Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canım bende zaten kötü doktor demem evet rahim konusunda çok başarılı tanısal olsa da bi çok hastasına bu işlemi yapıyor ki bizde bu işlemi yaptıranlarız ama sadece iletişim sorunu. Yoksa bi çok hastası var olumlu sonuç alan ama tabi her insan doktor gibi eksi tarafları var.. Sana cevap olarak yazmıyorum sakın yanlış anlama yani benim amacım kötülemek değil zaten dediğim hani sorun ve cevaplarınızı alın diye.

Bende muatafa hocada hıstereakopı oldum tupu orda yapmamn nedeni gercektende hastane olarak cok ılgısızler yasemın sen bıle olumlu oldugu halde bı turlu gorusemedın dusunsene olumsz olsaydı acıklama yapan yok nasıl ızulurdun yıpranırdın mustfa hoca gercektende ii dr ama face dekı kadR ılgılı deıl sadece ve ben bulent tırasa gıttım yaptım bak sımdı oda yogun ama hastalaına ılgısız bırakmamak ıcın yanjnda uzman kadın dogumcu var uc tane hemde yumurta takıbı vs seylerı onlar yapıo ve kafana takılan bısı varsa cepleı vardı bende ya cetrodıte bı aksam alerjı yaptı kıpkırmızı oldu korktu hemen aradım gec gece olur bes dak sonra geeccek falan dedı cok ılgılıydı herkes bulent hoca yogun o nedenle ona bısı dıyemem ama yogunsan ekıbın guzel kuvvetlı olacak cunkı tup bebek hıc kolay bı ıslem dwıl cok yıpratıcı

Bakın bende isinde kötü demiyorum ama basarabilecekleriyle daha çok ilgileniyor Benin aylarım çalındı 2 ay önceki muayneye gittiğimde ben giyinen kadar hemsiresine ilaç ismi yazdırdı çıktı gitti açıklama yok eşim msj attı eşimde sorun varmi diye evet sorun var dedi ve açıklama yapmadı ne msj ne aramalara cvp vermedi bunun piskolojisini burdada yazdım başta ben iyidim rezervim bitince bu cevabimi almalıyım ondan önce 3 dr gittim bana böyle şeyler demediler sadece vakit kaybetmeden tüp bebek yapın dediler bende araştırmada bunu tercih ettim ameliyat haplar yok bebeğe zaman var vs vs vs ee şimdi noldu solim mi bittim başka açıklaması yok arkadaşlar yanındaki kızlara bişi soramiosun çünki hepsi acemi ben genel olarak solim herkese açıklama yapacak hemşireler olmalı sonuçta pahalı bur hastane hee kendimde de hata var en baştan en iyi hastnesne yerine tüp bebek merkezi seçmeliydim akrabam var kız 5.6 kere aşılama olmuş hiç bi sorunu yok histeroskopi oldu tekrar aşılama tekrar negatif ben son aylarda dahiliye ye gidiyor gibiydim muayne sonra ilaç bunu iç bi dahaki aya gel ben sıradan bi tip merkezinden bir klomenle yumurta oluşumu yapılıyordu aşılama için bana ne hap ne iğne verildi kendinde yumurta olusucakmis ben zate rezerv azlığı ndn geldim ben şu an bu soru işaretleri ile boğuşuyor um ve ben baştan her şe y iyi denis 5. Ayda asla cocugu olmaz esinizin isterseniz yumurta nakli yaptırın bunun için tanidiklarim var diyen dr karşısında yıkılan bir adamın esiyim benim eşim yine ısrar edip tüp bebek deme şeydi yine bir hap yazdı onu kullanın dicekti kimse parasıyla boş hayallere gidip gelmeyi haketmiyor ya siyah ya beyaz kusura bakmayın annelik ertelenip son bulan biri için bunlar en hafif sozler

