- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
Çok mutlu oldum canım, yasadigin sok inş sana daha büyük sevinclerle gelecek,mustiyi boşver simdi:) geleceğe bak bu Dr inş sebep olacak sanaArkadaşlar hepinize teşekkür ederim düşündüğünüz için gittim geldim evimdeyim hiç yumrtasi kalmamış diyen mustafa hoca ona solicem kelime bulamıyorum sevc hanim 3 yumurtan var 1 catlamis dedi ve bir sürü vucudumu destekleyici hap vitamin verdi bir dahaki ay adet olunca fsh bakcak ona göre tedaviye baslicak inşallah Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin alt üst olan dünyama bir umut Geldi tekrar eşimde bende sevindik yumurta kalitesi de önemli dedi ne yemeliyim acaba
Inşallah hayatım insallahhhÇok mutlu oldum canım, yasadigin sok inş sana daha büyük sevinclerle gelecek,mustiyi boşver simdi:) geleceğe bak bu Dr inş sebep olacak sana
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını banada yaptı sorun var deyip çekti gitti tel cevap vermedi sorunun ne olduğunu bence bu adam zorla uğraşmaya sevmiyor sadece başarısını tutturmaya paylaşıyor ben hiç face sayfasında görmedim sunumlar uğraşıyoruz inşallah olacak diye ahhh ben 2 ay önce uyandım ama konduramadim hep enim hatam eşim en baştan istememisti mustafayi hep diodu merkeze gidelim diye hem vaktini çaldı hem sagligimi sende umutsuzluga kapılma gittiğinde iyice konuş geçici cevap verse bile kesin sonuç alana kadar bırakma olmadı başka Dr gorunursun rabbim hayirlli kapılar açsın inşallah bize şu mübarek gunlerdeMustafa hoca kötü işini bilmiyor die yorum yapmadım işini yapıyor tamam ama bendeki sorun pcos di ve sol tüp tıkalı die gittim operasyonunu oldum tüp açık çıktı ve bana zorlu bir operasyon dendi amh çok anormal yüksek dedi dogrudur peki bunu tekrarla dedi tamam tekrarladım ve hemen sonucu yolladım yorum yapmadı aradım bakmadi yogun görmez dedim ama o gün başka. Bir aktivite ler tatlılar paylaştı peki ben hastasıyım bana bir açıklama yapmalı dedim sekreteri cvp vermiyor gece bana msj attı olmaz çok yüksek die dedim hocam başka bir kötü problem mi var tekrar cvp uzun olmaz yüksek böyle bir cvp olur mu sonuç aldığım yerdeki doktor normalde yumurta tümörleri olanda anormal yüksek çıkar dedi eeeee buda beni felaketten şekilde strese soktu haylada çok sınırliyim bana bir açıklama yapmadi yaaaa yapmadı allah rızası için ben şimdi kontrol günü bekliyorum ama siz söyleyin normalde memlekette üniversitede bana zaten bu işlemi ücretsiz yapacaklardi yada Prof 300tl bıçak parası alacktı ben dedimki ya bukadar süper bir doktor baksana ne kadar ilgili adam bukadar hastalar la Tektek ilgileniyor ve ben bu adamda Hasretim e kavusacagim ama baştan oldum bittim ben kime güvenelim biz5 arkadas 5imizinde vajina girişimi dar yada eğri anlamadım ki
Ayyy Allahım ne güzel haber bu çok sevindim .Rabbim en kısa zamanda bebişini versin inşallh.burada o mutlu haberide paylaşırsın canım ya.şimdi yediklerine dikkat etmen lazım meyve sebze balık et bunlar çok önemli çörek otu yagıda iç sabah akşam aç karna 1kaşık yumurtalarında daha iyi olur inşallhArkadaşlar hepinize teşekkür ederim düşündüğünüz için gittim geldim evimdeyim hiç yumrtasi kalmamış diyen mustafa hoca ona solicem kelime bulamıyorum sevc hanim 3 yumurtan var 1 catlamis dedi ve bir sürü vucudumu destekleyici hap vitamin verdi bir dahaki ay adet olunca fsh bakcak ona göre tedaviye baslicak inşallah Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin alt üst olan dünyama bir umut Geldi tekrar eşimde bende sevindik yumurta kalitesi de önemli dedi ne yemeliyim acaba
Inşallah canimmmmMelek cok.sevindim cnm insallah guzel soniclarda alacaksin.
Amin canım inşallah olumlu olur bakalım rabbim inşallah dualarinizi dualarımı kabul eder çörek otu yağı alıcam canimAyyy Allahım ne güzel haber bu çok sevindim .Rabbim en kısa zamanda bebişini versin inşallh.burada o mutlu haberide paylaşırsın canım ya.şimdi yediklerine dikkat etmen lazım meyve sebze balık et bunlar çok önemli çörek otu yagıda iç sabah akşam aç karna 1kaşık yumurtalarında daha iyi olur inşallh
Amin canım inşallah olumlu olur bakalım rabbim inşallah dualarinizi dualarımı kabul eder çörek otu yağı alıcam canim
Hemen değil hayatım vitaminler verdi onları kullanicami adet olunca 2. Gun hormon testleri yapılacak eğer fsh iyi çıkarsa o zaman baslicakCanım gözün aydın 3 yumurta çok iyi hem de biri çatlamış ne güzel tez zamanda inşallah verirsin güzel haberi tüpe hemen başlayacak mısınız
Sağol canım insallahGözün aydın ınsallh yakında güzel haberlerde verirsin
Bn yurt dışındaym.yaşadığım yerde yaptırdım genelde Kırgızlar rus kökenli olanlar bu konuda daha profosyonel.nerede yaptırdın?
