Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Slm kızlar bende dün Dr gittim bebeğim çok iyiymiş maşallah 1 ay sonraya cagirdi ense kalınlığına bakalım diye bende hiç birşey yiyemiom sürekli çıkarıyorum hap verdi dr o biraz hafifletti ama hala cikariorum 3kg vrdim ama olsun bebeklrimizin canı sağ olsun bunlar geçer bugunlerimize şükürler olsun

inşallaahh cnm
bende sitem etmiyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın
aksine acayip memnunum göbeğimden hatta saçımıda boyatamadığım için ilk defa beyazlarım bu kadar hoşuma gidiyor :)
Aynen bende sitem etmıorum hep kıZlar sıze dua edıorum şişko olun ınss dıeee cok sukur bın sukur rabbıme darısı sıze semırmekek

Arkadaşlar merhaba,bir çok sayfayı okudum sayılır ama bir şey sormak istiyorum sizlere. Hepiniz mustafa hocanın hastası mıydınız? Kimlere histeroskopi yapıldı,kimlerin tüp bebeğini mustafa hoca yaptı? Ben gaziantepdeyim rahim filmimi göndermiştim mustafa hocaya ve bana histeroskopi gerekli olabilir yazdı sadece. Rahim filmimde dr lar sorun yok dedi sadece rahim sağa doğru ama o da hamileliğe falan engel değil dediler. Eşimin sperm değerleri sınırda ama ocak ayında kendiliğinden hamile kaldım ama bebeğimin 9+4 de kalp atışı durdu,genetik incelemede herhangi bir kromozomsal sorun çıkmadı. Bana bazı testler yapılması gerekiyor pıhtılaşma,bağışıklık falan ama dr un yardımcısı ben kürtajdayken ağlayan eşimden ücreti istemiş. Moralim çok bozuldu duyunca ve dr a karşı soğukluk oldu içimde hiç ona gitmek istemiyorum hatta kürtaj sonrası adet olunca gel testler istiycem dedi ama ben sinirimden gitmedim. Kararsız ve ikilemdeyim,dr iyi bir dr özellikle de her ihtimale karşı uyguladığı önleyici tedaviler ve riskli gebeliklerde iyi olduğu için tercih etmiştim,histeroskopi konusunda da başarılı ama mustafa hocanın başarısı daha cezbediyor beni. randevu için taaa eylülün 19 una gn veriyorlar,sizce ne yapayım bana fikir verir misiniz???

Kızlar 5 yumurtam toplandı, kalitesini bilmiyorum,yarin haber vereceklermis,karamsarsln aynen dediğin gibi oldu canım çok az bir sancim var,hic korktugum gibi değilmiş,bu arada anesteziden uyanınca Dr a bakıp canım kocacigim demiştim yasa:)) olay oldum hastanede

Canim hadi hayırlısı bak acinda olmamış ama Dr soyledigine koptum kendi kendime gülüyorum :)) inşallah her şey senın için güzel olur tatlim

Canim hadi hayırlısı bak acinda olmamış ama Dr soyledigine koptum kendi kendime gülüyorum :)) inşallah her şey senın için güzel olur tatlim
Sağol canım benim darısı sana inşaallah,arka arkaya hamis olalım :) ewet o ana hemşireler de çok gülmüş:)

merhaba canım oncelıkle allah yardımcın olsun..vakıt kaybetme mustafa hocaya gel.rendevuyla ılgılı kendısıyle gorus durumunu bıldır acılıyetını mutlaka yardımcı olur..ınsallah guzel haberlerını alırız.