Kızlar söylediklerinizde muhakkak haklısınızdır fakat ben anlattığınız kadar kötü muamele yada iletişim sorununa rastlamadım evet hoca çok yoğun ve yanında yardımcı olacak yada hastalarla ilgilenecek yardımcıları yok sorun burdan kaynaklanıyor en başta fakat ben yanına her gittiğimde kafamdaki bütün soruları sordum ve hoca da cevapladı histeroskopi sonrası ise gayet güzel açıklamasını yaptı önceki durumu ve sonrasında yapılan işlemi gösterdi bunun önemini anlattı. Hepimiz internetten muhakkak araştırıyoruz yeri geliyor kendi kendimize tanı koyuyoruz fakat bir de tecrübe diye bir gerçek var hoca bana bu işlemi neden yapmamız gerektiğini gerekçeleriyle anlatıp " bunlar öyle kitaplarda yazmaz tecrübeyle alakalı" demişti ve dediği gibi çıktı ben de 2.5 sene boş yere oyalanmışım rahim filmi çekildiğimde başka bir dr da bir problem yok denmişti ama her dr bir değil işte bana gereksiz tedavi uyguladılar hatta boşyere zaman kaybediyorsun aşılama tüpbebek yapalım dediler mustafa hoca da bu şekilde hamile kalsaydın ya düşük ya dışgebelik olurdu dedi. Sonuçta ilgili yada ilgisiz olsa da hoca sorunu çözmekle ilgileniyor hiçbir dr dört dörtlük değilki muhakkak gidip memnun olmayan yada sonuç alamayan vardır zaten %100 bunun garantisini hiçbir doktor veremez fakat burda yazılanlara göre karar değiştiren arkadaşlarım herkes kendi tecrübesini anlatıyor ve herkesin tecrübesi bir değil gidip bizzat görüşmedikten sonra bunu bilemezsiniz.

Isin de iyidir muhakkak ona asla bir şey diyemem ama davraNis tarzı ve açıklama yapmadan çıkıp gitmesi hoş değil tabiiki önce allah verecek aslında herkesin dr unu bulması gerek ben bi çok soruda cevabimi aldığımı sanmistim ama yanlış almışım bazı arkadaşlar belki kızıyor ama yazilanlara yaşamadan kimse bişiler soleyip yazmaz

Ccnm zaten kndınde veya esınde sorun olmayıp hıstereskopı yapanların hamıle kalması cok aslında rahjmde darlık falan deılmıs bulent hoca aynı rahjm fılmıne baktı rahımın dar deıl hıst yapma sebebımız bızım rahıme cııZik atıyoruz cızıkten sonra 3 4 ay ııcınde kalan hasta zaten cok oluoo ama rahım fılmıne gore yamuk veya dar deıl dedı bulnt hoca ve bahcecı valla ondan sonra anladım kı mustafa hocada cızk atıo ama onu solenıo da rahımde herkese ya darlık yada sekıl bozuklugu var dıoo kızlar hepımızde mı var bu yanuk yada darlık bence de kesınlıkle cizik atıo hıı sunu da solumm cızık konusu tup bebegın tutmasını da saglıo mustafa hoca yapmasaydı bulent hoca yapacaktı evet hastaneın eksıklıgı bence kesınlıkle yanında uzman drlar olsa en azından takıplerı o yapsa acıklamalara vaktı kalır bence

