İçime felaket doğuyor sen hamile kalacaksın çok iyi bir aktar bulup kür yaptirirmisin hatta bulana kadar bal çörek otu ve tarçın dene adetin ikinci günü başla 14.gün ve bollll bol incir yeeeInşallah hayatım allahım benim gibi isteyen herkese versin inşallah
Sağol canım avrupa yakasindayim yarın seval tasdemirle görüşücem bakalimÜmidini kırma canım rabbim yardımcın olsun.Hangi yakada oturuyorsun bilmiyorum ama bağdat caddesinde dr ulun uluğ var onuda bir araştır istersen gidenler çok memnun.
Inşallah canım nn isteyen herkese inşallah az önce bir aktaran gittim ben öyle sıradan hazirlamiyorum dedi tahlillerine bakmam gerek dedi ona göre karışım hazirlicam dedi yarın tekrar tahlil vs istenirse ona göre gidicem yaptiricam hayatimİçime felaket doğuyor sen hamile kalacaksın çok iyi bir aktar bulup kür yaptirirmisin hatta bulana kadar bal çörek otu ve tarçın dene adetin ikinci günü başla 14.gün ve bollll bol incir yeee
Ne yalan söylim bende de hayal kırıklığı oldu. Bende ilk duyduğum zaman abi kardeş dost terimleri ki ben abi dost beklemedim işinde iyi olması bana cevaplarımı vermesi yeterli.. Gerçekten bu işlem sonrası gebe kalanları da okuyunca çok heveslenmiştim. Burada herşeyi yazabiliyoruz ama face de ki sayfa da en ufak lafta olay çıkıyor ama biz hassas dönemlerdeyiz doktorun cevap vermesini beklemek hakkımız tabi ki
Facedeki yazılanlar benimde dikkatimi çekti. Biri ufacık olumsuz yorum yapsa herkes ona yükleniyor. Memnun kalan olduğu gibi kalmayanda olabilir bu kadar basit yani. Herkes memnun kalacak diye birşey yok.
Ümidini kırma canım rabbim yardımcın olsun.Hangi yakada oturuyorsun bilmiyorum ama bağdat caddesinde dr ulun uluğ var onuda bir araştır istersen gidenler çok memnun.
Biz de giderken sonuçta yorumlara bakıp gidiyoruz iyisi de kötüsü de bize fikir oluyor.. Eğer ki ben hep abi dost çok ilgili laflarını okumasam bana bu kadar soğuk gelmezdi yapısı bu der geçerdim.. Maalesef face de bunu belirtemiyorsun her fikre önem verilse daha iyi sonuç alınır sonuçta hastanede bi düzenleme getirir bu şartlara. Bi ekip kurma gereği duyar belki. randevu ertelendi diye tepki gösterenlere anında adam yoğun napsın tepkisi geliyor işte bu talepler artsa hastane ekip kurma kararı alır hastalarda mağdur olmaz herkes daha uzun hizmet alabilir..
Inşallah canım nn isteyen herkese inşallah az önce bir aktaran gittim ben öyle sıradan hazirlamiyorum dedi tahlillerine bakmam gerek dedi ona göre karışım hazirlicam dedi yarın tekrar tahlil vs istenirse ona göre gidicem yaptiricam hayatim
Tatlım çok sağol bu güzel düşünceler beni mutlu ediyor tabiiki önce rabbim verecek dr aktar vs destek vesile birde aktardaki bayan bana hacamatida önerdi belime ve kuyruk sokumuma onda kararsizim :) yarın gideyim tekrar tahlil isterse aktarada verecem inşallah güzel geçer yarinim birde mustafa hoca bence bakabilecegi kadar hasta almalı çünkü bikkinliktan yada yorgunluk bi çok soruya cevap vermiyor ben bubyuzdende 1 ay boyunca piskolojimi bozmustum bana sorun var deyip asla diğer aya kadar cevap vermedi eşim aradı yazdı vs insan piskolojisinden anlamiyorBazı aktarlar sonuçlara bakıp hazırlıyormuş cnm. Bana çok mantıklı geliyor. İnşallahhhhh en doğru karışımı yapar ve hiç tedavilere gerek kalmadan bizlere ailene güzel haberler verirsin cnm. Umutsuz olma lütfen. Allah'ım yazmış olsun yeterki. Doktordu, tedaviydi, aktardı hepsi vesile. Herşey kısmet, kısmetten öteye yol yokmuş. Bende kızlar gibi düşünüyorum sen en kısa zamanda hamile kalacakmışsın gibi geliyor. Moral moral sakın unutma önce moral çok önemli.
