- 21 Kasım 2015
- 309
- 170
- 103
Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallh canım .bizlerde gün saydıgımız günler çabuk gelsin inşallh .merak heyecan duygusallık tüm duyguları yaşıyorum bu ayda.ramazandan sonra inşallh alışveriş heyecanı rabbim herkese yaşatsın inşallh kızlar tüm isteyenlerin kucagı dolsunevet canımm az kaldı. bi yandan heyecan bi yandan stres var. sonuna geldik ama hep hayırlısıyla, sağlıcakla kucağıma alabilecek miyim korkusu var ister istemez temkinli oluyor insan. Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaalllaahh.
bebek isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın inşaallahh. bizler yaşadığımız için biliyoruz. onun için ben kimsenin yaşamasını istemiyorum inan ki.
BUarada canım bende inşallh 2hafta sonra 18haziranda uyuşmazlık aşısı olucam.seninde öyle bi durumun vardı degil mi?Canim bu arada takvimine baktim masallah dogum yaklasmis Allah im hayirlisi ile saglikla sihhatle bi dogum yapmani nasip etsin. Bu arada normal dogummu olacak belli mi ve sen ikili test falan yaptirmismiydin canim
canım acıbademde tüp 5500,ilk görüşme ücretsiz,gerek görürse histeroskopi ve rahim yaralama yapıyormuş histeroskopi geçen sene 1800 tlydi,5500 içerisinde bütün tahliller falan var.[/QUOTE]aradim bugun bnde canım. Bn histeroskopi olmuştum zaten uc ay ince mustafa acette.ekimde düşünüyorum hakkimizdahayirlisiCanim bnde adanada volkan hicada düşünüyorum fiyat Bilgisi alabildin mi .nasil bi hastane ilgililer mi?
TCnm esının spermı rastgele dollemıyor spermı kalıtesızı ayrıstırılıp morfolojısı en ıyı olan secılıyor mıkrocıp zateb o aletın adı yumurtaya onunla dolluyorlarmıs en ıyısıyle yani bıze bole anlatmıslardı 6 tane en kalıtelı emrıom olmustu anlayacagın ıkı tanesi tuttu şukur sana kım anlattı bunu her dr kullanamıor dıe bılıorum kuzum ıı bı yerde yaptır cok para verıorsun tuğe cunkı
Tatlım ben seval tasdemirle görüştüm yani gittim muayne oldum o anlattı bana bi Kaç tane sağlam yumurta olsa yeter dedi şimdi onunla başladık bizCnm esının spermı rastgele dollemıyor spermı kalıtesızı ayrıstırılıp morfolojısı en ıyı olan secılıyor mıkrocıp zateb o aletın adı yumurtaya onunla dolluyorlarmıs en ıyısıyle yani bıze bole anlatmıslardı 6 tane en kalıtelı emrıom olmustu anlayacagın ıkı tanesi tuttu şukur sana kım anlattı bunu her dr kullanamıor dıe bılıorum kuzum ıı bı yerde yaptır cok para verıorsun tuğe cunkı
Ya canım bunlar hep bir ihtimalmi yoksa kesinmi bunun önüne gecilemezmi sordunmu dr aMerhaba kızlar,bizim sayı ve morfoloji de sıkıntı vardı o yüzden urolog DNA testi yaptırın tüp öncesi demişti,kan tahlili verdik,sonuç bir turlu çıkmayınca tüpe başladık.yalniz bu DNA hasarı spermi ve morfolojisi iyi olanlarda da oluyormuş.tahlil bugün çıktı Dr eşime uç ihtimal var demiş ya çocuk senin gibi olur üremede sıkıntı yasar,ya zeka geriligi ve kanser olurmuş ya da üçüncü şık olur ama düşükle sonuçlanır.Yalniz bu Dna testini arka arkaya düşük gebeliklerde ve tutmayan tüp tedavilerinde yaptı diyorlarmış genelde.Bilmiyorum kızlar ya,artik kaderde ne var Rabbim bilir.Tüp bebekten de aradılar yarin transfer yapabiliriz dediler.
