Kizlar bu arada ben Mustafa hocanin hic bi sekilde hakkini yiyemem. Cunku benim tupumun birinde birikme gibi bisey vardi filmde ama su mu emin olamadi. Histereskopi arti laporiskopi yapip tupu almak gerekebilir dedi ama laparoskopi beklesin cunku pahali bi islem belki su degildir once bi tup yapalim deneyelim ne dersin dedi ben de tamam hocam dedim. Cunku o laparoskopi yapalim deseydi ben hayir demeyecektim, obur doktorumda acaba tupde sorun varmi diye dusunuyodu filmden once cunku dis gebelik gecirmistim ve zarar gormus olabilridi. Histereskopi de hem tansial hem operasyonel olabiliyor ve ben eminim 6 asilama 1 tupun tutmama sebebi benim rahimdeki sekil bozukluguydu cunku hersey guzel gidiyor ama sonuc negatiffti. Cok sukur 5 yilin sonunda aldik guzel haberi ve inanamadim cunku son sene iyice ruh gibi olmustum artik benim cocugum olmayacak fikri yerlesmisti kafama bi cok.kisiyle gorusmeyi kestim vs.. yani kizlar hepiniz burdan guzel haber vereceksiniz insallah ben buna inaniyorum. Rabbim tum arkadaslara nasip etsin isteyen herkese en kisa zamanda
Canim bakalım buraya bi gideyim hayırlısıBi de bulent trasla da gorus derim cnm ben acibademi ben de cok duyuyorum.
Bende muatafa hocada hıstereakopı oldum tupu orda yapmamn nedeni gercektende hastane olarak cok ılgısızler yasemın sen bıle olumlu oldugu halde bı turlu gorusemedın dusunsene olumsz olsaydı acıklama yapan yok nasıl ızulurdun yıpranırdın mustfa hoca gercektende ii dr ama face dekı kadR ılgılı deıl sadece ve ben bulent tırasa gıttım yaptım bak sımdı oda yogun ama hastalaına ılgısız bırakmamak ıcın yanjnda uzman kadın dogumcu var uc tane hemde yumurta takıbı vs seylerı onlar yapıo ve kafana takılan bısı varsa cepleı vardı bende ya cetrodıte bı aksam alerjı yaptı kıpkırmızı oldu korktu hemen aradım gec gece olur bes dak sonra geeccek falan dedı cok ılgılıydı herkes bulent hoca yogun o nedenle ona bısı dıyemem ama yogunsan ekıbın guzel kuvvetlı olacak cunkı tup bebek hıc kolay bı ıslem dwıl cok yıpratıcıCanım bende zaten kötü doktor demem evet rahim konusunda çok başarılı tanısal olsa da bi çok hastasına bu işlemi yapıyor ki bizde bu işlemi yaptıranlarız ama sadece iletişim sorunu. Yoksa bi çok hastası var olumlu sonuç alan ama tabi her insan doktor gibi eksi tarafları var.. Sana cevap olarak yazmıyorum sakın yanlış anlama yani benim amacım kötülemek değil zaten dediğim hani sorun ve cevaplarınızı alın diye.
Ccnm zaten kndınde veya esınde sorun olmayıp hıstereskopı yapanların hamıle kalması cok aslında rahjmde darlık falan deılmıs bulent hoca aynı rahjm fılmıne baktı rahımın dar deıl hıst yapma sebebımız bızım rahıme cııZik atıyoruz cızıkten sonra 3 4 ay ııcınde kalan hasta zaten cok oluoo ama rahım fılmıne gore yamuk veya dar deıl dedı bulnt hoca ve bahcecı valla ondan sonra anladım kı mustafa hocada cızk atıo ama onu solenıo da rahımde herkese ya darlık yada sekıl bozuklugu var dıoo kızlar hepımızde mı var bu yanuk yada darlık bence de kesınlıkle cizik atıo hıı sunu da solumm cızık konusu tup bebegın tutmasını da saglıo mustafa hoca yapmasaydı bulent hoca yapacaktı evet hastaneın eksıklıgı bence kesınlıkle yanında uzman drlar olsa en azından takıplerı o yapsa acıklamalara vaktı kalır benceIsin de iyidir muhakkak ona asla bir şey diyemem ama davraNis tarzı ve açıklama yapmadan çıkıp gitmesi hoş değil tabiiki önce allah verecek aslında herkesin dr unu bulması gerek ben bi çok soruda cevabimi aldığımı sanmistim ama yanlış almışım bazı arkadaşlar belki kızıyor ama yazilanlara yaşamadan kimse bişiler soleyip yazmaz
Cnm balın içine 20 çeşit şey katıp vermiştiSen ne kullanmıştın hayatım karisim
Bende tedaviye ilk aşılamayla başlamıştım. 2 defa yaptırdım.Kızlar aşılama yapan yokmu içinizde ???
