Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

:)) valla bizden kurtulamaz kızlar saat 11 de randevum var seval hanim da benim için dua edin

İnşallah canım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünün muradını versin inşallah nasip olduktan sonra her türlü olur. Benimde aşılamada tek yumurtam gelişti herkeste 3-5 görünce bende iptal edelim şansımız tek yumurtayla düşük diye düşündüm sonra baktım çok yumurtası olup tutmayan da vardı belki bu bizim nasibimizdir dedik ve çok şükür oldu inşallah seninde nasibin gelmiştir ve tedavin olumlu sonuçlanır

Seni araştırırken buldum Lyl :) çok güzel yazmışın paylaşmak istedim.

İNŞAALLAH arkadaşım, burdaki tüm anne sahibi olmak isteyen arkadaşlarıma ve içlerinde bana da rabbim hayırlı haberler almayı nasippp eder.

Hayirli haberlerle gel insallah melek.
Bu arada hamile arkadaslar ben daha 8+2 olmama ragmen cok zor geciyor hamileligim. Bi yandan hastaligim devam ediyor ama arti olarak cok halsizlik var ve banyo yapitugim zaman 1 gun biyunca tum kemiklerim agriyor. Yani bi turlu normal hayatima donemedim. Halsizligi kemik agrisi olan varmi benim gibi

Cnm sen içini ferah tut evet dediğin gibi benimde rezervim azdı hamdolsun Allah nasip etti oldu. Hayırlısıyla seninde olacak inşallah.
Gün gelecek hepimiz burda bebeklerimizin gazı için paylaşım yapıcaz inşallahh. Hiç uyumuyor dicez :)
Allah'ım o günleri gösterir inşallaaahhhh

Mustafa hoca kötü işini bilmiyor die yorum yapmadım işini yapıyor tamam ama bendeki sorun pcos di ve sol tüp tıkalı die gittim operasyonunu oldum tüp açık çıktı ve bana zorlu bir operasyon dendi amh çok anormal yüksek dedi dogrudur peki bunu tekrarla dedi tamam tekrarladım ve hemen sonucu yolladım yorum yapmadı aradım bakmadi yogun görmez dedim ama o gün başka. Bir aktivite ler tatlılar paylaştı peki ben hastasıyım bana bir açıklama yapmalı dedim sekreteri cvp vermiyor gece bana msj attı olmaz çok yüksek die dedim hocam başka bir kötü problem mi var tekrar cvp uzun olmaz yüksek böyle bir cvp olur mu sonuç aldığım yerdeki doktor normalde yumurta tümörleri olanda anormal yüksek çıkar dedi eeeee buda beni felaketten şekilde strese soktu haylada çok sınırliyim bana bir açıklama yapmadi yaaaa yapmadı allah rızası için ben şimdi kontrol günü bekliyorum ama siz söyleyin normalde memlekette üniversitede bana zaten bu işlemi ücretsiz yapacaklardi yada Prof 300tl bıçak parası alacktı ben dedimki ya bukadar süper bir doktor baksana ne kadar ilgili adam bukadar hastalar la Tektek ilgileniyor ve ben bu adamda Hasretim e kavusacagim ama baştan oldum bittim ben kime güvenelim biz5 arkadas 5imizinde vajina girişimi dar yada eğri anlamadım ki

Hacamat yapmak isteyen arkadaşlar korkmayın işin ehli olan kişiler iyi yapiyor bn yaklaşık 2 hafta önce yaptrdm.inş şifa olur.zor bi şey degildi.sadece ondan sonra dinlenmek gerek.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim düşündüğünüz için gittim geldim evimdeyim hiç yumrtasi kalmamış diyen mustafa hoca ona solicem kelime bulamıyorum sevc hanim 3 yumurtan var 1 catlamis dedi ve bir sürü vucudumu destekleyici hap vitamin verdi bir dahaki ay adet olunca fsh bakcak ona göre tedaviye baslicak inşallah Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin alt üst olan dünyama bir umut Geldi tekrar eşimde bende sevindik yumurta kalitesi de önemli dedi ne yemeliyim acaba

Çok mutlu oldummmm tarifsizzzzzzz allahım biran önce sevindirsin

muayene ücreti ne kadar? ve aşılama ücretini unutmazsan sorabilir misin merkeze

nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam canım. hadi gözün aydın. bi yandan da çok şaşkınım. neyse unut öylesini böylesini geçmişi sen şimdi şimdiki doktorunun dediklerini yap cnm. çok şükür ki hiç öyle bir sorunun yokmuş.
kalite için çörek otu, bal, tarçın karışımından çok bahsediyorlar. bence doktoruna sormadan hiç bir karışım kullanma.
ayy hadi bakalım sen şimdi yemene içmene dikkat et. sonrada gelsin bebelerrr Allah'ın izniyle :) :)

Sağol canım arkadaşım bizde çok sevindik küçük bir umuda bile satılmaya ihtiyacimiz var di tatlim dr sordum yeme karışım falan zatrn ben sana vitamin verdin dedi onları kullan dedi sağolsun ilgilendi her şeye çaba verdi olumlu ve olumsuz olabilir her şeyi acikladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…