Kizlar gercekten burda herkes goruslerini yaziyor herkes ne hissettiyse onu yaziyor. Melek sen yerden goge kadar haklisin ben de uygun bulmadim sana yapilan gercekten yanlis olmus ki facede su an 0.08 amh ile sopontan hamile olan birisi koymus Mustafa hocanin sayafasina. Neden oyle yapti anlamadim. Bende hastane personelini begenmemistim gercekten istediginde birisi ulasabilmeli hatta hep diyordum icimden Mustafa hoca daha ilgili diye. Birde ilk muayenden sonra bana rahim filmi cektir yollat demsiti ona gore laporoskopi yapilacakmi karar verecegim demisti. Cektirip yollattim cvp gelmeyince msj attim hocam neye karar verdiniz diye hemen aradi beni bi suru aciklama yapti laparoskopiyi simdi uygun bulmadigina dair. Birde tup bebek tutmassa laparaskooi ile bi tupun alinmasi gerektigini soyledi. Bunu istersen devlet hastanesinde bile yaptirabilirsin dedi. Bana ticari hic bisey yapmadi hatta tup bebek yaparken git kanlarini devlette yaptir dedi yazdi hepsini verdi bana. Bi cok yer ticari olarak bakiyormus ama Mustafa hocada hic gormedim onu.
Vel hasil kelam kim olursa olsun doktorlar birer vesile Allah im nasip edecekse karsimiza birilerini cikariyor mutlaka. Rabbim dogru insanlarla karsilastirsin. Ve cani gonulden dua ediyorum Allah im sen burdaki tum kardeslerime hayirlisi ile nasip et, kimseyi evlat ile sinama ne varligi ile ne yoklugu ile.. (Varligi ile hayirsiz ve anne babasina gun yuzu gostermeyen evlatlari kasdediyirum Allah herseyin hayirlisini nasip etsin)

Son düzenleme:
Hayatım dediğim gibi maksadım kötülemek değil ama üslup yanlış en baştan tüp bebek şansım vardı şimdi ise yok aylarca hap verilip yollandim madem en baştan umutsuzluk vardı histeroskopi neden yapıldı yada en baştan soleseydin bende bir kaç yerle daha o zaman görüşürdum kaldık ondan önceki 3 dr bana bu şekilde olumsuz konuşmadi cerrahpasada dr bana yüzde 40 Şansın var demişti zamanla yarısırken zamanim alınmış ben Üzgünüm ailem Üzgün eşim belli etmiyor ama oda Üzgün sağolsun en büyük destekcim oldu yumurta nakli yaptıran a kadar gider yuvada alırım dedi o zina ya yaklaşmak istemem dedi kaldık ben bile yapmam

polikistik over hastasıyım mustafa hoca histeroskobi oldum şimdi aşılama yapalım dedi çok tediirginim acaba die boş gibi gelio aşılama nası bi süreç

Bende ocak ayında histereskopi oldum.Ramazandan sonra aşılama olmayı düşünüyorum.Tedirginim bende ama deneyeceğim şansımı

Cok haklisin canim bu konuda sana cok hak veriyorum. Ama insallah olacak bak diger doktorda demis %40 sansin var diye ki bu cok iyi bi oran. Sakin su an icin baska secenekler dusunme sadece olacagina inan ki bence olacak senin bebegin insallah..

Bende ocak ayında histereskopi oldum.Ramazandan sonra aşılama olmayı düşünüyorum.Tedirginim bende ama deneyeceğim şansımı
ben de ramazan sonrası gideceğim aşılama için. nisan ayında çok yumurta oluştuğu için iptal olmuştu aşılama hatırlarsınız belki. temmuz ayında kesinlikle 2 günde bir gideceğim doktora tekrar hem zaman para kaybedip vücuduma fazladan hormon almak istemiyorum. Ama inanın ümidim yok. İlerde denemediğim için pişman olmak istemiyorum.Sonuçta kızıma karşı da sorumluluğum var. Niye benim kardeşim yok diye ağlıyor artık ve çok üzülüyorum.

Cok haklisin canim bu konuda sana cok hak veriyorum. Ama insallah olacak bak diger doktorda demis %40 sansin var diye ki bu cok iyi bi oran. Sakin su an icin baska secenekler dusunme sadece olacagina inan ki bence olacak senin bebegin insallah..
Ayyy canım yaa böyle bir şey duymak bile nasıl büyük moral anlatamam

İnşallah nasip eder rabbim.Bende hist.sonrası yumurta takibi yaptırdım 2 kere ama olmadı.Şimdi biraz ara verdim ramazandan sonra düşünüyorum ama mustafa beye mi gitsem başka bir yere mi karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…