yasemjn benm dr da ıstemıor esım hıc ıstemıor ıkı tane bebek yaaa susuz kalırlar dio esım ama bende tutmak ıstıorumKimyager ve oznur cok kararsiz kaldim kizlar bende nette ilk 3 ay da bebek direk anneden aliyor skinti olmaz yaziyor genelde ama insan yine tedirgin oluyor. Esimde kesinlikle tutma diyor. Bende arada tutarim heralde artik genel durumuma gore. Gunler cok uzun kisa olsa hic sorun bile olmazdi. Bu arada Mustafa hoca seyahet etmemde ve yuzmemde hic bi sakinca olmayacagini soylemisti.
Aaa evt canim ya seninde mi oyle sen negatif esin pozitif. Bana bi test yapalim dediler asidan bahsetmediler simdilik. Kacinci haftada oluyor asi. Bi de ben hep 2. Cocukta asi yapiluyomus diye biliyodum meger ilk cocukta da yapiyorlar demekki. Hadi bakalim canim insallah hersey guzel olsun. Bu arada senin bebis kizmiydi erkek mi:)BUarada canım bende inşallh 2hafta sonra 18haziranda uyuşmazlık aşısı olucam.seninde öyle bi durumun vardı degil mi?
Nur canim sende bi de iki tane var cnm doktorun yasakliyosa tutma senin daha xok suya ihtiyacin olur kuzum ama ben yinede eger xok rahatsiz olmassam ilk gun bi deneyecegim insallah.. cok seviniyorum ramazan geldi diye en azindan ilk gun bi tadini alayim diyorum :)Y
yasemjn benm dr da ıstemıor esım hıc ıstemıor ıkı tane bebek yaaa susuz kalırlar dio esım ama bende tutmak ıstıorum
Haklisin cnm cok da caba sarfettik bu gunleri gormek icin bu da bi gercek hic bilmiyorum cnm zaten hastayimda biliyosun zaten kendimi kotu hissedersem bi daha tutmam ilk gun harici. seninki artik buyudu cnm buyudukce beslenme ihtiyaci artiyor sen zaten tutamassin. Tutmama gibi bi hakkimiz da var bunun bilincindeyim.diyelim tuttun, kaç gün tutmayı düşünüyorsun cnm?
ben aklımın ucundan bile geçirmiyorum. borcum olacak ona çok üzülüyorum ama şuan özel bir durumumuz var. yememize içmemize özen göstermemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. içmen gereken 2,5-3 lt su da var. yinede sen bilirsin cnm.
Aaa evt canim ya seninde mi oyle sen negatif esin pozitif. Bana bi test yapalim dediler asidan bahsetmediler simdilik. Kacinci haftada oluyor asi. Bi de ben hep 2. Cocukta asi yapiluyomus diye biliyodum meger ilk cocukta da yapiyorlar demekki. Hadi bakalim canim insallah hersey guzel olsun. Bu arada senin bebis kizmiydi erkek mi:)
Merhaba cnm. 4 aylik neden kaynetmistin c kan uyusmazligi ile mi alakali acaba. Benimde bi dis gebeligim var o 1. Gebelik yerine gecermi bilmiyorum ama normal gebelik degildi sonucta. Birde ben bunu mustafa hocaya sormustum o da bana gideceginiz kadon dogum doktoruna soyleyin o 4 aydan sonra uygun islem yapar gibo bisey soylemisti.. insan yinede endise ediyor acikcasi..Merhaba canım. Bizde de uyuşmazlık var benimde bildiğim ilk gebelikte yapılmıyor doğum sonrası yapılıyor. Benim 4 aylık kaybım var o zaman yapılmıştı iğne bu 2. Gebelik olduğu için 15. Hafta da kan tahlili verdim doktorum ilerleyen haftalarda tekrar bakacağız dedi
Merhaba cnm. 4 aylik neden kaynetmistin c kan uyusmazligi ile mi alakali acaba. Benimde bi dis gebeligim var o 1. Gebelik yerine gecermi bilmiyorum ama normal gebelik degildi sonucta. Birde ben bunu mustafa hocaya sormustum o da bana gideceginiz kadon dogum doktoruna soyleyin o 4 aydan sonra uygun islem yapar gibo bisey soylemisti.. insan yinede endise ediyor acikcasi..
