Cnm sordugn kadın abartmıs canından can gıtmıooo yumos gıdıo bebek gelıoo :) hıcde acımıoo hadı allah yardımcın olsın korkma sakın gercektende acımıoo bakEvet arkadaşım yarın sabah 8 de toplanacak. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.Sıramı beklerken bir bayanla tanıştım. O daha önce yumurta toplama işlemi yaptırmış. O na sordum nasıl bir işlemdi diye. Kendisi biraz şiveli bir tarzla durumunu özetledi. Aynen şunu söyledi: '' Acısız olur mu canım, canından can gidiyor, koparıp alıyorlar yumurtanı, anesteziden sonra ağrı hissediyorsun'' dedi. Valla ne yalan söyleyim tırsıyorum ya. Am ona da razıyım diyorum sonra sonunu düşününce. Güzel şeyler yaşayacaksam ona da razıyız değil mi kızlar? Karamsarsln çok çok çok heycanlı bir süreç. Rabbim sonunu getirsin inş. Bakalım kaderde neler var. Ama hamiş olup buraya yazmayı çok istiyorum ya:) Sizle bebişlerimi konuşmayı.
:) evet canım daha ne acılar var,biz nasıl varlıklarız ya tüm acılara rağmen yine de anne olmak için yanıp tutuşuyoruz:)Canim herkezin durumu bir olmaz yapısı belki senin acımicak hem dusunsene bence değer dağa doğum sancısı var dur bakalım pes etme tatlim
Tamam canım, sağolasın inş herşey güzel gider.Cnm sordugn kadın abartmıs canından can gıtmıooo yumos gıdıo bebek gelıoo :) hıcde acımıoo hadı allah yardımcın olsın korkma sakın gercektende acımıoo bak
Evet arkadaşım yarın sabah 8 de toplanacak. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.Sıramı beklerken bir bayanla tanıştım. O daha önce yumurta toplama işlemi yaptırmış. O na sordum nasıl bir işlemdi diye. Kendisi biraz şiveli bir tarzla durumunu özetledi. Aynen şunu söyledi: '' Acısız olur mu canım, canından can gidiyor, koparıp alıyorlar yumurtanı, anesteziden sonra ağrı hissediyorsun'' dedi. Valla ne yalan söyleyim tırsıyorum ya. Am ona da razıyım diyorum sonra sonunu düşününce. Güzel şeyler yaşayacaksam ona da razıyız değil mi kızlar? Karamsarsln çok çok çok heycanlı bir süreç. Rabbim sonunu getirsin inş. Bakalım kaderde neler var. Ama hamiş olup buraya yazmayı çok istiyorum ya:) Sizle bebişlerimi konuşmayı.
Canım inşallh hayırlısıyla bebişlwr gelir.korkma canım sadece ilaçların etkisi gidince birazcık batma gibi bişey oluyor ondzn sonra geçiyo ertesi gün agrı falan kalmıyo sen sadece olumlu düşün olumlu olsun inş.Evet arkadaşım yarın sabah 8 de toplanacak. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.Sıramı beklerken bir bayanla tanıştım. O daha önce yumurta toplama işlemi yaptırmış. O na sordum nasıl bir işlemdi diye. Kendisi biraz şiveli bir tarzla durumunu özetledi. Aynen şunu söyledi: '' Acısız olur mu canım, canından can gidiyor, koparıp alıyorlar yumurtanı, anesteziden sonra ağrı hissediyorsun'' dedi. Valla ne yalan söyleyim tırsıyorum ya. Am ona da razıyım diyorum sonra sonunu düşününce. Güzel şeyler yaşayacaksam ona da razıyız değil mi kızlar? Karamsarsln çok çok çok heycanlı bir süreç. Rabbim sonunu getirsin inş. Bakalım kaderde neler var. Ama hamiş olup buraya yazmayı çok istiyorum ya:) Sizle bebişlerimi konuşmayı.
