- 22 Ocak 2016
- 256
- 131
- 103
- 42
Hic sorma ya burada bir deyim var ''malamat olmak'' diye,rezil olmak anlamında kullanılıyor,deyim yerindeyse malamat oldum:)) ben şuanda hastaneye tekrar geldim dayanamadım, o 5 yumurtadan 4 u isleme alınmış,yarin bilgi veririz dediler,yarin herhalde döllenme hakkında bölünüp bölünmediğini soyleyecekler değil mi?oyy maşallahh kuzum ne güzel 5 yumurtan çıkmış çok şükür. bence sayısı güzel. şimdi güsel güzel döllenip bol bol bölünürler inş. yarın onlar aramazsa sen ara mutlaka. en geç saat 2 ye kadar bekle sonra ara :) ben öyle yapmıştım. bekle bekle kalp krizi geçiriyordum olduğum yerde heyecandan :)
demek doktora canım kocacım dedin heee hahahahaha ayy çok güldüm sen çok yaşa emine güzel kimse seni unutmaz hafızalara altın harflerle yazılmışsındır hahaha..
canım sen hangi şehirdesin,genelde antepte falan kulanılır bu laf çünkü :)Hic sorma ya burada bir deyim var ''malamat olmak'' diye,rezil olmak anlamında kullanılıyor,deyim yerindeyse malamat oldum:)) ben şuanda hastaneye tekrar geldim dayanamadım, o 5 yumurtadan 4 u isleme alınmış,yarin bilgi veririz dediler,yarin herhalde döllenme hakkında bölünüp bölünmediğini soyleyecekler değil mi?
Antepe'e yakin sayılırız canım,K.Maraş:)canım sen hangi şehirdesin,genelde antepte falan kulanılır bu laf çünkü :)
aaa mızzz kocam maraşlı benimAntepe'e yakin sayılırız canım,K.Maraş:)
Rabbim sağ salim kucağına almayı naip etsin inşallah. Ben histeroskopi olacağım dr a tüp bebek yaptırayı düşünüyorum ama dediğin gibi istanbul uzak gel git,masraflar operasyon ücretleri yüksek tutacak o yüzden maddi olarak da düşünmem gerekiyor. Tüp bebeği burada yaptırmam zaten adana yakın diye adanayı düşünmüştük aslında ama histeroskopide mustafa hocanın başarısını bildiğim için ikilemdeyim açıkcası. peki canım senin tüp bebek maliyeti ne kadardı
:)) gelinimizsin yani:)aaa mızzz kocam maraşlı benim
canım peki üzmeyecekse seni bir şey sormak istiyorum. bebeğinin kalp atışı gelişmemesi için mustafa hoca ne dedi? Çünkü biz bebeğimin kalp atışını gördük ama yavaşmış dr bana claxen başlattı hemen ama faydası olmadı. Sonrasında herhangi bir test yaptırdın mı
Ohh maşallah cnm. Yarın döllenmeleri ile iilgili bilgi veriyorlar bir sonraki gün bölünmelerini söylüyorlar. En hayırlıısı olsun hakkında ama bence herşey güzel olacak :))) inşalllaahhhhHic sorma ya burada bir deyim var ''malamat olmak'' diye,rezil olmak anlamında kullanılıyor,deyim yerindeyse malamat oldum:)) ben şuanda hastaneye tekrar geldim dayanamadım, o 5 yumurtadan 4 u isleme alınmış,yarin bilgi veririz dediler,yarin herhalde döllenme hakkında bölünüp bölünmediğini soyleyecekler değil mi?