Sağol canım iyi bi aktar bulup bende hazirlatimCnm balın içine 20 çeşit şey katıp vermişti
Hayatım dediğim gibi maksadım kötülemek değil ama üslup yanlış en baştan tüp bebek şansım vardı şimdi ise yok aylarca hap verilip yollandim madem en baştan umutsuzluk vardı histeroskopi neden yapıldı yada en baştan soleseydin bende bir kaç yerle daha o zaman görüşürdum kaldık ondan önceki 3 dr bana bu şekilde olumsuz konuşmadi cerrahpasada dr bana yüzde 40 Şansın var demişti zamanla yarısırken zamanim alınmış ben Üzgünüm ailem Üzgün eşim belli etmiyor ama oda Üzgün sağolsun en büyük destekcim oldu yumurta nakli yaptıran a kadar gider yuvada alırım dedi o zina ya yaklaşmak istemem dedi kaldık ben bile yapmamKizlar gercekten burda herkes goruslerini yaziyor herkes ne hissettiyse onu yaziyor. Melek sen yerden goge kadar haklisin ben de uygun bulmadim sana yapilan gercekten yanlis olmus ki facede su an 0.08 amh ile sopontan hamile olan birisi koymus Mustafa hocanin sayafasina. Neden oyle yapti anlamadim. Bende hastane personelini begenmemistim gercekten istediginde birisi ulasabilmeli hatta hep diyordum icimden Mustafa hoca daha ilgili diye. Birde ilk muayenden sonra bana rahim filmi cektir yollat demsiti ona gore laporoskopi yapilacakmi karar verecegim demisti. Cektirip yollattim cvp gelmeyince msj attim hocam neye karar verdiniz diye hemen aradi beni bi suru aciklama yapti laparoskopiyi simdi uygun bulmadigina dair. Birde tup bebek tutmassa laparaskooi ile bi tupun alinmasi gerektigini soyledi. Bunu istersen devlet hastanesinde bile yaptirabilirsin dedi. Bana ticari hic bisey yapmadi hatta tup bebek yaparken git kanlarini devlette yaptir dedi yazdi hepsini verdi bana. Bi cok yer ticari olarak bakiyormus ama Mustafa hocada hic gormedim onu.
Vel hasil kelam kim olursa olsun doktorlar birer vesile Allah im nasip edecekse karsimiza birilerini cikariyor mutlaka. Rabbim dogru insanlarla karsilastirsin. Ve cani gonulden dua ediyorum Allah im sen burdaki tum kardeslerime hayirlisi ile nasip et, kimseyi evlat ile sinama ne varligi ile ne yoklugu ile.. (Varligi ile hayirsiz ve anne babasina gun yuzu gostermeyen evlatlari kasdediyirum Allah herseyin hayirlisini nasip etsin)
polikistik over hastasıyım mustafa hoca histeroskobi oldum şimdi aşılama yapalım dedi çok tediirginim acaba die boş gibi gelio aşılama nası bi süreç
Cok haklisin canim bu konuda sana cok hak veriyorum. Ama insallah olacak bak diger doktorda demis %40 sansin var diye ki bu cok iyi bi oran. Sakin su an icin baska secenekler dusunme sadece olacagina inan ki bence olacak senin bebegin insallah..Hayatım dediğim gibi maksadım kötülemek değil ama üslup yanlış en baştan tüp bebek şansım vardı şimdi ise yok aylarca hap verilip yollandim madem en baştan umutsuzluk vardı histeroskopi neden yapıldı yada en baştan soleseydin bende bir kaç yerle daha o zaman görüşürdum kaldık ondan önceki 3 dr bana bu şekilde olumsuz konuşmadi cerrahpasada dr bana yüzde 40 Şansın var demişti zamanla yarısırken zamanim alınmış ben Üzgünüm ailem Üzgün eşim belli etmiyor ama oda Üzgün sağolsun en büyük destekcim oldu yumurta nakli yaptıran a kadar gider yuvada alırım dedi o zina ya yaklaşmak istemem dedi kaldık ben bile yapmam
ben de ramazan sonrası gideceğim aşılama için. nisan ayında çok yumurta oluştuğu için iptal olmuştu aşılama hatırlarsınız belki. temmuz ayında kesinlikle 2 günde bir gideceğim doktora tekrar hem zaman para kaybedip vücuduma fazladan hormon almak istemiyorum. Ama inanın ümidim yok. İlerde denemediğim için pişman olmak istemiyorum.Sonuçta kızıma karşı da sorumluluğum var. Niye benim kardeşim yok diye ağlıyor artık ve çok üzülüyorum.Bende ocak ayında histereskopi oldum.Ramazandan sonra aşılama olmayı düşünüyorum.Tedirginim bende ama deneyeceğim şansımı
Ayyy canım yaa böyle bir şey duymak bile nasıl büyük moral anlatamamCok haklisin canim bu konuda sana cok hak veriyorum. Ama insallah olacak bak diger doktorda demis %40 sansin var diye ki bu cok iyi bi oran. Sakin su an icin baska secenekler dusunme sadece olacagina inan ki bence olacak senin bebegin insallah..
Inşallah hayatım allahım benim gibi isteyen herkese versin inşallahGün gelecek hamileyim diye yazacaksın sen Semiramelek buna inanıyorum
ben de ramazan sonrası gideceğim aşılama için. nisan ayında çok yumurta oluştuğu için iptal olmuştu aşılama hatırlarsınız belki. temmuz ayında kesinlikle 2 günde bir gideceğim doktora tekrar hem zaman para kaybedip vücuduma fazladan hormon almak istemiyorum. Ama inanın ümidim yok. İlerde denemediğim için pişman olmak istemiyorum.Sonuçta kızıma karşı da sorumluluğum var. Niye benim kardeşim yok diye ağlıyor artık ve çok üzülüyorum.
Inşallah hayatım allahım benim gibi isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?