Hadi yaa inş. bende de bir sıkıntı olmaz. Benimkide az iyi bari az olmasının da artıları varmış:) Seni ve bebeğini düşüneceğim, bende Karamsarsln gibi hamiş olacağım diye :)nasıl yani canından can mı gidiyormuş? 4 defa yumurtam toplandı zaten bayılttıkları için hiç birşey hissetmedim çok şükür sonrasında da bir ağrım olmadı ertesi günüde işe gidip full mesaili çalıştım. sanırım bünyeden bünyeye değişiyor ama sen ağrı sancı çekenleri aklına getirme beni düşün :) ben rahat geçirdim sadece sonuncuda birazcık ağrım oldu onda da ağrı kesici iğne yaptılar geçti gitti. çok fazla yumurtası toplanan bayanlarda belki sonrasında ağrı çok olmuştur bilemiyorum benim yumurtam az olduğu için. sen hiç düşünme bunları. hayırlısıyla sonunun güzel olacağını düşün :) mustafa hocaya gidiyordun dimi cnm?
Bu arada sorunu yanıtlamayı unutmuşum. Evet Mustafa Hoca'ya gidiyordum. Histereskopi mi orda olmuştum. Ancak uzaklık nedeni ile bir kaç ta olmusuzluklar olunca gidiş geliş sayıları uzadı. Bu yüzden bana daha yakın bir yer olan Araştırma Hastanesi'nde tedavi olmaya karar verdik eşimle. Rapor da çıkardılar üstelik bana. Mustafa Hoca'nın bulunduğu hastane rapor vermemişti bana. Rapor öncelikli durumumuz değil di gerçi. Biz biran önce tüp denemesi yapmak istiyorduk. Burda kısmet oldu. İnş güzel sonuçlarda alırız.nasıl yani canından can mı gidiyormuş? 4 defa yumurtam toplandı zaten bayılttıkları için hiç birşey hissetmedim çok şükür sonrasında da bir ağrım olmadı ertesi günüde işe gidip full mesaili çalıştım. sanırım bünyeden bünyeye değişiyor ama sen ağrı sancı çekenleri aklına getirme beni düşün :) ben rahat geçirdim sadece sonuncuda birazcık ağrım oldu onda da ağrı kesici iğne yaptılar geçti gitti. çok fazla yumurtası toplanan bayanlarda belki sonrasında ağrı çok olmuştur bilemiyorum benim yumurtam az olduğu için. sen hiç düşünme bunları. hayırlısıyla sonunun güzel olacağını düşün :) mustafa hocaya gidiyordun dimi cnm?
İnşaallah Öznurcuğum bu işlemde biter hayırlısı ile ve transfer zamanı ve sonrasında güzel haberler veririm size.Canım inşallh hayırlısıyla bebişlwr gelir.korkma canım sadece ilaçların etkisi gidince birazcık batma gibi bişey oluyor ondzn sonra geçiyo ertesi gün agrı falan kalmıyo sen sadece olumlu düşün olumlu olsun inş.
Hadi yaa inş. bende de bir sıkıntı olmaz. Benimkide az iyi bari az olmasının da artıları varmış:) Seni ve bebeğini düşüneceğim, bende Karamsarsln gibi hamiş olacağım diye :)
Bu arada sorunu yanıtlamayı unutmuşum. Evet Mustafa Hoca'ya gidiyordum. Histereskopi mi orda olmuştum. Ancak uzaklık nedeni ile bir kaç ta olmusuzluklar olunca gidiş geliş sayıları uzadı. Bu yüzden bana daha yakın bir yer olan Araştırma Hastanesi'nde tedavi olmaya karar verdik eşimle. Rapor da çıkardılar üstelik bana. Mustafa Hoca'nın bulunduğu hastane rapor vermemişti bana. Rapor öncelikli durumumuz değil di gerçi. Biz biran önce tüp denemesi yapmak istiyorduk. Burda kısmet oldu. İnş güzel sonuçlarda alırız.
