- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 123
- 47
:)) valla bizden kurtulamaz kızlar saat 11 de randevum var seval hanim da benim için dua edin:) Esprisine dedim arkadaşım Ama inş. yazdıkların dua hükmüne geçer:) Bak sana bir şey diyeyim benim ve Semiramelek arkadaşımın hamileliği olursa sen bu sayfada tedavi öncesi daşılan hoca olursun:) Deme di deme:)))
İnşallah canım ya, çok heycanlı bir süreçmiş bu tüp bebek işi. Ben biraz çok deday düşünüp canımı sıkıyorum ama elimde değil, Allah'a bırakmak gerek aslında. O isterse ne sayının önemi var, ne kalitenin. Çünkü önceki yorumları okuyorum hep 5.gün emriyosu daha iyi demişler fakat 3.gün emriyosu tutup 5. gün tutmayan var. Sonrasında hep yumurta sayısının çok olması iyi gibi yorum yapılmış ama 30 yumurtası olan tutmayan var. Karamsarsln arkadaşımızın mesela onunda benim gibi azmış yumurtası ama çok şükür Rabbim ona nasip etmiş. Yani bu değişkenler aslında yorum yapılacak gibi değil tam anlamı ile. Çünkü olunca bir şekilde rabbim veriyor. Yoksa da vermiyor. Tutuyor ama sonrasında alıyor geri. İn. arkadaşım ben de sizin gibi buraya müjdeli haberleri yazarım
Seni araştırırken buldum Lyl :) çok güzel yazmışın paylaşmak istedim.Şimdi benim anlamadığım bu dünya imtihan yeri herkes bir sınavda.. Bizim şu dönemdeki sınavımız bu.. Biz bu dönemimizde bu sınavla imtihan oluyorken o hamile olan yada istediği zamanda hamile kalıp çocuk sahibi olan arkadaşlarımız da başka bir sınavda.. Bunu biliyor ve bundan eminim.. Çünkü Allah Adil dir.. Bundan da eminim.. Hal böyleyken kimsenin kimseye aslında bir üstünlüğü yokken , artniyetle kendilerince bebek sahibi olamayan arkadaşına akrabasına hava atmaya çalışan küçük beyinli insanların gözden kaçırdığı şey şu: arkadaşım sen istediğin zamanda hamile kalmış olabilirsin ama senin eşin sana benim eşimin bana verdiği değeri vermiyordur mesela bundan muzdarip olabilirsin veya ben senin hayalini kurduğun bir işte çalışıyod olabilirim veya ben insanlar tarafından sevilen veya ailem tatagımdan el üstünde tutulan biri olabilirim vs. Bu örnekleri çoğaltabiliriz değil mi? Sen benim gibi bebek sahibi olamayan biri değilsin evet ama beni de sınavımla başbaşa bırakın ki ben sınavımda başarılı olayım. Zaten eğer ki ben senin gibi istediğim zamanda çocuksahibi olamamışsam bu demektir ki bu derdi sen çekemezsin ben çekebilirim demekki ben senden daha güçlüyüm çünkü Allah hiçbir kuluna çekemeyeceği dert vermezmiş öyle değil mi ? Demekki bunu ben göğüsleyebilirim sen değil. Demekki Allah sınamak için beni seçmiş seni değil. Çünkü Allah sevdiği kulunu sınarmış. Derdimi seviyorum derdi verenden ötürü. Bi rahat bıraksalar da sınavımızı verebilsek. Bu insanlar yüzünden isyan gafletine düşmekten korkuyorum. Güya yanımdalar güya destek oluyorlar hikaye. İçten sevinenler oh olsun diyenler bile vardır eminim. Kimse olmasın Allah var. Allah kuluna dert verip kulum benden sıkıntı anında vazgeçecek mi diye sınava sokuyor. Ama yok Allah ım deyip bağıra bağıra BEN SENDEN VAZGEÇMEM diyorum acaba hamile miyimdir diye beklerken regl olmayı ; regl olduğumda ilk aklıma gelen cümle bu BEN SENDEN VAZGEÇMEM! İlk sıraya Allah ı koymazsak hem imanımızı hem ilk sıraya koyduklarımızı kaybedermişiz. İnsan zamanla derdiyle bir oluyor.. Sabrı öğreniyor en başta. Elinde sonsuz imkanın varken Allah kısmet etmedikten sonra elden hiçbir şey gelmediğini öğreniyorsun. Kısmet deyip hayırlısı deyip susmayı öğreniyor insan.. İnsanların içinde boğazı düğümlenip gözyaşlarını içine akıtmayı öğreniyor. Daha neler neler işte aynı derdi paylaşan derttaşlarım siz de biliyorsunuz zaten bunları.. Ama insan işte umutsuz yaşayamıyor bazen o umudu çok az bazen de çok hissediyoruz.. Dert sahibi olmak zor evlatla sınanmak daha bir zor ama insanlıktan nasibini almamış yontulmamış inceruhlu olmayan insanla uğraşmak hepsinden zor be arkadaş..
