek yada aşılama be olursa olsun tanısalda olsa histeroskobi şart demişti valla kızlar bn kendisini bi abi gibi sevdim güvendim mevlada biliyor içinde bulunduggumuz durum dramatik duygularımızla oynuycak değil ya hala içimdeki umudu kaybetmemek için fikrim değişmesin olumsuz düşünmiyim die kendime sevinen ark paylaşımlarına veriyorum
Ben simdi eşime söyledim beni muayene ederken sen sor hocam problemler neydi peki yaptığınız operasyonun kayıtlarıni alabilirmiyiz die dedimİşte bana öncesinde bilgilendiren olmadı bi anda hoca kestirip atınca dank diye kaldım. Yani o an bişi soramıyorum tamam bitti tavrı yansıyor. Benden sana tavsiye sor mutlaka aklında kalmasın. Sonra zaten ulaşması zor.
Ben ilk kendisini duyduğum zaman çok mutlu oldum işte tamam bu dedim olacak ama suan çok farklı düşüncelere sahibim neden ya ben senin hastansam neden tupebebegi de sana yaptırmayım ilgilen benimle olumsuz da olsa adam yaptı elinden geleni diyeyim suan Ağlıyorum ya tamam işte buldum derken yine husran
Ben simdi eşime söyledim beni muayene ederken sen sor hocam problemler neydi peki yaptığınız operasyonun kayıtlarıni alabilirmiyiz die dedim
Tmm canım da umutsuzlugu kapılcak bişi yok adam işini bilio bi şekilde yönlerdirio bana aşıla dedi en azından 3 sene sonunda bi yol kattettim kendimce teşhisim konuldu en azından hocanın hakkını yememek lazım ben zaten stres oluyorım her muayne öncesi eşimde suskun kaldı adamda yogun zaten herkeze yetişmeye çalışıo elinden geldiği kadar dua etmekten başka elimizden bişi gelmez yıpratma kendini herşey olacana varır elinde sonunda seni çok ii anlıyorum lütfen umutsuzlugu kapışma hikayeni bilmiyorum ama zor bi süreç buna eminim ön yargıya düşme lütfenBen ilk kendisini duyduğum zaman çok mutlu oldum işte tamam bu dedim olacak ama suan çok farklı düşüncelere sahibim neden ya ben senin hastansam neden tupebebegi de sana yaptırmayım ilgilen benimle olumsuz da olsa adam yaptı elinden geleni diyeyim suan Ağlıyorum ya tamam işte buldum derken yine husran
Aynen öyle canım bu dr da olmaz derse son bi dr daha giderim yapıcak başka biside yok napalım Rabbimin sınavıHadi inşallah canım. Pes etme Rabbim yeter ki ol desin
Aynen öyle canım bu dr da olmaz derse son bi dr daha giderim yapıcak başka biside yok napalım Rabbimin sınavı
Bi de bulent trasla da gorus derim cnm ben acibademi ben de cok duyuyorum.Aynen öyle canım bu dr da olmaz derse son bi dr daha giderim yapıcak başka biside yok napalım Rabbimin sınavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?