Canım ben bu kadar indirim olduğunu bilmiyordum açıkcası. İğneler için en az 2000 düşünürken raporla 250 TL verdim. Ayrıca diğer işlemler için henüz bir ücret istemediler. Ne kadar vereceğim hastaneye transfer ve yumurta toplamı için hiç bilmiyorum. En azından şu var her dr randevusunda para vermiyorsun. Artı birde şu var ben özeldeki kadar hiç beklemedim bu devlet üniversitesinde. Yeni açıldığı için belki bilmiyorum çok güzel herşey. Hemşireler ilgili ve güleryüzlü. Dr'um hele çokkkkkkk iyi biri. Ağzından iki kelime çıkması için büklüm büklüm olmuyorum. Ben sormadan anlatıyor ya. Hatta sohbet ediyor muayene esnasında. Devlet imajı var ya hani hep kafamızda o işte silindi yok oldu inan bu hastanede. Mutlaka tavsiye ederim arkadaşlar. Başarısını bilemiyorum tabi ama inş olursa benim bu tedavim onu da paylaşacağım size. Yalnız sıra beklerken çok bayan gördüm hamileliğini kutlayan. Şunu diyorum özetle paranızle rezil olmayın. Eğer K.Maraşta yaşıyorsanız kesinlikle K.Maraş Sütçü İmam Tüp Bebek Merkezini tavsiye ederim Özellikle Dr'um Hakan Bey çok iyi bir insan....rapor çıkartmakla iyi yapmışsın cnm. inşallah bu son tedavin olur ve bi daha kullanmak zorunda kalmazsın ama yinede elinde bulunması güzel. iğnelerde güzel indirim oluyor
Canım ben bu kadar indirim olduğunu bilmiyordum açıkcası. İğneler için en az 2000 düşünürken raporla 250 TL verdim. Ayrıca diğer işlemler için henüz bir ücret istemediler. Ne kadar vereceğim hastaneye transfer ve yumurta toplamı için hiç bilmiyorum. En azından şu var her dr randevusunda para vermiyorsun. Artı birde şu var ben özeldeki kadar hiç beklemedim bu devlet üniversitesinde. Yeni açıldığı için belki bilmiyorum çok güzel herşey. Hemşireler ilgili ve güleryüzlü. Dr'um hele çokkkkkkk iyi biri. Ağzından iki kelime çıkması için büklüm büklüm olmuyorum. Ben sormadan anlatıyor ya. Hatta sohbet ediyor muayene esnasında. Devlet imajı var ya hani hep kafamızda o işte silindi yok oldu inan bu hastanede. Mutlaka tavsiye ederim arkadaşlar. Başarısını bilemiyorum tabi ama inş olursa benim bu tedavim onu da paylaşacağım size. Yalnız sıra beklerken çok bayan gördüm hamileliğini kutlayan. Şunu diyorum özetle paranızle rezil olmayın. Eğer K.Maraşta yaşıyorsanız kesinlikle K.Maraş Sütçü İmam Tüp Bebek Merkezini tavsiye ederim Özellikle Dr'um Hakan Bey çok iyi bir insan....
İNŞAALLAH Karamsarsln İNŞAALLAH...sana ve oradaki tüm hastalara uğurlu gelir inşallah hem hastene hemde doktor cnm :) evet raporda özellikle ilaç fiyatları çok farkediyor. bu son olsun inş :)
Canim hastaligim devam ediyor ama en azindan gece artik uyuyabiliyorum her mukafatin bir cefasi oluyor malesef yine de hamdolsun bugunumuze. Insallah vucudum alisir. Sen nasilsin bu arada doktorlar 1 ay sonra gel diyo ya o neymis ben her hafta gidiyorum valla catlarim :)Cnm nasıl oldun?
Zubidubi canim insallah guzel haberlerini de buraya yazarsin tedavin hayirli olsun yumos toplama isi hicde oyle degil hic korkmana gerek yok anlamiyorsun bile.