İnşallah canım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla gönlünün muradını versin inşallah nasip olduktan sonra her türlü olur. Benimde aşılamada tek yumurtam gelişti herkeste 3-5 görünce bende iptal edelim şansımız tek yumurtayla düşük diye düşündüm sonra baktım çok yumurtası olup tutmayan da vardı belki bu bizim nasibimizdir dedik ve çok şükür oldu inşallah seninde nasibin gelmiştir ve tedavin olumlu sonuçlanır
İnş mm senın ıcın bende pozıtıf dusunuprumSağol canım avrupa yakasindayim yarın seval tasdemirle görüşücem bakalim
İnşallah canım ya, çok heycanlı bir süreçmiş bu tüp bebek işi. Ben biraz çok deday düşünüp canımı sıkıyorum ama elimde değil, Allah'a bırakmak gerek aslında. O isterse ne sayının önemi var, ne kalitenin. Çünkü önceki yorumları okuyorum hep 5.gün emriyosu daha iyi demişler fakat 3.gün emriyosu tutup 5. gün tutmayan var. Sonrasında hep yumurta sayısının çok olması iyi gibi yorum yapılmış ama 30 yumurtası olan tutmayan var. Karamsarsln arkadaşımızın mesela onunda benim gibi azmış yumurtası ama çok şükür Rabbim ona nasip etmiş. Yani bu değişkenler aslında yorum yapılacak gibi değil tam anlamı ile. Çünkü olunca bir şekilde rabbim veriyor. Yoksa da vermiyor. Tutuyor ama sonrasında alıyor geri. İn. arkadaşım ben de sizin gibi buraya müjdeli haberleri yazarım
Seni araştırırken buldum Lyl :) çok güzel yazmışın paylaşmak istedim.
:)) valla bizden kurtulamaz kızlar saat 11 de randevum var seval hanim da benim için dua edin
nerede yaptırdın?Hacamat yapmak isteyen arkadaşlar korkmayın işin ehli olan kişiler iyi yapiyor bn yaklaşık 2 hafta önce yaptrdm.inş şifa olur.zor bi şey degildi.sadece ondan sonra dinlenmek gerek.
Çok mutlu oldummmm tarifsizzzzzzz allahım biran önce sevindirsinArkadaşlar hepinize teşekkür ederim düşündüğünüz için gittim geldim evimdeyim hiç yumrtasi kalmamış diyen mustafa hoca ona solicem kelime bulamıyorum sevc hanim 3 yumurtan var 1 catlamis dedi ve bir sürü vucudumu destekleyici hap vitamin verdi bir dahaki ay adet olunca fsh bakcak ona göre tedaviye baslicak inşallah Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin alt üst olan dünyama bir umut Geldi tekrar eşimde bende sevindik yumurta kalitesi de önemli dedi ne yemeliyim acaba
muayene ücreti ne kadar? ve aşılama ücretini unutmazsan sorabilir misin merkezeArkadaşlar hepinize teşekkür ederim düşündüğünüz için gittim geldim evimdeyim hiç yumrtasi kalmamış diyen mustafa hoca ona solicem kelime bulamıyorum sevc hanim 3 yumurtan var 1 catlamis dedi ve bir sürü vucudumu destekleyici hap vitamin verdi bir dahaki ay adet olunca fsh bakcak ona göre tedaviye baslicak inşallah Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin alt üst olan dünyama bir umut Geldi tekrar eşimde bende sevindik yumurta kalitesi de önemli dedi ne yemeliyim acaba
Amin nn canım insallah hepimizi sevindirsin rabbim mmÇok mutlu oldummmm tarifsizzzzzzz allahım biran önce sevindirsin
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim düşündüğünüz için gittim geldim evimdeyim hiç yumrtasi kalmamış diyen mustafa hoca ona solicem kelime bulamıyorum sevc hanim 3 yumurtan var 1 catlamis dedi ve bir sürü vucudumu destekleyici hap vitamin verdi bir dahaki ay adet olunca fsh bakcak ona göre tedaviye baslicak inşallah Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin alt üst olan dünyama bir umut Geldi tekrar eşimde bende sevindik yumurta kalitesi de önemli dedi ne yemeliyim acaba
Muayne 250tl canım gittiğimde sorarım tüp bebeği bile sormadık valla unuttuk ama zaten hazirlikliyizmuayene ücreti ne kadar? ve aşılama ücretini unutmazsan sorabilir misin merkeze
Sağol canım arkadaşım bizde çok sevindik küçük bir umuda bile satılmaya ihtiyacimiz var di tatlim dr sordum yeme karışım falan zatrn ben sana vitamin verdin dedi onları kullan dedi sağolsun ilgilendi her şeye çaba verdi olumlu ve olumsuz olabilir her şeyi acikladinasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam canım. hadi gözün aydın. bi yandan da çok şaşkınım. neyse unut öylesini böylesini geçmişi sen şimdi şimdiki doktorunun dediklerini yap cnm. çok şükür ki hiç öyle bir sorunun yokmuş.
kalite için çörek otu, bal, tarçın karışımından çok bahsediyorlar. bence doktoruna sormadan hiç bir karışım kullanma.
ayy hadi bakalım sen şimdi yemene içmene dikkat et. sonrada gelsin bebelerrr Allah'ın izniyle :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?