Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Çok mutlu oldum canım, yasadigin sok inş sana daha büyük sevinclerle gelecek,mustiyi boşver simdi:) geleceğe bak bu Dr inş sebep olacak sana

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını banada yaptı sorun var deyip çekti gitti tel cevap vermedi sorunun ne olduğunu bence bu adam zorla uğraşmaya sevmiyor sadece başarısını tutturmaya paylaşıyor ben hiç face sayfasında görmedim sunumlar uğraşıyoruz inşallah olacak diye ahhh ben 2 ay önce uyandım ama konduramadim hep enim hatam eşim en baştan istememisti mustafayi hep diodu merkeze gidelim diye hem vaktini çaldı hem sagligimi sende umutsuzluga kapılma gittiğinde iyice konuş geçici cevap verse bile kesin sonuç alana kadar bırakma olmadı başka Dr gorunursun rabbim hayirlli kapılar açsın inşallah bize şu mübarek gunlerde

Kızlar perşembe yumislerim toplanacak. Bugün aksam çatlatmak iğnemi vurcam. 6 yumurtamsı varmış.17,17,16,15,11 ve 10 mm, rahim kalınlığı 9mm. Sizce nasıl? Karamsar sence nasıl?

Ayyy Allahım ne güzel haber bu çok sevindim .Rabbim en kısa zamanda bebişini versin inşallh.burada o mutlu haberide paylaşırsın canım ya.şimdi yediklerine dikkat etmen lazım meyve sebze balık et bunlar çok önemli çörek otu yagıda iç sabah akşam aç karna 1kaşık yumurtalarında daha iyi olur inşallh

Amin canım inşallah olumlu olur bakalım rabbim inşallah dualarinizi dualarımı kabul eder çörek otu yağı alıcam canim

Canım gözün aydın 3 yumurta çok iyi hem de biri çatlamış ne güzel tez zamanda inşallah verirsin güzel haberi tüpe hemen başlayacak mısınız
Hemen değil hayatım vitaminler verdi onları kullanicami adet olunca 2. Gun hormon testleri yapılacak eğer fsh iyi çıkarsa o zaman baslicak

Kızlar perşembe yumislerim toplanacak. Bugün aksam çatlatmak iğnemi vurcam. 6 yumurtamsı varmış.17,17,16,15,11 ve 10 mm, rahim kalınlığı 9mm. Sizce nasıl? Karamsar sence nasıl?

Cnm yarın yaniii? Allah'ım inşallah gönlüne göre verir cnm. Çifter çifter gelsin bebeler :) benden 4 tane toplamışlardı cnm. Maşallah sayısıda güzel.

Benim yumoşlarımda seninkiler gibiydi diye hatırlıyorum cnm hatta bende her tedavide bir tane fırlama vardı hep önden gidiyordu diğerlerini etkiliyordu. Rahim kalınlığında iyi cnm zaten yeterli kalınlıkta olmayınca tedaviye devam etmiyorlar. Yarına kadar biraz daha kalınlaşır diye düşünüyorum. Kafana takma hiç birşeyi. Herşeyin çok güzel olacağına inan.
Ayy çok heyecanlıııııı :) Allah'ım herkese nasip etsin herşeyin en iyisini en güzelini en sağlıklksını. Herkesin son yokuşu olsun

Burda hepinizi o kadar çok seviyorum ki tanımadan böyle bazen içime sokasım geliyor :) tedavidesiniz ama sanki kendim tedavideymişim gibi heyecanlanıyorum.

Kızlar gunaydın nasılsınz bakalım bız cok sukur devam ıyıdır ınss ıkızlerım on gun oldu gorelı yaaa merak ıcındwyım ama drum bır ay sonra gel dedı

Günaydın minnoşlar :)
Ahh ahh neden bir ay anlamadım. Gidelim 15 günde bir görelim :) doktorumla onun pazarlığını çok yaptım ama nerdeeeeee hep onun dediği oluyor haha. Banada zaman geçmiyor.
İyi olmanıza sevindim cnm. Bizde kızçemle işe gidiyoruz. Yavrumu şimdiden hayata alıştırıyorum
Bende dün tetanoz iğnemi yaptırdım. 16 haziranda da detaylımız var inşallah herşey yolundadır. O zamana kadar doktora gidilmeyecek zaman hızlı geçse bari.

Cnm nasıl oldun?

Kızlar gunaydın nasılsınz bakalım bız cok sukur devam ıyıdır ınss ıkızlerım on gun oldu gorelı yaaa merak ıcındwyım ama drum bır ay sonra gel dedı
Günaydın canım anne olmak sabır demek rabbim sen ve senin gibi bebek bekleyen bütün arkadaşlarıma kucağına almayi nasip etsin inşallah

Evet arkadaşım yarın sabah 8 de toplanacak. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.Sıramı beklerken bir bayanla tanıştım. O daha önce yumurta toplama işlemi yaptırmış. O na sordum nasıl bir işlemdi diye. Kendisi biraz şiveli bir tarzla durumunu özetledi. Aynen şunu söyledi: '' Acısız olur mu canım, canından can gidiyor, koparıp alıyorlar yumurtanı, anesteziden sonra ağrı hissediyorsun'' dedi. Valla ne yalan söyleyim tırsıyorum ya. Am ona da razıyım diyorum sonra sonunu düşününce. Güzel şeyler yaşayacaksam ona da razıyız değil mi kızlar? Karamsarsln çok çok çok heycanlı bir süreç. Rabbim sonunu getirsin inş. Bakalım kaderde neler var. Ama hamiş olup buraya yazmayı çok istiyorum ya:) Sizle bebişlerimi konuşmayı.

Canim herkezin durumu bir olmaz yapısı belki senin acımicak hem dusunsene bence değer dağa doğum sancısı var dur bakalım pes etme tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…