Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Uyasemın benm hep sancım var ama kabızlıktan dolayı benm ya ısım erkek olursa muhammed emın ıstıoruz aslında ama bılmıorum kız da meryem istıoruz sankı bakalım daaha tam karar veremedık ama tup bebek esnasında meryem suresını cok okuduk esımle o sebeble meryemı dusunduk

Cok guzel isimler canim insallah iismleri gibi evlatlar olurlar.. benim kabizligim yok cnm sancim su an gecti ama insanin yuregi hemen agzina geliyor. Rabbim esirgesin herkesin evladini. Tabi olmayan kardeslerime de her zaman dua ediyorum icten Allah im bana nasip ettin diger kardeslerime de nasip et.

Kızlar bende çok şükür sancı falan yok ama mide bulantısı çok kötü yapıyo beni bide çalışıyorum lavaboya gitmekten bi hal oldum tabiki bugunlerimize binlerce şükürler olsun

Canim bende gnc vitamin folik asit B12 dhea bebek aspirin kan yapıcı birde troid hapı kullaniyorum dr verdi adet olunca fsh bakacak dr benim için önemli olan fsh dedi bakalım çok sağol bilgin için incir yiyorum arı sütü polen daha önce 2 ay denedim ise yaramadı

günaydınnn kızlarrrr
hayırlı ramazanlar

bu arada sanırım dişimle ilgili bir sorunum var. bezeler oluştu dişçiyede gitmek istemiyorum ilaç verecek, korkumdan kullanmayacağım bilemedim ne yapsam. iltihaplı bir durum varsa bebeğe zarar verir mi acaba?

Hayirli Ramazanlar herkese :))
Geçmişolsun canim. 2. Trismer de olduğun için tedavi olabilirsin. Bence aksatma git. Dişagrisi cçok kotu. 3. Trismerde bisey yapmiyolar çünkü. Benimde 2 gün agrimisti dolgulu disim.sonra geçti. Arada diş agrisi oolabilirmiş. Bol bol sut yoğurt ayran falan tuket.

2. trimesterde diş doktoruna gidilebiliyor.İhmal etme bence

Kizlar bu progestan kacinci haftaya kadar kullaniliyor acaba. Vajinadan kullandigim progestan hic gelmezdi simdi 2 gundur neredeyse yarisi disari cikiyor. Acaba vucut mu istemiyor artik anlamadim.

Kızlar birsey sorcam bugün dr gittim ankarada bana adetin de igneye başlayacağız dedi ama oncesinde herhangi bir vitamin falan onermedi

Canim genelde 3 ay bitene kadar kullandiriyolar. Bende kullanmistim. Ama ben hapini kullandim. Vajinadan gece yatarken koyuyodum. Sonrasında da ara ara şikayetim oldukça 1-2 hafta olarak kullanmistim.
Kizlar bu progestan kacinci haftaya kadar kullaniliyor acaba. Vajinadan kullandigim progestan hic gelmezdi simdi 2 gundur neredeyse yarisi disari cikiyor. Acaba vucut mu istemiyor artik anlamadim.

Bence folik asit kullanabilirsin. Diğerleri önemli değil. Vitamini falan tedavin başlayınca verir.
Kızlar birsey sorcam bugün dr gittim ankarada bana adetin de igneye başlayacağız dedi ama oncesinde herhangi bir vitamin falan onermedi

Merhaba kızlar,hayırlı Ramazanlar,bgun transfer işlemin oldu,iki yumurta birakidi ,inş sağlıklı hayırlı evlatlar olur.Hem tutunması hem de sağlıklı olması için dua ediyorum sürekli.Bizimki size gore biraz daha zor biliyorsunuz.Embriyolar icin bana verilen kagitta 4. Gün Compakt yaziyor.Sizce nasıl?

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sıkı sıkı tutunurlar canım sen transfer öncesinde hangi ilaçları kullandin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…