Nurr esmaa selinn Lgy sizler nasilsiniz kizlar bebisler nasilll. Bu arada ben bugun hem kan testlerimi yaptirmak icin hemde esimle olan kan uyusmazligi hakkinda net bilgiler almak icin arastirma hastanesine gittim orada bi cok kan testi istediler benden. Birde ikili test yaptirmak istermisin dedi doktor bi zarari yok bence yaptir dedi. Bende tamam dedim iste 12. Hafta gibi gidip yaptircagim. Hamile olan arkadaslar siz yaptirdiniz mi bende emin olamadim bi turlu.
Myasemın cnm ii olmana sevıbdım kuzum bende dayanamıorum valla gıdıp dun baska bı hastanede bebeklermı gordum masallh nasıl oynaklarrr yerm onları hu gecede ruyamda gordum ıkızlere hurma yedırıormusum hayırlara vesıle olur ınsss yaa ben ıkılı yaptrmadım ense ve buruna bakıldı allah krusun kotu cıksa ne olacak sankı hıı bıde ıkızlere yapma taraftarı deıldı drlar zaten tek olsada yapmayacaktım amaCanim hastaligim devam ediyor ama en azindan gece artik uyuyabiliyorum her mukafatin bir cefasi oluyor malesef yine de hamdolsun bugunumuze. Insallah vucudum alisir. Sen nasilsin bu arada doktorlar 1 ay sonra gel diyo ya o neymis ben her hafta gidiyorum valla catlarim :)
Zubidubi canim insallah guzel haberlerini de buraya yazarsin tedavin hayirli olsun yumos toplama isi hicde oyle degil hic korkmana gerek yok anlamiyorsun bile.
Nurr esmaa selinn Lgy sizler nasilsiniz kizlar bebisler nasilll. Bu arada ben bugun hem kan testlerimi yaptirmak icin hemde esimle olan kan uyusmazligi hakkinda net bilgiler almak icin arastirma hastanesine gittim orada bi cok kan testi istediler benden. Birde ikili test yaptirmak istermisin dedi doktor bi zarari yok bence yaptir dedi. Bende tamam dedim iste 12. Hafta gibi gidip yaptircagim. Hamile olan arkadaslar siz yaptirdiniz mi bende emin olamadim bi turlu.
Canım her halimize şükür ben de yaptırdım ikili test ama henüz sonucunu almadım kısmetse cuma günü öğreneceğim inşallah bir sorun yoktur hiçbirimizin bebeğinde. Dr um bana ikili testte sorun çıkmazsa üçlü ve dörtlüye gerek yok bence demişti sadece kan verdim o kadar zor bir şey değil aynı zamanda ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor ve burun kemiği oluşmuş mu diye bu test 11-13. Haftalar arasında yapılıyormuş sadece ücret olarak da 90 tl verdim özel bi laboratuarda. Onun haricinde bebişin gelişimi güzel dedi önde gidiyor hatta 5-6 gün :) buna ben de şaşırdım çünkü daha hiç kilo almadım ve zayıfım 50 kiloyum hala. Cinsiyet öğreniriz diye düşünmüştüm ama bacaklarını bi kapattı daha da açmadı:) çikolata yiyip gitmiştim çok hareketliydi ama cinsiyete gelince göstermedi velet :) bu arada sen yazmıştın aynı halsizlik ve yorgunluk bende de var canım sanırım bünyemiz biraz zayıf olabilir enerji veren şeyler tüketmek faydalı olabilir ama benim hiç iştahım yoktu hatta kilo verdim şu an 3 aylık oldu bebiş daha yeni iştahım yerine geliyor
Cnm bende hıc kılo almadım henuz ama ılk aylarda alınmıormus yaaa dortten sonra baslıor dıolar bakalım ama gobuss cıktıııMaşallah cnm demek hiç kilo almadın. Ben 5 aylık oldum ama banada kocaman bir maşallah gelsin tartı yanlış değilse daha bu zamana kadar 6 kilo falan aldım hahaha. Sonunda kaç olurum kim bilir. Neyseki sadece göbiş kocaman oldu diğer yerler ince :) 20 kiloyu gözden çıkarttım zaten. Sağlıklı olsunlarda kilo iyı sonradan veririz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?