Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Nasıl yani yaaaa nie ozaman kontrole çağırıyor deseydin ozaman keşke problem nedir nasıl bir operasyondu hocam sıkıntı varmı bunlar bukadar basıtma yaaaa bunu böyle yuh diyorum kusura bakmayın ozaman bu adam bişey yapmasın bizi bayitsinlar ayitsinlar ne biliyoruz ne yaptı allah allah bana çok saçma geliyor suan bu adamın yaptıkları ben sadece pco hastasiydim ne darlık ne bişey sadece sol tüp tıkalı zaten onada histeroskopi ile operasyon yapamayız dedi ve soltupte zaten acıkmis peki bu bana ne yaptı

Odaya girdim hazırlanının dedi zaten muayne etti kıza bişiler söledi o yani Kal gelio bi anda idrak edemedim yanına geldim direk aşılama deyince kafam bulandı sonrada ayağa kalktı başka hastayı çağırdı asistanı kendime geldimğimde asansördeydim Eşime 5 kere sormuşum aşılamamı dedi die

Sizleri okuyunca mustafa hoca hakkında fikirlerim değişti iyice herkese histereskopi yapıyor ama ne kadar gerekli o soru işareti bilemiyorum oysaki açıklaması lazım ince ince yada en azından biraz neyse arkadaşlar kısaca fikrimi değiştirdim bende

Kızlar bugün bahceci yi aradım haziran sonu randevu verebiliriz dediler bende seval tasdemir olduğu merkezi aradım çıktığı için cep telefonu verdiler kendisiyle birebir konuştum her şeyi anlattım ve hafta ici muayneye çağırdı bakalım hayırlısı dediginiz gibi bıkmadan devam edicem

Tanısal amaçlıdır belkide bi açıklamasında okudum ben tüp bebek yada aşılama be olursa olsun tanısalda olsa histeroskobi şart demişti valla kızlar bn kendisini bi abi gibi sevdim güvendim mevlada biliyor içinde bulunduggumuz durum dramatik duygularımızla oynuycak değil ya hala içimdeki umudu kaybetmemek için fikrim değişmesin olumsuz düşünmiyim die kendime sevinen ark paylaşımlarına veriyorum

İşte bana öncesinde bilgilendiren olmadı bi anda hoca kestirip atınca dank diye kaldım. Yani o an bişi soramıyorum tamam bitti tavrı yansıyor. Benden sana tavsiye sor mutlaka aklında kalmasın. Sonra zaten ulaşması zor.

Hadi inşallah canım. Pes etme Rabbim yeter ki ol desin

Ben ilk kendisini duyduğum zaman çok mutlu oldum işte tamam bu dedim olacak ama suan çok farklı düşüncelere sahibim neden ya ben senin hastansam neden tupebebegi de sana yaptırmayım ilgilen benimle olumsuz da olsa adam yaptı elinden geleni diyeyim suan Ağlıyorum ya tamam işte buldum derken yine husran

Ben simdi eşime söyledim beni muayene ederken sen sor hocam problemler neydi peki yaptığınız operasyonun kayıtlarıni alabilirmiyiz die dedim

Ne yalan söylim bende de hayal kırıklığı oldu. Bende ilk duyduğum zaman abi kardeş dost terimleri ki ben abi dost beklemedim işinde iyi olması bana cevaplarımı vermesi yeterli.. Gerçekten bu işlem sonrası gebe kalanları da okuyunca çok heveslenmiştim. Burada herşeyi yazabiliyoruz ama face de ki sayfa da en ufak lafta olay çıkıyor ama biz hassas dönemlerdeyiz doktorun cevap vermesini beklemek hakkımız tabi ki

Ben simdi eşime söyledim beni muayene ederken sen sor hocam problemler neydi peki yaptığınız operasyonun kayıtlarıni alabilirmiyiz die dedim

İyice tembihle eşini gerçekten cevapları almadan çıkmayın oradan. Evet yoğun ama sizde onun hastasısınız. Not al hatta unutma soracaklarını

Evet gerçekten sorular kafada kalmamalı.o yönden doktorum çok anlayışlı. Bir erkek de muayene olmak bile çok zor ken bide ters olması hiç cekilmjyor. İlk gittiğim de doktorun biraz genç olma ihtimalini hiç bilmiyorum sonra bi gördüm ki doktor genç bn tutturdum muayene olmam o da sorun değil dedi ne zaman hazır hissedersiniz. Her gittiğim de utanıyorum bayan hemsireler bazen kamerayı yerleştirir o da bazen canımı acitsa Özür diler.ne soru sorarsam sorayım sabırla bekliyor. Gerçekten bu tarz şeyler çok mühim.

Tmm canım da umutsuzlugu kapılcak bişi yok adam işini bilio bi şekilde yönlerdirio bana aşıla dedi en azından 3 sene sonunda bi yol kattettim kendimce teşhisim konuldu en azından hocanın hakkını yememek lazım ben zaten stres oluyorım her muayne öncesi eşimde suskun kaldı adamda yogun zaten herkeze yetişmeye çalışıo elinden geldiği kadar dua etmekten başka elimizden bişi gelmez yıpratma kendini herşey olacana varır elinde sonunda seni çok ii anlıyorum lütfen umutsuzlugu kapışma hikayeni bilmiyorum ama zor bi süreç buna eminim ön yargıya düşme lütfen

Ben hala buldum diyorum umudumu kaybetmiş değilim sende öle ol ferah ol evet kafamda deli sorular ama bn yapı gereği gergin telaşlı bi kadınım sonuç görmeden geçmiycek bunuda biliyorum naif nazik bi insan erkek olmasına ragmen tedirgin etmiyo insanı elinden geldiği kadar rahat ol

Kizlar bu arada ben Mustafa hocanin hic bi sekilde hakkini yiyemem. Cunku benim tupumun birinde birikme gibi bisey vardi filmde ama su mu emin olamadi. Histereskopi arti laporiskopi yapip tupu almak gerekebilir dedi ama laparoskopi beklesin cunku pahali bi islem belki su degildir once bi tup yapalim deneyelim ne dersin dedi ben de tamam hocam dedim. Cunku o laparoskopi yapalim deseydi ben hayir demeyecektim, obur doktorumda acaba tupde sorun varmi diye dusunuyodu filmden once cunku dis gebelik gecirmistim ve zarar gormus olabilridi. Histereskopi de hem tansial hem operasyonel olabiliyor ve ben eminim 6 asilama 1 tupun tutmama sebebi benim rahimdeki sekil bozukluguydu cunku hersey guzel gidiyor ama sonuc negatiffti. Cok sukur 5 yilin sonunda aldik guzel haberi ve inanamadim cunku son sene iyice ruh gibi olmustum artik benim cocugum olmayacak fikri yerlesmisti kafama bi cok.kisiyle gorusmeyi kestim vs.. yani kizlar hepiniz burdan guzel haber vereceksiniz insallah ben buna inaniyorum. Rabbim tum arkadaslara nasip etsin isteyen herkese en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…