Kizlar tek tek okudum alintilarinizi hepinize birden cvp vereyim dedim. Lgy canim bende cok zayifim malsef 51 liloyum ve boyumda. 1.68. Bu yuzden bunyem cok zayif su an gobegim cikti benimde:) bu arada ins guzel haberler alirsin.
Selin canim evt senin testini hatirladim ikili testin yanlis sonuclar verdigini duydum ondan endiseliyim bende biraz. Kilo falan guzel seyler bu kadar bekledikten sonra dedigin gibi kilo beyazlar falan gozume gelmez insanin :)
Nurr canim ya bebislerinin iyi olmasina cok sevindim cinsiyetleri kesinlesti mi isim dusundunuz mu kizlar bu arada :))
Esma cnm sen ikili test yaptiracakmisin.
Melek cnm insallah sende bi sisko olursun gebelikten dolayi :)
tup bebege baslayan arkadasim cok guldum doktora kocacagim dedigin iicn iyi baska seyler soylemsmissin bu da bi anı oldu senin icin :)

Bence de bi Mustafa hocayla gorus derim. Doktorundan soguduysan degistirmekte fayda var.

Arkadaşlar evet mustafa hoca çok daha ağır basıyor.Peki muayene,histeroskopi ve tüp bebek fiyatları nedir biliyor musunuz,randevu için aradığımda sordum muhasebeye aktaralım dediler ama hat kesildi görüşemeden. Raporumuz yok,2,5 senelik evli sayılırım, 1,5 senedir korunmuyoruz ve 13. ayda spontan gebeliğim oldu. Aşlama da hiiiç yaptırmadım.

cnm dun meraktan gıttım nasıllar dıe aslında saglıklılar mı dıee cınsıyetı sormadım ama dr kapatmıslar dedı dunn bacak bacak ustuneydı kuzular cnm yaa rabbım herkese nasıp etsın valla cok guzel bı mutluluk yaaa

Aynen canım :)

:) maşallah canım yaaa

cnm ben mustafa hocada önce tüp yapıp sonrasında uygun gördüğü için histeroskopi dolum sorasında yine tüp denedik ve hamile kaldım. bendeki sorun yumurta rezervi azlığıydı. hamdolsun şuan 5 aylık hamileyim. 4. denemede oldu. ilk denemeyi başka hastanede yaptırdım. mustafa hocadaki ilk denememde hamile kaldım fakat bebeğimin kalp atışları gelişmedi. senin içine siniyorsa gönlün hangisinden yanaysa o doktoru tercih et cnm. uzak yoldan geleceksen sana çok zor olmayacaksa gelip bire bir görüşmende fayda olacağını düşünüyorum ama yinede senin tercihin. hakkında hayırlısı olsun. bu arada çok yoğun bir doktor bazen hastalar saatlerce kapıda bekliyor haberin olsun cnm

oyy maşallahh kuzum ne güzel 5 yumurtan çıkmış çok şükür. bence sayısı güzel. şimdi güsel güzel döllenip bol bol bölünürler inş. yarın onlar aramazsa sen ara mutlaka. en geç saat 2 ye kadar bekle sonra ara :) ben öyle yapmıştım. bekle bekle kalp krizi geçiriyordum olduğum yerde heyecandan :)
demek doktora canım kocacım dedin heee hahahahaha ayy çok güldüm sen çok yaşa emi ne güzel kimse seni unutmaz hafızalara altın harflerle yazılmışsındır hahaha..

Rabbim sağ salim kucağına almayı naip etsin inşallah. Ben histeroskopi olacağım dr a tüp bebek yaptırayı düşünüyorum ama dediğin gibi istanbul uzak gel git,masraflar operasyon ücretleri yüksek tutacak o yüzden maddi olarak da düşünmem gerekiyor. Tüp bebeği burada yaptırmam zaten adana yakın diye adanayı düşünmüştük aslında ama histeroskopide mustafa hocanın başarısını bildiğim için ikilemdeyim açıkcası. peki canım senin tüp bebek maliyeti ne kadardı

canım peki üzmeyecekse seni bir şey sormak istiyorum. bebeğinin kalp atışı gelişmemesi için mustafa hoca ne dedi? Çünkü biz bebeğimin kalp atışını gördük ama yavaşmış dr bana claxen başlattı hemen ama faydası olmadı. Sonrasında herhangi bir test yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…