Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

UOTE="keklik_58, post: 46764734, member: 664222"]evettt canım o gelin ben oluyorum [/QUOTE]
Canim bnde adanada volkan hicada düşünüyorum fiyat Bilgisi alabildin mi .nasil bi hastane ilgililer mi?

Kızlar 4 yumurtadan 3 u döllenmiş,bir ay önce DNA tesi vermiştim,bugün onun sonuçları çıkmıs.Dr telefonda eşime DNA kırılması var demiş (( bu çıktı ya simdide

cnm DNA kırılması olunca ne gibi sorun yaşanıyormuş ve tedavisi çözümü yokmuymuş?
sonuçta 3 yumurtan döllenmiş bölünmeleride iyi olursa bu aşamada ne gibi sıkıntı yaşanır acaba?

cnm DNA kırılması olunca ne gibi sorun yaşanıyormuş ve tedavisi çözümü yokmuymuş?
sonuçta 3 yumurtan döllenmiş bölünmeleride iyi olursa bu aşamada ne gibi sıkıntı yaşanır acaba?

Ben de anlamadım bak hiç daha önce duymamıştım ne demek ne olcak yani ama yumurta sayın çok güzel

Kızlar 4 yumurtadan 3 u döllenmiş,bir ay önce DNA tesi vermiştim,bugün onun sonuçları çıkmıs.Dr telefonda eşime DNA kırılması var demiş (( bu çıktı ya simdide
Dur bakalim yumurtalarin dollenmis o doktorunla bi gorus nelere yol aciyor ne anlama geliyor diye, sonra transferi yapacak olan doktoruna da bilgi ver. Insallah guzel sonuclar alirsin cnm.

Bu arada kizlar oruc tutmayi dusunen varmi? Ben ilk gun tutmayi dusunuyorum ama devami nasil olur bilmiyorum. Mustafa hocaya sormayi unutmustum.

Bu arada kizlar oruc tutmayi dusunen varmi? Ben ilk gun tutmayi dusunuyorum ama devami nasil olur bilmiyorum. Mustafa hocaya sormayi unutmustum.
Canım bende çok tutmak istiyordum ama doktorum tutmasan daha iyi olur dedi çünkü sen dayanırsın belki ama bebrk beslenemeyebilirmiş.bende arada tutucsm arada tutmucam artık

Kimyager ve oznur cok kararsiz kaldim kizlar bende nette ilk 3 ay da bebek direk anneden aliyor skinti olmaz yaziyor genelde ama insan yine tedirgin oluyor. Esimde kesinlikle tutma diyor. Bende arada tutarim heralde artik genel durumuma gore. Gunler cok uzun kisa olsa hic sorun bile olmazdi. Bu arada Mustafa hoca seyahet etmemde ve yuzmemde hic bi sakinca olmayacagini soylemisti.

canım bence hiç ikilemde kalma. evet bebek sende besleniyor ama sen yeteri kadar beslenemezsen dolaylı olarak bebekte beslenemez. ve o kadar saat susuz kalman doğru olmaz. çünkü bol su içmelisin ki kan yoluyla bebek beslensin. bende bu sene ilk defa oruç tutamayacağım kendimi kötü hissediyorum ama yapacak bişey yok.

Canim bu arada takvimine baktim masallah dogum yaklasmis Allah im hayirlisi ile saglikla sihhatle bi dogum yapmani nasip etsin. Bu arada normal dogummu olacak belli mi ve sen ikili test falan yaptirmismiydin canim

diyelim tuttun, kaç gün tutmayı düşünüyorsun cnm?
ben aklımın ucundan bile geçirmiyorum. borcum olacak ona çok üzülüyorum ama şuan özel bir durumumuz var. yememize içmemize özen göstermemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. içmen gereken 2,5-3 lt su da var. yinede sen bilirsin cnm.

Canim bu arada takvimine baktim masallah dogum yaklasmis Allah im hayirlisi ile saglikla sihhatle bi dogum yapmani nasip etsin. Bu arada normal dogummu olacak belli mi ve sen ikili test falan yaptirmismiydin canim
amin canım çok sağol. evet canım çok az kaldı. evet normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. gün sayıyoruz artık.
ben yaptırdım canım. ama doktora bi aksilik çıkarsada aldırmam demiştim. ayrıntılı ultrasyonda falanda bi sorun çıkmayınca çok şükür 3'lü, 4'lü test yaptırmaya gerek görmedi doktorum. zaten 2'li testte bişey yok. usgde ense kalınlığına ve burun çıkıntısına bakılıyor. sonra kan veriyorsun. 1 haftaya sonuçlar çıkıyor.

ayy canııımm gerçekten sayılı günün kalmış.. sona gelmişsin ne kadar güzel maşallaaahhhh
Allah yardımcın olsun cnm... sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına al ve bir ohh çek :)
aramızda ilk doğuma giden sen olacaksın sanırım :)

evet canımm az kaldı. bi yandan heyecan bi yandan stres var. sonuna geldik ama hep hayırlısıyla, sağlıcakla kucağıma alabilecek miyim korkusu var ister istemez temkinli oluyor insan. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaalllaahh.
bebek isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın inşaallahh. bizler yaşadığımız için biliyoruz. onun için ben kimsenin yaşamasını istemiyorum inan ki.

Merhaba kızlar,bizim sayı ve morfoloji de sıkıntı vardı o yüzden urolog DNA testi yaptırın tüp öncesi demişti,kan tahlili verdik,sonuç bir turlu çıkmayınca tüpe başladık.yalniz bu DNA hasarı spermi ve morfolojisi iyi olanlarda da oluyormuş.tahlil bugün çıktı Dr eşime uç ihtimal var demiş ya çocuk senin gibi olur üremede sıkıntı yasar,ya zeka geriligi ve kanser olurmuş ya da üçüncü şık olur ama düşükle sonuçlanır.Yalniz bu Dna testini arka arkaya düşük gebeliklerde ve tutmayan tüp tedavilerinde yaptı diyorlarmış genelde.Bilmiyorum kızlar ya,artik kaderde ne var Rabbim bilir.Tüp bebekten de aradılar yarin transfer yapabiliriz dediler.

canım içinizi darlandırmayın. bol bol dua edelim. Rabbin hayırlısını nasip etsin inşaallaahh.

Bende çok kararsızım ama çogunu tutmam sanırım tutacagım zamanda besleyici tok tutan şeyler yerim samırım.saglıkocagındaki hemşiremde bebek beslenemeyebilir demişti sonuçta hamileler için ruhsat var canım günlerde çoook uzun dikkat et sen yinede kışın rahat tutarsın ben öyle yapıcam .

C
Canım inşallh rabbim saglıklı sıhhatli evlatlar verir olumlu düşün güzel sonuç olsun inşallh rabbim ramazanın hürmetine hayırlısı ne ise onu versin inşallh

UOTE="keklik_58, post: 46764734, member: 664222"]evettt canım o gelin ben oluyorum
Canim bnde adanada volkan hicada düşünüyorum fiyat Bilgisi alabildin mi .nasil bi hastane ilgililer mi?[/QUOTE]
canım acıbademde tüp 5500,ilk görüşme ücretsiz,gerek görürse histeroskopi ve rahim yaralama yapıyormuş histeroskopi geçen sene 1800 tlydi,5500 içerisinde bütün tahliller falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…