Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallh canım .bizlerde gün saydıgımız günler çabuk gelsin inşallh .merak heyecan duygusallık tüm duyguları yaşıyorum bu ayda.ramazandan sonra inşallh alışveriş heyecanı rabbim herkese yaşatsın inşallh kızlar tüm isteyenlerin kucagı dolsun

Canim bu arada takvimine baktim masallah dogum yaklasmis Allah im hayirlisi ile saglikla sihhatle bi dogum yapmani nasip etsin. Bu arada normal dogummu olacak belli mi ve sen ikili test falan yaptirmismiydin canim
BUarada canım bende inşallh 2hafta sonra 18haziranda uyuşmazlık aşısı olucam.seninde öyle bi durumun vardı degil mi?

Canim bnde adanada volkan hicada düşünüyorum fiyat Bilgisi alabildin mi .nasil bi hastane ilgililer mi?
canım acıbademde tüp 5500,ilk görüşme ücretsiz,gerek görürse histeroskopi ve rahim yaralama yapıyormuş histeroskopi geçen sene 1800 tlydi,5500 içerisinde bütün tahliller falan var.[/QUOTE]aradim bugun bnde canım. Bn histeroskopi olmuştum zaten uc ay ince mustafa acette.ekimde düşünüyorum hakkimizdahayirlisi
olsun

T
Tatlım ben seval tasdemirle görüştüm yani gittim muayne oldum o anlattı bana bi Kaç tane sağlam yumurta olsa yeter dedi şimdi onunla başladık biz

Ya canım bunlar hep bir ihtimalmi yoksa kesinmi bunun önüne gecilemezmi sordunmu dr a

Y
yasemjn benm dr da ıstemıor esım hıc ıstemıor ıkı tane bebek yaaa susuz kalırlar dio esım ama bende tutmak ıstıorum

BUarada canım bende inşallh 2hafta sonra 18haziranda uyuşmazlık aşısı olucam.seninde öyle bi durumun vardı degil mi?
Aaa evt canim ya seninde mi oyle sen negatif esin pozitif. Bana bi test yapalim dediler asidan bahsetmediler simdilik. Kacinci haftada oluyor asi. Bi de ben hep 2. Cocukta asi yapiluyomus diye biliyodum meger ilk cocukta da yapiyorlar demekki. Hadi bakalim canim insallah hersey guzel olsun. Bu arada senin bebis kizmiydi erkek mi:)

Y

yasemjn benm dr da ıstemıor esım hıc ıstemıor ıkı tane bebek yaaa susuz kalırlar dio esım ama bende tutmak ıstıorum
Nur canim sende bi de iki tane var cnm doktorun yasakliyosa tutma senin daha xok suya ihtiyacin olur kuzum ama ben yinede eger xok rahatsiz olmassam ilk gun bi deneyecegim insallah.. cok seviniyorum ramazan geldi diye en azindan ilk gun bi tadini alayim diyorum :)

Haklisin cnm cok da caba sarfettik bu gunleri gormek icin bu da bi gercek hic bilmiyorum cnm zaten hastayimda biliyosun zaten kendimi kotu hissedersem bi daha tutmam ilk gun harici. seninki artik buyudu cnm buyudukce beslenme ihtiyaci artiyor sen zaten tutamassin. Tutmama gibi bi hakkimiz da var bunun bilincindeyim.

Merhaba canım. Bizde de uyuşmazlık var benimde bildiğim ilk gebelikte yapılmıyor doğum sonrası yapılıyor. Benim 4 aylık kaybım var o zaman yapılmıştı iğne bu 2. Gebelik olduğu için 15. Hafta da kan tahlili verdim doktorum ilerleyen haftalarda tekrar bakacağız dedi

Merhaba cnm. 4 aylik neden kaynetmistin c kan uyusmazligi ile mi alakali acaba. Benimde bi dis gebeligim var o 1. Gebelik yerine gecermi bilmiyorum ama normal gebelik degildi sonucta. Birde ben bunu mustafa hocaya sormustum o da bana gideceginiz kadon dogum doktoruna soyleyin o 4 aydan sonra uygun islem yapar gibo bisey soylemisti.. insan yinede endise ediyor acikcasi..

Başka bir sağlık sorunuydu. Dış gebelik geçer mi bilmiyorum bana kan testi yapılmıştı pozitif çıkınca iğne yapıldı.. Şimdi de işte test yapıldı kana geçiyor mu diye negatif çıktı sonra tekrarlıcaz dedi doktor.. Yine de kan tahlili yapılırsa için rahat olur dış gebelik etkisi bilmiyorum

Canım bu geçen cumartesi testler falan oldu şeker yüklemesi oldu.kan tahlillerimde bebekle kan uyuşmazlıgım varmış o yüzden bir daha ki kontrolde igne olucam inşallh.kızımız olacak inşallh ama bir türlü isim bulamadık fikirlere açıgız kızlar

Dogumdan sonrada oluyor mu acaba canım bu igne

Inşallah benimde bebegim olur sisko olursam sitem etmicem :)
Dün bir bayanla tanıştım 0.01amh ile 5yillik evli bursada tupbebek yöntemi ile 5.5aylik hamile kızı olacakmış daha önceki tedavileri iki yumurta oluşmuş içi boş ankarada olmamış bu son tedavide incir birde arı sütü polen karışımı kullanmış 3ay ve folic asit olarak combi kapsül birde başka bir hap ve 3ay sonra toplama işleminde iki adet kaliteli yumurta oluşmuş ve sonuç hamile sende bunları kullan lütfen direk aklıma sen geldin vallahi olacak arkadaşım olacak

Evt cnm simdi yapildi test 2 gun once daha sonuclari almadim demek negatif olunca gerek olmuyor. Allah bagislasin bebeklerimizi cnm olmayanlarada nasip etsin..

Cnm isim konusunu bende duauneyim diyorum ama daha cinsiyet belli olmadan erken. Aklimda bisey yok ama ben cok ucuk kacik isimleri sevmiyorum acikcasi

Gunaydın hanımlar ne zöana yasemjn kontrolun
Meraba cnm 2 gun once kan tahlilinde ultrasonada girdim cnm normal hersey dedi ama Mustafa hoca 3 gun ilerden gidiyo demisti bu tam gununi soyledi anlamadim tam esimde boyunu olcmeyle alakali 1 mm oynasa bile farkli cikar diyor bilmiyorum. Bi de bugun biraz sancim var cnm valla hemen endiseleniyorum ya korkuyorum. Sen nasilsin isim dusundunmu bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…