Kızlar perşembe yumislerim toplanacak. Bugün aksam çatlatmak iğnemi vurcam. 6 yumurtamsı varmış.17,17,16,15,11 ve 10 mm, rahim kalınlığı 9mm. Sizce nasıl? Karamsar sence nasıl?
Kızlar gunaydın nasılsınz bakalım bız cok sukur devam ıyıdır ınss ıkızlerım on gun oldu gorelı yaaa merak ıcındwyım ama drum bır ay sonra gel dedı
Cnm nasıl oldun?Hayirli haberlerle gel insallah melek.
Bu arada hamile arkadaslar ben daha 8+2 olmama ragmen cok zor geciyor hamileligim. Bi yandan hastaligim devam ediyor ama arti olarak cok halsizlik var ve banyo yapitugim zaman 1 gun biyunca tum kemiklerim agriyor. Yani bi turlu normal hayatima donemedim. Halsizligi kemik agrisi olan varmi benim gibi
Günaydın canım anne olmak sabır demek rabbim sen ve senin gibi bebek bekleyen bütün arkadaşlarıma kucağına almayi nasip etsin inşallahKızlar gunaydın nasılsınz bakalım bız cok sukur devam ıyıdır ınss ıkızlerım on gun oldu gorelı yaaa merak ıcındwyım ama drum bır ay sonra gel dedı
Evet arkadaşım yarın sabah 8 de toplanacak. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.Sıramı beklerken bir bayanla tanıştım. O daha önce yumurta toplama işlemi yaptırmış. O na sordum nasıl bir işlemdi diye. Kendisi biraz şiveli bir tarzla durumunu özetledi. Aynen şunu söyledi: '' Acısız olur mu canım, canından can gidiyor, koparıp alıyorlar yumurtanı, anesteziden sonra ağrı hissediyorsun'' dedi. Valla ne yalan söyleyim tırsıyorum ya. Am ona da razıyım diyorum sonra sonunu düşününce. Güzel şeyler yaşayacaksam ona da razıyız değil mi kızlar? Karamsarsln çok çok çok heycanlı bir süreç. Rabbim sonunu getirsin inş. Bakalım kaderde neler var. Ama hamiş olup buraya yazmayı çok istiyorum ya:) Sizle bebişlerimi konuşmayı.Cnm yarın yaniii? Allah'ım inşallah gönlüne göre verir cnm. Çifter çifter gelsin bebeler :) benden 4 tane toplamışlardı cnm. Maşallah sayısıda güzel.
Benim yumoşlarımda seninkiler gibiydi diye hatırlıyorum cnm hatta bende her tedavide bir tane fırlama vardı hep önden gidiyordu diğerlerini etkiliyordu. Rahim kalınlığında iyi cnm zaten yeterli kalınlıkta olmayınca tedaviye devam etmiyorlar. Yarına kadar biraz daha kalınlaşır diye düşünüyorum. Kafana takma hiç birşeyi. Herşeyin çok güzel olacağına inan.
Ayy çok heyecanlıııııı :) Allah'ım herkese nasip etsin herşeyin en iyisini en güzelini en sağlıklksını. Herkesin son yokuşu olsun
Burda hepinizi o kadar çok seviyorum ki tanımadan böyle bazen içime sokasım geliyor :) tedavidesiniz ama sanki kendim tedavideymişim gibi heyecanlanıyorum.
Canim herkezin durumu bir olmaz yapısı belki senin acımicak hem dusunsene bence değer dağa doğum sancısı var dur bakalım pes etme tatlimEvet arkadaşım yarın sabah 8 de toplanacak. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.Sıramı beklerken bir bayanla tanıştım. O daha önce yumurta toplama işlemi yaptırmış. O na sordum nasıl bir işlemdi diye. Kendisi biraz şiveli bir tarzla durumunu özetledi. Aynen şunu söyledi: '' Acısız olur mu canım, canından can gidiyor, koparıp alıyorlar yumurtanı, anesteziden sonra ağrı hissediyorsun'' dedi. Valla ne yalan söyleyim tırsıyorum ya. Am ona da razıyım diyorum sonra sonunu düşününce. Güzel şeyler yaşayacaksam ona da razıyız değil mi kızlar? Karamsarsln çok çok çok heycanlı bir süreç. Rabbim sonunu getirsin inş. Bakalım kaderde neler var. Ama hamiş olup buraya yazmayı çok istiyorum ya:) Sizle bebişlerimi konuşmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?