Eylemciğim benim için içine ne doğuyor:) tüp bebek tedavisi görüyorum, 5 yumurtam oldu, eşimde morfoloji sorunu var ben de de rezerv sıkıntısı var 0,90 AMH değerim.İçime felaket doğuyor sen hamile kalacaksın çok iyi bir aktar bulup kür yaptirirmisin hatta bulana kadar bal çörek otu ve tarçın dene adetin ikinci günü başla 14.gün ve bollll bol incir yeee
Yumurtanin olculerine cok takilma canim kimisinin 21-22 ye kadar cikiyor benim en fazla 17 ye kadar cikmisti birde zaten o catlatma ignesininde buyutme etkisi var 36 saat buyutup oyle catlatiyor yani icini ferah tut. Cumaya kadar tam olgunlasir onlarTüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bugün yine doktora gittim yumurtam 5 tane imiş. Ölçüleri 16,14,11,11 ve 9 . Yarın son kez kontrole gideceğim doktor çatlatma iğnesini ne zaman vuracağımı söyleyecek. Ya yarın akşam vurursun ya da çarşamba günü vurursun. Perşembe yada Cuma günü toplarız dedi. Ama sizce yumurta ölçüleri çok dengesiz ve küçük değil mi ? Nasıl toplayacak ki anlamadım ya kızlar, lütfen bir yorum yapın
Eylemciğim benim için içine ne doğuyor:) tüp bebek tedavisi görüyorum, 5 yumurtam oldu, eşimde morfoloji sorunu var ben de de rezerv sıkıntısı var 0,90 AMH değerim.
Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bugün yine doktora gittim yumurtam 5 tane imiş. Ölçüleri 16,14,11,11 ve 9 . Yarın son kez kontrole gideceğim doktor çatlatma iğnesini ne zaman vuracağımı söyleyecek. Ya yarın akşam vurursun ya da çarşamba günü vurursun. Perşembe yada Cuma günü toplarız dedi. Ama sizce yumurta ölçüleri çok dengesiz ve küçük değil mi ? Nasıl toplayacak ki anlamadım ya kızlar, lütfen bir yorum yapın
hacamatı nerede yaptıracaksınTatlım çok sağol bu güzel düşünceler beni mutlu ediyor tabiiki önce rabbim verecek dr aktar vs destek vesile birde aktardaki bayan bana hacamatida önerdi belime ve kuyruk sokumuma onda kararsizim :) yarın gideyim tekrar tahlil isterse aktarada verecem inşallah güzel geçer yarinim birde mustafa hoca bence bakabilecegi kadar hasta almalı çünkü bikkinliktan yada yorgunluk bi çok soruya cevap vermiyor ben bubyuzdende 1 ay boyunca piskolojimi bozmustum bana sorun var deyip asla diğer aya kadar cevap vermedi eşim aradı yazdı vs insan piskolojisinden anlamiyor
İnşallah canım ya, çok heycanlı bir süreçmiş bu tüp bebek işi. Ben biraz çok deday düşünüp canımı sıkıyorum ama elimde değil, Allah'a bırakmak gerek aslında. O isterse ne sayının önemi var, ne kalitenin. Çünkü önceki yorumları okuyorum hep 5.gün emriyosu daha iyi demişler fakat 3.gün emriyosu tutup 5. gün tutmayan var. Sonrasında hep yumurta sayısının çok olması iyi gibi yorum yapılmış ama 30 yumurtası olan tutmayan var. Karamsarsln arkadaşımızın mesela onunda benim gibi azmış yumurtası ama çok şükür Rabbim ona nasip etmiş. Yani bu değişkenler aslında yorum yapılacak gibi değil tam anlamı ile. Çünkü olunca bir şekilde rabbim veriyor. Yoksa da vermiyor. Tutuyor ama sonrasında alıyor geri. İn. arkadaşım ben de sizin gibi buraya müjdeli haberleri yazarımYumurtanin olculerine cok takilma canim kimisinin 21-22 ye kadar cikiyor benim en fazla 17 ye kadar cikmisti birde zaten o catlatma ignesininde buyutme etkisi var 36 saat buyutup oyle catlatiyor yani icini ferah tut. Cumaya kadar tam olgunlasir onlar
Yaaa bu çok güzel bir haber:) Peki şuan hamilesin o zaman öyle mi o 15 mm yumurta ile:)Benim 15 mm iken vurulmuştu kendince çok küçük diye düşünmüştüm ama işe yaramıştı inşallah seninkinde de yarar arkadaşım :)
:) Esprisine dedim arkadaşım Ama inş. yazdıkların dua hükmüne geçer:) Bak sana bir şey diyeyim benim ve Semiramelek arkadaşımın hamileliği olursa sen bu sayfada tedavi öncesi daşılan hoca olursun:) Deme di deme:)))ben ermiş miyim:) o anda içimden geleni söyledim arkadaşıma ama seninde olacak o bebekler buraya geleceeeeek başka yolu yok
Canim yakinimda bir arada bayan var o söyledi ama eşime anlattım izin vermedi aslında zararı olan bir şey değil ama anlatamadım o pek bitki kuru vs böyle şeylere yaklaşmak istemez yoksa ben yaptiririmhacamatı nerede yaptıracaksın
:) Esprisine dedim arkadaşım Ama inş. yazdıkların dua hükmüne geçer:) Bak sana bir şey diyeyim benim ve Semiramelek arkadaşımın hamileliği olursa sen bu sayfada tedavi öncesi danışılan hoca olursun:) Deme di deme:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?