Canım bu geçen cumartesi testler falan oldu şeker yüklemesi oldu.kan tahlillerimde bebekle kan uyuşmazlıgım varmış o yüzden bir daha ki kontrolde igne olucam inşallh.kızımız olacak inşallh ama bir türlü isim bulamadıkAaa evt canim ya seninde mi oyle sen negatif esin pozitif. Bana bi test yapalim dediler asidan bahsetmediler simdilik. Kacinci haftada oluyor asi. Bi de ben hep 2. Cocukta asi yapiluyomus diye biliyodum meger ilk cocukta da yapiyorlar demekki. Hadi bakalim canim insallah hersey guzel olsun. Bu arada senin bebis kizmiydi erkek mi:)
Dogumdan sonrada oluyor mu acaba canım bu igneBaşka bir sağlık sorunuydu. Dış gebelik geçer mi bilmiyorum bana kan testi yapılmıştı pozitif çıkınca iğne yapıldı.. Şimdi de işte test yapıldı kana geçiyor mu diye negatif çıktı sonra tekrarlıcaz dedi doktor.. Yine de kan tahlili yapılırsa için rahat olur dış gebelik etkisi bilmiyorum
Dogumdan sonrada oluyor mu acaba canım bu igne
Dün bir bayanla tanıştım 0.01amh ile 5yillik evli bursada tupbebek yöntemi ile 5.5aylik hamile kızı olacakmış daha önceki tedavileri iki yumurta oluşmuş içi boş ankarada olmamış bu son tedavide incir birde arı sütü polen karışımı kullanmış 3ay ve folic asit olarak combi kapsül birde başka bir hap ve 3ay sonra toplama işleminde iki adet kaliteli yumurta oluşmuş ve sonuç hamile sende bunları kullan lütfen direk aklıma sen geldin vallahi olacak arkadaşım olacakInşallah benimde bebegim olur sisko olursam sitem etmicem :)
Evt cnm simdi yapildi test 2 gun once daha sonuclari almadim demek negatif olunca gerek olmuyor. Allah bagislasin bebeklerimizi cnm olmayanlarada nasip etsin..Başka bir sağlık sorunuydu. Dış gebelik geçer mi bilmiyorum bana kan testi yapılmıştı pozitif çıkınca iğne yapıldı.. Şimdi de işte test yapıldı kana geçiyor mu diye negatif çıktı sonra tekrarlıcaz dedi doktor.. Yine de kan tahlili yapılırsa için rahat olur dış gebelik etkisi bilmiyorum
Cnm isim konusunu bende duauneyim diyorum ama daha cinsiyet belli olmadan erken. Aklimda bisey yok ama ben cok ucuk kacik isimleri sevmiyorum acikcasiCanım bu geçen cumartesi testler falan oldu şeker yüklemesi oldu.kan tahlillerimde bebekle kan uyuşmazlıgım varmış o yüzden bir daha ki kontrolde igne olucam inşallh.kızımız olacak inşallh ama bir türlü isim bulamadıkfikirlere açıgız kızlar
Meraba cnm 2 gun once kan tahlilinde ultrasonada girdim cnm normal hersey dedi ama Mustafa hoca 3 gun ilerden gidiyo demisti bu tam gununi soyledi anlamadim tam esimde boyunu olcmeyle alakali 1 mm oynasa bile farkli cikar diyor bilmiyorum. Bi de bugun biraz sancim var cnm valla hemen endiseleniyorum ya korkuyorum. Sen nasilsin isim dusundunmu bebislereGunaydın hanımlar ne zöana yasemjn kontrolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?