İnşaallah canım ya,çok istiyorum güzel haberler duymayı,hamis olmayı,ama yinede hayırlısı neyse onu versin RabbimOhh maşallah cnm. Yarın döllenmeleri ile iilgili bilgi veriyorlar bir sonraki gün bölünmelerini söylüyorlar. En hayırlıısı olsun hakkında ama bence herşey güzel olacak :))) inşalllaahhhh
Canım rabbim inşallh sanada hayırlı evlatlar versin inşallh.bende şehir dışından gitmiştim mustafa hocaya iyi ki de gitmişim daha önceden tüp bebek yaptık tutmadı çok embriyom olmasına ragmen ama mustafa hoca sadece histeroskopi yaptı ilk ay hamile kaldım 3sene hiç korunmadık bir sürü tedavi gördük ama çok şükür şimdi kızımızı bekliyoruz mustafa hocamın sayesinde.diyecegim o ki direk tüpbebege degilde sorunun ne olduguna odaklan canım.bi kere bi git görüş derim inşRabbim sağ salim kucağına almayı naip etsin inşallah. Ben histeroskopi olacağım dr a tüp bebek yaptırayı düşünüyorum ama dediğin gibi istanbul uzak gel git,masraflar operasyon ücretleri yüksek tutacak o yüzden maddi olarak da düşünmem gerekiyor. Tüp bebeği burada yaptırmam zaten adana yakın diye adanayı düşünmüştük aslında ama histeroskopide mustafa hocanın başarısını bildiğim için ikilemdeyim açıkcası. peki canım senin tüp bebek maliyeti ne kadardı
Hadi hayırlı donuçlar alırsın canım inşsllh güzel habrlerinide alırız.buarada bende çook güldüm yaİnşaallah canım ya,çok istiyorum güzel haberler duymayı,hamis olmayı,ama yinede hayırlısı neyse onu versin Rabbim
VenüsCum dr ense kalınlığına bakalım dedi ikili test bilmiorum yapalım derse yaptıririm hakkımızda hayırlısı olsun insallah canımKizlar tek tek okudum alintilarinizi hepinize birden cvp vereyim dedim. Lgy canim bende cok zayifim malsef 51 liloyum ve boyumda. 1.68. Bu yuzden bunyem cok zayif su an gobegim cikti benimde:) bu arada ins guzel haberler alirsin.
Selin canim evt senin testini hatirladim ikili testin yanlis sonuclar verdigini duydum ondan endiseliyim bende biraz. Kilo falan guzel seyler bu kadar bekledikten sonra dedigin gibi kilo beyazlar falan gozume gelmez insanin :)
Nurr canim ya bebislerinin iyi olmasina cok sevindim cinsiyetleri kesinlesti mi isim dusundunuz mu kizlar bu arada :))
Esma cnm sen ikili test yaptiracakmisin.
Melek cnm insallah sende bi sisko olursun gebelikten dolayi :)
tup bebege baslayan arkadasim cok guldum doktora kocacagim dedigin iicn iyi baska seyler soylemsmissin bu da bi anı oldu senin icin :)
:) Aminnnn canım ne kadar üye varsa ve bunları okuyan hepumizin yüzü gulsun inşaallahHadi hayırlı donuçlar alırsın canım inşsllh güzel habrlerinide alırız.buarada bende çook güldüm yarabbim senide güldürsün inşallh
Medıpolu bılmıorum ama ben tupu mıkrocıple yaptırdım cnm bulent tırasa aslında spermde sıkıntı yıktu ama sansa bırakmadık yumurtaları saglam dollesın dıeKızlar medipolde mikrocip var mı? ?
Edacim bu microcip nasıl oluyor bizede anlattı dr ama pek anlamadimMedıpolu bılmıorum ama ben tupu mıkrocıple yaptırdım cnm bulent tırasa aslında spermde sıkıntı yıktu ama sansa bırakmadık yumurtaları saglam dollesın dıe
canım rapor için 3 sene evli olmak falan gerekiyor bildiğim kadarıyla ama benim daha 08.02.2017 de 3 sene olacak. adanada acıbadem volkan noyan ve başkentte esra hanım var. hastahane muhasebeye aktarınca hat kesildi fiyat alamadım ama bildiğim kadarıyla 3250 histeroskopi,tüp bebek de 6000 küsür. randevuyu taaa eylüle veriyorlar,e gidip görüşmeden muayene olmadan küt diye histeroskopiye gitmem pek mantıklı olmayacak sanki.Cnm benim raporum vardı. Raporlu hastaneye 4000 tl ödedim ilaçlarada 500 tl. İğnelere başladıktan sonra kan veriyorsun değerlerini kontrol ediyorlar onlar ekstra yani kabaca hesaplamak istersek toplamda sadece tüp bebeğe 5000 tl ödedim ama şuan hastanenin ücreti ne kadar bilmiyorum cnm. Bu arada eğer gitmeye karar verirsen hastanyle bir görüş hem güncel fiyatı alırsın hemde hastane rapor çıkartmada yardımcı oluyor. Herşeyi tamsa sana rapor çıkartırlar inşallah. Adanada bulduğu iyi bir doktor var mı peki?
evettt canım o gelin ben oluyorum:)) gelinimizsin yani:)
Cnm esının spermı rastgele dollemıyor spermı kalıtesızı ayrıstırılıp morfolojısı en ıyı olan secılıyor mıkrocıp zateb o aletın adı yumurtaya onunla dolluyorlarmıs en ıyısıyle yani bıze bole anlatmıslardı 6 tane en kalıtelı emrıom olmustu anlayacagın ıkı tanesi tuttu şukur sana kım anlattı bunu her dr kullanamıor dıe bılıorum kuzum ıı bı yerde yaptır cok para verıorsun tuğe cunkıEdacim bu microcip nasıl oluyor bizede anlattı dr ama pek anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?