Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hic sorma ya burada bir deyim var ''malamat olmak'' diye,rezil olmak anlamında kullanılıyor,deyim yerindeyse malamat oldum:)) ben şuanda hastaneye tekrar geldim dayanamadım, o 5 yumurtadan 4 u isleme alınmış,yarin bilgi veririz dediler,yarin herhalde döllenme hakkında bölünüp bölünmediğini soyleyecekler değil mi?

canım sen hangi şehirdesin,genelde antepte falan kulanılır bu laf çünkü :)

Cnm benim raporum vardı. Raporlu hastaneye 4000 tl ödedim ilaçlarada 500 tl. İğnelere başladıktan sonra kan veriyorsun değerlerini kontrol ediyorlar onlar ekstra yani kabaca hesaplamak istersek toplamda sadece tüp bebeğe 5000 tl ödedim ama şuan hastanenin ücreti ne kadar bilmiyorum cnm. Bu arada eğer gitmeye karar verirsen hastanyle bir görüş hem güncel fiyatı alırsın hemde hastane rapor çıkartmada yardımcı oluyor. Herşeyi tamsa sana rapor çıkartırlar inşallah. Adanada bulduğu iyi bir doktor var mı peki?

Bebeğin yanında yolk kesesi diye bir kese varmış. O xaman öğrendim. İnternette baktığım xaman hamileliğin belirli bir haftasından sonra o kese kayboluyormuş. Benim yolk kesem olması gereken boyutun üstündeydi. Sağolsun mustafa hoca bekledi bir süre belki küçülür kalp atışı olur diye ama olmadı ve hemen aldırdık bebeği. Zaten kalp atışı oluşsaydı sağlıksoz bir bebek olurdu demişti. Nasip kısmet değilmiş diyorum cnm. İnşallah karnımdaki kısmet olur. Sonrasında beni ve eşine genrtik test yaptırdı. O testi devlette yaptırdım bir ay sonra sonucum çıktı. Çok şükür genetikler temiz çıktı ama bende pıhtılaşma varmış. Sonraki gebeliğimde hemen clexane başladık halada devam ediyorum sadece ilk üç ay her gün yaptım. Çok ciddi boyutlarda değil dedi takibimi yapam doktor bu sebepten iğneyi iki günde bire düşürdü.

Ohh maşallah cnm. Yarın döllenmeleri ile iilgili bilgi veriyorlar bir sonraki gün bölünmelerini söylüyorlar. En hayırlıısı olsun hakkında ama bence herşey güzel olacak :))) inşalllaahhhh

Ohh maşallah cnm. Yarın döllenmeleri ile iilgili bilgi veriyorlar bir sonraki gün bölünmelerini söylüyorlar. En hayırlıısı olsun hakkında ama bence herşey güzel olacak :))) inşalllaahhhh
İnşaallah canım ya,çok istiyorum güzel haberler duymayı,hamis olmayı,ama yinede hayırlısı neyse onu versin Rabbim

Canım rabbim inşallh sanada hayırlı evlatlar versin inşallh.bende şehir dışından gitmiştim mustafa hocaya iyi ki de gitmişim daha önceden tüp bebek yaptık tutmadı çok embriyom olmasına ragmen ama mustafa hoca sadece histeroskopi yaptı ilk ay hamile kaldım 3sene hiç korunmadık bir sürü tedavi gördük ama çok şükür şimdi kızımızı bekliyoruz mustafa hocamın sayesinde.diyecegim o ki direk tüpbebege degilde sorunun ne olduguna odaklan canım.bi kere bi git görüş derim inş

İnşaallah canım ya,çok istiyorum güzel haberler duymayı,hamis olmayı,ama yinede hayırlısı neyse onu versin Rabbim
Hadi hayırlı donuçlar alırsın canım inşsllh güzel habrlerinide alırız.buarada bende çook güldüm ya rabbim senide güldürsün inşallh

VenüsCum dr ense kalınlığına bakalım dedi ikili test bilmiorum yapalım derse yaptıririm hakkımızda hayırlısı olsun insallah canım

canım rapor için 3 sene evli olmak falan gerekiyor bildiğim kadarıyla ama benim daha 08.02.2017 de 3 sene olacak. adanada acıbadem volkan noyan ve başkentte esra hanım var. hastahane muhasebeye aktarınca hat kesildi fiyat alamadım ama bildiğim kadarıyla 3250 histeroskopi,tüp bebek de 6000 küsür. randevuyu taaa eylüle veriyorlar,e gidip görüşmeden muayene olmadan küt diye histeroskopiye gitmem pek mantıklı olmayacak sanki.

Kızlar 4 yumurtadan 3 u döllenmiş,bir ay önce DNA tesi vermiştim,bugün onun sonuçları çıkmıs.Dr telefonda eşime DNA kırılması var demiş (( bu çıktı ya simdide

Edacim bu microcip nasıl oluyor bizede anlattı dr ama pek anlamadim
Cnm esının spermı rastgele dollemıyor spermı kalıtesızı ayrıstırılıp morfolojısı en ıyı olan secılıyor mıkrocıp zateb o aletın adı yumurtaya onunla dolluyorlarmıs en ıyısıyle yani bıze bole anlatmıslardı 6 tane en kalıtelı emrıom olmustu anlayacagın ıkı tanesi tuttu şukur sana kım anlattı bunu her dr kullanamıor dıe bılıorum kuzum ıı bı yerde yaptır cok para verıorsun tuğe cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…